Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Du-te, pisi, și te culcă! Ești chiar penibilă

Similar Posts

90 thoughts on “Du-te, pisi, și te culcă! Ești chiar penibilă

  1. Cand te gandesti ca goarna masinii portocalii de propaganda are la dispozitie firme de “consultanta” care asta fac zi si noapte,intra in emisiunile radio,pe forumurile ziarelor,ale televiziunilor,uneori in direct ca “simpli telespectatori”,intra pe blogurile ostile adoratului intra peste tot ca un val urias de viespi ucigase care trebuie sa otraveasca totul in jurul imaginii contracandidatilor sau inamicilor politici ai celui care-i plateste,beneficiarul de la Cotroceni.Platiti din bani publici prin diverse manevre specifice ca doar averea familiei nu s-a micsorat in cei 5 ani prin cheltuieli de acest gen dimpotriva s-a inzecit.Asa ca stau si ma intreb,ce resorturi au impins-o pe duduie sa faca asa ceva cand exista sute,mii de activisti care sa execute pupincureala asta zilnica ? Eu cred ca NEVOIA BOLNAVA DE A FI NEAPARAT IN CENTRUL ATENTIEI GENERALE nevoie accentuata si de faptul ca pret de o saptamana-doua osanzoasa politicii romanesti a cam stat cu “capul la cutie” la recomandarea imperativa a celor mai sus decat ea in ierarhie.Nu,asa ceva nu se poate,a intrat in sevraj,a simtit discomfortul umilitor al anonimatului si a rabufnit.Las ca v-o coc eu ! Si cu ajutorul baiatului de casa Turcy a comis-o…Putea cineva s-o acuze de incalcarea ordinului venit de sus ? Nu ! ” Domne ce sa faca daca am fost recunoscuta,eu am facut tot posibilul sa nu fiu ! 😉 Poate ca am gresit ?! 😕 Intelegeti despre ce vorbesc ? Nu,nu disperarea pt sansele lui Basescu au determinat-o sa faca o asemenea gogomanie ci disperarea pentru propria conditie de fosta diva a politicii inchisa cumva in pivnitza Cotroceniului pana cand trec alegerile…S-a autonominalizat in acest fel pentru prima pagina a tuturor televiziunilor si ziarelor,a ajuns din nou chiar si pentru 3 zile subiectul fierbinte al mediei aratandu-le celor care au vrut s-o “anonimeze” ca are resurse nebanuite de a iesi din acest spatiu inchis chiar si cu pretul unor bile negre pentru Multpreaiubit…
    Nevoia ei de celebritate a invins sistemul propagandist – imagologic al lui Felix Tataru + celorlalti consilieri mai mult sau mai putzin cu “stein” in coada !

  2. Am vazut-o ieri pe madam Udrea cum strangea din buzite si dadea scolareste din cap, depasind limitele penibilului inca o data. Intrebarea mea este urmatoarea: va asteptati la altceva? Nu, acum pe bune. Chiar va asteptati la altceva?!
    “Problema” e ca ii creditam pe cei din varful piramidei cu mult prea multa inteligenta. Nu sunt olimpici la filozofie si nici genii ale raului. Sunt doar cu o treapta peste cei care i-au ales. Atat si nimic mai mult.

  3. Ce ne faceam noi fara voi ? Daca nu erati voi sa ne spuneti ca e Udrea la telefon habar n-aveam. Poate era Tatulici feminizat. Rugati-va sa iasa Baselu sa mai mancati 5 ani o paine ca altfel o dati cu mascarade de show-biz si fotbalisti 😀

  4. Uitandu-ma la videonews-uri in care am revazut iesirea si intrarea fiecarui “actor”, respectiv “motivele iesirii si intrarii” m-am distrat din nou copios.
    Nu stiu daca ati vrut sa ne demonstrati ca sunteti niste jurnalisti care manuiti stilul publicistic la cele mai mari cote, ca sunteti mari maestrii ai pamfletului, da e clar ca ati infierat cu cruzime o stare de fapt existent si dus la extrema in societatea romaneasca.
    Aceasta farsa politica ar putea constitui un ‘turning point’ in atitudinea E.Udrea si a mentorului ei, nu a “admiratorului” ei. Poate “tupeul” ajuns la paroxism, se va transforma intr-o “jena” asumata public. Utopie?!

