Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > TRU, ieşi odată afară din putreziciune!

TRU, ieşi odată afară din putreziciune!

Ma astept ca, ori in semn de protest fata de jignirile aduse lui SOV (care-i plateste chiria la Londra), ori din solidaritate cu spusele lui Traian Cel Mare, onorabilul TRU, un tip rect ca Arcul de Triumf, sa-si renunte la colaborarea cu trustul ticalosit Realitatea-Catavencu. Si, daca tot veni vorba, la cea cu Gazeta Sporturilor, fiindca – nu-i asa? – s-a decis ca Dan Voiculescu este un om rau.

Traian cel Mic si Gabi Boxieru’ s-au pozat pentru ziarul platit cu bani din FNI

Hai, bre, caracterule, doar nu te fac niste amarati de bani de chirie pe matale. Desi, daca stau mai bine sa ma gandesc, n-ar fi prima oara-n viata cand mananci cacat invocand cauza nobila a dorului de democratie…

UPDATE: Ia uitati cum si-a gasit omu’ vocatie de observator la PD-L

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “TRU, ieşi odată afară din putreziciune!

  1. Na , nici n-am avut timp sa recitesc ce am scris la postarea trecuta, ca ai aparut cu un alt subiect!

  2. Ciutacule, te crezi formidabil si tare, dar nu-mi place mina pe care o prezinti.

    Stiu faci eforturi mari in a scoate flacari si otravuri pe gura.

    Mi se pare ca suferi de o boala grea si doresti ca sfârsitul sa fie si la alti.

    Atentie, globulele albe in crestere anunta un cancer

  3. Pai daca renunta la mancat materie fecala,din ce o sa traiasca?Il vede cineva locuind cu chirie in Zabrauti?Sau poate isi ofera serviciile lui Becali…

  4. @Catalina: am dat verde comentariului tau in speranta ca, mai tarziu decat ar fi cazul, vei fi in stare sa constientizezi cat de proasta esti.

  5. Victor!
    Cum sa impac eu simpatia pe care o port si PC si PRM. Au multe puncte in comun si mi-e ciuda de conflictul “fabricat” intre ei!
    Cine dracu’ si-a bagat coada?
    Sau tocmai am spus-o!

  6. Credeam ca blogul este intitulat “Vorbe Grele” din dorinta autorului de a emite opinii puternice, pline de miez, care isi ating tinta prin inteligenta si profunzimea lor. Adevaruri incontestabile, spuse pe sleau ,dar decent formulate. Din pacate, “vorbele grele” de aici nu sunt altceva decat niste mahalagisme care isi au locul doar pe zidurile toaletelor, gen: “TRU e o curva!” Toata lumea stie asta, dar nu esti capabil sa iti formulezi parerile intr-un mod jurnalistic? Nu formulezi opinii, doar imprastii ura. De unde atata ura?

  7. Draga Ciutacule,

    Cred si sunt sigura, mina va demasca, eforturile la care va expuneti in a va exprima contrar gândirii personale va expun la riscul de a face cancer.

    Am expus aceasta teorie si la cineva din senat si s-a adeverit.
    Sper sa nu fie cazul Dvs.

    Tot respectul pentru ce gânditi si nu pentru ce va iese pe gura

    Catalina

    Va multumesc pentru curajul si dreptul la opinie.
    Doresc sa ma primiti la emisiunea Dvs pe orice tema

  8. De ce te miri ca nu-ti schimba badea Badea promo-u? Doar esti tonomat, iar masinariile astea ruleaza mereu si mereu aceeasi placa…

    Dar stai linistit, mai ai putin si te alaturi clasicilor in viata. Asa cum a murit si a inviat Badea in aceeasi perioada de tranzitie, va deveni si genialu una din moastele sfinte care se scot in vazul prostimii in diferite etape ale vietii politice.

