Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Ştirea e seacă. Dacă n-a reuşit să închidă Realitatea TV, CNA a amendat Antena 3. Vinovaţi am fi, în calitate de invitaţi, eu şi Mircea Badea, care, injurioşi nevoie-mare, am fi lezat, în emisiunea lui Mihai Gâdea, demnitatea Elenei Udrea şi, mai ales, a unui primar pedelist de provincie, al cărui nume nici nu mă chinui să-l caut.

Voi fi extrem de scurt şi explicit. E un abuz, o mizerie şi o căutare penibilă de nod în papură. Motiv pentru care vom protesta. Gata, s-a terminat cu şmecheria! Pe cale de consecinţă, persoanele fizice Badea Radu Mircea şi Ciutacu Victor Gabriel vor folosi drepturile consfinţite prin Constituţie şi, cât de curând, vor face toate diligenţele legale pe lângă autorităţile competente pentru a primi autorizaţie de protest în faţa CNA. Spre deosebire de alţii, n-am uitat că, acum mai bine de 20 de ani, una dintre revendicări a fost libertatea cuvântului. Vom folosi dreptul câştigat!

În ceea ce o priveşte pe atât de apărata Elena Udrea, just read my lips.

Dat fiind că nu doresc ca întregul post Antena 3 să sufere represiuni de ordin politic şi economic din cauza mea, doar un invitat păcătos şi lipsit de maniere, iar singurul lucru blamabil pe care-l remarc în monitorizarea CNA e că am zis că Elena Udrea e cam bună, doresc să precizez că mi-a luat Dumnezeu minţile, mă căiesc şi retractez public: Elena Udrea NU MAI E cam bună, e chiar bună. Dacă cineva doreşte să dea nuanţă peiorativă spuselor mele, să se gândească bine înainte.

UPDATE: Mihai Mălaimare, membru al CNA, confirmă, cu subiect şi predicat, că puterea a vrut să desfiinţeze postul de televiziune Realitatea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

170 thoughts on “Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

  1. o sticlă de mastică prima şi onoarea-i reperată!

    Interesant că abia acum au dat peste emisiunea cu “Lady Ud”. Se apropie de lada cu muniţie cu feştila aprinsă guvernanţii ăştia.
    Chiar că au murit degeaba, în decembrie 1989, tinerii Revoluţiei Române dacă nici să vorbim nu mai avem voie; pentru că, în rest, prea multe drepturi nu mai avem.

  2. De acord cu mitingul. Numai sa va hotariti cit mai repede. Anuntati public ziua si ora de incepere a mitingului.
    Dam sfoara in tara si venim 100 din Ialomita.
    Sa le creem frisoane la micuti!

  3. Le simțim și ne confruntăm zilnic cu ele. Și cu frica și cu prostia. Prima ca urmare a lipsei de convingeri autentice, iar cea de-a doua ca urmare a unei naivități perpetue. Iar consecința nu poate fi decât cea pe care România o etalează în acest început de mileniu trei. Suntem ușor de manipulat fiindcă suntem naivi și ne lipsesc convingerile personale.

    Șansa unei redresări nu poate fi decât rodul unei strategii coerente de educație a poporului, de cultivare a spiritului civic și de rezistență la prostie. Lucru pe care ar trebui să îl facem dacă intenționăm să sperăm de a rămâne în Europa!
    Asa ca forme de proteste de cele sugerate ar trebui sa fie cat mai dese. Cu speranta de a mai putea salva cate ceva! Mult succes…

  4. La arme, cetateni! Cu un barbat cu nume de voievod in frunte – Mircea Badea – si un altul cu nume predestinat sa invinga – Victor Ciutacu – victoria nu poate fi decat a poporului!

