Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

http://www.youtube.com/watch?v=cxa_e3I-ALk

Da, Teo, ai dreptate, sunteţi nişte măscărici demni de scârbă. Pentru că voi – nu mai vorbi în numele tuturor, tu aparţii unei specii aparte – sunteţi cei care tânjiţi după munţi de bani şi recunoaştere publică. Odată ce vă respinge piaţa din care aţi făcut averi, lumea înconjurătoare nu vă mai merită. Şi trageţi cu dinţii să vă recăpătaţi privilegiile. Dacă pe sticlă nu se mai poate, bună şi politica. Micţionaţi cu presiune pe orice urmă de bun simţ, de principii, nici măcar aparenţele nu vă mai interesează. Caşcavalul să fie mare. Nu sună Sârbu de la Pro TV, sună Raicu de la gunoi. Bun şi ăla, ciolanul gros şi afumat contează! Cu puţin noroc în viaţă, după ce te vei măscări cu Lili de la Loto prin pieţele sectorului 4, pe fundalul sonor al inconfundabilelor manele pe care tu le-ai impus pe sticla românească, poate-ţi dă Prigoană emisiune la Etno sau la Taraf. Te ia Flutur cu el după Lumina Sfântă?

UPDATE: Badea, scurt şi la obiect. Jegurile portocalii nu se dezmint.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

233 thoughts on “Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

  1. in ziarul lu’ctp..ieri a fost pus un articol ‘Romania va lua un nou imprumut de la FMI’-articolul a fost cetit de 2000 de ori…astazi a aparut articolul cu doamna din imagine canidata pd-l..deja in cateva ore a fost citi de 2000 ori.Romanii au devenit un popor de boschetari…nu mai au putere sa reactioneze care va simteti oameni normali va recomand sa fugiti din tara asta..doar viata este ata de frumoasa..sa pierzi vremea in Romania..?..sau poate va place sa muciti ca sclavii pe ritm de manele:))…azi maine il vedem pe expertul Guta in Audit de sistem:)…macar Guta stie sa cante..in comparatie cu Teo

  2. Dupa cum merg lucrurile in Romania..azi maine n-o sa mai functioneze institutiile si firmele dupa sisteme ISO…trec toate pe sistem Turbo…vorba lu’ Guta;)

  3. Treaba-i oabla! Nen’tu Mordechai are pile la mosad de o pus ase iute mina pe transcriptu’ de la cotroceni cu candidatura lu’ Teo!
    Da’ nominalizarea asta are noima ca doar au pastrat trandafiru-n sigla dupa ce au scos cratima.
    Banzai!

  4. @ Toata lumea

    Hai sa nu fim fanatici.
    Cand pe unul il paraseste nevasta ninfomana dupa 20 de ani de ”amor perfect”, nu-i cazul nici s-o lapidezi pe ea și în niciun caz pe el.
    Vedeți și jumatea plină a paharului. El a scăpat de-o corvoadă și ea îl chinuie pe altul.

    Zambiți, nu fiți portocalii la suflet!

  5. de exceptie articolul. bestial. imi vine sa vomit numai cind ma gindesc la orange…
    sper sa nu se fraudeze aceste alegeri ca cele de la prezi. am observat cu mai mult timp in urma ca “dna” teo este oportunista materialista manelista.

  6. Nu are rost sa-l luam la suturi pe Mircea Badea, chiar nu are nici o vina, in sufletul lui nu prea e liniste in acest moment si sunt sigur ca e dezamagit crunt de alegerea fostei colege. In schimb nici o intelegere, nici un dram de respect pentru sila asta portocalie. Exemplu clasic de prostitutie artistica. La Modul Serios SA-TI FIE RUSINE TEO TRANDAFIR

  7. Refuz sa cred!Asa ceva nu se poate!De unde atata disperare?!Pacat,si-a dat cu firma-n cap!

  8. Da daca EBA a fost aleasa, cu Teo ce aveti?
    Io zic sa-l puna si pe honorius, ca ala are deja experienta si poate amandoi vor trece cumva… Daca nu; mai trage odata (ca la loz in plic, pe vremuri)

  9. dezamagitor …
    manelistii par singura legatura dintre ea si PDL!
    auzi tu … a ales PDL “pentru că acest partid a hotărât să vină în ajutorul ei pentru a pune în practică mai multe planuri” .. pfffff
    nu si-o ia si pe tantzi consilier de campanie?
    cam atat si cu uninominalul …

  10. minunat tot ce ai scris. nici nu se putea o definitie mai buna a pupin… oportunismului manelismului, carierismului, ce post vrea in tvr????? unul existent, sau unul creat special pentru ea? “DNA” teo nu mai surprinde pe nimeni. imi pare rau pentru mircea dar asta este.