    Da, recunosc, e o incurajare grobiana…

  9. Tare, Victore! Iar ma faci invidios! Sa extindem putin cadrul: ce-o sa faca tovii intelectuali care sug si de la stat (ICR, Cotroceni, etc) si de la trei tate private: Vantu, Voiculescu si Patriciu? 1. Vantu il admonesteaza pe Basescu… Problem la brigada UTC-GDS! De exemplovici, Patapievici incaseaza si de la stat si de la SOV, pentru fituica cu gauri imense “ID”. Liigheanu si Comp isi au bagate cozile pe la “Cotidianul”, ajuns un “22” mai colorat dar la fel de nesarat. 2. Sa nu uitam, asta vine pe fondul tacerii deont-ologilor pe tema salvarii lui Vadim. Alianta PD-L cu PNG si acum si cu PRM i-a cam dat cu rotile curvasariei intelectuale in sus. 3. Basescu nu i-a pomenit numai pe Voiculescu si Vantu ci a pronuntat si cuvantul Rompetrol… Adica Patriciu, care a cumparat la kg si tripleta Saftoiu-Weber-Plesu (fostii asa-zisii “oamenii presedintelui”) si unde – la Scanteia,Dilema,FP, sub bagheta bulibasei-filosoafe – sperau sa se transfere alde Tismanenii, amenintati cu eliminarea de la EvZ (aflat in cadere libera si din cauza acestui grup ideologic degenerat cu sechele de “Stefan Gheorghiu”). Pai, cred io, problem mare la deont-ologi. Ia sa vedem ce-o sa aleaga? Salamul sau “onoarea”?
    Ave Vantu! Ave Ciutacu!
    Victor

  10. Catalina, draga, cred ca ai mari probleme de sanatate. Probabil ca ti s-a intamplat un lucru groaznic in viata, legat de cancer, daCA a devenit o obsesie patologica pentru tine. Imi pare rau pentru tine.Multa sanatate!

  11. De ce trebuie sa avem un post de patru fraze in care se ingramadesc atatea invective si grobianisme? “un tip rect ca Arcul de Triumf”, “Hai, bre, caracterule, doar nu te fac niste amarati de bani de chirie pe matale.”, “n-ar fi prima oara-n viata cand mananci cacat invocand…”. E o mitocanie.

