Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Să votați bine, mânca-v-aș gălăgia!

Să votați bine, mânca-v-aș gălăgia!

UPDATE AMAR: “Să fac şi o mărturisire pentru popor. Dacă acum 10 ani îmi făceam intrarea în lumea mare a presei româneşti câştigând prima ediţie a concursului „Tânăr jurnalist al anului”, cred că anul ăsta mă pregătesc să-mi fac ieşirea. Am ajuns să fiu votat în topuri sexy organizate de Academia Caţavencu. Pe vremuri ştiam că principalele mele calităţi sunt isteţimea, talentul şi puterea de muncă. Acum aflai că sunt pe locul 32 dintre cei mai sexy jurnalişti. Într-o companie selectă, alături de domnii Ion Cristoiu, Tatulici, Traian Radu Ungureanu. Altfel un CV destul de riguros făcut de domnii de la Caţavencu. Dom’ne, ce să vă zic? Vă mulţumesc, nu ştiam că am abilităţi de-astea. Mulţumesc celor care m-au votat, că-i ca la Oscar” (eu însumi, la Vorbe grele)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Să votați bine, mânca-v-aș gălăgia!

  1. Ma gindeam cindva ca sintem tristi.Am fost vreodata veseli?Cred ca nu.Am tot facut haz de necaz.Sintem un popor de orbi, peste care chiorul este rege.Orice trimitere la personaje actuale este intimplatoare.Cum este posibil ca oamenii sa voteze fara sa gindeasca?Nu conteaza ca un candidat minte,ca planeaza asupra lui tot felul de suspiciuni.Votam orbeste.Lasind la o parte excesele de limbaj ale lui Vadim cred ca este o jignire sa-l comparam cu EBA,asa cum facea cineva mai sus.In rest,sa mergem cu voiosie la vot si sa votam cu ochii inchisi!Ha,ha, ha! Ce gretos!

  2. Nea Victore, las`ca e bun locul !
    Daca s-ar face top-ul dupa virilitate, erai mult mai sus !
    Cristoiu, CPT-ul, si alti cativa fosti informatori, ar fi mult sub matale !

  3. Presupunand ca sfarsitul lui 2009 va insemna iesirea lui Tr. Basescu din viata politica si poate chiar publica, ce se va alege de EBA? In cate reviste va mai aparea? Prin cate cluburi va mai avea temeritatea sa intre? De cata audienta publica se va mai bucura? Sau cat sprijn politic ii va mai curge in poseta? De cate ori o vei mai pomeni pe blogul tau?

  4. Ce nu prea se spune , este ca un europarlamentar , are niste castiguri legale destul de mari .
    Practic EBA se muta de la cascaval la cascaval , iar fraierii o sustin si o voteaza .

  5. pacat ca elena nici macar ase-ul n-a reusit sa termine. a studiatla romano-americana.. trist.. sunt atatia economisti tineri , competenti , cu putere de munca in tara asta si unii vor sa trimita la bruxelles pe cineva care nici macar in limba romana nu stie sa se exprime..ce sa mai zicem de engleza, franceza,etc..
    Ne meritam soarta!

  6. Am citit o replica si, sincer, m-a cam luat cu frig:”Daca ajung EBA si Becali in PE eu ma mut din Romania!!!!! De Oana pe 30 April 2009 la 8:49 am”” pentru ca, daca ‘EBA’ ar deveni europarlamentar, singura solutie pentru mine ar fi sa ma mut din Bruxelles/Belgia si zau ca imi place tara …..

