Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Ştirea e seacă. Dacă n-a reuşit să închidă Realitatea TV, CNA a amendat Antena 3. Vinovaţi am fi, în calitate de invitaţi, eu şi Mircea Badea, care, injurioşi nevoie-mare, am fi lezat, în emisiunea lui Mihai Gâdea, demnitatea Elenei Udrea şi, mai ales, a unui primar pedelist de provincie, al cărui nume nici nu mă chinui să-l caut.

Voi fi extrem de scurt şi explicit. E un abuz, o mizerie şi o căutare penibilă de nod în papură. Motiv pentru care vom protesta. Gata, s-a terminat cu şmecheria! Pe cale de consecinţă, persoanele fizice Badea Radu Mircea şi Ciutacu Victor Gabriel vor folosi drepturile consfinţite prin Constituţie şi, cât de curând, vor face toate diligenţele legale pe lângă autorităţile competente pentru a primi autorizaţie de protest în faţa CNA. Spre deosebire de alţii, n-am uitat că, acum mai bine de 20 de ani, una dintre revendicări a fost libertatea cuvântului. Vom folosi dreptul câştigat!

În ceea ce o priveşte pe atât de apărata Elena Udrea, just read my lips.

Dat fiind că nu doresc ca întregul post Antena 3 să sufere represiuni de ordin politic şi economic din cauza mea, doar un invitat păcătos şi lipsit de maniere, iar singurul lucru blamabil pe care-l remarc în monitorizarea CNA e că am zis că Elena Udrea e cam bună, doresc să precizez că mi-a luat Dumnezeu minţile, mă căiesc şi retractez public: Elena Udrea NU MAI E cam bună, e chiar bună. Dacă cineva doreşte să dea nuanţă peiorativă spuselor mele, să se gândească bine înainte.

UPDATE: Mihai Mălaimare, membru al CNA, confirmă, cu subiect şi predicat, că puterea a vrut să desfiinţeze postul de televiziune Realitatea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

170 thoughts on “Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

  1. Uuuuh, mamaaaaa, asa te vreau Victore!Asa va vreau pe amandoi.
    Badea spunea ca incearca sa faca mitingul luni.n-ar fi prea repede?imi dau si eu cu presupusul, in sensul ca , eu cred ca ar trebui mai multe zile mediatizat evenimentul si s-ar strange mai multa lume.Va doresc succes!
    In spatele vostru sunt multi , foarte multi anonimi care va dau puterea sa continuati impotriva unui presedinte dictator!Restul sunt niste hiene pupincuriste ajutate de securisti siparchetati imbecili care au uitat de Decembrie ’89!!!!!

  2. VIN SI EU!!!!!M-AM SATURAT DE TOT. DE TOT IN AFARA DE ADEVARUL PE CARE VOI AVETI CURAJUL SA-L SPUNETI INTR-O TARA MAI COMUNISTA DECAT ORICAND!!!!VREAU SA AUD ADEVARUL SEARA DE SEARA DE LA VOI. IN VOI AM INCREDERE SI ESTE DREPTUL MEU SA ALEG CE VREAU SA VAD SI SA AUD. DECI, NU SE INCALCA AICI DOAR DREPTURILE VOASTRE, ALE PRESEI, CI SI ALE NOASTRE, ALE TUTUROR, CACI NE IMPUN CE SA VIZIONAM!!!!UNDE AM AJUNS??????NE IMPUN EI CE SA FACEM????NE IMPUN EI CE SA MANCAM TAIND SALARII SI PENSII????NE IMPUN EI CUM SA TRAIM DUPA CE NE-AU MURIT RUDE, PRIETENI, CONCETATENI IN REVOLUTIA AIA???HAI SA NU MAI DAM DOAR DIN GURA!!!SA SE TREACA LA FAPTE!!!DOAMNA INVATATOARE A TRECUT, DAR SINGURA FIIND NU O BAGA MAFIOTUL SUPREM IN SEAMA!!!HAI SA FIM MULTI, SA PROTESTAM PENTRU TOT CE NE INCALCA DREPTURILE. HAI SA INCEPEM CU PROTESTUL ASTA IN FATA CNA. NUMAI BINE VA DORESC!!!

