Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

http://www.youtube.com/watch?v=cxa_e3I-ALk

Da, Teo, ai dreptate, sunteţi nişte măscărici demni de scârbă. Pentru că voi – nu mai vorbi în numele tuturor, tu aparţii unei specii aparte – sunteţi cei care tânjiţi după munţi de bani şi recunoaştere publică. Odată ce vă respinge piaţa din care aţi făcut averi, lumea înconjurătoare nu vă mai merită. Şi trageţi cu dinţii să vă recăpătaţi privilegiile. Dacă pe sticlă nu se mai poate, bună şi politica. Micţionaţi cu presiune pe orice urmă de bun simţ, de principii, nici măcar aparenţele nu vă mai interesează. Caşcavalul să fie mare. Nu sună Sârbu de la Pro TV, sună Raicu de la gunoi. Bun şi ăla, ciolanul gros şi afumat contează! Cu puţin noroc în viaţă, după ce te vei măscări cu Lili de la Loto prin pieţele sectorului 4, pe fundalul sonor al inconfundabilelor manele pe care tu le-ai impus pe sticla românească, poate-ţi dă Prigoană emisiune la Etno sau la Taraf. Te ia Flutur cu el după Lumina Sfântă?

UPDATE: Badea, scurt şi la obiect. Jegurile portocalii nu se dezmint.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

233 thoughts on “Mareea oranj: Teo, prinţesa Berceniului

  1. Lumea s-a saturat de circ. Teo e o persoana pe care o plac mai mult gospodinele cu “bacaloriat” , amatoare de conversatii inteligente si care-si spun una alteia “fato” .
    Da’ uite ca astea sunt in suferinta acum, barbatii lor au cam ramas fara serviciu, le stau pe cap acasa toata ziua, si le mai si la suparare le mai si “abuzeaza’ verbal sau cu dosul palmei, ca asta nu e infractiune, e procedeu educativ, chiar daca le mai iese cate un dinte cu “lucrare” cu tot.

  2. Cel mai bun articol si comentariu pe care l-am citit in ultimele doua ore despre MIZERIA asta…
    Felicitari pentru CURAJ si CONSECVENTA!
    Nici ca se putea spune mai bine!
    “doamna TEO” ingroasa randul blondelor pupin-cur- iste ale lui ZEUS! Doamne, ce sila imi este!

  3. da. perfect. asta cu manele mi-a placut mult. intradevar a fost prima din televiziune care a adus tigania la televizor in prime time. locul ei este la pdl sau la otv. sau amandoua.

  4. Nu stiu ce a fost in capul ei cand a luat aceasta decizie (in afara de bani, multi cred eu), sper sa nu castige ca ar fi penibil sa vina pe la TV si sa-l slujeasca pe basel.

  5. Asa ceva ..asa ceva ..am ramas fara cuvinte 🙁
    tara asta nu mai are nicio sansa !

  6. am auzit ca mircea a incurajat-o sa intre in pdl sa-i detoneze din interior!cica i s-au terminat banii de la prima tv si si-a facut o firma de asfaltari

  7. @everybody: intrebati-l direct pe Badea ce crede, nu-s secretara lui

  8. Hai nu va mai suparati ca e buna. Bunaaaaa. Ea poate vorbi chestii socoteli chiar si o ora fara sa spuna nimic. Si are si umor, de ala facil, ce-i drept, dar are. De ce nu ar fi pupinbasesca si ea. Ce mai conteaza inca unul? Mugur si mainustiucum de la Vacanta Mare nu vrea si el? Da Guta?

  9. Ba io cred! Da de ce daca iasa banu´sa nu se bage si ea? Si i se rupe de Mircea si de restul
    lumii atata timp cat curge banutu´. Numai mere la teve, mere la pedele. Si apare si ea ca salvatoare a neamului (prost), alaturi de alte jeguri.
    Auzi acolo, doamna deputat Teo Trandafir! Sa nu iei tesla de la boc si sa-ti futi una-n testicole?

  10. saraca teo, suferea teribil pentru ca nu mai era in centrul atentiei…in ultima vreme oricum o tinuse din esec in esec…sper ca va continua si cu aceasta candidatura…

    oricum, penibil…

    ps precis urmeaza sa posteze ceva si huidu pe aceasta tema 🙂

  11. o vb simpla” decat sa cad mai bine cobor,decat sa decad mai bine mor”……teo draga cand te uiti in oglinda nu ti-e rusine de tine? ar trebui,pacat erai undeva sus in ochii mei faceai parte din oamenii pe care-i respectam fara sa fi facut vreodata ceva pt mine………..uite asa a mai murit un OM,te-ai portocalizat pt un kil de cascaval 🙁

  12. Am impresia ca apelul asta general la Mircea Badea e apel la bun simt de fapt.
    Sau la violenta, cine stie. Se cere.
    Si eu m-am mirat. Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea…….

  13. Teo s-a ratat profesional,cica preda la o scoala particulara…vax.Ce face o femeie fara succes la 42 de ani ? Intra la PDL sa prinda un ciolan,sa nu stea acasa ca proasta,toate panaramele portocalii fix asta au facut.

