Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

http://www.youtube.com/watch?v=cxa_e3I-ALk

Da, Teo, ai dreptate, sunteţi nişte măscărici demni de scârbă. Pentru că voi – nu mai vorbi în numele tuturor, tu aparţii unei specii aparte – sunteţi cei care tânjiţi după munţi de bani şi recunoaştere publică. Odată ce vă respinge piaţa din care aţi făcut averi, lumea înconjurătoare nu vă mai merită. Şi trageţi cu dinţii să vă recăpătaţi privilegiile. Dacă pe sticlă nu se mai poate, bună şi politica. Micţionaţi cu presiune pe orice urmă de bun simţ, de principii, nici măcar aparenţele nu vă mai interesează. Caşcavalul să fie mare. Nu sună Sârbu de la Pro TV, sună Raicu de la gunoi. Bun şi ăla, ciolanul gros şi afumat contează! Cu puţin noroc în viaţă, după ce te vei măscări cu Lili de la Loto prin pieţele sectorului 4, pe fundalul sonor al inconfundabilelor manele pe care tu le-ai impus pe sticla românească, poate-ţi dă Prigoană emisiune la Etno sau la Taraf. Te ia Flutur cu el după Lumina Sfântă?

UPDATE: Badea, scurt şi la obiect. Jegurile portocalii nu se dezmint.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

233 thoughts on “Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

  1. Un sut, sutulet, dar tot intra in aceasta categorie a fost primit de Teo de la CNA, de la prietenul Rasvan Popescu, ca nu va putea prezenta emisiuni in perioada campaniei electorale de pe 10 aprilie 2010.Nu poti sta pe doua scaune deodata, vei cadea intre ele.

  2. Teo s-a saturat sa vada cum Mircea a ajuns una dintre cele mai mari vedete intr-un timp f.scurt,ca a recuperat incredibil perioada neagra pt. ca a avut si el una dar nu s-a coborat sa intre pe scurtatura politicii mai ales a partidului aflat la ciolan si butoane.El s-a bagat la masuta si a prestat pana i-au dat spumele dar iata ca a izbandit.Teo e cam o neicanimeni pe la o scoala prafuita si nu suporta,are orgolii,are foame de bani,cica vrea sa lupte impotriva starii lucrurilor…adica impotriva PDL ? Esti confuza din start,diseara o imbraca Nasul in rochia de mireasa si-o prezinta publicului,ma ingretosez cand ma gandesc cat populism o sa fie,ce declaratii de amor facute publicului …Uitati-va voi eu nu rezist la o asemenea voma.

  3. Guvernarea Boc si regimul Zeus sunt o comedie.De ce nu ar candida si Teo pentru a se alatura lui Ialomiteanu,Hoara etc.Daca profa de mate Tatoiu dadea azi citate din Zeus referindu-se la invatamant,Teo poate fi de partea acestor profitori,linistita!

  4. rad a paguba,a durere,a necaz,oare se poate mai rau de atat?mi-a spus un domn ca vine un meteorit si loveste pamantul dar am sa mai duc pana atunci?

  5. eu sunt convinsa ca pdl incearca dn rasputeri sa-l decredibilizeze pe badea. abia astepta o ocazie de asta. badea se afla intr-o situatie destul de tampita momentan, totusi pozitia lui mi se pare corecta. cat despre teo…am un gust amar si atat. n-ar trebui sa ne mai surprinda nimic. de la rasucirea lui cristoiu incoace nu mai poti fi uimit de astfel de fapte.

  6. salutare! daca tu sau gadea sau altcineva din grupu de la sinteza foloseati sintagma “vreau/pot sa schimb ceva prin politica” cre ca facea badea misto de voi toata emisiunea…acum ca dna teo chiar s-a si inscris in lupta pt un loc in parlament si nu sunt doar cateva vorbe, “o crede 100%” ahahahahahahahaaaa penibil din punctul meu de vedere! respectele mele pentru consecventa chiar daca poate deranjezi cateodata printre cunoscuti/prieteni…

  7. Portocalii au ajuns sa nu mai aiba, nu un Dumnezeu ca asta nu au avut nici unii, ci sa nu mia aiba nici o spoiala de realitate in gandire si actiuni.Prin noua lege a invatamantului, a domnului FUNERiu, inavtatatorii din trebuie sa publice carti pentru a obtine un anumit punctaj pentru a-si pastra postul.Cum sa ceri asa ceva unui invatatot de la tara, sau chiar si a oras, sunt invatatori cu 30-35 de ani vechime, care sunt adevarati pedagogi, dar care sunt dati la o parte de PITZI’ de doua’s trei de ani, care au dom’le 2 carti publicate, si ajung mari dascali fara un minim de pregatire, experienta, nestiind cate litere are alfabetul(sa nu le mai punem sa le si spuna :))
    RUSINE FUNERIU! cereti performanta, dar nu platiti salarii si pe copii nu ii mai intereseaza scoala deloc! HABAR NU AVETI CE ESTE IN SCOLILE DIN ROMANIA!