  7. D-le Ciutacu,

    V-am suparat cu ceva?!
    Va rog sa-mi spuneti,sa nu mai gresesc altadata.Daca am facut-o ,va cer scuzele de rigoare.Va multumesc.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  8. Asta e cauza pentru care UE s-a nascut moarta. Se duc in Parlamentul European si analfabeti ca “Leana lu’ tata” si de la noi si cred ca si de pe la ei. De fapt daca ne uitam bine in politica de la noi gasim foarte multi insi despre care te miri ca spun ca sunt absolventi de scoala. Cand deschid gura dovedesc contrariul. Sau mai bine zis daca era vreun dubiu, acesta s-a eliminat la deschiderea gurii. Ca sa nu mai vorbim de alte Udre, vasilesti si anastatse care au legatura cu politica si realitatea inconjuratoare la fel ca Baba Cloanta cu Internetul! Cu stima.

  9. Ai naibi consilierii astia! Se pare ca au pus-o sa stea in banca ei pana dupa alegeri. Pai parca era candidat independent…

  10. Ce te miri? EBA a castigat concursuri de mis,iar fetele- concurente scrasneau din masele si aia din sala dadeau din mana a lehamite! “Bunaciunea”de Lazarus e si el in top? Sau e la alta categorie?

  11. Maestre eu in viata asta nu voi merge la vot,pana cand romania nu va ajunge cat de cat civilizata.

  12. semi off topic
    “…ştiu că-s arogant, genial şi sexy , dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun? ”
    Şi da, arestarea Dariusului ar fi fost un sacrilegiu?! 😛

  13. O sa ne facem de tot risu cu asta acolo.Daca o pui intr-un test de 20 minute cu intrebari banale de cunostinte generale impreuna cu 99 de persoane din generatia ei luati de pe strada la intimplare pun pariu ca iese in ultimii 10.

  14. Nimic nu imi mai este dat mirarii in ce priveste Romania.
    O sa ajungem sa citim titluri precum, Adrian Paunescu record absolut la mancat sarmale,
    Iar referitor la subiect tin minte o povestioara reala de altfel zisa de tatal meu pe atunci om al muncii la Carom Onesti, ca eu sunt mai de la tara de pe acolo. Venise Doamna elena na ca tot cu “E” incepe, in vizita la inaugurarea unei sectii ultra moderne, instalatie care avea si un cos de evacuare lung de vreo 50 de metri, poate mai bine, problema era ca instalatia nu functiona ca specialistii erau plecati in Urss in concediu,solutia a venit imediat si salvatoare fiind in acel moment chiar, au facut focul in acel cos pentru a se vedea fumul cum iesa.

  15. inainte de a va dori tutulor 1 mai muncitoresc, wtf daca astia merg la bruxelles?
    nu cred c-o sa le ducem dorul si nici ei n-o sa plinga de dor de tara!

  16. @Danny

    …si, ca si cum n-ar fi de-ajuns EBA,
    ne-a mai incaltat si ma-sa profesionala
    cu un imn al turismului de ti se-ntoarce pielea pana la cusaturi.
    Marius Morga, asa sa-ti foloseasca banii aia!
    (Pe bune ca-mi doresc sa i se-ntample ceva nasol — si nu-s genu’.)
    Dragii mei, mie nu mi-e ca nu ne-or ca’ta turistii,
    mi-e ca ne-or ca’ta EXACT aia care pot raspunde la asa ceva.
    E-adevarat, vor gasi un turism dupa chipu’ si asemanarea imnului — nu se vor putea plange ca n-au fost avertizati.

    (In loc de “come to Romania” putea fi foarte bine
    come to Pitzi)

    Cetateanco Udrea Elena, asa sa-ti ajute bunu’ dumnezo.

  17. S-ar putea sa intre in ….unde anume candideaza dsoara Basescu, oricum ?
    Aveti impresia, sincer, ca E(B)A stie macar asta ?
    Pai daca stie macar asta, si va comunica eficient lucrul asta,va fi votata din admiratie si surprindere. Eu o votez.