  5. “Ţara asta mai are nevoie câteodată de o dictatură luminată”, a declarat, râzând, ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, la emisiunea “Naşul” de la B1TV, în contextul unei discuţii despre încheierea unor contracte sau înţelegeri cu alte state în domeniul turismului.”
    Asta-şi doreşte domnia sa! O dictatură! Dorinţele-i sunt îndeplinite de Presedintele jucător şi machitor!

    http://cpopas.blogspot.com/2010/10/pitipoanca-prezidentiabila.html

    Ma bag si IO la o manifestatie daca-i pe “Persoana Fizica”! Cu atat mai mult daca este vorba de un protest pentru ofense aduse lu’ D-na Nutzi… Spaima putzii (Prezidentziale)
    Chit ca-i la CNA!

  6. Domnule Ciutacu, va adresez o rugaminte prietenoasa: nu fiti deloc discret in privinta datei si locului in care va avea loc protestul. Daca mai vin 2-3 oameni sa va sustina, deja Labe1Tv o sa spuna ca e Mineriada lui badea 😀

  7. Jigodii,lepre ordinare-ceata bulibasei basila- isi permite orice.Pana cand sa suportam ticalosiile lor,doar de frica? Ei ne umilesc,ne batjocoresc,ne extermina,iar noi sa nu-i jignim,sa nu ne manifestam violent!Trebuie lichidati,sa nu mai vad picior de basist.Dar voi,in inconstienta voastra, ii invitati permanent la emisiuni,ca sa ni se cace pe nas,iar noi sa le multumim pentru efort!Nu de mult vroiai d-le Victor sa ne-o bagi pe rapandula udrea la emisiunea ta ?!
    Bravos natiune!Continuati,bine!

  8. Vezi ce patesti in romania asa-zis democrata daca vorbesti despre Elena Ceausescu,Ceausescu sau Udrea tot aia-i. Asta-i democratia lui Basescu CNA aservit,TVR care iti ia japca taxa pe factura la curent si alte mizerii care tin de Stalinism.Partidul,Basescu,Elena, Romania.Sa ne traiti conducatori iubiti,ca morcovu-n pamant.

  9. Cand te=ai nascut,eu eram studenta si pot sa spun ca atunci am se traia foarte bine(in camin se dormea iarna cu o patura subtire,in salile de curs era foarte cald si nici mancarea nu era de aruncat)puteam discuta orice nu aveam botnita cum ni s-a pus mai tarziu iar acum ni se pune si lacat.Va doresc succes in demersul vostru.Imi doresc sa vad la emisiunea ta un Fanus Neagu,un Ion Besoiu academicieni-Stolnici-personalitati ale artei si culturii care stiu cum sa spuna vorbe grele.Saptamana trecuta, stiind ca vine “udreaza”am butonat in alta parte. Mai tarziu am vazut pe cine ai invitat.Cred ca ar trebui si voi sa n-o mai expuneti pe sticla intrerupand emisiuni in desfasurare de parca ar fi presedintele SUA.Observi ca pdl-istii va cer socoteala tipa la voi(si la cei de la rtv) ba l-am auzit pe arafat cand urla la Dana Grecu cum de-si permite ea sa comenteze despre activitatea lui.Chiar n-o sa scapam de ei.?

  10. halooooooo usor cu mobila, sa nu va grabiti ca astea cu motiunea, “sa aprinda cineva lumina sa ne organizam putin”, adica:
    ar veni multi si din tara(ca de exemplu eu din timisoara) dar hai anuntati din timp, trebuie sa-mi iau concediu sa vad sa nu ma trimita de la serviciu eu stiu pe unde dracu chiar atunci, etc, etc, etc…

  11. Ma…intelegeti odata si tu si badea ca FMI ne distruge. Basescu ii doar un corupt, corupt de ei in primul rand. Accepta toate imprumuturile alea de kkt ca sa faca el bani, aia nu zic nimik pt ca ii intereseaza ca bani sa fie luati de romania. asa a procedat SUA cu ecuador, columbia… dindu-le imprumutri pana aia nu or mai putut face nimik si mai mult de 55% din populatie din tarile alea traiesc in saracie. Asa ca orientati-va tunurile pe FMI, pe acordul FMI, acolo e cea mai mare coruptie, ei distrug romania prin acest porc corupt numit Basescu…un idiot care se imbogateste saracind romania sute de ani.

