Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > It was a misunderstanding. Case closed!

It was a misunderstanding. Case closed!

Un (aproape) fost şef de Inspectorat Judeţean de Poliţie lăcrămează în direct pe leşul unui asasinat în oraşul pe care-l păstoreşte şi se întreabă trist de ce ar fi un cămătar caracterizat drept interlop, în condiţiile în care şi procurorii dau bani cu camătă. Acelaşi comisar şef, pre numele său mirenesc Şoric, primeşte sprijinul necondiţionat al şefilor de post din judeţ, care ameninţă, tot în direct, că demisionează în grup dacă superiorul lor nu e repus urgent şi fără prea multe întrebări în funcţie.

Imediat după emoţionanta efuziune colectivă a subordonaţilor săi, comisarul-şef Şoric strigă revoltat, evident, în direct, la realizatoarea unui talk-show că e absolvent de matematică-fizică, că-i decorat cu Virtutea Militară, că reşedinţa de judeţ unde interlopii se-mpuşcă ziua în amiaza mare în bar e pe locul şase în topul oraşelor sigure din Europa şi anunţă că secretarul de stat Fătuloiu ar fi propus destituirea lui din motive de misunderstanding. El l-a prins în timp record pe trăgător şi rămâne, deocamdată, după cum l-a asigurat personal ministrul Igaş, la comandă să menţină liniştea în judeţ, deci case closed. Nimic despre Pinalti…

Asta-i adevărata disoluţie a autorităţilor statului!

UPDATE: Pentru că nimeni nu e-n stare să-i explice, de la prânz încoace, comisarului-şef Şoric că orice activitate financiară aducătoare de dobânzi, neautorizată şi nedeclarată la Fisc, e infracţiune, o fac eu aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

165 thoughts on “It was a misunderstanding. Case closed!

  1. Mr.Soric (Crackling): “Este diploma mea (de la lic. de mate-fizica) dar nu am read-uri (pe creier) care s-o arate! Do you rid me”

  2. bai, cum p… mea poate sa ramana asta inca in libertate. baga-mi-as …
    sa mor eu de nu ma inchin ca am plecat din tara aia.
    cum dracu’ ma? cum poate sa ajunga un cretin agramat si mafiot de-a dreptul sef al politiei dintr-un judet cu jumate’ de milion de locuitori? ba, mai mult, sa si conduca o ancheta care il implica si sa si primeasca asigurari de la ministru ca sta acolo pana “creste”.
    si, CULMEA, spune ca si procurorii SUNT CAMATARI.
    ba, sa imi bag …
    nici cand am plecat eu, la a doua iesire a lui Iliescu nu se vedea asa ceva. nici geal Nitu care e dupa gratii nu facea asemenea prostii.
    ce dracu’ cauta Romania in UE?
    na, ca mi-am dat drumu’.
    scuze.
    p.s. ai sa imi bag ce tragedie e acolo acasa. pe vremea lui Nastase era parfum. de acuma nu mai vorbim de “balcanizare” ci de “transnistrizare”. Sa mor eu de la Chisinau nu e mai bine.

  3. Politia e condusa de toba,soric…nu vom face niciodata ordine..e o incarligatura intre politie-politic-interlopi(nu neaparat in ordinea asta) pe care nu o vom rezolva niciodata…combinatiile sunt transpartinice; banii au acelasi miros ptr portocalii,rosii,galbeni sau alte culori…

  4. IN CE TARA TRAIM!!!???!!! SE NUMESTE ROMANIA…SI AICI GASESTI TOT CE VREI..MAI PUTIN DECENTA, CINSTE, ADEVAR, MORALITATE, FERICIRE SI SPERANTA! TRIST..F TRIST..CA AM PRINS ASEMENEA VREMURI….DAR IN FOND E VINA NOASTRA…ASA NE TREBUIE!!!!!!

