Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > It was a misunderstanding. Case closed!

It was a misunderstanding. Case closed!

Un (aproape) fost şef de Inspectorat Judeţean de Poliţie lăcrămează în direct pe leşul unui asasinat în oraşul pe care-l păstoreşte şi se întreabă trist de ce ar fi un cămătar caracterizat drept interlop, în condiţiile în care şi procurorii dau bani cu camătă. Acelaşi comisar şef, pre numele său mirenesc Şoric, primeşte sprijinul necondiţionat al şefilor de post din judeţ, care ameninţă, tot în direct, că demisionează în grup dacă superiorul lor nu e repus urgent şi fără prea multe întrebări în funcţie.

Imediat după emoţionanta efuziune colectivă a subordonaţilor săi, comisarul-şef Şoric strigă revoltat, evident, în direct, la realizatoarea unui talk-show că e absolvent de matematică-fizică, că-i decorat cu Virtutea Militară, că reşedinţa de judeţ unde interlopii se-mpuşcă ziua în amiaza mare în bar e pe locul şase în topul oraşelor sigure din Europa şi anunţă că secretarul de stat Fătuloiu ar fi propus destituirea lui din motive de misunderstanding. El l-a prins în timp record pe trăgător şi rămâne, deocamdată, după cum l-a asigurat personal ministrul Igaş, la comandă să menţină liniştea în judeţ, deci case closed. Nimic despre Pinalti…

Asta-i adevărata disoluţie a autorităţilor statului!

UPDATE: Pentru că nimeni nu e-n stare să-i explice, de la prânz încoace, comisarului-şef Şoric că orice activitate financiară aducătoare de dobânzi, neautorizată şi nedeclarată la Fisc, e infracţiune, o fac eu aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

165 thoughts on “It was a misunderstanding. Case closed!

  1. @catalin..bine,mai..se lauda ca a “facut” un liceu…crezi ca-i treaba usoara pt un militian????

  2. Mai ramane sa aflam ca marau avea de primit “o suta douaj de mii” de la sorici.
    …ca sa mai avem un posibil subiect de discutie, nu?


  3. Sunt o Tarfa la TV,
    Sunt platita doar sa trag biletele castigatoare
    Si-am in sentiment ciudat
    C-am muncit shi-am invatat,.. degeaba…
    Si caut un salvator…la matrimoniale…
    ” -VANK

  4. Am ras cu lacrimi cand am vazut acst personaj la televizor cat de penibil poti fi auzi ditama-i inspectoru sef RUSINE

  5. Dacă nu plângea, mă-ndrăgodteam la prima… audiție (datorită faptului că m-a dat pe spate cu limba engleză; sau… din cauza?!).
    Vorba lui Badea, trăim într-o țară veselă și asta ne ocupă tot timpul. Probabil că de-aia avem și-un ”cimitir vesel” la Săpânța (fiindcă plângem când suntem vii și râdem după moarte… sau de dragul ei?!)
    După Tobă și Șoric urmează Caltaboș? Poate chiar un Sângerete…
    Nu de alta, dar Fătuloiu cred că-i lipit cu Superglue!
    Stelele cu pricina s-or muta pe umerii cui trebuie și vor reveni – spre disperarea generală – în top.

  6. Penibil, dar in ton cu atitudinile visanilor, radulestilor si ale celorlalti pedelisti care sunt trimisi, cu creierul bine spalat, pe la toate talkshow-urile unde n-ar mai trebui invitati. Modul lor de manifestare imi aminteste de cuvintele adresate de legionarul Baniciu avocatului Spinantiu, in romanul “Setea” al lui Titus Popovici (poate al lui Francisc Munteanu, cine stie ?!!!): “te-a facut mama cu un frizer si ai iesit cu capul gol pe dinauntru”. Din pacate, totul vine de sus. Am urmarit interviul lui Sarkozy, pe TV5, in care trei ziaristi l-au luat elegant la intrebari. Diferenta de la cer la sub-Pamant! Sarkozy, raspunzand unei intrebari privind atitudinea lui versus atacurile violente ale presei, a afirmat ca astfel de atacuri sunt normale intr-o democratie !!!