  5. Eu stiam ca telefoanele la radio pot fi stiute… Poate ma insel… dar de obicei ori suni si te inscrii la cuvant si te suna ei inapoi… Ori ar trebui sa stie nr de pe care se suna macar ca o masura de a evita injuraturile in direct…
    Prin urmare, daca am dreptate, ar trebui sa se stie nr de pe care a sunat madam Udrea…si se poate verifica cine suna ( da stiu, poate fi alt telefon, dar cu 2 neuroni in plus s-ar putea chiar si asa afla ce si cum… daca se vrea)

  6. ,,Sint de risul universului cosmic“ PDL-istii.Sa suni ca sa-ti declari admiratia pentru tine?Ce gretos!Sper sa nu mai auzim multa vreme de ei.Duca-se pe pustii!Deontologii nu zic nimic?Tac ca niste… ratati in iarba.Cred ca sint invidiosi ca nu le-a trecut lor prin cap asta.Pe unii ii cred in stare sa dea telefon intr-o emisiune si sa-si declare admiratia fata de ei insisi.

  7. Bun, am inteles, e clar, s-a postat iar in primul rand, da’ cu ancheta cu banii ministerului cum ramane? Inteleg c-a mai maritat neste meleoane pe fantasmagorii turistice, acus adica, dupa circul cu comisia, deci fara jena sau teama, tara asta chiar n-are parghii pt oprirea debandadei!? Baietii astia de la antene, ba chiar si ailalti de la realitatea, se dau cu curu’ de pamant, invita zeci de intelepti la sezatori politice, citeaza articole de legi si constitutie, critica, aduc argumente, se strofoaca, si?!?! Cainii latra, caravana trece, chiar nu se poate face nimic impotriva tuturor acelor lucruri care incalca grav legea si bunul simt? Adica chiar stam cu mainile-n san si ne jelim fara oprire pana la sfarsitul lumii?!

  8. Matrozul a inceput sa-si lase balele si pe internet. Tocmai am vazut ceva pe site A3, dar inca n-am citit articolul.

  9. N-as fi crezut ca dupa 20 de ani de la revolutie am ajuns exact de unde am plecat. Si daca ma uit mai bine calitatea oamenilor de acum este mult mai discutabila decat cea a oamenilor de atunci, din anii 90. Cum este posibil sa avem pe acesti oameni in fruntea tarii? Dupa 20 de ani in care ar fi trebuit sa ne uitam in ograda altora si sa vedem cum au facut ei de au ajuns asa departe, noi ne multumim sa traim in mocirla. Nu ei, conducatorii, sunt de vina, Victore, noi suntem. Noi, ca popor. Pt ca se pare ca gena noastra atata ne permite: sa ramanem la acest nivel de inteligenta care ne pemite sa alegem in continuare pe acesti oameni. Ascult cu stupoare interventiile unor oameni la emisiunea lui Turcescu la Realitatea FM (ascult in masina cand plec de la munca) si imi dau seama cat de departe sunt de lumea reala. Si printre ei cred ca sunt oameni care regreta perioada totalitarista. Problema este ca, din punctul meu de vedere, exista inca sanse ca Basescu sa mai iasa odata. El are 34%, la care se vor adauga foarte multe voturi fraudate. Si daca va iesi Basescu inca 5 ani… noi, astia cu un minim de bun simt, ce facem?

  10. Nu pot adauga alte comentarii despre Elena Udrea pentru ca tu si Mircea Badea ati exprimat cel mai bine toata revolta si scirba pe care o simtim fata de tupeul si ipocrizia acestei doamne.

  11. Observati reactia capului imediat dupa fraza “…Realitatea FM”.

    A scapat din greseala un semn afirmativ din cap (directia sus-jos) urmata imediat de o corectare nervoasa negativa (directia stanga-dreapta).

    Urmeaza binenteles pe picior de plecare, privirea in pamant, tipica unui copil care a facut o boacana.
    Exista vreo lege care interzice negarea propriei persoane in anumite circumstante cum ar fi opiniile lansate public ?

    Ce se intampla daca un cetatean tine un discurs politic in Piata Universitatii, sub un nume fals sau negand propriul nume ?

    Oaia care nu este oaie.

  12. Intrebari:
    Cum a gasit alcoolistul Romania in 2004 din punct de vedere economic? Si cum o lasa acum, la sfarsit de mandat?
    Crede cu adevarat ca manifestatiile de adeziune
    sunt reale? Dupa ce a vazut pregatirile.
    Se crede iubit de “popor”? De ce vorbeste in numele poporului?
    Stie ce a facut pizipoanca de ritzi? Dar cateua de udrea? Parerea lui?
    Crede intradevar ca ministrii (acum ai lui Negoita) pedelisti sunt capabili? De ce nu l-a numit pe Blaga?
    De ce isi schimba intotdeauna parerea? Cat de serios poate fi un om schimbator de la ora la ora, de la zi la zi?
    De ce nu raspunde acuzatiilor, in ceea cel priveste, in legatura cu Haysam? De ce a secretzat pe 50(!) de ani acest dosar?
    De ce acopera mizeria provocata in legatura cu fratele sau?
    Mai sunt EBA; Ioana;Casa din M; Luxen, Flota,
    etc, etc.
    Cine plateste mizeria de campanie electorala? din ce bani?
    Daca pe doamna Pivniceru ar fi arestat-o pe loc, pe cateua de udrea cand o da la liber?
    Dupa caderea lui, la anchete va spune pe toate posturile ca este o inscenare politica?
    Sunt numai cateva intrebari; probabil fara raspuns…

  13. Victor, te rog, daca nu ti-e greu, pe viitor incarca filmulete pe youtube, pt ca videonews de multe ori nu merge daca il accesezi din afara.