  5. Nici gaura neagra, nici Baba Vanga si nici calendarul maias nu m-au ingrozit mai abitir ca acest poliglot hotentot.
    Dupa ce l-am auzit, gestul reflex a fost sa-mi caut valizele si sa ma duc oriunde in lumea asta, ca in mod sigur cu astia pe cap nu mai scap cu viata.

  6. Superb!!
    In sfarsit un nene, care se tine tare pe pozitie si care, atata timp cat o televiziune merge doar pe surse si afirma ca “se pare ca…” neavand nici o dovada concreta, nu recunoaste nimic si o face pe lupul moralist. Bravo lui!! Indiferent cate de vinovata ar arata fatza lui, indiferent cat de notorii sunt implicatiile lui cu lumea intrlopa sau nu, indiferent cat de mult ajuta personajele dubioase nevasta lui, neexistand nici o singura dovada concreta in acest sens, nu are dreptul nimeni sa acuze in lipsa probelor. Si eu pot sa ma intitulez jurnalist profesionist si sa afirm ca : se pare ca Radu Moraru ia bani de la PDL, sau se pare ca Dan Diaconescu ii pregateste partid back-up lui Basescu pentru 2012… etc. Chiar daca e evident un lucru cu ochiul liber, si nu iti trebuiesc mai mult de 2 neuroni sa-ti dai seama, nu poti sa faci unele declaratii care sa nu fie sustinute de probe atata timp cat emisiunea e de stiri si nu e sub cupola protectoare a unui pamflet.
    Inca odata bravo lui. Sper sa actioneze in judecata Antena3 pentru ca are 100% sanse de castig.

  7. Asta e comandat in politie? Mama, mama! Daca unii ca astia ne apara, cred ca m-as simti mult mai in siguranta daca mi-as lua permis port arma (pana acum nu mi-am imaginat ca as putea vreodata sa o folosesc in afara poligonului). La naiba, cred ca noi suntem noul Vest Salbatic!

  8. In fiecare orasel din Romania “militia” sta de sase, asigura protectia tuturor camatarilor si traficantilor iar mai apoi isi iau taxa de protectie. Mergeti intr-o piata oarecare si-o sa vedeti dimnineata, cum valutistii si traficantii de tigari isi fac semne cu politia pietei. Vorbesc in limbaj codificat si au contractele lor nescrise. Mai ales acuma, cand cu totii au salariile taiate cu 25%, nu trebuie sa compenseze? Inflatia, prohibitia genereaza coruptie.

  9. pe vremea lui Nastase si a PSD nu se intampla asa ceva.or fi fost ei comunisti dar aveau oameni calificati peste tot.cred ca e timpul pentru o revolutie dura, mai ales ca in parlament totul e terminat…daca nu scapam acum de portocalii putem pleca linistiti la cules de mandarine si portocale.

  10. Sefii de post sunt adevaratii agenti electorali ai PDL in mediul rural.Blaga a inteles asta si a organizat sistemul in consecinta.E o mare problema…

  11. In tara unde oprea este general cu 5 stele,udrea este ministru,boc este prim ministru si basescu presedinte nu ma mai mira ca putoiul asta lacrimos a primit virtutea militara.
    Traim in Absurdistan.
    Din zi in zi spectacolul este tot mai absurd si ma intreb ce dracu mai putem face sa nu ne pierdem mintile.

  12. E tara plina de camatari …
    Ia uitati-va la banci … Camatari mai mari ca astia NU EXISTA !!!
    Lumea a inceput sa se sinucida din cauza lor si a datoriilor pe care le au …
    Cu ce sunt bancile mai prejos decat un smecher ordinar care ” te trage in piept ” ???
    Slava domnului ca n-am atat de cretin sa iau credit cu buletinul , ca majoritatea !!!