  8. Cristoiu este un sobolan ordinar.Ce ar spune un adevart MAESTRU ,Octavian Paler, despre acest derbedeu al scrisului.

  9. Vad ca toata lumea este consternata de treaba cu Teo. Ba nene, toata treaba-i din protap, respectiv cascaval. ORICE om are un pret, suma difera. Si daca am avut incredere in moralitatea diverselor persoane si am fost dezamagiti, noi suntem fraierii, nu ei. Si combinatia asta gen “ce-o zice Badea” e reactie de muieri cu gatul agatat in gardurile satului.

  10. sanchi..e o pacaleala de 1 aprilie nu??prea e neverosimil..sa treaca teo trandafir in tabara javrelor portocalii..

  11. Ca bine zici coane …ce bun e ciolanu’afumat (cu fasole).Pacat ca se duce dracu’ regimu lu’ Teo si de-o fi sa iasa diputateasa iar n-o sa mai incapa-n scaunele din studiouri.Parerea mea.

  12. spre a supravietui aici, ar trebui sa nu bagam de seama nimic dinspre spatiul public.

  13. bine ma, durule, sunt perfect deacord cu tine…dar de ghervasuc aia de ce nu zici nimic????pt noi …amarastenii…nici aia nu atarna mai mult!!!!

  14. Poporul ales filiala Galati are o vorba de duh: prietenul la nevoie te cunoaste. Sint tare curios cum va evolua pritenia dintre Mircea si Teo in noua ipostaza. Atentie, postul de jupin la TVR s-a scos la concurs. S-au scuturat toti trandafirii …

  15. @victor: manca-ti-as p…ica ta, m-ai uns pe suflet cu postarea asta. daca scoti ceva si despre cel mai mare pitic sub 1 metru cinzeci, vasilica turcu pe nume, chiar te iubesc. evident, impotriva vointei tale…

  16. Ce lipitoare de om.. daca nu m-ar sacai starea permanenta de greata care mi s-a starnit de cand am aflat tampenia, parca as uita de chestia asta ca de un vis ciudat. nu am admirat-o prea mult pe teo din cauza emisiunilor ei in care suma iq-urilor din studio ajungea pe la jumatate din al ei. dar credeam ca e o persoana inteligenta daca a castigat prietenia si respectul lui mircea badea. (nu inteleg de ce lumea incepe sa-i sara in cap lui badea. se asteptau, poate, sa inceapa a canta precum serban huidu)

  17. Vorba noastra romaneasca se mai adevereste odata:”De ce-ti e frica nu scapi!” PDL a ofertat si Teo a acceptat. Simplu. PDL a cautat omul potrivit si in cele din urma l-a gasit! PDL a pus la cale o strategie intreaga sa ascunda intelegerea cu Teo sa candideze pentru colegiul 19, pentru ca vedeta de televiziune a declarat ca: “Nu doresc sa fiu fiu tocata marunt de presa”. Dar nu a scapat ca D-l Ciutacu a fost mai iute ca gandul si ca vantul si ne-a servit hotnews-ul intr-un stil atat de mistocar incat ne intrebam daca prin comentariile dumnealui si ale noastre nu se face chiar piftea doamna Teo.

  18. Care-i femininul de la “mascarici”?!
    In convoiul de-ngropaciune al tarii asteia cred ca era nevoie si de-un mascarici care sa tina mingea pe nas…prea multa morga in PDL, CE DREACU, sa fie veselie…!
    Parastas,parastas..da’ sa fie cu noroc(citeste veselie)!(Cuibul de viespi)

  19. Mistooooooooooo o sa ocolim sectorul 4 atunci cand incepe campania electorala.
    Iese pe strada BIG BIG BIG BIG Piedone si se intampla sa fie doamna(oare) TEO care si dansa este BIG BIG BIG BIG se blocheaza traficul.

    Bai nene va dati seama ca “Cei Trei Purcelusi” nu ar putea supravietuii cu astia.

    HA HA Ps. acum m-am prins de ce se fac numai in sectorul 4 centre de sacrificat miei.