  18. Celor care au intrebat ce facultate a facut semianalfabeta de Basescu Elena, pentru a ajunge de “profesie economist”, le raspund ca nu, nu a absolvit ASE Bucuresti ci, ati ghicit, o facultate particulara. Se intampla sa stiu ca a urmat, cica, FACULTATEA PARTICULARA “Universitatea Romano-Americana”, unde nu a prea fost vazuta la fata, facultate unde nu se da examen de admitere, ci BANI, iar examenele se iau…cum se iau.

    Eu personal am grija sa afle cat mai multe persoane aceste “detalii”. Ca si altele, de altfel.

  19. Dom’ne, ce să-i faci, şi-a făcut fetiţa facultatea, are patalama. Că ştie ceva meserie, e altceva. Da’, dom’ne tineretu’ şi fomeile îşi revendică dreptu’ de a avea un loc sub Soare. O singură condiţie mai tre’ îndeplinită: să demonstrezi că ai făcut ceva pentru semenii tăi, nu pentru tine sau ai tăi. Ori D-şoara Băsescu, e tocma’ din categoria a doua.
    D-le Ciutacu, vă repet: odată intrat între “sexoşi”, nu mai ieşiţi de-acolo nici post-mortem!
    PS& oftopic: Dom’ Ciutacu, aş putea crede că ne înţelegem prin telepatie… că şi io tocma’ la duduiţă mă refeream pă blogu’ meu amărât. Şi tot acolo invit pe cine are chef să voteze dacă pot trăi şi fără Guvernu’ Boc(?) să ştiu şi io. Ori Guvernu’ ăsta-i aşa de bun, ori e la fel ca precedentele Guverne postdecembriste

  20. Elena Basescu ma plictiseste.Iar taica-su s-a spalat azi pe maini de educatie.In schimb,mi-a atras atentia o remarca a lui Adrian Severin,in legatura cu Monica Macovei si inalta tradare.Hmmm…Nu e bine sa fiu in acelasi avion cu domnul europarlamentar,vad ca ,din greseala,ideile mele se transmit telepatic la domnul Severin…Eu acum o sa incerc sa ma simt importanta…Cine zice ca nu sunt solutii pentru iesirea din criza,apropo de guvernul actual,se inseala…Solutii sunt,doar sa-ti pui mintea la contributie…Liberalii au propus niste idei care se aseamana oarecum cu cele ale presedintelui francez…Sarkozy nu a sarit la gatul presei,cand aceasta a descoperit niste nereguli in legatura cu diploma lui fiu-su,in schimb Base si cu Eba lui….si cealalta fiica,etc….Am un chef de scris incat am facut varza mesajul…