  7. Din ciclul: Hai să ne rahăm pe noi: Fătuloiu: tentativă de mită… cu Șoric sau Tobă?!
    Ei, se găsesc destui să mai creadă…

  8. ce zise omu : “am un credit de 120000 euro “:)) si ce ar trebui sa ma impresioneze pe mine omu de rand care palteste taxe la stat ca are el credit de 120000 euro ? :))
    eu zic ca el simte cum se strange lantul in jurul lui de s-ar strange mai tare sa scapam de toti astia ca el :)) , pai din delul cum vorbeste el si cum vorbeste ziarista de ii pune intrebari eu chiar daca nu am vazut-o la fata pe ziarista mai multa incredere am in ea decat in omul asta , asta nici ca om de servici in scoala nu l-as angaja ca fura detergentul si alte lucruri necesare ingrijirii scoli :)) asta i-mi inspira fata lui si caracterul lui din felul cum se comporta :)) si cum zicea Mircea Badea asta nu e decat un Pupin’basist :))

  9. Of, saracul Soric! Cum spune el, saracutul, cum au desfasurat ei, constant, activitati de urmarire, a unor indivizi certati cu legea. Nu pot sa inteleg cum nu ne-am dat seama ca a fost o strategie, perfect pusa la punct de genialitatea lui si a altora ca el, faptul ca a tinut masina (care banuiesc ca are si cutie neagra) parcata in “mărarul” din curtea vecinului. Asa, saracutul de el cu credit la banca, urmarea infractorul.
    Ghinionul sau norocul (amandoua sunt valabile, depinde doar de perspectiva) a fost ca interlopu’ a fost “rezolvat” de “pistolar”.

    Cel mai mult m-a impresionat atitudinea lui Soric, din primul interviu, pusa in antiteza cu atitudinea lui din al doilea interviu.
    In primul, era smerit, plangea din toata onoarea familiei lui, iar in al doilea (dupa ce a primit asigurari din directia “tatucului”) si-a revenit la atitudinea lui de “smardoi”, de baiat competent si de sef al politiei, care ii are pe toti la “mărarul” lui.

    Ce pot sa zic, d-le Ciutacu, avand in vedere ca va luati la trântă cu asemenea oameni (daca pot fi numiti astfel), ar trebui sa aveti grija sa nu apara un hacker care sa scoata furtunele de la frane. Cand plecati de pe loc faceti 2-3 probe ca sa fiti sigur. Valabil si pentru cunoscutii dvs.

    Din pacate, asta-i Romania in care traim!
    Asa cum spuneam: “Presa, ultima frontiera!”.

    Numai bine!

  10. Daca cineva imprumuta bani, prin notariat, diversilor cetateni, cu anumite clauze care il favorizeaza, acel cineva este interlop??

    Fiti atenti, domnul Soric a spus ca decedatul a imprumutat bani, ca si unii procurori, prin notariat!!! E ilegal???

    De ce se trece, prea usor, peste faptul ca tranzactiile se faceau prin NOTARIAT??? Care este competenta politiei, care poate motiva o actiune a politiei impotriva unui om care imprumuta bani,legal, prin notariat???

    Care este definitia interlopului si care sunt sanctiunile acestuia, in legislatia penala???

    Soric a spus ca POLITIA nu are atributiunile necesare pentru a “agata” un cetatean denumit, de diversi indivizi, INTERLOP.

    A incercat sa motiveze ca el si institutia pe care o conduce nu l-a acoperit pe decedat sau pe alti indivizi, dar, n-a reusit.

    Reporterii nu l-au lasat sa se faca inteles!!!

  11. Frate, ne conduce o adunatura de derbedei, daca ar trai Vlad Tepes sau altii ca el, oare cum ar fi? Ar mai face ratatii astia atatea lucruri? Din pacate este GRAV, nu o sa sa ne mai facem bine niciodata. Si nu tara e de vina, ci noi, cei care ne lasam condusi de asemenea cacanari cu muci in … freza.

  12. Totusi pe undeva sunt de acord cu Soric…
    ” Nu la intrebat nimeni unde a facut liceul ..adica la Negruzzi in Iasi,nimeni nu la intrebat daca a fost intr o misiune ,daca stie engleza sau daca a mers la gradinita ,daca e insurat daca are credit la banca ,daca e sanatos” ….ce dracu fratilor ati devenit asa de rai?mi e rusine ca i moldovean de al meu dar mare i gradina Domnului si mai sar si gardul ,da ce doamne iarta ma dai interviuri pentru matrimoniale ?:))))))))))
    Mai intai trebuiau sa i faca niste controale medicale la bibilica ca sigur nu i ok…cum naiba sa le fie frica la interlopi,daca asta apare la tv si plange …PENIBIL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.