  13. SORIC-arul are tupeu fiindca e protejat de Pinalty ,care va pune o vorba buna la Base ca soric sa ramana PE FUNCTIE . Ba mai mult ar putea fi avansat ca la prins pe nefericit in 24 de ore

  14. Imi povestea un comisar sef de politie ca este o relatie de pisica si soarece intre Politie si Serviciile Secrete. Cand Politia afla ca vreun SRI-st a dat de bucluc se aduna si sarbatoresc evenimentul. Dar se pare ca cele povestite nu sunt chiar adevarate in multe cazuri, pentru ca cele doua institutii conclucreaza deobicei. Inteleg ca de asasinatul la comanda de la Piatra Neamt a fost informat SRI-ul si atunci cine nu si-a facut datoria, din moment ce se stia din vara ce i se pregateste interlopului

  15. Surprinzator?? Da de unde.avem in fiecare orasel un soric.au cefe si falci,iar cand sunt luati la intrebari se ascund in…fum.
    Ai vazut “Planeta maimutelor”?La fel si la noi,maimutele stapananesc Romanica!

  16. Radem noi, dar nu-i de ras….=))
    Avem pe Basescu presedinte si Udrea dezvolta…
    Il avem pe Funeriu la educatie,pe Boc premier…
    Avem pe Visan, Hoara, Booureanu….
    Eu zic ca …e normal intr-o tara cu asemenea conducatori, Soric sa fie seful IJP.

  17. Domnule Victor, Victor Ciutacu, despre acest Update :
    “UPDATE: Pentru că nimeni nu e-n stare să-i explice, de la prânz încoace, comisarului-şef Şoric că orice activitate financiară aducătoare de dobânzi, neautorizată şi nedeclarată la Fisc, e infracţiune, o fac eu aici”
    as dori sa vorbesc (de fapt sa scriu dar suna mai fain exprimarea intiia) …

    Sunt un “biet” inginer nu un ‘telectual deci s-ar putea sa am ochii expresivi dar cu exprimarea sa stau mai greut.
    Interesant mi se pare faptul ca ne indreptam cu pasi marunti si repezi spre vechea si cruda oranduire a statului – om, mare om, mare caracter, care va sa zica se pare ca ne simtim bine sub palpuma tatucului cunoscator de toate care mai si bea mai ne si bate da’ ce sa afcem daca el e tatucul nostru !

    Adicatelea modelul “pater familias” a luat o intorsatura cam ca la Buzau si faptul ca legea este doar bunul plac al unui vremelnic ocupator de scaune “jiltate” este apanajul credintei ca dupa mine potopul, francofilia fiindu-ne la fel de draga ca si orice alt englezism cu iz de ‘telectualitate stiut fiind faptul ca romanului cu pumnul in gura nu-i mai arde sa strige : “Regele e gol !”.

    Aceste vorbe care ne dor, de genul : si ala face asa si uite ce functie are ; voi n-ati venit in sala ca sa votati, etc. ma indreapta spre concluzia ca Lege si Ordine e doar un serial ce n-are nimic comun cu Realitatea.

    Nu te speria cititorule acestor randuri ca acelasi comportament exista in toata tara, pana la nivelul de Comuna, indiferent de culoarea cameleonic politicianista.

    “Statul sunt eu !” spunea cu cateva secole in urma, un frantuz, da’ cred io ca se referea la altceva decat la inrobirea ideii de Liberatate, Egalitate, Fraternitate.

    Curiozitatea ma impinge de la spate si stiind ca n-am nimic felin in mine, fiind un bou, de zodiac, va supun atentiei urmatorul exercitiu de atitudine de curaj daca vrei sa-l denumesti asa sau chiar de civism, in cele din urma : Dintr-o organizatie bugetara (pedalam pe aceasta pista aicea fiind observabil mai usor fenomenul ceea ce evident nu ne va duce la o extrapolare generalizanta catre sectorul particular unde as dori sa cred ca lucrurile inca se pot schimba daca au cumva un fagas ce duce spre pierzania corpolenta si sufleteasca a mirenilor) cine are tupeul nemarginit sa isi contrazica seful cel mare, facand acest lucru in scris si cine il va ajuta pe acest om dupa ce va ramane fara de servici dupa acest notabil eveniment ?

