Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > It was a misunderstanding. Case closed!

It was a misunderstanding. Case closed!

Un (aproape) fost şef de Inspectorat Judeţean de Poliţie lăcrămează în direct pe leşul unui asasinat în oraşul pe care-l păstoreşte şi se întreabă trist de ce ar fi un cămătar caracterizat drept interlop, în condiţiile în care şi procurorii dau bani cu camătă. Acelaşi comisar şef, pre numele său mirenesc Şoric, primeşte sprijinul necondiţionat al şefilor de post din judeţ, care ameninţă, tot în direct, că demisionează în grup dacă superiorul lor nu e repus urgent şi fără prea multe întrebări în funcţie.

Imediat după emoţionanta efuziune colectivă a subordonaţilor săi, comisarul-şef Şoric strigă revoltat, evident, în direct, la realizatoarea unui talk-show că e absolvent de matematică-fizică, că-i decorat cu Virtutea Militară, că reşedinţa de judeţ unde interlopii se-mpuşcă ziua în amiaza mare în bar e pe locul şase în topul oraşelor sigure din Europa şi anunţă că secretarul de stat Fătuloiu ar fi propus destituirea lui din motive de misunderstanding. El l-a prins în timp record pe trăgător şi rămâne, deocamdată, după cum l-a asigurat personal ministrul Igaş, la comandă să menţină liniştea în judeţ, deci case closed. Nimic despre Pinalti…

Asta-i adevărata disoluţie a autorităţilor statului!

UPDATE: Pentru că nimeni nu e-n stare să-i explice, de la prânz încoace, comisarului-şef Şoric că orice activitate financiară aducătoare de dobânzi, neautorizată şi nedeclarată la Fisc, e infracţiune, o fac eu aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

165 thoughts on “It was a misunderstanding. Case closed!

  1. Eu nu mai pot sa misc in front.D-le Ciutacu,m-ati blocat cumva si nu m-am prins ori mi se trage de la”ghilimele”?

  2. In Romania trebuie infiintat un corp de control ceva de genul FBI-ului american care sa controleze si sa cerceteze bine acesti politisti ca sa nu calce stramb. Exemple de dans in doi politist interlop pot continua vezi show-urile de la granitele Romaniei in care anumiti indivizi dau cu alba-neagra si jefuiesc autocarele ce intra in tara iar politia nu misca un deget probabil au parte la bani.E plina politia Romana de Soric cu Marar.

  3. @milogucolateral: aveti trei comentarii aprobate in ultima juma’ de ora. vreti sa incetati cu lamentarile gratuite?

  4. Ptiu! Ce furtuna a starnit acest ‘misunderstanding’ sau te pomeni ca cea de a doua grupare de constructii i-au facut pe comentatori asa rebeli? I-auzi: “case closed”. Dar te mai poti mira in Romania de ceva? Orice este posibil.

  5. Nu stiu ce cauta toti astia Soric, Fasole …. in astfel de functii. Ma uitam ca prostu si la ala de la Munca, Botis. Are o conformatie atletica de om care n-a muncit in viata lui.

  6. Domnule Victor eu cand am folosit ma rog nepotrivit mictiunea in comentariul meu, se pare ca am avut dreptate, fiindca de altfel un comentariu mult mai obscen se pare ca la matale nu deranjeaza, vezi comentariul cu john doe!

  7. This Crazy Little Stupid Think Called Romania! La ce altceva vă aşteptaţi Coane Victoraş? Suntem buni de legat! Io mă ofer voluntar. Niext pliease!, ca să nu uităm dulşili acşient moldoviniesc! 😉 😛 😀 şi alte iemoticoane…

  8. Astia sunt adevaratii barbati de stat astia sunt cei care ne apara dar daca a plins insasi “primul om in stat” de ce nu ar plinge si ditamai matematicianu. Imi e sile de iei si de ce reprezinta, sunt niste, dar nici macar curve nu pot sa le spun fiindac si curvele au demnitatea lor si nu vreau sa le jicnesc, neica nimeni.
    Asta e tara in care traim si astia sunt oameni care ne reprezinta si ne apara.

  9. Soric il cheama, soric gros are… Aoleu, procurorii dau bani cu camata?! Credeam ca numai in Prahova avocatii si judecatorii fac d-astea 😉 . Sunt sigur ca platesc impozit pe profit si au toate autorizatiile legale pentru asa ceva 😀 Sau nu?! Presupun ca nici sex cu minore nu fac, nici nu se drogheaza, nici nu favorizeaza retelele de traficanti de droguri…

    L-a prins in timp record pe asasin pentru ca s-a gasit un dobitoc sa-l toarne! Ce l-o fi apucat si p-ala sa colaboreze cu autoritatile statului, ma depaseste. Altfel nu-i ducea dibla sa-l caute la bunica-sa.

    Disolutia autoritatilor statului s-a instalat de prin ’96 incoace, de cand mafia tiganeasca a devenit o adevarata institutie in tara asta. Politia si tot restul aparatului opresor mai slujesc doar la mentinerea la putere a unei clase sociale de degenerati, al carei vajnic exponent este si va ramane Traian Basescu!