  21. @Lilick: saru’ mana, da’ te rog sa ma crezi ca-s uluit de postura asta

  22. Tocmai am terminat de vizionat , ultima conferinta de presa a lui Obama.
    Diferente mari, fata de ce este la noi. Presedintele nostru vorbeste 20 de minute dupa care pleaca, fara intrebari fara raspunsuri.
    Daca se intampla sa se puna intrebari.. ele sunt adresate de jurnalisti care in prealabil au avut o discutie cu presedintele sau cu sfatuitorii acestuia si au stabilit impreuna ce intrebare sa-i adreseze, sa-i puna mingea la fileu presedintelui.
    Daca se mai trezeste inca unul, acela cu siguranta nu o sa puna intrebari despre ceea ce tocmai presedintele a declarat, ci nu pentru ca nu ii place , ci pentru ca presedintele nu agreaza, deobicei uita ce vorbeste asa ca mai bine sa nu-l superi, pentru ca te face imediat Gaozar si ce apelative mai stie dumnealui.
    Ma gandesc cum ar fi aratat Romania cu un presedinte care sa se intalneasca in fiecare luna sau cel putin o data pe semestru cu poporul in piata constitutiei sau in orice piata dorea presedintele, ma gandesc cum ar fi aratat Romania cu un presedinte care nu doar se plimba pe langa colegii lui de poza la summiturile importante la care este invitat, ci ar fi si discutat cu ei, s-ar fi facut placut, poate aveam si noi o vizita in tara, nu doar a domnului Bush care dorea sa-si implementeze in sistem o afacere ce numai belele ne-a adus.
    Ma gandesc cu stupoare cum o sa arate Romania daca actualul presedinte ar mai castiga un mandat.
    Populatia romaniei, mananca paine uscata inmuiata in apa de ploaie..acum dupa imprumutul de la FMI i-a mai ramas doar apa de ploaie.
    Eram bucuros cand am auzit stirea ca PSD face parte din coalitia de guvernare, credeam ca in sfarsit o sa vad si eu o agricultura copncurenta celor europene, o sa vad si eu un sistem de educatie lasat sa -si produca efectele benefice pentru tara, speram si eu la o mai buna gestionare a situatiei din tara.
    Dar cum sa faci asta cand ei nici in a patra luna dupa ce au preluat fraiele tarii , nu au terminat sa-si imparta functiile?
    Daca se schimba iar componenta coalitiei dupa 2009? ce facem atunci? iar asteptam 1 an sa se repozitioneze unii pe invechitele si atat jigaritele scaune..ale Romaniei?
    PDL..spunea odata.. EI cu EI Noi cu Voi,, care noi care ei? care voi? Azi nu inteleg ce vroiau sa spuna.
    PDL, guverneaza prost situatia tarii noastre. Este criza si ei ii maresc puterea printr-o criza mioritica.. deasta de-a noastra.
    Romania nu trebuie salvata.. noi ne complacem asa cum suntem..si ne e bine. Nu suferim de criza, pentru ca ea este mediul nostru in care traim de foarte multi ani. Salarii mari? au fost intotdeauna un vis neimplinit pentru majoritatea populatiei, somerii de azi.
    Pensii mari? un vis implinit ce-i drept doar un sfert cu cele 350 lei minim .
    Justitie, dreapta? Pai la noi se produce pleonasmul. Se vorbeste despre justitie dreapta? pai normal noi stim doar de justitia subiectiva..pe interese..dar niciodata nu am cunoscut justitia.Deaceea sunt atat de prosti in ale ei neande, auzi si tu justitie dreapta, cata-i pleonasmul.
    Dupa ca ca ne-au oferit atatea..mai avem pertinenta de a mai cere si sa vorbim liberi si respectul pe care statul e obligat sa ni-l acorde.
    Vrem cam multe..
    Cand ma gandesc ca ceea ce visam noi , la altii sunt deja plictisitoare, hmm ei isi permit sa rada si sa danseze..noi ne uitam la ghimpii din talpi si privim in balta de ploaie ce fata murdara si plina de scuipatul statului avem.
    Singurul lucru ce ne umple bucuria este zicala
    Noi sa fim sanatosi!

  23. traim intr-o tara in care un marinar a fost votat presedinte, traim intr-o tara unde o “fufa” va fi aleasa in parlamentul ieuropean, traim intr-o tara in care becali avea la un moment dat 5% voturi, traim intr-o tara unde vanghelie a fost votat bde peste 50%, chiar nu inteleg cum s-a putut intampla o asemenea anomalie a votului in cazul tau? in fine nu e oscar nici pulizer dar felicitari!

  24. eterna…..intrebare.
    Ti-ai pus intrebarea de ce nu voteaza ceilalti 50%?
    Poate aia sunt de vina ca-si lasa soarta in mana smecherilor.
    Eu am alta explicatie a absenteismului: Sunt multi oameni in tara asta care nu stiu, care, cine, ce face in parlamentulul Romaniei. Muncesc vorba aia, din zori si pana-n noapte nu urmaresc politichia iar cand sunt chemati la vot habar nu au pe cine sa voteze ca cel mai bun pentru tara.
    Pe mine m-au intrebat multe cunostinte care nu urmareau la tv-eu politica,pe cine sa votam, d-voastra cine credeti ca este mai bun?,ma intreaba.
    Si asa ia voturile cel care este mai popular, si nu cel mai bun. Au trecut cei 20 de ani!
    DA’ NU AVEM CLASA POLITICA, AIA E problema, sunt aceeasi care nu pot mai mult.
    Sa traiti!…. bine, daca sunteti bugetar, ceilalti, mediu privat au problema forfetarului!