  11. Nu ma contrariaza atat de mult candidatura lui Teo cat ma contrariaza usurinta cu care este propus un om pt a candida pt parlament. Studii de politologie 0, experienta politica 0, aplecare spre politica 0, experienta in ONG sau alte forme de institutii, prin care sa fi intrat in contact direct cu ce inseamna politica/administratia, 0. Asa arata reforma clasei politice? Se pare ca da. Dar acest tip de reforma, avant la lettre, a fost facuta de Vadim, el a introdus in parlament cantareti de muzica populara si alte figuri cu oarece rating la TV. Totul pentru niste amarate de voturi! Aiurea… BTW, Raduleasca (cu tot cu Dani) nu intra in PDL? 😛

  12. Bun comentariu dom’ Ciutacu. Colegu’ matale Badea zice ca “Teo spune ce crede si face ce spune”. Tot el spune “hai sa mori tu”. Le putem combina intr-o propozitie?
    Singura varianta in care faci ce spui in partidul lui pulex este sa faci ce zice el. Buba este ca rolul asta e a lui Boc. Va ajunge oare prim-ministru dupa alegeri?

  13. Votul uninominal îşi arată încă o dată utilitatea. Abia aştept legislativul din 2012, ăla redus la 300, cu Teo, EBA, Honorius, Ridzi, Roberta, Raluca “nu ştiu câţi ani am” Turcan, Prigoană tatăl, Prigoană mama ?. LA care s-ar putea adăuga cu succesuri, domnul Florin Călinescu, doamna Mihaela Rădulescu, domnul Aliodor .
    Cred că o să fie beton, super party. Poate vopsesc şi plenul în mov.

    @ domnul Ciutacu, dacă mai sunteţi pe recepţie, domnul Ponta se lăuda la congres că dacă va câştiga el, o persoană publică, care apare la tv se va înscrie în PSd, aveţi idee la cine se referea?

  14. Mi se pare ca esti rau . Sau poate stii si altceva decat stim noi . In fond , Teo a aratat intotdeauna ca este suficient de versatila pentru a se adapta la conditii (la orice conditii) . Ai adus bine in discutie chestia cu manelele . Faptul ca nu stiu care Jean si Copil de Aur si altii sunt vedete i se datoreaza in mare masura amicei noastre . Imi amintesc si curtea pe care i-o facea lui Sarbu cand plecase de acolo (am vazut odata un interviu al ei in care isi turna cenusa in cap – probabil sperand ca Sarbu va intelege unde bate) . Asa ca , daca ai rabufnit acum dezamagit , de vina esti tu – n-ai inteles cu cine ai de-a face . 🙂
    In ce-l priveste pe Badea (cum sa nu zic nimic de el cand toata lumea face legatura asta) mi se pare ca are o pozitie supercorecta : nu poti arunca la gunoi o prietenie atat de veche pentru o optiune politica . Eu chiar il inteleg : ar fi trebuit sa renunt la cateva prietenii de-o viata daca as privi oamenii unilateral , doar din perspectiva optiunilor politice . Ba ar trebui sa-mi reneg si o parte din rudele cele mai apropiate . Ar fi culmea .

  15. As injura umpik dar nu se cade…pai cand in politica intalnim oameni ca adi minune ,irina loghin , dan bittman , de ce nu ar avea loc teo trandafir sau magda ciumac ?

  16. @Valentin: da, stiu, da’ nu-i treaba mea sa-l pronunt. oricum, nu-s eu
    @Adi: Mircea se comporta onest. cum ar trebui sa faca un prieten adevarat

  17. haideti, domnu’ ciutacu, ati semnat pt eba, faceti un pustiu de bine si semnati si pt duamna Teo, ca odata o podineste plansu’ si isi ineaca amaru’ in cine stie ce nepotrivnice treburi…baremi asa calca pe drumuri deja batatorite

  18. Un pic pe lângă subiect, dar voiam să vă întreb, dacă tot v-am prins online, de ce nu mai apare domnul Teodorescu nici la Vorbe Grele, nici la Sinteza Zilei ? e prea ocupat domnul profesor sau a renunţat la apariţiile tv ?