    Adicatelea Domnule Ciutacu, Victor Ciutacu, credeti ca (si aici vom friza absurdul) in ipoteza tulburatoare, in care ati fi angajatul unei institutii bugetare, Minister, Consiliu Judetean, Primarie ati reusi sa va pastrati postul nefacand compromisuri (mai multe decat va imaginati si asta doar daca aveti o imaginatie nu foarte bogata) care (depinde de postul si ramura ocupata) sa nu fie rivalele exercitiilor maiastre ale Nadiei Comaneci, in zilele ei foarte bune ?

    Ba mai interesanta ar fi pozitia pe care ati putea sa o adoptati, zicand, ca lucrand in domeniul achizitiilor publice si unul dintre mai marii institutiei va spune ca veti face “asa” din cauza ca aveti un post … inca, altfel domnia sa nemaivrand sa lucreze cu dvs., gandindu-va ca ati fi tentat sa puneti aceste fapte scriptic, pr suport de hartie si chiar electronic sau magnetic dar lovindu-va peste frunte cu palma proprie, la iuresul involburat al ideilor : da’ daca la acele institutii ale statului puse sa vegheze bunul mers al statului exista un personaj ca cel de mai sus care poate sa zica si ce daca si despre alti demnitari s-a spus ca nu stiu ce-ar fi facut si s-a intamplat ceva ? Lor nimic, tie, umil slujbas, ti se poate intampla o intreaga saga si deci, iegzact, aceasta e pozitia de care vorbeam mai antart.

    Realmente mi-e frica de monstrii nascuti si vii ai somnului ratiunii pure kantiene, care ca sonoritate se aseamana cu kunta kinte, totusi nu rasare de nici un fel.

    Acestea fiind zise, ma voi multumi sa traiesc cu Speranta, desi mi-a mai zis ca daca nu ma fac si io vedeta n-o sa mai putem trai asa mult din motivele ca traim in Romania si asta chiar ca ne preocupa.

  18. 1.trist!
    2.si mai trist e cacolegii lui,absolventi si ei de te-miri-ce il aplaudau!
    3.se pierde substantza acestei tzari…

  19. tara de:placinte, sorici,boci,falci,brinze,tobe,sulfine,cocosi,fluturi,gaini,muste,frunze,buzati si lista poate continua…..
    astora nu le este rusine cu numele lor?

  20. Ce mult seamana romania de astazi cu ferma animalelor. Cemult seamana Romania de astazi cu Romania lui Conu Iancu. Oare toata dramaturgia si satira politica suntem obligati s-o traim in acesti ani. Avem un fel aparte de a promova oameni care stiu sa pupe in cur, chiar le place acest stil de viata, iar cind sunt intrebati de sanatate incep sa plinga.
    Ma tot inteb de aseara intruna cum doamne iartama a putut ala sa ia un umprumut de 120000 de Euro? Cu citi bani e platit din contributiile mele si ale voasre catre stat? Si intrebarea cea mai tare e cind a alergat ultima oare o 100 de metri si cit ascos pe suta?
    Mai oameni buni chiar suntem niste dobitoci, si ospun fara a supara pe cineva. Cum isi permit sa vina pe sticla si sa acuze si sa santajeze? Acel individ isi permite sa instige la revolta si ministru nu ia masuri? Parchetul militar oare ce face de nu se auto sesizeata? Iar noi oponia publica nu reactionam. Oare asta ne e sfirsitul ca neam, ca tara, ca societate? Ce ne opreste sa dam cu ei de pamint? Unde incepe frica si unde se termina lasitatea acestui neam care se lauda ca sa batut singur cu toata Europa?
    Sun o gramada de intrebari care ma macina si la care nu pot sa dau raspuns, poate ma lumineaza cineva, poate incercam sa stabilim o data la care sa ne adunam toti cei nemultumiti de directia in care merge tara si nu plecam pina nu-i fortam sa plece. Poate ne adunam fara sa le cersim inca un leu sau doi sau o zi lebera, poate reusim sa le cerem sa ne restituie dreptul la munca pe care ni lau furat. Poate reusim sa le spunem odata pentru todeauna cine e statul, cine e prima putere instatsi care ne sunt prioritatile, prioritatile noastre nu ale lor, poate reusim sa ii obligam sa inteleaga ca odraslele lor nu sau nascut cu stea infrunte si ca e timpu sa ne respecte pe noi, pe Maria Sa Poporul