    Traiasca 1 Mai muncitoresc! asta era sloganul in vremea care parca a fost ieri, iar multi dintre noi mergem cu cravata rosie la gat,la defilare.

  25. Ei,bine , se rezolva: in timpul campaniei electorale, sa fie intrebata,cum vede ca specialist, situatia economica a Romaniei in contextul actual, care ar fi solutiile ,raportate si la politica economica a UE, etc.

  26. nu inteleg de ce romanii ies in strada doar cand le este cutitul la os. sunt amenintati cu demiterea rapid au iesit la protest cfr-istii. cand se plateste cel mai scump km de autostrada din lume din ban public nu se iese, cand se defriseaza padurile nu se iese, cand strazile nu sunt asfaltate corespunzatori nu iese nimeni in strada, cand pensiile si salariile nu cresc conform promisiunilor din campania electorala nimeni nu iese in strada. ar trebui sa simt mila pt cineva care isi pierde locul de munca? simt mila si ura totodata pentru cei care nu au caracter si prefera sa vizioneze la tv cum este arestat jiji. nu exista o pastila pentru demnitate?

  27. Sa fiti si sa fim sanatosi de ziua celor ce muncesc! Cum-necum, azi e sarbatoare, chiar daca ploua si abia ce m-am intors de la…munca, desigur!

  28. @ psihologul
    Elena Băsescu este licenţiată a Facultăţii de Relatii Economice Interne şi Internaţionale din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. Cursurile de “sucesuri” rapide le-a urmat în familie. :-))) “Consilier ec.” o fi însemnând, pesemne, “consilier echivoc”, sau ceva asemănător…

  29. Domnule Ciutacu,nu cred ca exista similitudini intre Academia Catavencu si “Playboy-ul” pentru barbati, de aceea “premiantii” nu seamana deloc cu veritabili “sexy”, no ofense! Pe mine personal m-a intrigat “febletea dumneavoastra”,ziarista blonda.Prestatia doamnei la ultima “sinteza zilei” a fost sub orice critica, atit inaintea venirii dumneavoastra cit si dupa.Dupa parerea mea,ziaristii care se adreseaza “in direct” fostilor demnitari trebuie sa pastreze o minima decenta si condescendenta in atitudine.Intrebarile retorice, cu raspuns implicit, nu-si au locul; la fel si tonul rechizitoriu. Atitudinea ziaristului trebuie sa se pastreze in limite civilizate, in orisice situatie.Agrsivitatea ideilor, gravitatea faptelor discutate,atacarea politicienilor in esenta evenimentelor si consecintelor acestora, sint total acceptabile,atita timp cit, atitudinea si tonul se mentin in limite civilizate.Cea ce nu este acceptabil, din partea unui ziarist, este comportamentul abuziv,patronajul interlocuitorului, agresiunea verbala si prin gesturi,fortarea interpretarii celor afirmate de politician si tragerea “pe fata” de concluzii jignitoare la aresa interlocutorilor.Una peste alta, codul comportamentului civilizat al ziaristilor in prestarea meseriei ,”in direct”, trebuie sa fie “implementat” de orice organiztie “mass media” inclusiv antena 3. In concluzie : agrsivitatea ideilor este “binevenita”, agresivitatea in comportamentul ziaristilor este “total inacceptabila”, in relatia cu invitatii companiilor mass media. In toata lumea civilizata, acest principiu se aplica foarte strict.Sper, sa fiti deacord cu mine la acest capitol si s-o trageti de mineca pe “duduia” cind “o ia prin porumb” !!!