  19. @un cititor: n-are nevoie de semnatura mea, Teo nu se da independenta
    @Valentin: fiindca e plecat, cu o bursa, in strainatate. preda ceva acolo

  20. Victor, cred ca a apucat si Mircea din apucaturile lui base: cand e cineva apropiat lui o da la intors, cand se baga Calinescu sa-i pupe poala marinerului era de rau. Maine il vad si pe Badea pe la pedelisti cu “proiectele” in mana. Sa mai taca uneori daca nu e consecvent. Macar tu mai ai coloana in treburile aastea

  21. @alexandru: da’ ce-a comis Teo ca s-o condamne Mircea? candidatura prietenei sale sub culorile unui partid care-i repugna nu-i vreo ilegalitate. daca are ceva sa-i reproseze, desi nu vad de ce ar face-o, nu trebuie sa-si puna poalele-n cap pe blog.

  22. Buna ziua Victor,foarte bine scris.Felicitari!Urmeaza sa auzim ca si Maruta intra in politica ca are aceleasi apucaturi ca si Teo.Singurul lucru care ma intriga este cum poate un om care l-a avut profesor pe d-na Mioara Roman ,si care isi afisa admiratia pentru domnia sa,sa ajunga “sa frece podelele”(figurativ desigur)la asemenea partid.Desigur ca nu este un capat de tara,insa se pare ca pe zice ce trece se confirma ideea voastra cu totalitarismul,pentru ca pe zi ce trece apar tot mai multi adepti si aia cu pupi…..stii.Deci s-ar putea sa avem neplacuta confirmare a celor afirmate de voi.Pacat!Mi-as fi dorit sa nu aveti dreptate,pentru ca am trait pana la 40 de ani in asemenea regim si mi-a fost de ajuns si nu mi-as mai dori ca si copii mei sa traiasca asa ceva.Oricum,va doresc sa aveti putere si tarie sa rezistati si sa va mentineti ideile si convingerile,pentru ca prin voi ma hranesc spiritual zilnic.Multumesc ca existati,sa aveti parte de un Paste Fericit!

  23. Bravooo tatiii !!!! Ai zis-o bine pe asta cu (…) teo . Nu mai stiu ce sa zic , decat bravo ai punctat exact la fix ! Mai scrie , astept :d

    NOTA MEA PENTRU TOTI: Fara jigniri, ca fac urat!

  24. Rusine , rusine Teo Trandafir !!
    De la Teo Manelista , la Teo Pedelista !!
    Chiar atat de blocata sa fi ramas mintea ei de cand cu curele de slabire ?

  25. Din cate stiu are si Badea blog.Aici suntem la Ciutacu.Asa ca nu are rost sa-l terminam pe om de cap aici, intrebandu-l pe ce parte doarme Badea sau de ce nu arunca cu pucioasa in manelista.Treaba de respect.

    Lasati vrajeala si daca sunteti asa suparati,iesiti la vot sa trimiteti manelistii la manele.

    Daca stati cu mana in popou “scarbiti” o sa-l aveti pe Guta la Cultura,pe Printesa la Invatamant si pe Vijelie la Interne.

    Ca pe Traian il avem dar fara ei se simte singur saracu’.

  26. In ce o priveste pe Liliana Minca , si aia o isterica .
    Doamne ce chin pe tara asta ! 🙁

  27. Nu trebuie ca Mircea sa o acuze pe Teo, ci doar sa nu-i mai acuze cu atat patos pe aia care fac acelasi lucru ca si Teo. Vad pe site la A3 ca Arsinel, Baconski si un foarte mare oportunist cu multiple fetze cum e Calinescu au declinat oferta de refuzat a hienelor din PDL. Asta spune multe si despre caracterul ei manelizat din toate punctele de vedere, bine descris de tine in postul de mai sus.

  28. Victor, te apreciez prea mult ca jurnalist ca sa te bag direct sluga la Udrea… Un pic de ucenicie la Maestru’ se impune. Noi astia minoritarii avem si noi dreptul sa ne mai reprezinte cineva si in mass-media… A propos ! Ca minoritari nu putem sa ne declaram si noi independenti si sa cerem autonomie undeva intr-o zona a tarii ? Nu-s pretentios, doar ca nu vreau in cimpie ca e prea cald vara si prea frig iarna… Ce ziceti de idee ?