  10. Asta trebuia sa fie ministru la interne, are stofa nu gluma… daca stau bine sa ma gindesc asta-i face concurenta serioasa insusi lui bulibasa basescu traienel
    no comment, sa moara dusmanii lu mafiotii mei

  11. Soricul e gros. Am ceva ganduri pentru de dupa post catre acest individ. De craciun e numa bun de taiat, impreuna cu toti ai lui. Si-asa-i cald. Ca-n ’89.

  12. Sa vina si Camorra ca incap si ei acolo,e zona fertila,le face resedinta pinalti,le scrie soric necrologul iar autentificarea le-o face soricica!Mai ca-i dadeau lacrimile,sincer m-a impresionat,cata prostie degaja porii unui soric,pun de-o piftie sau de-o toba!

  13. domnule ciutacu am sesizat toata mass-media din capitala despre cazul de coruptie de la galati si nimeni nu se sesizeaza este vorba despre dictatorul florin melinte managerul teatrului muzical nae leonard , are dosare penale ,si continua cu abuzurile ,isi bate joc si ii terorizeaza pe toti angajatii , in plina criza si-a luat prima 800 de mil de lei si mai nou bomba zilei primarul a vrut sa-l destituie din functie insa domnul dictator a fugit de la psd si a intrat in pdl aici ii tine apararea domnul prefect spunandule consilierilor ; va rog sa-l lasati in pace pe acest om. cat va mai tine aceasta acoperire?s.o.s.

  14. doresc sa fie publicat acest comentariu deoarece orice afirmatie la nivel de coruptie imi este intrerupt semnalu si nu mai am acces la internet si nici e-mailu nu merge.nu-mi da voie sa fiu logat si nici inregistrat.

  15. baiatu asta seamana izbitor cu porcul Napoleon din filmuletul de desene animate Animal Farm.bine,mai sunt multi care seamana cu porcusor.si, ce coincidenta, nu doar la fizic.
    trecand peste pateticul lacrimilior crocodiliene, cum ramane cu nesimtirea de astazi din parlament?aia cu se aproba chestiile fara ca macar sa fie cvorum?cum asa???

  16. D-le Ciutacu, vreau sa va trimit consideratia mea,spunandu-va ca va admir foarte mult, ca santeti un barbat atragator si ca sant mandra ca santeti roman. Sanatate va doresc!

  17. cum se numeste melodia din spotu ala de la antena 3 cand unu se balbaie in engleza…versurile sunt ceva de genu…what do you know?? suna a parazitii dar nu gasesc pe net…nu stiu de la ce spot e exat sunt cativa la o conferinta in spatele lor e parca proiectat ceva prezentare..
    te rog zi-mi daca stii cumva..

    merci!!!

  18. penal porcut. Astia sunt “tinerii” promovati pulitic. Chiar el o spune… provine dintr-o familie buna. Ta’su’ e militian in rezerva… sotia notar… cre’ca ma duc sa vars…

    … cateva ore.

  19. nu vi se pare ciudat ca domnul fatuloiu este trimis sa faca ordine si disciplina in neamt, acelasi domn fatuloiu care a fost mare sef la dambovita judet in care clanul lui ghenosu face legea in targoviste, iar in minisculul oras titu clanul barosani a facut legea pe vreme domnului comandat neagu la titu.
    bunului ascultator salut.

  20. Ce va mirati , daca insusi Zeus o plins deja toti cred ca incearca aceeasi metoda, plinsu, oare de ce femeile alea nua au plins pt stimulente? paaaii daca ar fi plins imediat sosea stimulentu in secunda 2.

  21. Dom’le, da’ ăsta-i prost de-a binelea! Toată ziua s-a scuzat şi continuă şi acum.
    Ăsta vrea să-i facă pe Dana şi pe Radu să spună ca el. :)) Mai mare bolovan n-am văzut. Ăsta e un alt tip de portocaliu, nu se încadrează chiar întru totul în şabloane, e mai special. E Şoric. :))

  22. pentru a trilioana oara sistemul ne arata adevarata fata :((. In cazul in care romanasii mai aveau vreo iluzie, io zic sa strige Mircea Badea dreptatea este de partea ta.

    Toata stima.. >:D<

    P.S. a fost tare postu "sa-l angajam la divertis" lol :))

  23. Am credite de 120.000 de euro. Va rog nu ma dati afara. Eu cum o sa mai iau spaga? O sa ma mai bage interlopii in seama? Sunt multi care ar trebui destituiti.

    Pai de ce nu-i destitui tu, mai Soric?
    Mie mi se pare ceva extrem de grav ce-a zis asta, recte 2 lucruri:
    1. “Nu erau interlopi, doar dadeau bani cu camata”. Ce ma?!?!?
    2. “Sunt si procurori care dau bani cu camata” “Ce maaaa?!?!” once again.

    Si astia ce fac? Se fac ca n-au auzit?!?