  30. Bai eu mor cu adroneasca asta.. nu o mai suport ,fac cu nervii cand o aud , cand o vad cand aud numele ei pronuntat. Eu am terminat in Timisoara si sincer sa va zic mi-a placut perioada studentiei. Am inceput cu camine darapanate , cu o facultate subdotata dar in 5 ani va zic ca nu am mai recunoscut locul, camine noi cu toate dotarile, ca si in europa, facultate renovata si multe altele. Am venit apoi in Bucuresti prin circumstante ciudate ca asa e viata uneori te poarta prin locuri unde iti vine sa zgarii cu ungiile ca Arghezii la TgJiu. Bai fratele meu si am dat de aceasta persoana rector pe viata la politehnica, noua chimista nationala , Madam Andronescu , monumentul incompetentei.

    Si ma duc eu cu disaga in spate sa ma milogesc sa ma primeasca la doctorat la un profesor X si intru in facultate printr-un gard rupt. Mai colea pe unu il mancau cainii , sarisera pe el sa mi-l rupa nu de alta iar saracu inlemnise cu telefonu la ureche. Da credeti voi ca din toti care au trecut p’acolo l-a ajutat vreunu sa strige macar la caini , noo, m-am bagat eu ca mucea cu crucea sa dau dupa caini ca sa ma duc cu pantalonii rupti in cur la X.

    In fine am zis ca asa e in curesti neica, veni eu de la olteni sa dau lectii la astia ce naiba..

    Ma si dupa ce m-a aceptat X am dat examen intr-o sala darapanata , la limba germana , de batea vantul inauntru ca doar geamuri de unde. Era sa imi rup gatul pe scarile nerenovate din jurasic, credeam ca sunt scluptate de vanturi si politehnica a fost construita in jurul lor…

    Eh ca sa nu mai zic de fumat in scoala , de laboratoare de oameni de lehamitea zilnica de a ma duce acolo, de faptul ca si eu nu aveam timp sa fac treaba cum vroiam , ca na omul trebuie sa si munceasca ca sa manance..

    La cate am vazut si din alte campusuri , si slava domnului ca am vazut cate ceva , ca m-am plimbat pe la facultati, asta din bucuresti e deja a 3-a la care am si predat am si invatat.. ma nici unde nu am vazut oameni mai dezinteresati…

    E o ruina facultatea asta din bucuresti si Madam Andronescu e cap de afis la management imbecil…mai nu stiu cum a facut Robu in Timisoara, o fi bagat si el banul in buzunar(cu sistemele informatice ale facultatii..Robu&team) dar cel putin s-a vazut ceva dupa el..am stat 4 ani de facultate in conditii decente similare cu cele pe care le-am avut in Germania..

    M-am lasat de poli bucuresti si nu regret o secunda, imi doresc sa nu fi cunoscut acest mediu ca sa pot sa traiesc cu iluzia ca ministra ar fi competenta…dar mergi prin poli si o sa vezi cum e..

  31. Ai vazut articolul din Evz de azi? Ala cu Cocos? Nu mai inteleg nimic… S-a sucit oficiosul tv, acu oficiosul scris, a mai ramas oficiosul online

  32. @dan: e an electoral, nu poti sti in avans cine va castiga prezidentialele

  33. Banii studentilor de la facultatile particulare au fost si sunt, multi si buni. Consider ca as gresi daca as arunca toata vina pe Eba. Eu am avut coleg de facultate un retardat mintal, o florareasa de 61 de ani si o vanzatoare la loto!!! Multi chemati, putini alesi. Dar incurajarea venita din partea unor profesori care te ascultau la oral chiar daca nu te identificau dupa scris, oare nu e o garantie pentru oricine ca e ok? Se spune ca daca doi iti zic ca esti beat tre sa te duci sa te culci dar daca toti te promoveaza si devii diplomat, ce trebuie sa faci? Sa profesezi,nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.