Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

http://www.youtube.com/watch?v=cxa_e3I-ALk

Da, Teo, ai dreptate, sunteţi nişte măscărici demni de scârbă. Pentru că voi – nu mai vorbi în numele tuturor, tu aparţii unei specii aparte – sunteţi cei care tânjiţi după munţi de bani şi recunoaştere publică. Odată ce vă respinge piaţa din care aţi făcut averi, lumea înconjurătoare nu vă mai merită. Şi trageţi cu dinţii să vă recăpătaţi privilegiile. Dacă pe sticlă nu se mai poate, bună şi politica. Micţionaţi cu presiune pe orice urmă de bun simţ, de principii, nici măcar aparenţele nu vă mai interesează. Caşcavalul să fie mare. Nu sună Sârbu de la Pro TV, sună Raicu de la gunoi. Bun şi ăla, ciolanul gros şi afumat contează! Cu puţin noroc în viaţă, după ce te vei măscări cu Lili de la Loto prin pieţele sectorului 4, pe fundalul sonor al inconfundabilelor manele pe care tu le-ai impus pe sticla românească, poate-ţi dă Prigoană emisiune la Etno sau la Taraf. Te ia Flutur cu el după Lumina Sfântă?

UPDATE: Badea, scurt şi la obiect. Jegurile portocalii nu se dezmint.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

233 thoughts on “Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

  1. “sincer sunt de acord cu aceasta mutare chiar poate si electorala sau politica a lui teo.si nu ptr ca as avea vreo afectiune ascunsa ptr ea doamne fereste ci ptr ca in decursul ultimilor 5 ani ea nu a incercat sa dea cu mizerie in vreo unul din partidele de la guvernare.bineinteles nu sunt de acord cu nici un partid insa daca voi sunteti cei ce judecati drept si cinstit(badea ciutacu si celalalt) atunci spune-mi si mie de unde vine aceasta inversunare a voastra impotriva lor?pe care o aveti prin orice mijloc public ?oare nu e un pic prea vizibil ca suinteti montati si asmutiti sa muscati in tot ce misca din partidul lui base?cred ca in 5 ani si eu m-as fi saturat sa mai dau in base plus ca hai domnule sa fim seriosi pana si ptr cel mai mare dusman al meu care mi-ar fi omorat toata ograda i-as mai fi dat poate o a doua sansa si i-as da pace.dar iarasi revin si imi adresez eu mie o intrebare.ce va facut fratilor base??da inteleg ii calculati orice miscare si ii scoateti la iveala defectele si nerusinarea ceea ce ma bucura grozav de tare ,ptr ca astfel mai scapam de un parvenit dar chiar asa acum sa va luati de fiecare cetatean care isi alege a face un pas intr-o cariera mi se pare penibil din partea ta sa te cobori la astfel de magarii.scurt si la obiect iti cer ”demisia” din calitatea de cetatean obiectiv ptr ca nu ai fost niciodata si asta dezamageste cu mult mai multe persoane decat o va face vreodata teo si decizia ei de a se alatura lui base”

    @Dani
    Hai frăţioare că na vrut să fie aşa rău cu doamna Teo. Sa-ntâmplat.

    @Ciutacu
    Dacă îţi faci circ pe aştia poţi să-i convingi că foca vorbeşte şi e şi ‘telectuală.

  2. Teo a suferit enorm dupa prabusirea din turnul de fildes al PROtv-ului.Si-a pus tone de cenusa in cap intr-un mod penibil, doar-doar si-ar face mila de ea Sarbu. Nu si-a facut. Cred ca numai ea stie cat a plans pentru greseala fatala de a se certa cu mogulul din Pache.Acum i s-a ivit aceasta ocazie si, sub motivatia ca vrea sa faca o lume mai buna ( sanchi ), intra iar in lumina reflectoarelor ce i-au lipsit atat de mult.Stiti cum se spune : ” Treaba ta da’ nu-i frumos “. PDL mizeaza bineinteles tot pe voturile manelistilor iar acestea sunt din belsug , asa ca, eu cred ca Teo o sa castige. La drept vorbind, intre Teo si toapa aia de Ghervasiuc, pe Teo as vota-o daca ar fi sa votez, cu toata scarba fata de PDL.
    Despre atitudinea lui Badea fata de prietenia cu Teo nu pot sa spun decat ca e de pus la gazeta de perete, la sectiunea ” Asa da “. Bravo lui. Mi-as dori prietani cu caracterul lui, pe care sa te poti baza si la bine dar mai ales la rau.

