Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

http://www.youtube.com/watch?v=cxa_e3I-ALk

Da, Teo, ai dreptate, sunteţi nişte măscărici demni de scârbă. Pentru că voi – nu mai vorbi în numele tuturor, tu aparţii unei specii aparte – sunteţi cei care tânjiţi după munţi de bani şi recunoaştere publică. Odată ce vă respinge piaţa din care aţi făcut averi, lumea înconjurătoare nu vă mai merită. Şi trageţi cu dinţii să vă recăpătaţi privilegiile. Dacă pe sticlă nu se mai poate, bună şi politica. Micţionaţi cu presiune pe orice urmă de bun simţ, de principii, nici măcar aparenţele nu vă mai interesează. Caşcavalul să fie mare. Nu sună Sârbu de la Pro TV, sună Raicu de la gunoi. Bun şi ăla, ciolanul gros şi afumat contează! Cu puţin noroc în viaţă, după ce te vei măscări cu Lili de la Loto prin pieţele sectorului 4, pe fundalul sonor al inconfundabilelor manele pe care tu le-ai impus pe sticla românească, poate-ţi dă Prigoană emisiune la Etno sau la Taraf. Te ia Flutur cu el după Lumina Sfântă?

UPDATE: Badea, scurt şi la obiect. Jegurile portocalii nu se dezmint.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

233 thoughts on “Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

  1. Privesc protestul de la RATB.

    VICEPRIMARUL ESTE BEAT MANGA! ABIA ARTICULEAZA.

  2. Bai fratilor…, asta-i pacaleala de 1 aprilie sau “e pe bune”…? Ca ,in tara asta CARE E O IMENSA “PACALEALA” nu mai stiu ce sa cred: pana unde-i trista realitate si de unde incepe fictiunea…!!!
    Daca-i pacaleala , e una reusita , ca-i bine “coapta”….
    Daca-i real , atunci comentariul tau , Victore , e excelent si as mai adauga , in final , un : “Bleah….!!!”

  3. Badea a fost domn cu Teo, in sensul ca a admis ca face fiecare ce vrea, e dreptul fiecaruia, doar ca si-a exprimat mirarea cum o femeie inteligenta, culta, independenta, dura, emotionala se va descurca intr-o structura servila si supusa cu un dictator labil.
    Personal nu vad nici un impediment; este foarte hotarata sa-si implineasca visul.Ce pacat!

  4. Lamentarile nu-si au sens! Esential este sa castige atat pentru PDL cat si pentru ea acum! Am mai scris cate ceva anterior

  5. De-ntâi prier

    Cu Teo Trandafir şi-o capră pe-o insulă pustie,
    Bărbatul de Neandertal dorind, febril, potenţa să o ştie,
    N-a stat prea mult pe jar, privind-o lung pe „ciuta”,
    Pân’a decis, “sentimental”, să-i facă felul lui cornuta !

  6. Daca e de 1 aprilie, e tare.
    Daca e real, atunci intreb si eu ca prostu’; în afară de pupincurism si o nevoie bolnavicioasa de a apărea in public CE O CALIFICA PENTRU ASTA?

  7. buna dimineata dle Ciutacu,

    ma bucur enorm sa ma numar printre cititorii blogului dvs. v am urmarit aseara la vorbe grele si mi a placut la nebunie emisiunea, acum la zu baietii vorbeau ca sigur la TVR presedinte v a fi ori rodica culceru sau turcescu care dabia asteapta sa fie numit in functie, din pacate eu cred ca v a fi cristoiu asa cum s a discutat si aseara in emisiune, am inteles ca de asemenea a fost invitata teo aseara la b1 si nu prea era coerenta in ceea ce a vorbit, oricum intradevar a produs o mare dezamagire in faptul ca s a bagat in cloaca asta de politica, chiar daca am doar bacalaureatul cum spunea un cititor de mai sus, ca vezi doamne numai femeile fara scoala o urmareau, mi e nu mi-e rusine sa spun asta atat timp cat sunt pe picioarele mele, si am un serviciu sper sa isi revina si sa se retraga inainte de a-si face de ras parintii si copilul, in rest dle Ciutacu tineti-o tot asa cu blogul si emisiunea, PASTE FERICIT SI MULTA SANATATE INTREGII FAMILII, cu respect dana

  8. Daca i-a fost teama, la inceput, lui Teo sa nu fie maruntita de presa, acum brusc isi schimba parerea si spune:”Presa si politica nu sunt complet despartite. Sunt complementare si pot merge mana in mana”.Vedea-l-as pe D-l Ciutacu felicitand-o pentru gestul facut!