  12. Eu vin la miting.
    Ideea că cineva decide ce ar trebui să văd eu la TV îmi provoacă greaţă.
    Am mai trăit vremuri în care “ne plăcea” doar “Cântarea României”.
    Eu vreau să mă pot uita şi la ştirile de la ora 5 şi la TVR Cultural; şi la Discovery Science şi la Gold, dacă “aşa vrea muşchii mei”.

  13. Victor atâta vreme cât ăştia aplică ce fmi le cere nu se schimbă nimic, ba mai mult pot face ce vor ei, chiar să şi scuipe seminţe în cap naţiunii române… oricum opoziţia îi mai marionetă decât ei

  14. Presul din fata usii de la intrarea in bloc are mai multa demnitate decat maimutoii astia.

  15. Orice judecător (independent de portocaliu!) ar anula amenda asta prostească la prima înfăţişare. Problema e… mai există un asemenea judecător?
    P.S. Sunt sigur că, dacă va fi anunţată din timp ziua cu pricina, i-aţi face de râs pe îmbuibaţii (şantajaţii, cumpăraţii!) ăia de şefi de sindicate.
    (Vin! E doar la 5 ore şi 50 de LN (pe calea ferată!) distanţă. Un fleac… Nu-i ciuruim! 😉

  16. no, hai ca persoana mea fizica e gata de pro.test. totusi fiti siguri ce vreti sa faceti, pt ca ura e maxima. [¡propun o coregrafie inteleapta!]
    dan grigore[mason si turnator cu juma de norma, pianist si sclav basist], nu cumva e tipul care a ajutat un pian sa dispara din casa cellei delavrancea dupa moartea sa!

  17. tare ! iau avionul si vin la meeting !!! Noua Piata Universitatii !! Oare ce mineri va folosi Boshelu??? :))

  18. Muzica e prima voce!
    Ne-aude oare cineva?
    Ne stim bine drepturile:
    JOS CENZURA!
    Actiunile voastre ne alimenteaza ura.

    Cheloo:
    Exprimarea libera e castigata-n revolutie,
    E dreptul nostru si e garantat de Constitutie.
    Institutiile bruiaza undele:
    Romania intra-n Europa doar cu numele.
    Promisiuni – minciuni
    Emisiuni – presiuni
    Televiziuni – sanctiuni:
    Showtime la romani!
    Noi nu da-m bani la buget sa ne cenzurati,
    Jurnalistii sunt batuti, bruscati, amenintati.
    Tra asta incepe sa-mi provoace sila.
    Copii: parintii vostri doar isi plang de mila!
    Politizand cultura aratati lumii
    Marile probleme ale natiunii.
    Exact ca Inchizitia ati inchis OTV,
    Urmeaza ATOMIC, MTV, PRIMA sau PRO TV.
    Asta nu e o politica – e direct teroare.
    Oare emigrand in masa gasim vreo rezolvare?

    JOS CENZURA!

    Refren:
    Muzica e prima voce!
    JOS CENZURA!
    Ne-aude oare cineva?
    JOS CENZURA!
    Versuri Parazitii – Jos cenzura
    de pe http://www.versuri.ro
    Ne stim bine drepturile:
    JOS CENZURA!
    Actiunile voastre ne alimenteaza ura. [ X2 ]

    Ombladon:
    Cei care gandesc altfel decat sistemul sunt pusi la perete,
    Redusi la tacere prin cenzura, fara regrete.
    Multe sanctiuni date, decizii luate incorecte,
    Toti cei care au ceva de spus sunt pusi la perete.
    In 98′ ati cofiscat casete cu hip hop de pe tarabe:
    Trupele inca exista. Aha asta va roade?
    Emisiuni interzise din diverse interese,
    Ziaristi cu mainile legate sau rupte de minti corupte.
    Oamenii de radio vizati au simtit efectul,
    In cativa ani au ajuns sa-si numere banii cu magnetul.
    V-ati dat dreptul sa amendati dupa bunul plac:
    Care sunt adevaratele criterii de care tineti cont de fapt?
    Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara,
    Ne indreptam cu pasi mari spre o parodie nationala.
    Cu piciorul in gat pus nu ne lasam luati de val:
    O sa sustinem cocertele pe scene amplasate ïlegal!