  3. Trebuie admirata eficacitatea: masina poate fi inchiriata, fufa vine singura (chiar nechemata!), camera – imprumutata sau furata, parcarea este gratuita pentru ca nu a pus Udrea mana pe ea.
    Gest cultural de mare popularitate!
    Bani cu duiumul de fraierii care se uita! Numai aici am numarat pana acum vreo 200. Intr-un fel, chiar si ei platesc, oricat de vehementi ar fi.

  4. @Cristian
    Nu s-o gindit nene Dani ala! Ca de gindea…Da’ la ce mecla isi afisaza pe blog nici nu-i poti cere!
    Banzai!

  5. @Sorina
    De pisica intreaba-l pe Arsulici in caz ca s-a intors de la vinatoare:))
    Banzai!

  6. Teo participa la alegeri pe listele PD-L.
    Teo castiga locul de deputat PD-L.
    Teo devine un nume important in viata politica romaneasca.
    Teo isi da demisia din PD-L si formeaza un nou grup al independentilor ca raspuns la grupul deja existent al independentilor.
    Sunt convins ca nimeni n-a anticipat miscarea asta de forte, care este pe cale sa se produca.
    Reactia lui Badea a fost una cat se poate de decenta, spre dezamagirea unora care ar fi vrut sa vada altceva.

  7. Din Teo Trandafir citire:
    “Habar n-am! Trebuie să găsesc ceva care să mă facă fericită şi ceva ce ştiu să fac atât de bine, încât să pot numi acel ceva carieră. Eu am făcut televiziune după ureche. N-am înţeles nimic în afară de momentele despre care îţi spuneam, când am fost îndrumată într-o anumită direcţie şi mi se explica: “Tu, ca personalitate, eşti una de tip mafiot. Tu aşa gândeşti. Nu te supăra pe mine, du-te acasă şi culcă-te!…”. Dimineaţa, când m-am trezit, mi-am dat seama că asta este şi mi-am zis: Da, tăticu, pentru mine contează gloria şi banii! Ce s-o mai f…m în c..? După aia mi-am zis: Mă, dacă asta sunt, hai să exploatez ce sunt! Şi-am lucrat la modul mafiot”.

  8. @ DANI –DACA NU AI PRICEPUT PANA ACUM ,AM SA INCERC EU SA-TZI EXPLIC AVERSIUNEA RESIMTZITA DE MULTZI LA AFLAREA CANDIDATURII ACESTEI TANTI , DIN PARTEA PDL— faptul ca acest basescu , capul acestei haite numite pdl e cea mai ordinara si jegoasa creatura ce-a putut-o produce acest neam degenerat , neamul romanesc !!! MIE, PERSONAL, INDIVIDU’ MI SE PARE A FI MAI ODIOS SI MAI GRETZOS DECAT CEAUSESCU SI CAROL AL 2 LEA , IMPREUNATZI ! INDIVIDU E INTRUCHIPAREA A CEEA CE S-AR PUTEA NUMI ,, O SCURSOARE UMANA CE VA INFECTA INTREAGA SOCIETATE , DACA NU A FACUT-O DEJA !!.

    .

  9. Mesaj pt Mircea pt ca pe blogul lui nu am sansa

    De ce o lasi pe Teo sa-ti foloseasca imaginea ..ca sa stranga voturi ??
    Vad prin presa actiunie ei de PR ..stiu ca are asa ceva ..si in toate articolele apare numele tau ..”cum esti tu cel mai bun prieten” , “cum si-ar da ea si bratul drept pentru tine ” , cum nu ai nimic impotriva ei ca ea candideaza din partea PDL ” etc etc ..si alte porcarii de genul asta
    Crezi ca suntem prosti ..si nu ne dam seama de ce face ea si pdl cu asa zisele comunicate de PR prin presa ?? ..iar tu TACI !
    Incep sa cred ca tu de fapt esti primul sustinator al lui Traian si al pdl-ului