  14. O zic ca-n I Ching.
    De la Generația Pro la Generația Heil!
    Victoria va fi amară!

  15. asta mai lipsea din peisajul politicii romîneşti! cred ca ar fi făcut echipă bună cu huidu, sint din aceeaşi categorie a derizoriului, a umorului facil, forţat, a “ţaţismelor” mercantile, a audientelor cu orice preţ. în definitiv e o mic-burgheză cu suflet de manelist. şi ce-i aşa de intrigant, ca doar marea horă pdl-manelistă îşi recuperează profetul, întîia mergătoare în ale promovării “behăielilor”!
    fac şi un top al mediilor de imbecilizare a romînilor:
    1) protv prin multiplele campanii stupide (generaţia pro, sfîntul valentin etc.);
    2) teo trandafir pentru promovarea pînă la saturaţie a manelelor;
    3) traian băsescu.

  16. Imi pare rau ca e prietena cu Mircea !
    Nu merita prietenia acelui om !!
    Stim de mult caracterul ei ! Asa ca pt mine nu e o surpriza ..

  17. Vad ca il solicita lumea pe Mircea Badea. Lasati-l oameni buni in pace! Voi nu aveti prieteni care sa va fi luat prin surprindere niciodata?! E decizia ei si cred ca ii acordam prea multa atentie.

  18. @everybody: lasati-l, frate, in pace pe Badea, ca doar nu candideaza el!

  19. Buna ziua Victor,ai perfecta dreptate cu tot desi nu ne-am mai auzit demult dar te privesc aproape zilnic.Pentru bani oamenii inebunesc total.Eu oricum nu am agreeat emisiunile facute de doamna Teo dar chiar asa nu credeam ca va putea fi capabila.Pacat ca oameni care pareau normali la cap dezamagesc rau de tot.Astia-s oamenii cu care ne falim din tara noastra tot mai saraca si pierduta.

  20. Credeam ca nu ma mai poate dezgusta nimic din ce se intampla in Romania. M-am inselat. Da’ nu-i de vina tanti teo, eu am lasat-o sa-mi faca rau, construindu-i un chip pe care ea, de fapt, nu-l are. Neurmarindu-i emisiunile, am alaturat-o lui Mircea Badea, i-am imprumutat din trasaturile lui de caracter. Ea arata, insa, asa cum o descrieti dvs. In rest, vorba lui Mordechai, “We know shit!”. Da’ promiteti-mi, va rog, ca cand 🙂 s-o mai hotari vreo mare constiinta sa intre in politica, pe dvs. o sa va regasim tot aici, scriind texte ca cel de mai sus. 🙂

  21. Victor, toata stima pentru tine. Nu mi-a placut Teo in mod deosebit niciodata, dar prin prisma prieteniei pe care o are cu Mircea Badea, am invatat s-o indragesc. Si asta pentru ca pe Badea il ador…am zis hmm, sunt simpatici impreuna. Insa acum, dupa ce am citit blogul lui, pot sa-i inteleg lipsa de reactie intr-o oarecare masura, dar nu ma conving deloc explicatiile mentionate…a dat in portocalii de cand urmaresc eu In gura presei…adica de cand a inceput….si acum, o da la-ntors. Ceea ce ai postat tu este absolut perfect. Mai bine de-asa, nu puteai s-o spui. Jos palaria, Victor Ciutacu!!!

  22. Mama neamurilor proaste pleaca-unde in alta parte?-decat la PD-L.

    Asteptam aceeasi miscare din partea lui Dan Diaconescu si Radu Moraru.

    Clisma TV.Se mai curata sticla monser.

  23. Buna si asta cu Teo, dar cand au candidat Oana Mizil si Luminita Anghel din partea PSD nu stiu daca ai aruncat cu atata sloboz peste ele. Or alea erau cu experienta politica, cu bun simt, principii si care nu urmareau cascavalu’.

  24. Bravo, Victore, ai talent la scris si le-ai zis tare bine si concis. Bine ca nu opresti si tu comentariile ca Badea, asta e: crezi in cineva, dar vezi ca toata lumea are un pret, macar daca ar fi candidat pt liberali in opozitie, dar ea s-a aruncat direct la ciolanul puterii cu base, udrea si haita lor de cocalari si pitzipoance poleiti cu mii de euro. Continua tot asa cu ai facut-o si pana acum, Victore!!

  25. De la ai tine cursuri bianca a lu’ bote la a intra in gashca lu’ basescu nu-i nici macar un pas! teo trandafira este mai disperata dupa atentia publicului, dupa tv decat andreea marin si mihaela radulescu la un loc! imi pare rau dar de data asta mircea badea n-are nicio scuza pentru ca mereu s-a certat cu altii public de dragul prietenei sale si nici acum nu “sufera” de consecventa! de data asta prietena l-a tras rau de tot in jos!

  26. Urmeaza candidatura lui Mircea Badea din partea partidului lu’ Oprea si transferul lui Victor Ciutacu la TVR ca adjunct al lu’ Coroiu, nu-i asa ? Cu fiecare zi care trece dovedim ca tara asta n-are nici o sansa de supravietuire. Cu asa un spirit de pupicuristi de soi care se propaga si-n zona “intelectualilor”… Tot inainte !