    Numai bine si multa sanatate, tie si familiei!

  14. Eu am vazut-o zambind cand afirma ca nu stie cine era persoana.Parea mandra de ceea ce a facut.Concluzia mea:prostia nu are limite.

  15. Off topic: Postu’ de largă respiraţie democratică ietno vc, pardon tv., a devenit tribuna portocalie. Acolo, Înţeleptu’ Neamului, evident, cel mai Mama Omida dintre Taţii Omidoi- aţi ghicit, cunoscut sub numele de Traian Băsescu, Preşedintele României a declarat: “Românii vor trăi mult mai bine peste 25 de ani”! Sursa- aţi ghicit- Relitatea TV, Emisiunea “Realitatea Zilei”, în jurul orei 19: 30.
    Coane Victor, ăsta vrea să ne pensionăm pe când să mai punem un leu cinstit la chimir!

  16. Mammmaaa Victore ( nu te superi cu nu te-am mai “domnit”…!) ce-un atac “prin invaluire” (…sau tentativa se ….racolare…???)de la doamna @biggi , sigur un ofiter superior in echipa de propaganda si racolare PDL ….!!!Asta nu-i un @bogdan (cel de linga ea) sau @alegatorul responsabil ,etc. – ciumeti marunti fara prea mari pretentii…- asta are stil, are rafinament ( atat cat poate cineva din gashca AIA…) , nu te-a mai atacat abrupt , ghiolbaneste, ci mai delicat , cu mici apropouri fine, intr-un cuvant …mai CURVESTE…, poate…, poate…, doar…, doar… Hmmmm, cred ca-i deranjezi teribil atat tu cat si cei care s-au strans in jurul tau…!!!

  17. Nu inteleg de unde inversunarea pentru cuvintele lui Orban cand Basascu isi face campanie pe Etno. Cum poti ajunge cu mesajul electoral in casele idiotilor? Nu e evident? Tiganii, curvele si idiotii or fi fani Discovery Chanel ?

  18. Nu stiu ce se intampla cu Videonews ca e mort de aprox 1-2 zile..nu se mai deschide aproape nici un filmulet.Eu priveam ce mai postati voi pe bloguri,dar si emisiunile inregistrate pe care nu le pot vedea alfel..Care o fi problema????:(

  19. Sincer, nici nu e nevoie sa stii despre politica, sau despre ce era vorba in acea situatie, clipeste foarte mult cand e intrebata si se uita mereu in coltul din dreapta. MINTE!

  20. individ slugoi,penibil,inkult,pupinkuurist si care iti provoaca greatza- trungureanu a facut aseara un recital la konkurenta de dat liiimbi in direkt pt shefu. aceasta karikatura umana(?) nu vede cat este de ridikol- ar omori-o si pe maa.sa ca sa parvina

  21. baselu e disperat …
    incearca orice ca sa fie acceptat ca nou presedinte…(apeleaza la orice mijloace inclusiv la curva de udrea)
    problema e ca la sate lumea asculta non stop etno si conteaza
    acum citeva zile am fost intr-un sat in jud.hunedoara si taranii(majoritatea lor astazi manelisti)il vor vota fara sa fie prea mult rugati(mi-au explicat ca tineti-va bine:E FRUMOS,VORBESTE PE INTELESUL TUTUROR ,E ATACAT PE NEDREPT DE TOTI CEILALTI)
    oare stiu astea ceilalti politicieni sau cei de la sinteza zilei…
    am frisoane de ce se poate intimpla in continuare cu acest monstru betiv +sleahta lui
    aseara a fost si dl.Iures sa-l sustina(banii n-au miros ptr el sau e idiot?)
    mai era pe acolo si economistul Milut fara rusine alaturi de dobitocul de Boc
    greata maxima ,voma violenta te apuca numai cin ii vezi

  22. ce mecla imbecila carnoasa, grasoasa, umflata, ingalata avea in secventa aia in care se scremea ( va rog sa-mi iertati expresia!) sa infirme sau sa confirme, secventa pe care am vazut-o la Mircea badea in emisiune! imi provoaca asa un dezgust!