  10. @cris k: esti absurd. mai ai sa-l faci membru in echipa de campanie a lui Basescu

  11. Buna Victore, am trait sa o vad pe TEO mare pdl-ista. Sti, la un cacat portocaliu ii mai trebuia un mot. Astea sunt caracterele Victor, oameni cu care defilam si cu care vom duce Romania acolo unde e flota.
    E saptamana mare, ar trebui sa nu urasc, dar cu leguma asta zambitoare, ca de prea multa arta nu e in stare, a facut-o Sarbu mare, intru in pacat.
    Ma intelegi nu mai pot, imi e scarba, ii urasc din ce in ce mai mult, ajung sa ma inbolnavesc.
    Dar pentru voi ziaristii, cum cade asta, urat. Suntem un stat ce dam cu limba pe pendula si inrosim ouale marinarului.
    Tie Victore ce sa-ti spun, nu stiu daca o sa mai intru, asa ca SARBATORI PASCALE CU BUCURIE, CU BELSUG SPIRITUAL SI MATERIAL, SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE TIE SI FAMILIEI TALE SI TOT CE VA DORITI VOI FRUMOS SA SE REALIZEZE.

  12. Da, nu este singurul om din media care a simtit ca trebuie sa faca ceva, da dar aceia din media care critica argumentat oare nu fac nimic?

  13. Şah mat “Bade”… (Scuze Ciutacule, Mircea a băgat cenzura).

    Aseară am crezut că aiurez la emisiunea pretenului Badea – o bălmăjeală jenantă şi jenată, cum că (auzi tu) el respectă decizia pretenarei Teo (ce “megatonele” mele e de respectat?) după care se răfui cu Huidu în contumacie (nu pot să cred…) că “da”, Teo – pentru că nu a zis niciodată altfel – are voie să-l lingă pe Băsel, dar Găinuidul n-are – că el a zis.

    Am avut senzaţia că mă uit la un rottweiler care miaună… Oarecum jenat.
    Ce-i drept, portocalii nu dau doi bani pe Teo, dar pentru ei reacţia lui Badea merită deranjul. Cred.

    Acuma, după ce “băiatul cu măsuţa” a mieunat penibil pe subiect, o întoarcere la hămăitul de dinainte ar fi şi mai şi…
    Ce va zice Badea? – Băăăi, pupincuriştii lui Băse – cu excepţia lui Teo.

    Ştiam că prietenia e o chestie biunivocă… Altfel devine hărţuire.

  14. Ce vi se pare ciudat ca s-a inscris d-na Teo in PDL?! Doar nu-i un partid interzis, iar dansa nu are restranse drepturile civile, din cate stiu eu…
    Deci, treaba e perfect legala, iar PDL, daca e sa fie demonizat, trebuie demonizat intr-o masura asemanatoare cu celelalte partide participante multa vreme la actul de guvernare…
    Vreti sa spuneti ca pana in 2004 au curs laptele si mierea in Romania?! Nu s-a furat din banii publici si pana in 2004?
    Parerea mea e ca toate partidele au fost participante la marele jaf national incepand cu anul 1990.
    De ce trebuie sa raspunda si sa se justifice Mircea Badea pentru un fapt legal sau pentru ca ploua la Cluj acum?
    Am citit si acuze de genul “d-na Teo a promovat manelistii la tv”. Din moment ce acest gust muzical face audienta si aceasta din urma intretine tot ce inseamna o televiziune comerciala, din punct de vedere financiar, nu vad nicio problema ca a invitat in emisiunile dansei pe manelisti, de-a lungul timpului!
    Nu impartasesc gustul pentru acest gen muzical manelist, eu fiind fan black metal, insa nu sunt de acord cu rasismul muzical.
    Fiindca asta mi se pare uneori antimanelismul, o atitudine anti-tiganeasca, un rasism.
    Va salut!