  3. Mircica, de o bucata buna de vreme iti urmaresc emisiunile, ma culcam si ma trezeam cu tine (la tele) asa ca daca renunti la emisiune din cauza lipsei de reactie a celor din CNA, inseamna ca ne privezi de bruma de realitate care ne face sa fim mai tari sa speram ca va fin mai bine.
    PS. daca renunti la emisiune “te sinicid”!!!

  4. Ţi-am spus să nu o inviţi, nu merită. Fii şi tu ca Băsescu. Nu discuta cu infractori. Pocăieşte-te şi mărturiseşte păcatul ce era să îl faci…
    P.S. Pe mine mă amendează c.n.a.-ul?

  5. Vor gasi mijloace legale ,,udriste” si ,,boagiste” sa va impiedice: se vor inchide strazile, se vor monitoriza masinile, se vor asculta comunicatiile, se va inchiria un satelit, se vor schimba tevile si firele de pe strazi, se va scimba asfaltul, se va simula atac chimic sau cu bombe, mama cate sunt… Punem pariu?

  6. Antena 3 e singurul post tv pe care-l urmaresc. De-a lungul timpului bancile cele mai mari au profitat de genocidele sociale, iar tarile sarace si-au vandut bogatiile naturale pe preturi de nimic marilor puteri. E si cazul nostru. Nu m-as mira ca si banii fmi sa fie furati si romanii vor trebui sa plateasca totul + tot jaful anterior care a dus la situatia asta, plus dobanda pe 1000 de ani de acum incolo. Este cumplit ce se intampla. Nici in alte tari nu e lapte si miere, peste tot cei multi si saraci trag ca vitele la jug pentru cei putini si bogati, dar in Romania in loc de o bucata de paine primesc o flegma si un sut in cur. Am doar 18 ani si singurul post de bun simt din Romania mi se pare Antena 3, singura mi-am dat seama de asta si mi se pare evident. Am fost ingrozita de ce s-a intamplat cu amenda de la CNA si sustin intru totul initiativa voastra. Succes si numai bine pentru ca voi spuneti adevarul!

  7. Puterea actuala nici macar nu mai incearca sa pastreze niste aparente, vor sa ne obisnuiasca incet incet cu ideea dictaturii dar asta nu se va intampla!!! Altii ar fi dedicat macar 20% din timpul si energia lor pentru binele tarii, dar basescu si pdl-ul se preocupa 99% din timp la jaf si furt din banii publici, si restul de 1 % la mintit populatia! Prin urmare nici nu le mai iese!

  8. Singura speranta a acestei tari este tineretul, care probabil nu sunt si nu vor fi niste curve la fel de mari, umflate si corupte la maxim ca fosilele de la actuala conducere! Ai sa vezi Mircea ca la miting vor fi in mare parte tineri care sunt in stare sa discearna adevarul evident si de bun simt de minciunile jalnice. Continua emisiunea ta pentru cei tineri!

  9. In liceul meu (sunt profesor) au semnat ieri adeziunea de protest cei mai buni si mai constiinciosi profesori(27). Ne-am facut si orele.
    Astazi am aflat ca inspectoratul a cerut lista semnatarilor pentru a se lua masuri disciplinare.
    Anuntati data si locul mitingului, pentru ca democratia in Romania este in deriva. Se va putea testa, astfel, cata substanta au vorbele celor care va sustin si care isi exprima puncte de vedere aprioric sanatoase!

  10. Poate puteti sa-l aranjati pentru 4 sau 5 noiembrie. Atunci voi fi si eu in tara si as vrea sa particip. Altfel, ganduri bune din strainatate!