  21. Fiecare judet avem “soric-ul”nostru!
    A fost oare nevoie sa se intample ceva odios intr-un loc public ziua in amiaza mare ca sa ne dam seama de asta?
    Sau poate stiam,constientizam lucrul acesta, dar sunt atat de mari si grave problemele de zi cu zi incat “soricii” nostri trec neobservati si, culmea mai poarta si haina cu insemnele statului, au absolvit liceu de mate-fizica,stiu engleza,sunt decorati, toate astea ca sa ne poata sfida si umili “legal”.

  22. Toata administratia e plina la conducere de Sorici. Inclusiv directori de scoli, spitale etc. din cel mai mic catun. Sant oameni care pe bune nu ar fi ajuns niciodata ceea ce sant. Si plang usor la orice adiere de amenintare a pozitiei cucerite. Asa plge Soric, asa se emotioneaza Anastase si… tot asa plngea Bese (sa-ti fie rusine Dinu Patriciu)la perspectiva pierderii inaltei sale functii. Ii suspectez ca au tata comun sau ca se trag din cine a zis Nuti. Sau direct din maimuta.

  23. D-le Ciutacu,dupa cate stiu (poate stiu prost) despre orasul Piatra-Neamt nu aveti amintiri prea placute,tot din cauza unor uniforme!

  24. Ce m-am saturat de astia care umbla tot timpul cu barbatia-n gura (oops !), dar plang mai usor decat nevasta-mea: Basescu, Blaga, Oprea
    si – new entry – deja celebrul Soric. Cel din urma e inca o dovada (a cata ?!) ca schimbarea de generatii nu are nici un efect in tara asta.
    Asa vom ramane in veci, ba chiar mai rau. Singura solutie e, din pacate, un scenariu SF: sa ni se ia copiii la nastere, sa fie dusi undeva unde sa nu aiba contact cu lumea noastra si sa fie crescuti si educati de niste cyborgi bine programati. Apoi, dupa 30 de ani, sa fie adusi inapoi ca sa ne guverneze, sa lucreze in justitie, politie, invatamant, sanatate, etc. Pe scurt, sa resetam toata omenirea (ca problema nu e numai in tara asta tembela).
    Comportamentul lui Soric, desi pare ciudat, e perfect explicabil pentru un om complexat, care stie prea bine ca nu face o buna impresie
    interlocutorului. De-aia a tinut sa spuna ca a facut un liceu (probabil) bun, sa arate ca stie si oleaca de engleza (despre facultate n-a pomenit nimic 🙂 ). Cati nefericiti din astia n-am intalnit eu la viata mea… Cand se vede clar ca se simt inferiori, vin cu ceva care sa-i ridice putin in ochii tai: “am fost sef de promotie in facultate, am fost campion judetean de karate, stiu sa vorbesc patru limbi, sunt ardelean”.

    @geo: “…nu toti camatarii fac parte din retele de crima organizata.”

    Zici tu ?! Ia incearca sa faci camatarie de unul singur, fara sa ai in spate o turma de bizoni gata oricand sa dea cu suriu’ sau cu bata ! Ce faci daca unul mai smecher decat tine nu-ti restituie imprumutul ? Te superi pe el ?! Ii bati obrazul si nu-l mai imprumuti altadata ? Cel care vine sa se-mprumute la camatar trebuie sa stie ca risca sa sfarseasca cu margele rosii la gat, daca nu-si plateste datoria.