  24. Este camata o fapta de evaziune fiscala?
    Fara numar, fara numar…
    Vedeti, d’aia nu mai are Basescu incredere in politie..
    Sa ne explice Boc, croitorasul cel viteaz, cum combate el evaziunea …

  25. Doamne ce hidos, umflat, antipatic, tupeist este Soric. R. Tudor a fost extraordinat cerandu-si scuze!Eu mai sper ca nu este “case closed”.

  26. Lacrimeaza seful al mare… lacrimeaza politia… Mai lacrimeaza si poporul suveran, din cind in cind…but who cares about the people? Of!!!! 🙁

  27. pe mine m-a distrat cand a spus ca a facut liceul de mate-fizica. pacat ca nu stim unde a facut gradinita!
    Si cand nu mai era in stare sa dea o explicatie zica mai baga un cuvant in engleza!:))
    cred ca era tare mirat ca vecinul lui e interlop! probabil a aflat la stiri:)) mai ales ca avusesera mai multe tranzactii impreuna si ii separa doar biroul sotiei :)))

  28. Câtă mizerie poate fi în tara asta a noastră.Uitându-mă la determinarea cu care niste ”nefericiti”de politisti apără scaunul tătucului-comisar sef-mă gândeam ce increngătură mafiotă,ce viermuială de interese necurate poate exista acolo unde singura preocupare trebuie să fie apărarea ordinii si aplicarea legii.Ca să nu mai vorbim de prestatia jalnică a comisarului.

  29. Buna seara d-le Ciutacu,

    E dramatic ce traim in tara asta-poate chiar tragic.
    Ma intreb, de cand auzii azi ca stie limba engleza,oare Soric asta nu stie tiganeste?!Poate lua doctoratul ca asta.Virtutea Militara e mizilic pentru el.

    O seara buna,cu tot respectul,
    IoanaP

  30. Maiculita Doamne!! Astia au concurs pe tema penibilitatii si a stupizeniei??! Apropos! Taman am asistat la o discutie intre doua personaje: Varujan Vosganian si Sever Voinescu care au dat definitia “intelectualului”. O diferenta intre cei doi ca distanta dintre pamant si taman noua gaura neagra descoperita! Chiar? Pe ultimul cine l-a procopsit cu asemenea…”titulatura”???

  31. SORICUL GRAS !!!… MAI GRAS DECAT LA PORC !!!…
    Normal ca ii plange pe interlopi ca doar de acolo ii vine grosul de bani , nu de la stat din lefusoara lui de ” amploaiat , care va sa zica ”!!!…
    La urma urmei de ce ar fi astia mai prosti si mai interlopi decat Cocos sau altii ???…

  32. Aha! Soric tot un fel de “vanzari anterioare” a invocat!! Ori…mi s-o fi parut mie, ca vaz cam negru cand vaz idioti!?!

  33. Bine întreabă cineva pe site-ul Antenei 3: de unde ştim că sub cagula cerută “insistent” de Chilat, se afla însuşi…Chilat? Oricum n-avea logică folosirea ei în aceste împrejurări.

  34. ce nu ati inteles dvs si ceilalti care au comentat pe marginea declaratiilor domnului Soric (sau nu ati vrut sa intelegeti, ca nu cred ca aceasta declaratie a fost prea subtila pentru jurnalisti de calibru dumneavoastra) e ca: NU ORICE INFRACTOR E INTERLOP!
    Da, camataria e infracatiune, dar nu toti camatarii fac parte din retele de crima organizata.

  35. Verificati declaratia lui de la conferinta de presa conform careia casa in care a stat in chirie si pe care Mararu a cumparat-o ulterior a fost intermediata de agentia de imobiliare a Anelizei Chifu, cea care face multe din intermedierile imobiliare ale lui Pinalti si ale apropiatilor sai si care se zvoneste ca a fost amanta acestuia din urma

  36. Casa prezentata eronat in ziare ca fiind a lui MAraru din plan secundar putin sus este a lui Pinalti Gheorghe Stefan, care ii vegheaza de fapt pe Soric si Mararu de undeva de sus

  37. Verificati activitatea domnului Soric de cand era la cercetari penale in Iasi si legaturile sale cu RODIDEAL-nashul lui Mararu

  38. hehe,
    am avut o revelatie in timpul emisiunii lui Mircea Badea:

    Sorici vorbeste engleza si trece de la o stare psihopupu la alta la fel ca Ioana Maria Vlas.
    Daca va uitati la emisiunile unde tante a fost invitata veti vedea ca are tendinta de a vorbi amestecat, adica (virgula) cum vorbesc cei mai ne-purii ROMGLEZA 😀

  39. E clar ca omul ala nu e sanatos. Schimbarile bruste emotionale, plansul dupa interlopi cand el e politist, chestia cu limba engleza, laudatul cum ca a facut un liceu, sunt lucruri care demonstreaza ca omul asta e putin deranjat mintal.

  40. aye mate cum zice englezul,
    baicoi s-ar traduce yo bollock(s)

    noapte buna, d-le sorici, oriunde te-ai afla…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.