  11. Victor, amenda sa nu fie cumva rezultatul unei reclamatii venite din partea vreunei admiratoare geloase (portocalie sau nu) sau cine stie … poate chiar de la sotie. 😀

    Pe frigul asta, daca tot stati acolo in strada, cred ca niste vuvuzele v-ar prinde bine (inca sunt la moda) ca sa inlocuiti invechitele fluiere sau clopoteii metalici … mai suflati si va incalziti.

    PS. Succes, sper sa merite.

    Oaia care zice ca si ea este buna.

  12. Categoric bunul cel mai de preţ câştigat în Revoluţie a fost libertatea de exprimare în toate formele ei şi eliminarea cenzurii. Pentru asta au şi murit oameni, în vremea aceea eram în clasa a X-a şi am un coleg de liceu care a murit la Televiziune atunci. Dacă întrebaţi în primele zile ale Revoluţiei pentru ce au ieşit oamenii în stradă, primele lucruri nu erau foamea şi frigul, ci lipsa LIBERTĂŢII. Amintiţi-vă că toate se numeau “libere”: Televiziunea Română Liberă, Piaţa Presei Libere etc. Şi libertatea aceasta nu ar trebui să formeze acum obiectul nici unei negocieri, nici discuţii, nici consiliu de orice fel etc. Ea trebuie să existe. Punct. În toate formele ei, în literatura de orice fel, film, teatru, presa scrisă, văzută etc. indiferent de “bun gust” ori “prost gust”, indiferent de misiuni cu manelişti ori piţipoance, personal nu le agreez, dar nu despre asta e vorba. Aşa cum există OTV, Favorit ş.a.m.d. există şi Mezzo, MGM etc. deci fiecare poate alege. Cei care n-au apucat măcar un pic înainte de 1989 HABAR N-AU CE ÎNSEAMNĂ SĂ NU POŢI AVEA LIBERATATEA DE A ALEGE !!! Cu privire la posturile de ştiri, este extrem de grav că autorităţilor “li s-a pus pata” pe două posturi care, oricum au un public cumva de nişă, oricum sunt oameni de un anumit fel, sunt cam aceiaşi … Este grav că nu suportă nici un fel de critică … cât de mică !!! În legătură cu “doamna Elena Udrea”, a intrat în politică, este OM POLITIC, NU FEMEIE, care vezi-Doamne! este “terfelită” de 2-3 bărbaţi pe un post de televiziune. Conduce un minster (sau două, parcă …), are şofer şi pază, este stăpână pe o grămadă de bani de administrat, fără a avea în spate ABSOLUT NIMIC care să o recomande pentru asta … mi se pare că oricum media de la noi este blândă cu ea (bine, în Germania sau măcar Ungaria, cred, Elena Udrea nu ajungea nimic nicăieri niciodată) … Condolezza Rice, cât a fost ministru de externe în S.U.A. a fost tocată în toate felurile posibile de presa de toate felurile şi ea într-adevăr este o doamnă, provenea dintr-o familie de profesori, avea la activ studii şi un CV care o recomanda pentru posturile pe care le-a ocupat gradual şi nu HOP! dintr-o dată ministru !!! Citiţi presa germană să vedeţi cum este “terfelită” Angela Merkel, o altă doamnă ! Ca să nu mai vorbim de “doamna Bruni-Sarkozy”, preferata tabliodelor şi a emisiunilor de orice fel, iar ea doar s-a căsătorit cu un om politic … Sincer, dacă este atât de sensibilă şi emoţionată SĂ STEA ACASĂ sau mă rog, la cafenea pe Dorobanţi, la cumpărături în Mall sau la coafor şi n-o va mai “terfeli” nimeni !!!

    P.S. Vin şi eu la miting.