  25. Ma chinuie o intrebare de cand l-am vazut ieri seara pe soric: el de la cine a luat imprumutul de 120 mii EUR? Tot de la vreun camatar/procuror? Si daca nu, de ce nu?

    E absolut INCREDIBIL, pardon unbelievable!

  26. AI RATAT UN AMANUNT SIMPATIC din conferinta de presa a IPJ Neamt:

    Soric (….)a mai spus că punerea în libertate a lui Falău a fost adusă la cunostinta serviciilor la putin timp după iesirea viitorului asasin din penitenciar. Unul dintre răspunsurile primite este năucitor pentru serviciile secrete. Fără a da nume, seful Politiei Neamt a spus că răspunsul scris la solicitarea pe cazul Falău suna cam asa: „Cristian Chilat este încarcerat“. =)))

  27. Sinistru personaj, fara dar si poate.
    Ce m-a surprins pe mine a fost altceva. Ma uitam ieri la emisiunea 100 de minute unde presta si domnul Gelu Visan, inarmat cu niscaiva hartii A4. Din ele reiesea ca orasul pielii de porc se afla pe locul 4 din punctul de vedere al sigurantei, daca nu ma insel.
    In paralel, domnu’ Soric venea cu un top 100. Acum stau sa ma intreb, de ce fix pedelistul a sarit in apararea “omului legii”? Sa fie doar o coincidenta (ne)fericita?
    Te intreb si pe tine, de ce?

  28. Pai normal ca Piatra Neamt este pe locul 6 in Europa. Infractiunile nu se contorizeaza in ceea ce se intampla in acel oras ci in numarul de reclamatii pe care le fac cetatenii. Oare cati dintre ei au avut curaj sa faca plangeri? In ritmul acesta fac pariu ca nu doar Piatra Neamt va fi pe loc fruntas in Europa ci intreaga Romanie va ocupa locul 1 pe mapamond. Evident,la egaliate cu orase din Cuba ,China sau Coreea de Nord.
    Cand il vad pe militanul asta gandul imi fuge automat la William Branza. Zici ca-s frati.

  29. In tara unde seful de post plange ca daca-l dau afara cu tot cu liceul lui el de unde-si mai plateste ratele, “mascatul sef” declara ca “ucigasul” le-a impus politistilor sa-i puna cagula.
    ca altfel ce?…….

    TARA IN CARE UCIGASII FAC REGULA = ROMANIA

    vai de mama noastra….

  30. Stiu ca nu e chat, dar ma simt datoare sa completez cu un articol din Codul Penal pentru cei care inca se mai intreaba daca e sau nu vorba de o infractiune:
    “Art. 351 Camata
    Darea de bani cu dobanda, ca indeletnicire, de catre o persoana neautorizata, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.”

  31. Ultimul zvon pe la Piatra Neamt este ca Mararu ar fi fost lichidat la comanda celor cu care “lucra”, politicieni si autoritati, intrucat ii santaja si devenise deosebit de obraznic si arogant…

  32. La multi ani pentru juniorul dumneavoastra! Cred ca am retinut bine….Sa va traiasca, sa va bucurati de el si , cum se zice la noi in sat, sa ajungeti dumneavoastra si sotia sa il vedeti batran!

  33. Eu credeam ca iti trebuie ceva minte sa desfasori o activitate ilegala. Or Soric nu pare sanatos psihic. Era el in stare sa ia spaga?! Poate lua nevasta-sa, cine stie… Sau poate ca inainte de incident era sanatos si a suferit o cadere psihica in ultimele zile, din cauza stresului la care a fost supus. Nu e obligatoriu sa fi fost asa dintotdeauna. Afectiuni din astea se pot declansa rapid uneori.