  23. dl Ciutacu as dori sa aflu opinia in lrgatura cu noul “clip de campanie”? am incercat sa dau si cu varu’ sandel dar era in campanie cu Base

  24. asta nu-i sanatoasa la cap. E bolnava psihic rau saraca. E irecuperabila, dar lasa ca e interimar pe doua ministere. Tara asta e bolnava rau.
    Ma da ce penibil, mi si rusine sa spun cuiva ca is din Romania

  25. A fost simpatica faza, dar m-a surprins curajul ei. Daca ajungea sa fie verificata…atunci situatia ar fi ajuns si mai comica.

  26. Roberta Anastase – sau cum să urci pe scara socială, de la dansu’-n poală şi la bară, la deputăţoaică generală… cu zâmbetu-i merlynmonroesc, ex-starleta ne arată cum poţi dribla filtrul bunului simţ şi să ajungi mare şef de trib… numai că i se potriveşte ca peretele nucii… perfectă pentru bancurile cu toante sexy, emancipata noastră e-n stare să intre pe fereastră (dac-o dai pe uşă-afară)… tânăra Musolinni de Prahova (doar) pare unsă cu toate alifiile (deh, pentru alunecare)… pentru dânsa, după exilarea marinelului, avem pregătit un post la bară… dii dragă, înapoi pe scara socială!

  27. Ţuica şi carafa lată, ce privire-aveam odată… până m-a pocnit Maria, când m-a prins călare p’Udria… vă propun un banc sinistru: l-am făcut pe boc ministru… dar gluma cea mai pendulă, rămâne tot “Paleo” la cultură.., pam-pam

  28. Cel mai tare banc mi s-a părut următorul: Boureanu. Punct. Cel mai tare banc!!!!! Acest întârziat animal din vechimea Moldovei ştefaniene a evoluat în perioada modernă în… multimilionar în euroi!!!! Kterinka asta de om (auzi, l-a lăsat nevastă-sa pentru naşu de cununie, Sebastian Vlădescu – 142 de ani, frumos ca Fidel Castro împăiat)… cică pubertinu’ are case la New York, Paris etc… ne dă palme cu picioru’ bouru ăsta… dom Băsescu, care costum i s-ar potrivi puberţelului?… de Rahova sau de Jilava?!…

  29. Avem dovada!!!! Iată un simplu raţionament: din dragostea nebună dintre Traian Băsescu şi Răzvan Ungureanu ce credeţi că a rezultat?… Traian Ungureanu. Simplu. Nu credeţi că seamănă cu tac-su’ la privire???? Cu ălălalt tătic seamănă la ochelari… parcă are şi ceva din Teo Paleo (unchieşu-su’): debilitatea supersonică!

  30. Îl mai ţineţi minte pe Brătianu cu cartofu’?… Săracu’ de el… are urmaş de viţă nobilă: Teo Paleo! Sânge albastru (urmaş al Paleologilor bizantini, ăstălalt – al marilor Brătieni), minte strălucită (facultatea ajutătoare), coerenţă-n exprimare (”mă nu’esc ‘eodo’ Pa’eolo’u”) şi un frate pe cinste (oligoelementul surpriză: Traian Ungureanu – zis Scrutătoru’)… Bleahhhhh!!!!!!!!!!!!!

  31. Irecuperabilul Popeye
    De la carma natiunii, Popeye navigheaza imperturbabil prin boschetarisul ideilor… cu responsabilitatea spuselor (ce-l caracterizeaza), slalomeaza bahic pe autostrada nesfarsitului ocean… nava domniei sale, piratata in urma cu cinci ani de acest Barba Rosie al timpurilor moderne, se numeste simplu: Romania. Un pic abtiguit posesorul, dupa lansarea candidaturii facuta la cererea insistenta a taranilor din Sannicolau, chelia Popeyeiului este strafulgerata de-o noua idee: ce-ar fi sa propuna un nou prim-medvedev din pleiada de submediocritati pusa la dispozitie de servicii? Baga un search si… castigator iese croitorasul mioritic, cu stofa de economist FMIst. qed

  32. Se crede o doamna, ceea ce este grav. Se crede un mare om politic, ceea ce e ridicol. Hai sa nu ne mai consumam energia pentru o madama cu aere de salon, pentru un ..rest, pentru un …zero. Zero exista in matematica, dar fara ceva cifre in spate sau in fata, nu inseamna NIMIC.

  33. Astia sunt incredibili: ocolesc raspunsul chiar si in situatia asta. Se vede clar din expresia ei ca ea a sunat. Auzi: o sa vad ce se discuta si daca e de bine am sunat, daca e de rau n-am sunat eu. Ar trebui sa fie obligati sa raspunda doar cu Da sau Nu, ca la judecata. Ca de asta sunt functionar ipublici: sa fie trasi la raspundere, judecati de aia caer i-au pus acolo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.