  13. Eu nu inteleg de ce va suparati. Ultimul bastion al democratiei a ramas presa.Parlamentul voteaza cu degetul , CCR s-a transformat intr-o “portocala mecanica” , DNA-ul este arma secreta, politia este marginalizata, armata este “restructurata” de “seful mafiei lu’ Nastase” iar justitia este umilita si subfinantata. Ei, tocmai din acest motiv, toate atacurile politice portocalii si ale valetilor CNA sunt indreptate catre dvs.Nici sistemul anilor’50 nu a reusit mai bine…

  14. Aţi săvârşit crima de lèse majesté, domnilor Ciutacu şi Badea, cu circumstanţa agravantă de “descontextualizare”, mi-aţi întinat imaginea! Ceneaua, javra mea de pază, nu vă va lăsa nepedepsiţi! Marcaţi banu’, aserviţi ai mogulului care sunteţi voi! Voi găsi eu mijloacele legale de a vă împiedica manifestaţia şi de a lovi statu’!

  15. Imediat dupa turul doi al alegerilor prezidentiale Mihai Gadea, intreba cine va castiga “Batalia pentru Romania” si cum se numeste speranta, daca ea exista?
    Mircea Badea: “Batalia s-a terminat. Romania a pierdut!”
    Domnu’ Stan: “Speranta se numeste Crin Antonescu, un lider nascut in mijlocul unei infrangeri”
    Sunt de acord cu domnul Stan.
    “Am si eu sensibilitatile mele” cum punea Ilarion Ciobanu in “Ultimul cartus”.

  16. In cererea de autorizare a meetingului sa includeti permisiunea expresa de a arunca cu Oua si Roshii – ca doar esti preten cu Dl. Oprescu, nu ???!!!!

  17. Pingback: Bucălata «
  18. Nimic nu-i nou in acest mod de incercare la reprimarea “cuvantului”. Au mai incercat si altii sa bage pumnu’n gura presei… Nu au reusit decat sa o inversuneze!
    Astia insa… parca’s prea de tot! Confunda asta tara cu o natie de tantalai si lingai. Asa o dezbinare… nu stiu sa mai fi existat in asta tara. O tara impartita’n doua!
    Pro vs Contra portocaliilor Basescieni!

    Intr-un final va invit sa (re)vizionati o CAPODOPERA, un test care poate fi la fel de actual si in zilele noastre. Pentru un exercitiu de imaginatie…, puteti inlocui voi personajele din Fabula cu potentatii zilelor noastre.

    http://www.youtube.com/watch?v=-YpCcC2OhxQ&feature=related

  19. am 44 ani sant fan badea care sta si foarte aproape de mine si fan ciutacu.daca nu iesim in strada o sa ne explodeze capui.baiatul meu este liberal si avem toate telefoanele ascultate.

  20. Domn’e, daca cucoana asta are demnitate apai sa-si tina “masina in frau”. Nu de alta da’ ii manca TOATA demnitatea cand (masina) mere ca bezmetica la 2 noaptea la Cotroceni. Odata demnitatea mancata nu mai are Ciutacu ce “leza’.

  21. Oh, am uitat: “e buna”? ha? Haide ma! Buca-lata, cur-ajoasa.. numa’ pa gustu’ garnizoanei din Buzau.

  22. deci asta e lovitura de stat despre care se tot vorbea! Badea si Ciutacu,impreuna impotriva dictaturii 😀
    Stiam eu ca Vantu nu avea destul tupeu…

  23. De ce nu vreti “ceva politic”?! Decizia CNAului e profund politica!

    PS: O fi buna Elena “Ciocanitoarea Woodrea” Udrea, dar e buna la ce, mai exact?! Mie mi se pare doar buna de paguba… Insa as vrea sa vad cat poate sa traiasca facand paguba pe pielea ei, nu pe vietile noastre.

  24. se pare distins domn ca in afara de fraze stereotipe si catalogari fixiste nu sunteti capabil de mai mult . afirmatia dvs referitoare la nivelul meu nu are absolut nici o baza dar catalogarea mea ca basecian o consider o lauda si spun asta deorece nu am aflat inca de ciutaci sau badesti . a arunca tot timpul cu laturi in cineva din cite stiu este un obicei oltenesc de care se pare ca nu puteti scapa . decit maresalul florilor mai bine basescu .