  20. D-le Ciutacu,

    asa cum unii pleaca la Monte Carlo sau Monaco (motivele lor),altii din ingineri devin jurnalisti(foarte buni)de ce un om ca Teo (42 de ani)n-ar face o treaba buna acolo unde a DECIS ea sa mearga ? FREE COUNTRY,nu ?Faptul ca M.Badea(nu sint mare fan) nu se dezice de Teo ma face sa cred ca in caz de ceva,nu-si tradeeaza prietenii.Despre cele scrise de dvs. FREE COUNTRY !Paste fericit !!!

  21. nu inteleg ce are lumea cu badea. si daca se hotara sa puna capat prieteniei cu teo din cauza deciziei ei (ceea ce era absurd), tot era aiurea sa se apuce sa comenteze pe tema asta sau la adresa lui teo, tocmai pentru ca au fost prieteni atatia ani. nu mi se pare ca se declara incantat de faptul ca ea candideaza pt pdl si nici ca o sustine. nu stiu ce ar vrea lumea sa faca sau sa zica.

  22. Nu i-a mers la Mogul, ca i-a zis “pas” …Plus criza femeii la 40 de ani…
    Mircea o respecta pentru ca face parte din tineretea lui profesionala si-i este prietena.Badea are cultul prieteniei si nu se dezice de prietenii care au ales alt drum. Foarte frumos din partea lui.
    Locuiesc in sectorul 4 si va pot spune ca Piedone a facut minuni aici.Astazi angajatii ADP spalau asfaltul cu furtunul.Locuiesc aici de 35 de ani, dar niciodata sectorul nostru nu a fost mai curat si mai ingrijit.Sigur, mai sunt multe de facut, dar lumea il iubeste pe primar si sunt sigura ca vor vota candidatul PC.Teo n-are nicio sansa, decat aceea de a deveni mai ridicola decat este.

  23. Dreptul moral şi legal de a candida îl are. Că s-a suit în barca plină de bani, nu-i neapărat o blasfemie. Politica şi politicul, însă s-au suit prea apăsat pe capetele contribuabilior. Şi începe să doară, începe să preseze (poate târziu) pe umerii poporului suveran. Avem în schimb parade, discursuri, opinii avizate despre orice din partea politicienilor. Oare şi fosta prezentatoare TV se va număra între cei care ştiu pe dinafară clişeele nenumărate ale politrucilor? Pariul la întrebarea asta ar avea o cotă mică la răspusul “DA”. Căci e vorba de politica românească.

  24. Oficial, de acum, trandafirie-portocalie.
    Oare de cand este Teo base-n boaca in cuget si-n simtiri?
    A sarit ea top… sa se compromita, cand niciun mare portocaliu n-a indraznit sa se mai preigoneasca prin Bucuresti.
    Si ei, bucurestenii, fac curatenie de promavara si arunca la gunoi cu tot ce e vopsit in portocaliu!

  25. Jegoasa,mizerabila si fara caracter s-a dovdit Teo in aceast circumstanta.Dupa C.Diaconescu,ea maa-a dezamagit cel mai tare.Disperata trebuie sa fie de a ales acesta cale care o dezonoreaza total,o descalifica.Te credeam mai desteapta!Oare cati bani face demnitatea ta?(daca ai avut-o)Stii proverbul?”Spune-mi cu cine te intalnesti,ca sa-ti spun cine esti”

  26. Nu va mai lamentatzi atata, oameni cu ceva minte in cap !!! au n-atzi priceput ca ne-a luat dracu’- si daca aia de se numeau comunisti au stat la putere vreo 40 de ani , astia care sunt securisti si bolshevici cam cat credetzi ca vor sta ? Cel putzin 80,zic eu ,adica pe vecie !!! Am scris ceva pe acest blog, acum vreo 3 ani, parca stiind unde vom ajunge.Cu voie de la landlordul blogului [asa li se spune proprietarilor prin u.k.], o sa mai scriu o data —FUCK YOU, ROMANIA !!!!!

  27. Si astia spuneau ca mai jos de cat a cazut cu emisiunile ei, n-are cum sa ajunga…

  28. Ma intreb daca tot ce clameaza Badea in fiecare seara e de-a-devaratelea. Pana unde poate merge loialitatea fata de un prieten? Acum incep sa cred ca ce face Badea in fiecare seara e tot un fel de maimutareala a la Teo.

  29. Dar de ce nu spune nimeni cat de penibila si mahalagioaica e Liliana Minca? Parca acum ceva timp se lauda ca va candida la Primaria Mangaliei.
    Indiferent cu ce manelisti o asociati pe Teo Trandafir, ea are inca o imagine buna si de asemenea ea va castiga locul de deputat. Numele ei va intrege numele partidului portocaliu. Asta e realitatea!