  27. @Cristi: bine ca nu m-ai facut si tu consilier al lu’ Udrea 🙂
    @Cristina: da’ care-i treaba lu’ Mircea, ca nu pricep? eu, daca am vreun prieten neghiob, sunt cumva responsabil si de actiunile lui?

  28. Il “solicita lumea pe Mircea Badea pentru c-a gresit in ATITUDINE! Trebuia sa lase comentariile pe blogul sau, nu sa le cenzureze si sa fie mai ferm, mai vehement decat a facut-o in articolul lui! Explicatiile sunt… INCONSECVENTE! IPOCRIZIA e prinetesa’ n Romania!

  29. dupa ce a manelizat televiziunea lui sarbu mai pune o piatra si la manelizarea politicii (ca poate n-a facut-o destul basescu). Pacat ca am ajuns atat de jos.

  30. @Cristina: opreste-te, ca nu facem aici tribunalul poporului cu Badea acuzat! scrie-i pe blog sau pe site la Antena 3, ca n-o sa-i fac eu gratuit sinteza injuraturilor primite pana deseara

  31. Foarte bun comentariul. Era timpul sa pună cineva punctul pe i.

    Sper doar sa nu castige. Deja manelistii ne aleg presedintele, cocalarii si slugoii ne-o trimit pe fisa in paramentul european iar acum “gospodinele” fara servici de cand se stiu (ca altfel nu puteau sa stie de Teo daca nu erau acasa la tv!) ne aleg deputatii.

  32. traiasca Republica Socialista Romania! Teo cu meteo e inca o dovada irefutabila a faptului ca suntem un popor de 2 bani. dar partea cea mai tragica e ca o s-o voteze destui. oare ce-ar fi realizat “modelul Teo” intr-o tara civilizata???

  33. Dreptate mare ai nene! Mi-o fost si mie simpatica pina a inceput cu manelele. Dupa aia …Pa!
    Si plimbatul pe la televiziuni tot mai “intunecate” si cu succesuri din ce in ce mai mari….
    Pacat de ea!
    Banzai!

  34. nu am comentat nimic pe acest blog de ceva vreme.Mai exact de la alegeri .Motivul sta in scarba si lehamitea ce m-a cuprins .Se intampla sa cred ca toate sunt in zadar ,ca traiesc intr-o Romanie aiurea .Parca am fi personaje dintr-un film scris de un amator ,care incearca sa-l copie pe Fellini.Teo imi da dreptate .Sintem martorii unor intamplari ,care ne arata cum sunt cu adevarat personajele care ne-au umplut viata 20 de ani .Nimic de comentat ,decat certitudinea ca Romania este astazi plina de fase valori ,de manelisti,de hoti,de lepre si datorita celor care au facut din divertisment rampa de lansare a nulitatilor ,devenite azi personaje de coperta.

  35. OOo doamne ce si-a meritat asta.Asa disperata este bre?
    Conul de umbra, mama masii.TEO e viata si la noi aici in umbra bre.

  36. Asta se cheama disperare. Si din partea lui Teo, si din partea portocaliilor care au propus-o. Eu, care sunt o fire mai pragmatica, nu pot sa nu intreb: cum Dumnezeu sa-ti pierzi mintile intr-atat incat sa te inscrii la PDL si sa te duci sa candidezi intr-un sector unde e primar Piedone? Tovarasa Minca, ajutata de Piedone, o mananca cu fulgi cu tot si de Teo nu va mai ramane decat numele de mama manelistilor.Pacat de ea, mi-a placut mult cand realiza emisiunea de dimineata cu Badea.

  37. @ Domnul Ciutacu

    Ma iertati ca mi-a trebuit ceva timp sa ma prind ca de fapt Mircea Badea ne invata in Saptamana Patimilor IUBIREA si PRIETENIA NECONDITIONATA!

    Inca o data , FELICITARI! Respect, inca…

  38. Cred ca Teo s-a infiltrat in pd-l pentru a simti pe pielea ei scarbosenia din sistem ca mai apoi sa ne-o etaleze noua,poporului.Ei no sa-i convina betele in roate care i se vor pune in momentul in care va vrea sa demareze un proiect in favoarea omului de rand.Atunci va renunta.Scarbita.S-o lasam sa treaca si prin asta.Eu am crezut-o si am s-o cred pe cuvant oricand.

  39. Foarte corecta abordarea ta, Victore! S-a imbogatit crunt de pe urma tiganiei ieftine careia i-a fost sefa de PR (O), a afumat Romania cu manele si gratare iar acum incearca sa vina ca o sirena, direct din spuma marii, recuperata de pedelisti in disperare de cauza. Locul ei este la cort, impreuna cu puradeii fara numar care au impanzit deja nu doar Romania, ci si intreaga Europa, nu in Parlamentul Romaniei. Sa devina nomada si sa ne lase. La caruta si la cort. La mangleala!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.