  25. @serban: de ce te iriti cand te face unul basist (ceea ce, conform spuselor tale, chiar esti) si cu cin’ te certi, bai, superiorule? si cu ce ti-au gresit oltenii?

  26. In sfarsit miting!!! cand e protestul. o sa fiu acolo incercati sa il puneti mai dupa ora 15 sa ajungem cat mai multi sa vada sclavii lui basescu ca romania inca mai poate sa strige. sunt sigura ca o sa ne dea doctorul voie sa mergem in constitutiei sa crape geamurile CNA-ului.

  27. PS : si tot ca “personalitatile” anilor ’50 vor ramane in istorie. Probabil copiii si nepotii lor vor suporta rezultatul faptelor lor.

  28. Problemele generale ale populatiei sant mult mai grave decat le vad politicienii si presa.
    Oamenii nu vor iesi in strada alaturi de sindicate (care au pus botul si au ajutat la darea afara a celor fara pile), politicieni (care in 20 de ani nu au avut cetateanul in atentie) sau la indemnul presei (care arata cu degetul pe “uratul” stand in aceiasi mocirla). Asta este perceptia in general.
    Si cel mai rau este ca societatea civila a fost impiedicata sa se formeze de toate puterile existente in stat. Asta e! Lucrurile se intampla mai incet decat vrem noi.

  29. CNA este o institutie de tip bolsevic. O adunatura de indivizi se considera activisti ai partidului si presedintelui aflat la putere. Ar trebui desfiintat.
    Il ascult pe conf. Stan tunand si fulgerand impotriva unor liberali care nu doresc ca Stefn cel Mare sa fie inlocuit cu Nagy Istvan. In problema asta este un veritabil semidoct. Ar trebui sa invete si sa inteleaga istoria romanilor din Ardeal, ce au patit ei inainte de 1918 (sa-i reduci pe maghiari la Bela Bartok e o imensa prostie!), dupa cedarea Ardealului si in anii de dupa cel de-al doilea razboi mondial, cand evreii si maghiarii din Ardeal s-au transformat in comunisti si i-au oprimat pe romani! Sa ia contact cu cei care au fost obligati de unguri in 1940 sa-si paraseasca casele si pamanturile si sa bajeneasca in Regat sau Banat, sa afle si el ca am avut sate rase de pe fata Pamantului de unguri, sa priveasca monumentele lui Vida Geza, roman maghiarizat, sa se duca in Ardeal si sa cunoasca romani care nu mai stiu romaneste pentru ca, oricum, nu le foloseste la nimic si vorbesc ungureste, sa-si aminteasca de ceea ce spunea si scria Raoul Sorban care, spre deosebire de Dl Stan, vorbea perfect ungureste!!!

  30. Suedezii din Finlanda vor fi voind si ei sfartecarea Finlandei prin trecerea Ardealului la Suedia mama ?! Sa nu stie Dl Stan ca in Timisoara, inainte de 1989 ca si acum erau un liceu cu limba de predare germana, unul cu limba de predare maghiara si unul cu limba de predare sarba.

  31. Domnule Ciutacu, va intreb in cel mai simplu si sincer mod posibil: Fiind total de acord cu principiul moral al demersului dumneavoastra, ce sperati ca se va intampla prin aceasta forma de protest?
    Intreb pentru ca puterea nu va da afara vreun membru cna din cei care va saboteaza, ba isi vor consolida majoritatea odata ce expira mandatul celui de la psd.
    In plus, daca pdlimbistii nu s-au sinchisit de 30-50.000 de oameni crezi ca se vor sinchisi de 5-10.000 care protesteaza ca a luat A3 amenda?