  19. Salut Victor,

    Am vazut emisiunea. As spune ca e “revoltator pana la cer” dar am trcut ca si voi de faza indignarii. Sunt la aia in care imi vine sa urlu. As urla cu voi dar nu ma ajuta buzunaru momentan sa trag o fuga de la budapesta sa va sustin. sper insa ca macar jumate, hai un sfert din cei care se anunta pe bloguri prezenti sa fie acolo.
    Stiu ca veti urla la luna, dar imagineaza-ti cum ne-am simti noi aia 10 milioane de nefericiti si frustrati fara voi…

    PS: Ma tem. Badea a pus o miza cam mare in pariul asta. Sincer, in caz de nevoie sper, or’ sa se razgandeasca in 5 minute, or sa reevalueze, ori sa-si aduca aminte ca el n-are o vointa proprie ci pe aia a lui Felix si sa continue sa-si urmareasca telul de pe FB 😉

  20. Victor Gabriel Ciutacu, Elena Gabriela Udrea . Va serbati onomastica in aceeasi zi 😀

  21. Superb…..sau ce?
    Cred ca primarul a dat o geana la emisiunea lu’ Mircea Badea a vazut*o pe madam’ Udrea in sutien si acum ar ”incoltio” la un fetish si nu cred ca ar fi mare scofala pentru Elena Udrea,mai ales ca in guvern o ard toti porno.

  22. Ultima solutie: inc-o revolutie!

    Ce-a fost Tokes in ’89 o sa fie-acum Badea si Ciutacu.

  23. Măi, oameni buni ! Suntem/ sunteți niște tâmpiți, care ne-am ferit de cuvinte, de acțiuni, de luări de poziții, nu cumva să se interpreteze, nu cumva să lezăm augustele personaje !
    Noi, voi, profesorii avem impresia, că-i dor pe-ăștia cuvintele noastre , că le strică liniștea o brevă a foamei voluntară ( când ei chiar vor să ne bage pe toți în greva foamei), iar ei au interpretat eleganța, drept prostie !
    Drept urmare, pot pune biciul pe noi, ne pot pune botniță, să nu țipăm de durere, iar dacă nu ne potolim nici așa, pot chiar, să ne-nfometeze, să ne amaneteze viața și viitorul urmașilor, iar pentru asta va trebui, să spunem și ”săru-mâna coane”, pt că altfel, ne vor obliga, să ne cumpărăm câte-o funie și săpun !
    Cum să nu-și bată joc și să nu-și aroge drepturi de arendași care și-au spoliat stăpânii, când în loc să-i azvârlim în șanțuri, la primele deraieri, ne-am mulțumit, să facem mișto, să-i ironizăm, iar ei își consolidau ”tronurile” și ne înconjurau din ce în ce mai strâns ! Acum suntem încercuiți și dreaqu știe, dacă vom mai scăpa vreodată !
    Ști ce-aș fi vrut eu ? Să pună zăbalele și chingile astea, doar pe ziariștii, care l-au inventat și înscăunat pe escrocul-bețiv ! Să se fi dus ei toți pe o insulă, să-i comande să-i…pe toți, să-i întrebe dacă le place, iar ăia, să ne trimită ”vederi” cu May-Day, S.O.S, ajutor și noi să le spunem, că, precis nu-și dau seama, dar au cel mai bun stăpân, pe care regretăm, că nu l-am oprit pt noi, când ni l-au fabricat, dar să-l păstreze sănătoși, că noi suntem altruiști și le dorim ”succesuri” !
    Vrei să-ți spun, cât de aiurea suntem construiți noi, ca popor ?
    La miting erau câțiva din grupul celor din penitenciare, care mârâiau, abia se abțineau, să dea năvală peste ăia din palat, dar tot dintre ei, le ziceau alții, să stea potoliți, că iese cu capete sparte și ”copiii ăia ”, jandarmii nu sunt de vină cu nimic, că asta-i treaba lor ! Cine și unde, în ce țară, s-ar fi împiedicat de așa ceva ? Mă gândeam , dacă suntem proști-bâtă, prea miloși, sau prea lași!
    Habar n-am, zău !
    Oamenii ăia, erau conștienți că totul e greșit, că toți cei dinăuntru ar fi trebuit, să fie scoși cu bâtele, erau la limita supraviețuirii și a răbdării și totuși mai aveau timp de scrupule !
    Acolo să fi înregistrat CNA-ul, înjurături și calificative, cum nu mi-a fost dat, să mai aud vreodată !
    Dacă faceți miting, vin și vi le reproduc și dacă vreți!
    Le strig și-n urechiușele fine ale CNA-iștilor, proclamați de Zeus, drept supremii moraliști ai națiunii !