  34. Nu vreau sa plec din Romania!

    Sa plece ei, cei care ne sfideaza cu ilegalitatile si manipularile lor, impreuna cu toti şoricii, tobele şi caldaboşii lor, prin care îşi asigură perpetuarea speciei la guvernare şi contribuie direct la ruinarea noastră şi a acestei ţări.

    Credeti ca intamplator au asemenea nume? Eu nu cred!

    Veţi spune că ei au tot, au justiţia, poliţia, guvernul, etc, DAR NU NE AU PE NOI!

    Trebuie sa reusim un contraatac impotriva acestor nulitati si penibili, care s-au strans la robinetul cu sangele nostru si stau acolo precum boabele pe ciorchine.

    Trebuie sa ne recastigam tara, altfel ne vor sufoca! Si din pacate, e atat de raspandita si de bine asezata aceasta ciuma, incat e greu daca nu aproape imposibil sa scapam de ea.

    E un flux care porneste din punctul cel mai inalt al statului si se ramifica pana la primarul din cea mai neinsemnata comuna din Romania. Ce ii uneste pe ei? Prostia, complicitatea si fatarnicia.

    Nu stiu cum ii vom bate, dar trebuie sa o facem, pentru ca nu avem alta solutie daca vrem sa mai stam aici!

    Ma gandesc ca ei, toti sunt dupa chipul si asemanarea unuia, stim noi cine, iar noi nu avem pe cineva care sa ne adune dupa chipul si asemanarea lui, insa fiecare dintre noi, avem in comun dorinta de a trai liberi si decent in tara noastra, dorinta de a merge fara frica pe strada.

    Ei sunt acolo unde sunt, pentru ca nu sunt in stare sa faca nimic altceva pentru a-si castiga existenta, decat prin furt si inselatorie, noi putem face mai multe lucruri pentru a trai, insa nu vedeti ca treptat ne limiteaza si ne exclud, lasandu-ne fara alternative, singura alternativa fiind plecarea din tara.

    Eu nu vreau sa plec din tara mea si vreau sa lupt pentru asta, prin toate mijloacele (legale, desigur)!

  35. Oare nu este evident ca omul asta e un caz patologic si are nevoie de ajutor de specialitate…psihiatri de multe ori fac minuni…Omul e bolnav…suspectez eu ca e intr-o stare de depresie moderata plus ca e labil emotional…aceste afirmatii au caracter general :))))

  36. a vazut ca tine asta cu plansul si a zis ca trebuie sa incerce si el !! stiu pe unul care a ajuns presedinte asa…

  37. Acu’ un an am avut o lucrare undeva intre Tirgu Neamt si Hanu’ Ancutei in judetul Neamt. Singura mea amintire legata de subordonatii lui Shoric de Piatra Neamt a fost ca mi-am luat o amenda de radar pe DN2 aproape de Roman. Poate procedeaza in asa fel sefii politiei din Romania sa nu imi stric impresia buna ce mi-am facut-o in perioada aceea despre zona respectiva. Mai ales despre Piatra Neamt – arata mult mai bine decit multe localitati dupa Valea Prahovei. Apropo’s du-te si tu pe la Piatra Neamt sa vezi ce cartiere de vile si vilisoare si-au tras aia p’acolo. Si iti recomand s’o iei pe drumul spre Bicaz sa vezi acolo …..

  38. Ha, ha, ha!
    E totul o caterinca! Nu are cum fii real…
    Chestia cu locul 6 in Europa l-a dat de gol. Fabulatia e prea mare sa fie real.
    Eu zic ca individul si-a jucat rolul scris de cineva genial (liceul de mate-fizica a fost super! ). Mi-l imaginez pe betivanul national cum se distreaza de reactia noastra si ne da periodic cate un “foc de artificii” de genul asta…
    Avem la conducerea tarii un psihopat care isi bate joc cum vrea el:
    “Roberta draga, se voteaza maine legea X, muschiul meu vrea sa treaca legea cu 180 de voturi PENTRU. Ce zici, te descurci?”
    “Emile draga, hai sa ne pis..am pe Curtea Constitutionala… ia asuma-ti tu legea educatiei , sa vezi distractie! “

  39. Clasic “Domnul” politist iar “Doamna” notar, avocat, judecator……..ce ne miram atat camatarul nu este interlop….asta este normalitatea in Romania.