  29. Cred ca Teo, in disperarea ei ca este respinsa de piata ahow-lor chiar s-a dus la tarmul marii si atat a tot privit miscarea oscilatorie zilnica a apei pana cand s-a aruncat in ea si s-a lasat dusa de val cand mareea era in inaintare; miscarea de retragere insa insa nu se va face decat cu un sut in dosul ei.Independenta ei mult trambatata se va transforma in supusenie totala.

  30. A nebunit Teo, s a decalat 1 aprilie sau criza este la unii atât de cronică încât se duc pe apa marinelului…

    probabil că a fost atât de impresionată de faptul că marinelu a botezat cândva un musulman în rit ortodox încât pe vechea absolventă de arabice au văluritO lacrimile sărate ale lui Zeus şi astfel a ajuns printre aezii lu cotrocelu…

    http://nobasescuday.blogspot.com/

    Zeus le a făcut cadou de pascale o măreaţă arestare şi o nouă senzaţie otevistă, Teo, asta fiindcă oteveu este televiziunea marinelismelor aiuritoare

    mda, Teo, du te Teo

  31. E acum sa vedem cata prietenie mai e intre tine si Badea moahahahaha Sa-nceapa nebunia !

  32. @GICU DIN CRANGASI: tocmai o vezi. daca esti in stare sa citesti comentariile fara sa te doara ochii-n fundul capului. iar onomatopee d’astea sa slobozesti la scoala ajutatoare din Modrogan. aici este nevoie de oameni care macar despart in silabe.

  33. Am fost plecata si nu am internet mobil.Acum am aflat de aceasta candidatura si primul meu gand a fost sa intru pe blogul dumneavoastra. Vroiam sa scriu offtopic (chiar daca ultima oara cand am facut asta m-ati luat cam tare:) ) si sa va intreb daca este adevarat si ce parere aveti dumneavoastra despre asta.
    Eu una sunt foarte dezamagita dar o sa supravietuiesc.Nu este prima dezamagire si cu siguranta nu va fi nici ultima.
    O zi buna!

  34. avy stai bland ca nu se mai uita nimeni la Huidu.
    Doar el insusi.
    Cica are cate un televizor in fiecare camera…

  35. In toata aceasta nebunie, nimeni nu mai comenteaza intentia lui Base de a cere in contiuare o linie de credit de la FMI.
    Acest lucru arata clar itentia actualului guvern, de a utiliza toti banii disponibili pentru propriile buzuare. Acesti bani vor fi rambursati ani in sir de viitoarele generatii

  36. Ce harnicie azi pe organizatia PD-L.
    Lasa tata ca asa mai intrati si voi in contact cu “oameni care stie sa editeze fraze lungi”.

  37. Această postare exprimă şi ceea ce nu poate să spună Mircea. Pentru amândoi, notă maximă!
    Altfel, mi-am dat cu părerea la el.

  38. felicitari pentru atitudine…penibil si dezarmant ca doar nu murea de foame !!!! Sa fie santajabila?…posibil.Traim intr-o mizerie si ipocrizie de nu ne mai spala nici toata apa din Baikal.Cand am citit ce a mai spus Badea ca ea crede ca poate schimba lucrurile din interior era sa sparg calculatorul….Rusinos si indraznesc sa spun daca ma vei posta ca putem spune sunteti curve ,curve !!!!

  39. ce bine!Ura!va avea baselu cu cine sa plinga in duet televizat(pe toate marile si micile ecrane)

  40. despre videoclip pot sa spun ca e doar o invitatie subtila a D-lui Ciutacu pentru Canada sau un indemn de a ne face stocuri de antidepresive si antivomitive inainte de ase scumpi Super Romania lui Basescu !!!!

  41. Nu Teo era lesinata de entuziasm dupa Adrian Nastase prin 2004? Nu zicea ca e politicianul ei favorit? Si alte pupincurisme din astea. Ce s-o fi schimbat de atunci? A, nimic, Teo e aceeasi sluga dornica de a fi bagata in seama de cei ce sunt pe cai mari. Doar ca s-a schimbat dosul ce trebuie pupat.

  42. Inteleg atitudinea Lui Badea, din cate l-am vazut eu la emisiunea lui, mi se pare genul de prieten loial, sunt sigura ca in suflet e foarte dezamagit.

  43. Pute a securitate si bani de la o posta. Teo Trandafir e terminata. A batut palma cu mascariciul de la cotroceni, o sa vedeti cine o sa ajunga. Timpul le rezolva pe toate. Badea nu cred ca are nimic in treaba asta. Sunt sigur ca i s-a facut scirba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.