  30. Asadar si prin urmare ziua de astazi mi-a creat greata fizica. Sunt dezamagit uimit si inevitabil am o stare fizica proasta si imi tot pun intrebarea cum Teo Trandafir a putut sa accepte si sa isi doreasca sa intre in politica in acest fel? Nu pot sa spundecat atat ori e foame de bani e foame de bani baieti, ori e foame de imagine si preamarire!!

  31. Buna seara tuturor!
    Sunt profund întristat (ca sa nu zic și uimit) de acțiunea de astăzi a d-nei Teo Trandafir, deși părerea mea personala este ca o face doar ca sa ajute copii cu probleme. Sunt, și ma repet acum, profund dezamăgit de faptul ca a ales PDL-ul ca susținător politic dar pe de alta parte o înțeleg, sau cel puțin asa cred : “fa-te frate cu dracu’ până treci puntea” și cred ca dacă într-adevăr ăsta e singurul motiv pentru care s-a apucat de politica, atunci are ceva circumstanțe atenuante. Nu-mi convine ca a ales tocmai PDL-ul dar…e opțiunea domniei sale(e majoră, vaccinată etc.).
    Despre Mircea Badea ce pot spune? Ca e un domn în adevăratul sens al cuvântului și ca nu face comentarii la adresa unui foarte bun și foarte vechi prieten. Pentru toți deontologii (vorba lui M.B.) sa știți ca asta-i de apreciat, nu de blamat. Puneți-va în locul lui, voi ce ați face? Si pentru ca tot suntem în Săptămâna Mare: “…sa arunce cu piatra cel fără de păcate…”.

  32. Sa ia caietul de sarcini de la Sandru urgent.Trebuie sa stie cui sa arate “chilotelul”.Totusi, cred ca e o gluma.

  33. Oare ce zice ‘doamna’ teo, cea care iubeste atat de mult copiii, de baiatul lovit de ‘domnul’ presedinte?

  34. Cine îl cunoaşte pe Mircea, a înţeles. Nu e loc de nicio speculaţie în ceea ce-l priveşte, pe acest subiect.

  35. Aşa oamă , aşa firmă

    „INFORETARDAT”. este denumirea firmei ce conţine toate literele din Teo Trandafir- viitoarea patroană care prin exemplul personal vrea să arate pe înţelesul pulimii calea spre realizare politică a retardaţilor slabi în sex, pedele-convertiţi.

  36. Nu-i agonie si extaz ce razbate din textul D-lui Ciutacu ci furie si amaraciune:”Mictionati cu presiune pe orice urma de bun simti, de principii…”.Niste jegosi portocalii, care insa invadeaza si pana acum au si cucerit toate pozitiile cheie.

  37. m-a uimit hotarareai doamnei teo.dur articolul tau, dar m-a impresionat placut sinceritatea ta.

  38. Victore, jos cu palaria. Ma bucur ca ai avut cojones sa spui ce multi gandesc. Si ma bucur din nou, ca ai spus chestiile astea chiar fiind prieten cu Mircea Badea. Well done!

  39. Da, nimic intimplator sub soare! Auziti ce obiective nobile si-a propus TEO! Obiective care, nu-i asa, nu pot fi atinse decit sub stindardul si farul calauzitor pdl-ist! Dar, daca este atit de intens (si de brusc?) preocupata de soarta ‘copiilor fara noroc’, ce-o impiedica sa cistige stima noastra actionind si pina acum, ca persoana independenta si ca om de televiziune, in directia dorita? S-o fi convins madam Udrea ca ‘dictatura luminata’,la care viseaza ea, ii va fi ‘recunoscatoare’ cindva….

  40. Nu inteleg ce are toata lumea cu Teo care candideaza.E matura,e vaccinata,nimeni nu ii interzice sa candideze,deci nu inteleg oful.Eu ,sa fiu contracandidata ei,as aprecia-o ca femeie care si-a asumat niste riscuri,as aprecia-o pentru ceea ce a realizat pana acum si i-as dori succes.Dar i-as reaminti ei si alegatorilor dezastrul guvernarii pdl.In cazul asta,atacurile la persoana sunt inutile,e de-ajuns sa reamintim populatiei ce se intampla in Romania ,ca urmare a masurilor “eficiente” ale guvernului Boc.Tactica asta a fost eficienta in “confruntarea” Antonescu-Oprescu.

  41. Echipa de pupincuristi a lu` Basecsu Manelistu` a facut o noua achizitie. Aceasta Fu Teo!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.