  32. S-a ajuns foarte departe…si daca e sa ma iau dupa atmosfera generala din tara, teama mi-e ca se va ajunge si mai departe…Am un gust amar ca am plecat din tara, mi-e dor de cei de acasa si mi-as fi dorit mult sa vin la un astfel de miting, dar pe de alta parte, sunt mult mai linistita in afara tarii.Nu e atata nerusinare pe fata, atata promovare a nonvalorii,atat de multa nedreptate…
    Sper sa fie un miting cat mai mare si cat mai eficient.

  33. Deschid televizorul: telenovela… schimb canalul, un talk-show, cativa acoliti ai puterii elogiindu-si stapanul, dau credinciosi din coada… apas nemultumit butoanele telecomenzii, cine sunt astia si ce vor de la mine? Next!
    Un reality-show: cativa detracati incearca sa-mi dea lectii despre cum sa gandesc si cum sa respir. Simt o acuta stare de discomfort si iritare. Aaa, o emisiune de divertisment… multe femei semi-dezbracate zambind inocent cu sanii la vedere, unduindu-se suav in fata camerei de filmat. Ma intreb cat costa serviciile lor in particular? Cum nu am un raspuns trec mai departe. Stiri! Un reprezentant al puterii imi spune ca nu e bine sa cred ceea ce vad. Adevarul transcende realitatea imediata.
    Nu! Nu e adevarat ca unora le este foame, sau frig! Nu e adevarat ca batranica de la 2 nu mai are medicamente si ca a dat toata pensia ca sa achite intretinerea… Desigur batranica cu pricina e numai victima colaterala a restructurarii statului. Nu exista vinovati!
    Guvernul a înfruntat motiunea si bugetarii iesiti în strada. Sa ne bucuram! e reforma. Vom trai mai bine!

    O blonda siliconata imi spune ca nu e de ajuns sa fii frumoasa, desigur inteligentza este cea care conteaza si bineinteles cariera… care inteligenta si care cariera, ma intreb… E un trend. Recent citeam on-line intr-un tabloid, despre unul care s-a pozat cu Mertzanurile lui, cautandu-si marea iubire. Amabili, cei de la ziar s-au oferit sa-l ajute organizand un concurs. Peste 100 de fotografii ale unor respectabile domnisoare au ajuns la redactie… Sunt tinere, sunt frumoase, ce le-ar mai trebui ca sa traiasca bine? O domnisoara de succes a devenit imaginea unei clinici de infrumusetare. Pentru asta a primit jumatate de miliard! Ce mai conteaza cui s-a vandut ca sa ajunga acolo? Un binecunoscut om de afaceri s-a imbogatit facand afaceri cu statul si acum numerosi trepadusi dezbat subiectul, rosi de invidie ca nu au fost si ei la fel de norocosi. Un batran imi spunea deunazi ca nu ar fi avut alta varianta mai buna la vot. “Ce vrei ba? sa vina comunistii?”. Se dau amenzi celor care indraznesc sa critice puterea in timp ce vulgarul, obscenul si abjectul sunt trecute cu vederea. Sunt necesare. Ele tin ocupata gloata insetata de scandal. Stire de senzatie! Tarfele natiei merg sa se dezbrace la New York! Un june cam trecut de prima tinerete traieste o adevarata telenovela in bratele noii sale achizitii! Inimile sensibilelor telespectatoare bat de emotie! In strada cersetori casca ochii dupa masinile luxoase care accelereaza zgomotos… Batrani cu mainile tremurande asteapta 5 ore in frig sa primeasca faina gratis de la UE. Se calca in picioare ca niste animale! Barbati inca in putere muncesc sa-si tina familiile pentru 5 milioane… Si dincolo de toate tara vrea carnaval, cat mai multe tarfe la televizor care sa le adoarma si ultima urma de creier. Scandaluri si rufe spalate in public! pentru asta nu se dau amenzi!