  40. Sunt perfect de acord cu “bietul inginer” Ovidiu Slimac. Si eu traiesc cu speranta, ma preocupa faptul ca vietuiesc in Romania si tare imi doresc sa fie mai bine macar peste 20 de ani. Cu toate ca, oricat de optimista as fi si oricat m-as stradui sa gandesc pozitiv nu pot sa nu vad cruda realitate. Am doi copii care peste cativa ani vor zbura din cuib si-si vor dori sa faca ceva in viata. Ma intreb daca invatatura si tenacitatea le vor fi de ajuns. Ma tem ca nu. Intuiesc mersul treburilor: ne vor conduce mereu incompetentii, agramatii, vor avea “grija” de noi aceiasi “militieni” fiindca actualii isi vor propulsa propriile odrasle in puncte cheie. Iar acestia nu stiu altceva sa faca decat ce-a facut si tata. Iar daca tatii i-a mers atat de bine, fiului sau fiicei de ce nu i-ar merge? Drumul e deja batatorit, mostenirea lasata pe maini bune… Dumnezeu cu mila!

  41. @k.p- Ei, la noi “serviciili” afla ultimele !
    Da’ n-au observat ca sefu’ IPJ a inceput sa dea raportul in direct cati ofiteri sub acoperire are, noroc ca l-a oprit cineva din studio.
    Da’ cea mai tare explicatie vine de la sefu’ mascatilor care spune ca faptuitorul i-a “impus” sa-i puna cagula!

  42. Nu mi se pare deloc de ras.Am ajuns acolo de unde nu mai putem iesi nevatamati.Totusi,desi sun la o anumita varsta nu ma pot resemna.Imi strig disperarea pe unde pot si nadajduiesc sa fim cat mai multi constienti de ceea ce ni se intampla.Mai avem noi tara?Mai sunt in tara asta OAMENI?Cati mai suntem?Nimeni nu-mi poate da viata inapoi.Cei 20 de ani la care visam din copilaria mea,mi-au adus mult mai multe deziluzii decat cei de pana in 1989.Am incercat,cat am putut,sa trezesc constiinte,sa fiu un bun exemplu,sa-mi cresc copilul in moralitate.Sunt un simplu om cu aripi frante,cu vise transformate in cosmaruri.M-am straduit,dar ce folos?Daca n-as cunoaste cativa oameni ca dvs dle Ciutacu as fi si mai singura.

  43. da am scris si pe fb la antena 3, ca doara suntem prieteni(si pot sa ma verifice SRI si alte organe abilitate, mi se rupe) soric asta e un mare dobitoc, cum dracu vine el si ne bazaie in televizor, ne ia pe engleza dupa caree urla la reporterul antenei 3 ca ii haituiesc familia, ca ala nu e interlop ca da bani cu camata mi se face scarba de-a dreptul.Tare emisiunea de aseara de la sinteza, ma asteptam sa va vad si pe dvs. in prezidiu, inteleg ca mai aveti si alte obligatii.Cat despre ucigas, vorba domnilor invitati aseara cum poti tu ca politie sa accepti ca un ucigas sa iti ceara in mod expres sa apara cu cagula pe fata ca sa nu ti se vada fata, da ce acuma politia e la cheremul infractorilor.Am ajuns coada Europei, rusine conducatorilor iubiti si tuturor care sunt la carma tarii.pe cine ne aduceti vineri in fata televizorului? dana

  44. Mie mi-a placut cand Soric a incercat sa ne spuna ca este un om cu pregatie, ca este absolvent de liceu.
    Pai ce e de ici de colea sa faci un liceu!?
    E chiar prea multa carte, domnule, pentru oamenii ca acesta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.