  15. Poti fi inteligent si toba de carte,daca esti ipocrit iti dai arama pe fata intr-un fel sau altul.D-na Teo a gasit o scuza de a intra in politica si atat.Nu-i greu de ghicit ca a avea caacter este mare lucru si ca a face meseria in televiziune nu exclude caracterul frumos,ceea ce nu este cazul doamnei Teo.Politica portocalie este pretextul multor romani din pacate si slabiciunea cea mai mare a moralitatii multora.Adevarul despre TEO TRANDAFIR este trist,dar previzibil avand in vedere felul ei de a fi.

  16. Buna zicerea cu “jegurile nu se dezmint”Adevarul e ca nu ma asteptam sa o “dezminta”!Maine,poimaine o vezi pe Teo directoare la TVR.

  17. @ de dl. Badea si de felul neconvingator in care ii cauti scuze : nici prietenia si nici macar iubirea nu sunt neconditionate , nu te mai preface ca nu stii; daca maine dl. Badea se inscrie in PD-L vei declara ca e treaba lui si ca ramaneti aceeiasi buni prieteni ?

    Pentru mine lucrurile stau altfel: un prieten – sau alta persoana draga mie- imi poate demonstra prin faptele sale ori ca s-a schimbat radical fatza de cum credeam ca este , ori ca m-am inselat profund tot timpul in privintza persoanei respective. In oricare dintre variante persoana nu mai este demna de prietenia sau afectiunea mea. Singura relatie in care functioneaza iertarea si iubirea neconditionate este accea dintre parinte si copilul sau.

    Fanatismul in prietenie este la fel de imbecil ca fanatismul in iubire. Daca pretinzi ca nu e asa , atunci esti ori imbecil ori ipocrit.

    Articolul este scris cu mult talent insa atitudinea dumitale fatza de epiosodul “Badea/Teo” imi aduce aminte de zicala aceea cu tiganul care se ineaca la mal. Mai bine te abtineai de la comentarii in povestea respectiva.

    Si sa mai afli ceva: de la un prieten adevarat astept critici argumentate , nu scuze si explicatii imbecile la adresa faptelor mele indoielnice -sau oricum discutate si discutabile. Pentru ca altfel degeaba vorbim despre principii daca atunci cand e vorba despre amicii nostri functioneaza solidaritatea tiganeasca.

  18. in cele din urma s-a dus unde merita!toata era un rinjet de fericire laturi de colegii de partid…
    e de neinteles cum poti ramine in legatura cu asa o persoana….(totusi tine de caracter)
    sa fiu mai clar ma refer la Mircea B.!
    DACA PSEUDO PREZENTATOAREA TV SE INSCRIA INTR-UN PARTID NEONAZIST,HAMAS,FATAH,BRIGAZILE ROSIIETC DL.BADEA CONTINUA FRUMOASA PRIETENIE?

  19. nu stiu cum de crede mircea badea ca poate fi si prieten cu teo si impotriva lui basescu. trebuie sa ia o hotarare radicala in privinta asta pentru ca astea doua impreuna nu merg. deja incepe sa i se pateze imaginea din cauza reactiei sale extrem de pasnice la hotararea luata de teo. ca si cum un evreu ar fi prieten cu un colaborationist (asta ca sa continui exemplul dat de comentariul anterior). interesant ar fi de stiut si parerea ta vis-a-vis de reactia (sau mai bine non reactia) lui mircea badea.

  20. Da cine dracu'(Doamne iarta-ma!) e Teo? E una care a avut sansa sa faca niste show-uri TV cu Mircea Badea pe la inceputurile lui si care acum a ajuns un om de care tremura fundurile cu pene si fara ale basescului si pedeilor.Omul a fost dragut, a scos-o din anonimat pe la antene, i se adresa cu Doamna Teo, din respect si compasiune, dar ce sa-i faca golancei! Lasati-o dracu’ sa candideze si ce-o iesi o iesi! Chiar credeti ca merita sa ne pierdem timpul cu bagaboanta asta in zilele de Sfitele Pasti?Aferim!

  21. Corect, f. corect, dar- pentru ca intodeauna exista si un dar: de Lili ce spuneti? sau ea a stiut sa aleaga bine culoarea? Eu am aceeasi greata ca si dv, dar pentru amandoua. La prima pentru “alegerile” facute si la cea de-a doua pentru ce este.