    Dar in definitiv cine mai are nevoie de libertatea cuvantului? Dati-le spectacol si e suficient. Lasa ca stie “Parintele natiunii” ce face acolo la carma tarii. Sa vina sa le spuna si lor cum sa gandeasca. Servila, gloata il va urma pe stapan. Cum?! Numai 2 televiziuni mai protesteaza impotriva puterii?!
    Eh, cine stie ce interese mai servesc si astia! Tara asta nu are nevoie de libertatea cuvantului! Nu ar sti ce sa faca cu ea. Pervertit pana la sange, poporul asta prefera circul si mizeria! Nu inteleg pentru ce lupta unii!

    Libertatea cuvantului… VORBE GOALE! NU NE TREBUIE! LAS’ SA GANDEASCA PARINTELE PATRIEI SI PENTRU NOI!

  34. Victore,din Cluj cum pot sa va ajut daca nu pot venii la Bucuresti ?Cum sa protestez ? Ca nu ma pot duce in piata Avram Iancu de unu singur si sa strig “JOS C.N.A” SINGUR !

  35. Am senzatia ca cei care au admis ipoteza ca Elena Udrea “e cam buna” ne-au demonstrat ca mintea lor este mult mai perversa si mai “cautatoare” in “profunzimi” decat a mea.
    Banuiesc ca atunci cand le-ai dat de stire ca (ma repet) Nutzishor alias Clopotzel e “cam buna” a avut un efect devastator in sptiul conjugal al interpretilor.
    Trebuie sa recunosc ca nu pantalonii mei nu sufera modificari de “statut” atunci cand Ea apare. Va mai dezvalui ceva…sunt in “putere” asa ca, va rog respectuos, sa nu ma suspectati ca as fi un consumator de Viagra.
    Mai vorbim…cu permisiunea dumneavoastra. Ma duc sa-mi fac o cafea.

  36. Ahhh… Am uitat!
    Sper ca actiunea voastra sa ia amploare. Ma voi alatura…tot cu permisiunea dumneavoastra.

  37. Ar fi bine sa iasa mai multi bucuresteni cu voi, pentru ca sa porneasca si din Bucuresti o scinteie.Nu cum a fost cu ,,revolutia” care a pornit de la Timisoara si apoi a confiscat-o puterea de la Bucuresti.Sinteti doi destepti si puteti sa stringeti mai multa lume decit sindicalistii astia vinduti. Va urmaresc si stii Victore ca va mai si critic ,dar nu ma duc sa o vad pe POra ca fac gabenare.Sintem destul de deperte de Bucuresti si virsta si sanatatea nu ne permit deplasarea,dar va dorim sa aveti succes si ii rugam pe bucuresteni sa va fie alaturi.

  38. Protestul nu va rezolva problema obedientei CNA-ului!
    Am observat la toate televiziunile ce fac dezabateri politice 🙂 , rad fiindca nu cred in asa ceva , dar in fine le numesc dezbateri. Toate, dar absolut toate sunt lovite de subiectivism, fiindca au un anume interes!
    Nu ma mai uit la B1Tv de ceva vreme decat la Oreste , e singura emisiune pe care o mai diger de la respectivul post! Fiindca nu mai suport s avad pupincuristii basisti cum se justifica in fata lumii !
    Deasemeni nu inteleg cum antenele si realitatea sustin atat de frenetic PSD-ul ca constituind o alternativa viabila la dezastrul PDL-ist!
    Am avut o perioada o oarecare asertiune pentru Crin Antonescu nu ca PNL-ist fiindca partidele nu imi mai insipira nimic astazi, decat un refuz total, dar nu…… e un fel de Iliescu upgradat, nu vrea avere, dar lasa pe altii sa se imbogateasca de dragul functiei!

  39. @victor
    Nu raspunzi, nu stii cum e cu manusi?
    @ben
    Greselile mele de tipografie cu siguranta nu ma avantajeaza, dar nici pe tine nu te prind mizeriile ce le scoti pe gura.
    La multi ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.