  12. PROMO ELECTORAL
    Liderii PD-L, ii anunta cu mindrie pe cei 50+1% din romanii cu drept de vot, membri si simpatizanti ai partidului nostru ca, incepind de ieri la sediul partidului nostru din Modrogan, a fost deschis un magazin de comercializare suveniruri in vederea stringerii de fonduri pentru campania electorala.
    Ideea, ca si piesa de rezistenta pusa in vinzare, a pornit de la faptul ca dupa ce motanul Felix a dat startul la campania de ciufulire si jumulire de pene a papagalilor prezidentiali portocalii prin implicarea lor in cazul Vadim, iar d-l presedinte Basesc a definitivat aceasta campanie chelind papagalii respectivi (pe motiv ca el nici usturoi n-a mincat, nici gura nu-i pute), pe piata romaneasca a aparut brusc un excedent de pene portocalii.
    Beneficiind de aceasta materie prima pretioasa si folosind si tichia cu margaritare inminata d-lui presedinte de catre d-l Vadim Tudor, cu ocazia incheierii protocolului dintre pd-l si prm, designerul nostru vestimentar, secretara generala a organizatiei de tineret pd-l, domnisoara Basesco, a creat un model foarte sic de tichie de margaritar cu pana portocalie de papagal prezidential jumulit de Zeus.
    Desi produsul este destinat in principal domnilor cu oarece deficit de par in zona capului, el poate fi purtat cu succesuri si de alte categorii de cumparatori.
    Pe linga acest model de marca, magazinul nostru mai ofera doritorilor poze cu autograf, reprezentindu-l pe d-l presedinte in diferite ipostaze generate de lupta titanica pe care o duce in vederea realizarii sloganului electoral “Sa traiti bine!”.
    Astfel, la preturi relative modice, puteti sa va procurati urmatoarele produse: d-l presedinte urcindu-se beat la volan, d-l presedinte cu coarne pe cap in timpul unei sedinte foto cu ocazia unei bai de multime, d-l presedinte cu fes pe cap, d-l presedinte fara fes pe cap, d-l presedinte cu paltonul fluturat deasupra capului, d-l presedinte fara palton (aruncat in multime), d-l presedinte cu sticla de trascau la gura in mijlocul baii de multime, d-l presedinte fara sticla (aruncata baii de multime), d-l presedinte in genunchi batind podeaua restaurantului in ritmuri de manele, d-l presedinte in picioare batind obrazul vadimului de la tribuna Parlamentului Romaniei pe motiv de comunism, d-l presedinte fluturind precum Gavroche drapelul Romaniei la momentul solemn al recitarii rugaciunii Tatal Nostru etc.
    Pe linga toate acestea se pune in vinzare si o colectie de fotografii cu legenda explicativa: d-l presedinte furind aparatul de fotografiat si numind ziarista “tiganca imputita”, d-l presedinte nefurind aparatul dar numind ziaristul “gaozar”, d-l presedinte invitind ziarista sa se urce pe masa, d-l presedinte mingiind tandru ziarista pe obrajor, d-l presedinte strigind la ziaristi “Huo, tonomatelor”, d-l presedinte vorbind in engleza si imbogatind aceasta limba prin citirea denumirilor de localitati autohtone cu accent inconfundabil de bazar oriental (Sulaina Cenal), d-l preseinte anuntindu-si demisia, d-l presedinte retragindu-si demisia, d-l presedinte cerindu-si dosarul de securitate etc.
    Totodata punem in vinzare si vederi cu casa din Mihaileanu si cu diferite tipuri de nava care sa aminteasca nostalgicilor profesionalismul cu care d-l presedinte a pastorit ministerul transporturilor in perioada evaporarii flotei comerciale romane cit si neimplicarea sa penala in acest proces.
    Cu mentiunea ca magazinul este deschis non-stop va dorim succesuri la cumparaturi !

  13. aia nu au nici o treaba cu jurnalismul, doar niste baieti si fete care discuta chestii si se intampla sa-i si filmeze in momentul ala

  14. Victoras, luati-o pe tatica asta cu aere de ,,mama omida” si duceti-o pe dealul cucuvelei sa fie mai aproape de poala stapanului… Alo, ai gresit emisiunea, zero tv scrie pe tine !

  15. Ciutace, nu cumva abuzezi de logica? daca Bas zice ca Vantu si Voiculescu sunt rai, iar TRU zice ca Bas e bun, asta nu inseamna ca TRU trebuie sa se fereasca de V si V ca de raie. ca nu suntem pe camp.

  16. curat-murdar-tonomat, coaneee’ anaximandru! e un moment de pus batista pe tzambalul ciutacesc…
    nu inflama spiritele, ca le doare! 🙂

  17. Cum? Traian Ungureanu are nevoie de… schele, precum Arcul de Triumf? Cred ca are serioase… sechele, daca face pe “mortu’n papusoi”! Si, acum, la drept vorbind, “Conasu”(din Codrii Cotrocenilor) nu a “dat de pamint” cu Vintu sau cu “chiriasii lui”, ci cu manga, in Stelian Tanase si Mircea Dinescu. Dar, poti sa dai direct in Dinescu? E ca si cum ai “da in fabrici si uzine” si, grija mare ca se supara “Marele Licurici”! Asa ca, tot este vorba de “simbrie”, trebuie sa recunoastem ca TRU, pragmatic ca intotdeauna, s-a gindit – indelung – la Londra lui draga, si a zis: DECIT SA MOARA MASA(nu conteaza a cui!) MAI BINE IMI INGHIT VORBELE(cu saliva cu tot!)… IN SEC! CE, NUMAI EU SA IAU CUVINTUL?

  18. @ Catalina
    Va doresc multa sanatate, afectiunile psihice, de regula, se amelioreaza, nu se vindeca!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.