  22. bine i-ai zis-o lu’ teo, ciutacule; si-asa avem destul circ in parlament, teo i-ar pune capac; am vazut niste comentarii rautacioase la adresa lu’ mirciulica badea, n-ar trebui sa ii iei apararea, tocmai pentru ca sunt curios cum va comenta de acum inainte “escapadele” pdl-istilor in cazul in care, Doamne fereste, dna profesoara de televiziune va fi aleasa. cat despre tine, ciutacu, in urmatoarea emisiune de tv in care apari, sa ne spui care iti sunt prietenii si aspiratiile lor politice, n-as vrea sa te vad ca badea. succes si la mai mare !

  23. p.s.

    in cazul in care va fi aleasa, ce ar trebui noi sa facem, muritorii de rand, ca teo s-o aduca in parlament si pe tanta? nu de alta, dar circul trebuie sa fie complet! si n-ar fi complet fara tanta !

  24. Teo da clasa multor parlamentari la inteligenta,cel mai probabil ea confunda uneori secvente ale sedintelor din parlament cu emisiuni de divertisment.Sunt convinsa ca, aleasa fiinnd datorita popularitatii ei,in acelas mod simplu in care a acceptat sa candideze va demisiona atunci cand, realitatea politicii romanesti vszuta din interior o va “lovi ca aisbergul ….Titanicul”

  25. Ce-ai cu ia, mancati-as!? Ce te doare ca mananca si gura ei o paine? Ca e destula, pantru toata lumea! Si, vezi matale, ia nu cu Lili se bate ci cu Piedone, ca el e jupan in ‘4! Lili e doar asa, de campanie! Si ce’ai fi vrut? Sa se bata Corina Ungureanu cu Piedone? Pai e de aceeas categorie?
    Nu, vere! Tre’be lupta dreapta! Cu muschi, cu osanza, cu cocosei…
    Poa’ sa castige Lili, nu-i bai, ca i-a ramas bani de la Loto…Amarata asta de Teo e somer de luni de zile! Fara coledzi, fara pretini, fara parai…N-auzisi ca are copii la crescut? Si ca vrea sa mai faca?
    Las-o, vere, sa-si incerce norocu’…Nu la Loto, ca acolo o taie aialalta! Daca castiga, merge in parlament langa Ion Dolanescu…C-asa am auzit: ca a intrat! Daca iese Lili, nu o lasa Prigoana sa moara de foame; o ia Bahmu asistenta…Ca e d’aceias’ categorie!

  26. Teo este pionul otravit pe care o minte diabolica de la Cotroceni (in nici un caz Basescu – ca el e un betiv semidoct, coleric si visceral) – cineva care e in spatele tuturor machiavelismelor basesciene – i l-a aruncat in fata lui Mircea Badea… Teo era singura persoana pe care Mircea nu o va putea ataca in aceasta “campanie” pdl-ista. In felul acesta portocaliii i-au dat “sah mat” lui Mircea – practic l-au scos din joc – L-au pus sa aleaga intre o prietenie de o viata si libertatea de expresie… Si dupa cate il stiu de atatia ani, nu va putea sa se dezica de Teo… E absolut diabolic… Este intr-o situatie “lose-lose…” Daca ar fi tinut cu adevarat la prietenia care ii leaga Teo nu ar fi acceptat niciodata un astfel de targ rusinos… Poate va castiga… eu sper sa nu… Dar nu stiu cum va mai avea obrazul sa mai dea ochii cu prietenul ei… Chiar cu riscul ca murea de foame… asa ceva nu se face… De mai multa demnitate ar fi dat dovada daca iesea in piata publica si striga in gura mare ca moare de foame alaturi de copilul ei, dar ca nu accepta sa-si vanda sufletul diavolului…. S-ar fi gasit destui care sa-i intinda o mana de ajutor…

  27. Eu , spre deosebire de multi care au scris, o plac pe Teo, si chiar mult. Am urmat-o la toate televiziunile unde a practicat si am regretat cand nu a mai fost pe ecran Are caracter.
    Cu atat mai mult m-a mirat decizia ei.E de urmarit.
    Sper(cum am mai scris undeva) sa nu fie ce pare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.