  24. Mie imi pare rau ca singurii care ii mai tineti piept lui Basescu sunteti tu , Mircea Badea si inca vreo cativa ziaristi care nu s-au lasat cumparati sau/si intimidati .

  25. Elena Udrea nu e altceva decat o parvenita, o tzata vopsita blonda cu prieteni marinari si in consecinta haine scumpe si fara gust!
    Aaaa era sa uit…e si grasa si urata!
    Bafta la miting!

  26. @Adrian de la 21:06.
    “Mai Ciutacule”
    “…niste gentleman-i care ca stie…”
    “Astept,elegant,ascutit si cu spirit englezesc…”
    Ce cauti tu in blogul asta?Greseala vine de la mamuca ta.Spune-i sa nu mai bea cand se mai apuca de facut copii.Ca tine de exemplu!

  27. Aseara, la “Sinteza zilei”. Oameni frumosi la propriu si figurat,eleganti,culti,cu simtul umorului…Ora petrecuta cu voi,aseara,a fost cel mai frumos cadou de ziua mea.Din Lupeni,cu ganduri bune,Ben.

  28. Merita un miting foarte mare.De ce?Doar pentru ca obliga televiziunile sa accepte in studiouri mizerii ca popoviciu,liga,murg,petrescu,guzgasi altii cu creierul spalat.

  29. Welcome back!
    Ma apucase panica cand am vazut ce invitati aveai/urma sa ai la emisiune si cum te luai de antibasescienii Nistorescu si Ponta… Dar daca te-ai intors promit solemn sa particip alaturi de preferatii mei…;)

  30. Hmmm…

    Stam asa…, si ma gandeam! Mai deunazi ne anuntai “cu mare pompa” ca Tanti Nutzi a acceptat invitatia Domniei Voastre de a participa la emisiunea ce o moderati cu atata aplomb.

    Date fiind ultimele declaratii ale Domniei Voastre…, o mai fi cazul sa “speram” ca vom avea (ne)sansa de a o vedea “pusa la zid” si “executata” in maniera jurnalistica?

  31. Dar o scrisoare deschisă de protest cu o lista de semnături de susținere, publicata prin zirul unde esti redactor sef crezi ca ar fi inoportună?

  32. Protestez alaturi de voi( si de Antena 3 de care sant dependenta).Sa auzim de bine!

  33. Nenorocitii asria nu mai au limite !!!…
    Ce dracu trebuie sa se mai intample ca oamenii ( in special putorile din Bucuresti ) sa iasa si sa-i dea jos !!!…
    Parca nu demult , acum vreo 20 de ani , de cate ori ziceam ceva de Lenuta lui Ceausescu eram saltati de pe strada …
    Ceasul ticaie si in curand or sa ne puna ” botnite ” ca atunci !!!…
    Dar bineinteles lumea uita si e fericita , nu ? … cel putin 10 milioane !!!
    O sa fim alutari de voi pentru ca nu e doar problema presei , va fi in curand si a noastra !!!
    ” Cenzorul ” sef se pregateste !!!…

  34. Sa fiu al dracu daca voi doi “mitingiti”,daca nu adunati mai multa lume ca sindicatele!Tii ce placere sa vad cum “pianistul” la venirea la serviciu primeste o rosie in mecla,sau cum sta pina noaptea in cladire,neavind curajul sa “ese” la discutii.Succes!

