Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

Înţeleg că-i trendy să dezbaţi planetarele probleme ale Mihaelei Rădulescu. În acest caz, vă rog să mă scuzaţi, însă eu n-am plecat la relache la Stambul ca să am de ce mă-ntoarce încărcat de furii inutile. N-am nici o părere, nu ştiu şi nu mă interesează cine-i vinovat, nu ţin nici cu Mihaela, nici cu Elan, habar n-am cine ar trebui să deţină custodia copilului, mi se pare normal ca problemele de cuplu să se rezolve sub plapumă (şi, dacă nu se poate, la tribunal, dar nu în ziare şi sau la tv) şi nu ştiu ce l-a apucat pe Lucian Mândruţă să se bage-n troacă. Deci vă rog să nu contaţi pe mine la afacerea asta urât mirositoare. Dacă vouă va face plăcere să comentaţi o ţigănie publică, n-aveţi decât, dar abţineţi-vă de la epitete nervoase.

P.S. Dacă Mihaela vrea să vină la mine-n emisiune, cum ne-am înţeles odinioară, să discutăm exclusiv politică, voi fi onorat s-o am oaspete. Rufe murdare nu spăl.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

  1. Mihaela Radulescu sa vina la tine in emisiune sa discutati politica?! M-as mira!
    Nu e bine sa ne bagam in viata oamenilor, desi uneori UN SFAT BUN ar fi binevenit.
    Sunt destui cei ce o fac pe umanistii.

  2. Bravo! Nici nu asteptam altceva din partea ta! Ce mi se pare ciudat e sa-l vad pe Mandruta transferat de la “Observator” la “Radio Sant”…Urat, monser!

  3. Mihaela e o doamna, Doamne fereste sa treci prin ce trece ea, spun asta din experienta.

  4. Insurubind aerul cu amindoua miinile,promit solemn…GATA…linga o cruce virtuala am jurat ca incepind de astazi…fara “TABAC” … multumesc D-nei M Radulescu pentru CAMPANIA “cur`atirea sufletului”………
    ….

    PS.Pomenita vei fii de tot neamu`

  5. pe mine nu m-a intresat deloc problema Mihaelei Radulescu, dar cand am vazut ca Mandruta a fost pus sa dea explicatii la Sinteza Zilei am fost socata. de cand trebuie sa iei apararea colegilor de trust???? Eu la facultate nu invat asta, poate e politica voastra la antene, oricum e gresita! Mandruta a gresit ca aluat un interviu? pai nu e jurnalist??? nu asta trebuie sa faca? cine e Mihaela Radulecu si de ce e cazul ei special si NU ar trebui discutat de Mandruta? Dupa Sinteza Zilei, am studiat toata presa pe subiectul asta si, stupoare, Mihaela a inceput acuzatiile la adresa fostului sot. Pai, cumva interviul lui Mandruta nu intra sub incidenta dreptului la replica? Sau pentru ca Mihaela e persoana publica, doar ea are dreptul sa-si prezinte povestea??? Nu are nicio relevanta cine e vinovat, cine ia copilul, cine se muta unde, dar nu luati jurnalistii la intrebari(ma refer la cei care sunt seriosi, nu cei care scriu in Cancan, aia nu sunt jurnalisti). Mihaela Radulescu daca mai face mult scandal, s-ar putea sa ajunga in aceiasi oaala ca Oana Zavoranu si Magda Ciumac. Astept sa o vad la Acces Direct, la Capatos sau la OTV impreuna cu Lazarus, sa rezolve cazul.

  6. Mi se pare de bun simt pozitia pe care o adoptati. Independent de partile (numele) implicate in acest scandal (sau in altele, de aceeasi factura), toate aceste lupte nedorite si regretabile ar trebui purtate intre 4 ochi, 4 pereti sau 4 geamuri, insa nici intr-un milion de ani in public.

  7. Ma uit la intalnirea cu procurorii mondiali si privirea imi este atrasa fara voie,permanent,catre d-nul Boc.
    Cu cata trufie se uita peste marea adunare,cu ce ranjet satisfacut priveste peste multime !
    E apogeul vietii lui.Imi imaginez cum i se topesc toate frustrarile adolescentei cand probabil,toti glumeau pe seama lui.Acum,suit pe scaun,ajutat de inaltimea tribunei,in sfarsit e cu mult mai inalt decat noi toti,aia de faceam caterinca de el.
    Acum, poate el sa rada de noi,sa ne schimonoseasca viata cu pixul,sa ne faca sa platim toate frustrarile lui din trecut.
    Oare nimeni nu a bagat de seama ca a venit sa ne “civilizeze” pe noi “sudistii” pentru ca domnia sa a facut facultatea la Cluj,centrul mondial desteptaciunii?Nimeni nu simte cum vrea sa ne spuna,improscand cuvinte fara noima cu siguranta celui ce a gasit elixirul vietii fara de moarte,ca el e destept si noi,de prosti ce suntem ne chinuim zilnic sa ajungem la intelepciunea lui?
    Asta facem in fiecare zi,platim frustrarile unuia sau altuia suit pe scaune alese cu grija ca inaltime,in asa fel incat sa poata privi peste noi.

  8. Domnilor scumpi si draguti, eu zic sa o lasam in pace pe Mihaela cu viata ei cu tot si inccercati sa aveti aici subiecte interesante asa cum sunt emisiuniile lui Ciutacu- politice si toate mizerile si idioti care conduc tara asta frumoasa care din cauza lor a ajuns de cacao. Viata Mihaelei nu ne intereseaza. O zi buna,romanasilor dragi!

  9. Imi place de citacu ca nu e servitor..sper sa nu ma insel..e gen Mircea Badea,Robert Turcescu de astia care nu pupa in fund,nu fac compromisuri si ishi vad de treaba lor..tre sa fii profesionist sa faci asta.Cat despre Mihaela Radulescu isi merita soarta,nu sunt obsedar religios nici pe departe dar sa faci avort sa nu ii dai dreptul la viata unui copil apoi sa treci la alta religie mi se par lucruri deja deplasate.ce a rezolvat ca a trecut la iudaici? nimic..Dumnezeu nu ajuta genul asta de oameni! hai bafta!

  10. PASTE FERICIT !!!!
    Cum mai am cateva ore pana merg la nasi,intamplator am intrat pe blogul Domniei voastre.
    E o zi prea speciala pentru a-mi da cu parerea,promit sa revin….altadata….cu pareri
    Ideea e ca si eu am fost,cel mai frumos,cel mai bun,cel mai deshtept…si nu vedeam pe nimeni in urma mea pe kilometri intregi…privind in urma….numai ca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu mie mi-a trecut…
    Ma rog sa iti lumineze mintea si calea si tie,Ciutacu Victor si sa iti regaseshti linistea….si mai ales sa te impaci cu tine insutzi….pentru ca inainte de toate cred ca eshti foarte ,foarte suparat pe tine si necrutzator cu tine insutzi!!!!
    Sa FII BINECUVANTAT !!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.