  9. Imi zice un coleg de dimineanta , ca Andone este la Rapid, sanchi …da si teo cea mare la trup este la pdl. Daca n-am fi trait in mizeria asta de societate probabil ar fi fost o bomba. Mai exista ceva de care sa ne miram?
    Imi vine sa vomit.

  10. Persona, cred ca se face mult prea multa tevatura pe tema asta. Serios! Pana acum, “Teo” era doar cineva care face o emisiune tv si ia foaaarte multi bani pentru asta, dar, de ieri incoace, s-a creeat o isterie in masa, in case, la tv si peste tot. Iata cum, datorita unora, Teo va ajunge un personaj mult mai important , poate si decat bietul “Voicu” , care mai are doar 28 de zile de arest. Mircea Badea a spus clar: NU MA BAG ! Si trebuie sa-l credem, nu? Lasati-o pe doamna sa-si faca permanent la 220 V si sa ne gandim ce putem face pentru tara asta si pentru noi, sa nu ne afundam mai rau in …….

  11. @boom
    “Oare cine v-a urma?” Pai o zice in clar: Mitica Iliescu si Vanghelie.
    Banzai!

  12. Cine a citit articolul “sintem mascarici demni de scirba” si-a dat seama cind a inceput trecerea in tabara portocalie. Discreditarea presei trebuie sa fie totala si in domeniul asta vom mai vedea multe… Mentalitatea marinarului impune lovirea adversarului cazut la pamint. Vezi scandalul cu intrarea lui Voicu la tribunal.

  13. De cand s-au incheiat alegerile si a iesit cine a iesit, ma astept la multe rele, la foarte multe rele, din cele mai RELE !. Dar, ca va fi “teo” membru pd-l si ca va si candida…ca va fi in slujba lui base…la asa ceva nu ma asteptam…am iubit-o pe “teo”… a fost preferata mea realizatoare-prezentatoare, dar … m-a dezamagit de acesta data!!!!!!!
    VA FI PROBABIL DEZAMAGIREA ANULUI, A ACESTOR ANI!, IN CARE IL VOM AVEA TOTUSI PE
    “base” IN FUNCTIA SUPREMA IN STAT… DE LA “teo”…mai departe…MA ASTEPT LA ABSOLUT ORICE NENOROCIRI, DAR LA ABSOLUT ORICE!!!!!!!

  14. SUNT CEL MAI PROST DINTRE PAMANTENI!

    acum cateva saptamani, ma intreaba nevasta: daca tot stai toata noaptea pe net, ai mai auzit si tu ceva despre teo, blogarule? s-a lasat de tot de tv?
    eu: am auzit ca si-a facut firma, da’ cica s-ar intoarce la tv, nu stiu pe unde.
    nevasta: naspa ca s-a lasat de emisiuni. mai radeam si eu seara. eh, poate maine-poimaine o vedem si pe-asta prin parlament.
    eu: de ce nu? e desteapta, e bogata. una ca asta nu m-ar deranja sa le-o traga in bot sobolanilor portocalii. macar ar face-o cu umor.

  15. ce oameni rai… cica are fata de executat neste proiecte care vizeaza popolatia si nivelul de trai :)))) doamna teo esteti sora lu’frustratu ala mic?
    foamea e mare rau si daca de la tv nu mai primim, bun si de la canalul pdl.
    are un prieten, pomenit mai sus, ce o caracterizraza ca fiind o persoana integra, culta, etc, etc. prietenul ei banuiesc ca nu mananca rahat doar pentru a spala putin imaginea lu’doamna teo dupa anuntarea candidaturii si atunci ma intreb cum un om zugravit astfel de catre prieteni, isi poate asocia imaginea, fie ea si vai de capul ei, cu pdl, basescu, boc, etc?

  16. Greva la RATB
    Adineaori pe A3 am auzit ca “in multe state din uniunea europeana RATB-ul este subventionat”.
    Mooorrrrr!
    Banzai!

  17. Poate fiindcă viaţa decentă de blogger presupune inspiraţie şi ceva dram de consecvenţă, pasărea spin şi-a mutat cuibuşorul în lumea politică. Evident că nu prea le are cu zborul, dar nu-şi face griji, în partidul acesta, filosofia de viaţă e fâlfâirea de tot şi de toate.
    Mă întreb, indignat şi confuz, oare când m-am tâmpit: înainte să-ncep a studia, sau după, ca un ferice produs al unei şcoli româneşti? Diagnosticul meu: derbedeu, vorba lui Petit Prince.