  35. daca ai stii de cand astept sa aud asta????
    ma tot gandeam cat trebuie sa va ia sa protestati si voi…iar dupa voi…..si noi…..
    nu se mai poate….mi-e sila de tot ce se intampla in tara asta…mi-e sila de udrea, boc, basescu, flutur….bleohhhhhh
    as vrea sa ne imbarcam in fuste ca scotienii toti si sa le aratam curu ca’n razboi, apoi sa ne mutam si la palatul victoria…..
    ar fi minunat….
    de abia astept!
    am si eu fanteziile mele….pe pantofii lui boc si ai lui basescu as urina!!!

  36. Victor, n-am mai fost in Romania de 5 ani si nici intentii n-am avut sa ma intorc vreodata.
    Ei bine…. “am reevaluat”, asadar daca anunti din timp…imi iau bilet dus intors in aceeasi zi de pe Manises la Baneasa.
    Sau ar trebui sa-mi iau numai dus, ca astia sigur ne-or oferi cazare precum oferit-au lui Gigi, Dinu si Sorin?
    E jale… nu-i de ras…
    Ne ducem draku daca mai toleram p´astia….si deasemenea, daca netolerandu-i ne postam in fata televizoarelor sa ne exprimam sustinerea, din fotolii.
    Vin, ( venim, si-aduc si Rottweilerul ca doar n-o sa-l las la plaja).
    Tu zi numa´ cand, din timp.

  37. Asa este romanul slugarnic si pupator de maini, sunt si exceptii din fericire, dar atitudinea generala este aceasta.
    PS: Timp de doua zile nu am reusit sa-ti accesez blogul, nu se incarca sub nici o forma.

  38. Voi fi impreuna cu sotul,fiica mea si alti citiva buni prieteni alaturi de dumneavoastra si de Mircea Badea in fata la CNA pentru a ”urla”la ei.
    Zilele acestea am observat un lucru: butonind de zor toate canalele tv de pe telecomanda,am vazut ca pe acelasi interval orar(spre sfirsit)a emisiunii ”Sinteza zilei” si ”In gura presei”,respectiv de la 23-24,la Taraf TV e cite o domnisoara care danseaza lasciv,mimeaza actul sexual,isi arata sinii sau isi da jos chilotii.
    Eu am scos demult din grila de programe Taraf Tv dar cei de la RDS schimba tot timpul frecventa de transmisie si stind relaxata in pat si butind in pauzele dvs de publicitate ,am observat ce se transmite la acest post pe acelasi interval orar.
    Daca postul Taraf TV nu ar fi al lui PRIGOANA,membru sau sustinator al PDL,sau daca acea emisiune ar fi fost codata sau tranmisa la alta ora,sigur ar fi fost la fel de amendata.
    Postul Taraf este inclus in pachetul de baza la RDS,nu face parte din categoria celor care pt a-l vedea trebuie sa platesti in plus.
    Deci,lor l-i se pare normal ca la ora 23 sa vedem fete care sint dezbracate si danseaza provocator.
    Nu vreau sa fiu inteleasa gresit,pentru cine doreste acest tip de emisiuni sa le poata urmari dupa ora 1 noaptea…eu doar faceam o paralela intre 2 televiziuni,una amendata pt ca e doar critica puterea,iar alta neamendata pt ca doar se arata fete dezbracate.
    O fi mai putin nociv sa urmarim Taraf,pt ca la Antena 3 nu avem ce vedea….?
    E inacceptabil ca postul Antena 3 sa fie amendata atit de des doar pentru niste puncte de vedere critice la adresa puterii in timp ce la alte televiziuni fetele se dezbraca in direct si mimeaza actul sexual.

    P.S. N-am avut puterea decit 3 zile consecutiv sa urmaresc postul Taraf ,l-am scos deja din grila de programe…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.