  18. Ba fratilor!
    Asta-i tara unde conduce Basescu!
    Boc, Videanu, Berceanu, Blaga, Udrea, Seitan, Vladescu, Funeriu, Geoana, Vanghelie, Iliescu,
    Voicu, Oprisan, Hoara, Vass, Prigoana, Preda (de mai multe ori), Ritzi, Mazare, Gutau, Solomon, Raicu, EBA,ala de la Cluj cu scandalu´
    de-i euro(s)parlamentar, Becali, Vadim, Funar, prezentatorii trepanati ai leprelor la teve,
    si multi, multi altii. Ce mai conteaza si Teo in multimea asta vida si nula. Aia din sectorul 4 sa-i dea voturile si s-o faca fericita. Iar noi, ceilalti, sa fim sanatosi si
    sa avem circ mai departe…

  19. Greva RATB? Poate fi un alt episod jegos de portocaliu… atentie de ce spunea unul din grevisti reporterei A3 in jurul orei 11.30 a.m., in timp ce ii arata o foaie: “…IATA CE TREBUIE SA CEREM…” Nu cred ca e o intamplare…spontana.

  20. Duduia Teo intr-un ziar zice ca no sa-i ridice osane lui baselu, dar acum cateva luni a pus stamnpila pe numele lui, eu cred ca deja i-a si ridicat

  21. Teo si-a exprimat speranta ca totul va fi OK, dar a adaugat: “Ma tem doar sa nu dezamagesc”. Deja ne-a dezamagit. Chiar nu-si da seama?

  22. vezi doamne ea nici nu isi doreste sa intre in politica, dar este o ocazie buna pentru a promova “un proiect” in care este implicata, referitor la copiii talentati din familile cu prosibilitati materiale reduse …

    Fa ne lasi !!!!

  23. Sper sa nu fie interpretata altfel dar explica de ce Teo este acolo… Fara televizor era si ea o tanti care mergea cu sticlele la piata sa isi ia lapte si poate cu putin noroc era la Tricodava tesatoare… Desigur, sefa lui Tanta are si idei si opinii, uau… Safie fericita 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=s2aztHwcg-A

  24. A, si scuze, Teo ma facea sa schimb canalul cand o vedeam la TV… Nu mi-a placut decat temporar in perioada in care lucra cu Badea… Altfel emisiunile ei nu erau pe gustul meu…

  25. Deci a pupat si asta papucul tatarului Basean.Trebuie sa stea la coada pentru ciolan si apoi sa munceasca de 2 ori mai mult …. ca deh…:lu nea Basica ce-i iese din afacerea (oricare ar fi ea)asta?Alt(a) cotizant “pa” contul lu Basica-chelie_deasa alias Chiorul-pitic.

  26. @Iordachel Gudurau :l ai omis pe unul din vicepresedintii senatalui ,eminentul profesor dan voiculescu.

  27. Victore, se poate urmari undeva Vorbe grele inregistrat? Sau daca se da in reluare pe ce canal si la ce ora? Mersi.

  28. In aceasta tara unde domneste prostia, ce credeti ca se va intampla, aceasta femeie nu este tocmai inteligenta, ma rog a facut o faculatte, si?
    Domnilor, ii este foarte foame, nu mai are ce sa faca, de aceea face acest pas, este un personaj al acestei tari, care – sunt convinsa- la votat pe Basescu, pentru ca ii seamana, ea nu este tot un clovn? Ba da, a demonstart-o prin comportamentul pe care l-a aratat de atatea ori. Vrea sa fie iar auzita, nu conteaza cum, ma rog, eu as vrea sa o umileasca rau de tot cei de la pDL, pentru ca “aia” nu striu multe. Da, are ea multa lipsa de bun-simt , dar cei de acolo, oh, oh…..

    un psiholoig

  29. sincer sunt de acord cu aceasta mutare chiar poate si electorala sau politica a lui teo.si nu ptr ca as avea vreo afectiune ascunsa ptr ea doamne fereste ci ptr ca in decursul ultimilor 5 ani ea nu a incercat sa dea cu mizerie in vreo unul din partidele de la guvernare.bineinteles nu sunt de acord cu nici un partid insa daca voi sunteti cei ce judecati drept si cinstit(badea ciutacu si celalalt) atunci spune-mi si mie de unde vine aceasta inversunare a voastra impotriva lor?pe care o aveti prin orice mijloc public ?oare nu e un pic prea vizibil ca suinteti montati si asmutiti sa muscati in tot ce misca din partidul lui base?cred ca in 5 ani si eu m-as fi saturat sa mai dau in base plus ca hai domnule sa fim seriosi pana si ptr cel mai mare dusman al meu care mi-ar fi omorat toata ograda i-as mai fi dat poate o a doua sansa si i-as da pace.dar iarasi revin si imi adresez eu mie o intrebare.ce va facut fratilor base??da inteleg ii calculati orice miscare si ii scoateti la iveala defectele si nerusinarea ceea ce ma bucura grozav de tare ,ptr ca astfel mai scapam de un parvenit dar chiar asa acum sa va luati de fiecare cetatean care isi alege a face un pas intr-o cariera mi se pare penibil din partea ta sa te cobori la astfel de magarii.scurt si la obiect iti cer ”demisia” din calitatea de cetatean obiectiv ptr ca nu ai fost niciodata si asta dezamageste cu mult mai multe persoane decat o va face vreodata teo si decizia ei de a se alatura lui base

  30. Nu exista nici un motiv sa bati palma cu soldatii coruptiei portocalii ca vezi doamne ai un ideal suprem si pur. Aceasta gindire a tovarasei trandafir miroase prostie crasa. Cind ai in fata un cadavru precum pdl nu ai cum sa vii tu floarea, florilor sa il aduci la viata si sa il transformi intr-un cavaler de onoare bine educat si cu bun simt. Ce trist este cind prostii dau din coate sa iesa in evidenta. Imi pare rau ca nu locuiesc in sectorul patru sa imi pun o pancarda in balcon pe care sa scrie NU VOTATI ZARZAVATUL PDL.

  31. Felicitari domnule Ciutacu pentru atitudinea, pe care o aveti, in toate situatiile. Va multumim pentru ceea ce faceti pentru noi. Teo ar trebui sa mediteze cat ne-a daunat promovand manelismul si apoi sa caute sa bage copiii in discutie. Este o masca pe fata ei. Ne-a facut mult rau.

  32. @ ostenitul
    Da! Am omis mult prea multi! Dar mi-ar fi luat prea mult timp sa-i insirui pe toti!!!Si poate s-ar fi suparat cei uitati…

  33. @dani-poate pentru ca oamenii sunt consecventi in actiunile lor si nu se sucesc de pe o zi pe alta dupa cum bate vantu’.te-ai gandit si la asta?

  34. eu nu inteleg ce are Mircea Badea cu chestiunea asta? si eu, ca oricare alta persoana, am prieteni/e care fac multe chestiuni pe care eu le consider “idiotenii” dar asta nu ma determina sa ii reneg, sau sa-i “linsez”. parerea mea este ca Mircea Badea a reactionat ca un prieten adevarat si ca un om absolut normal.

  35. @dani
    Imi pare nespus de rau, dar a doua sansa data lui Basescu echivaleaza cu distrugerea morala si economica a Romaniei. Daca este lasat in pace, el si gasca, va termina. Vrea mai multi bani da la FMI. Fara sa intrebe pe nimeni. El va pleca din functie. Si va trai bine. Cine plateste. Si ce s-a facut cu banii? Boc a dat vre-un raport cuiva pentru acesti bani? In afara de concedieri, taxe, amenintari, obligatii pentru populatie ce s-a facut? Ce fac ei pentru ei si-ai lor?
    Cat despre Teo poate sa faca ce vrea! Dar faptul ca a sarit direct in barca prezidentiala
    pedelista, in conditiile in care a trait in Romania si a vazut care-i situatia o face atat de dezagreabila. Credeti cumva ca daca PDL-ul era in Opozitie ar fi ales aceeasi varianta? Eu inclin sa cred ca nu…

  36. Oribil clip. Chiar dacă e corect articolul, nu aş fi pus melodia asta. Mă rog. Teo nu mi-a plăcut niciodată. Prea multe ticuri verbale căutate pentru un umor de cartier ieftin. Şi umorul şi cartierul.
    P.S. Aveţi un motănel de rasă Brittish shorthair?

  37. Se pare ca multi sunt disperati de acesta schimbare brusca la fata a lui Teo:
    – ea a facut pasul in disperare ca nu va reusi sa se reabiliteze profesional;
    – PDL era disperat ca nu gaseste om de incredere
    la deputatiein colegiul 19;
    – opozitia este disperata ca scaunul regatit pentru Minca se cam scutura acum;
    – poporul suveran e disperat ca a mai fost inghitit un om bine pregatit de termitele portocalii, etc.
    Ironiile celor din opozitie contin un mare adevar :”O sa vada Teo ca politica este mult mai dura decat pare din afara”.Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual.

  38. @ dani
    Ai gresit blogul ; cel pe care-l doresti e altul, oranj, super oranj. Mai cauta!

  39. Buna ziua, nu vreau sa mai scriu cat de mult detest jegul portocaliu pentru ca m-am saturat si de asta, dar desi au trecut 3 luni de zile vreau sa va multumesc pentru ultima emisiune realizata de dumneavoastra in 2009. Doresc din suflet sa va revad alaturi de domnul Bogdan Teodorescu vorbind orice mai ales despre mancare si fotbal ca la politica acest popor trebuia sa se destepte pe 6 decembrie.
    Va salut si va doresc Sarbatori Fericite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.