Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Du-te, pisi, și te culcă! Ești chiar penibilă

Similar Posts

90 thoughts on “Du-te, pisi, și te culcă! Ești chiar penibilă

  1. Yap…intr-adevar capra blonda are behaitul inconfundabil…cea mai tare in gura din turma portocalie (prietenii stiu de ce).

    Off topic…L-am auzit pe Oprescu spunand ca boc este om de caracter…era la caterinca afirmatia,nu-i asa?

  2. si totusi, n-a putut spune “nu, nu eram eu”. nici macar ea n-a putut spune asa, in fata, ca n-a fost ea :))

  3. Pai bineinteles ca nu a putut sa spuna ca a dat telefon. Daca spunea NU, o puteau da in judecata pentru ca mintea. Asa poate sa afirme oricind ca ea asunat si CE E CU ASTA? N-ARE VOIE? Este o tara libera. Dar caracterul? Caracterul? Parca era mai bun la… Buzau

  4. Sunt curios de pe ce numar o fi sunat. Cred ca de aia nu s-a jurat ca nu era ea.
    Sau pur si simplu ticneala.
    Turismul si Mediul sunt doua ministere ticnite.
    Daca le conduce Udrea sigur nu e nici o nevoie de ministerele astea. Ori cu ele ori fara…

  5. chiar aşa: de ce nu a negat dacă într-adevăr nu a fost ea?
    poate experţii ăia de i-am văzut eu pe la Descopery, care stiu când un om minte după cum clipeste, după cum îşi ţine mâinile, după mimică sau gestică, poate ei ar putea spune răspicat…
    în rest, penibilul scapă din lesă sub masca intereselor…
    părerea mea

  6. ciutacule, mai lasa-ne!
    variatiuni pe aceeasi tema.o lungesti aiurea , fara noima si fara rezultat.
    de declaratia lui orban , cu tiganii si curvele etc ce zici?
    ca la tiganca imputita faceati degraba pe sensibilosii.
    chiar ai devenit plictisitor, ca dovada ca intru din ce in ce mai rar pe blog-ul tau. si crede-ma , e o masura.:)

  7. @kmldin: zic ca, pe fond, Orban are dreptate, da’ a fost bou c-a zis-o apasat in public. curva nu pari a fi, drogat sau tigan nu te suspectez, deci nu te incadrezi. ah, ba da, prost, da’ uitat Ludovic sa va treaca-n lista

  8. uitati-va pe blogul Elenei Udrea….la ultimul post, care culmea, este chiar despre tupeu…. se pare ca are mai multi admiratori, vreo 4 chiar ….sau or fi tot clone ?!

  9. Ea poate chiar crede ca a fost interesanta, a vrut sa capteze putin atentia.
    M-am convins inca o data, ca pentru a se schimba ceva in tara asta, e important ca schimbarea sa aiba loc la fiecare individ in parte. Macar generatia viitoare sa fie mai buna, ca cei de acum nu vad cum se mai pot schimba.

  10. Ce s-a intamplat cu emisiunea din seara asta? Avea sunetul ATAT de desincronizat fata de imagine incat am renuntat sa ma uit, ma apuca durerea de cap incercand sa gasesc imaginile carora le corespundea sonorul. (Timisoara, UPC; NU stiu daca si la alti operatori de cablu , si in alte localitati.)

  11. eu cred ca ati cazut in capcana pusa la cale de udrea,turcescu si basescu,mai distrage si el,din nou,atentia ;mihai nahorniac iti poate raspunde la orice intrebare,el le stia pe toate candva;trebuia sa aduci vorba de vadim…;nu crezi ca risti cam mult?avea dreptate vadim:”ESTI RAU”

  12. Da’ cu parodia aia de ieri ati cam exagerat. Nu inteleg de ati repetat poanta de vreo 4 ori. E ca si cum ai spune acelasi banc de vreo 5 ori. Prin asta recunoasteti ca aveti (multi) telespectatori cu IQ microscopic si le pica (foarte) greu fisa; comenta una ca s-a prins de-abia cand te-ai intors tu in studio si te-ai asezat. Sfinte Sisoie!
    Dar scenariu pentru cearta l-ati repetat inainte sau v-o venit spontan? Adica va cam stiti ca Stan are file-uri enervante, iar Badea mineaza spontaneitatea 🙂

  13. Ce frumos la tanti Udrea pe blog…
    In dreapta-jos a paginii principale este un poll. Nu-i asa ca stie sa bolduiasca inteligent si cu moderatie?

  14. mi-a placut raspunsul tau pentru tipul cu nickname imposibil de pronuntat, adevarat prostii sunt cei mai multi. obiectivii astia care se obosesc sa scrie pe blogul tau nu au inteles ceva. tu esti partinitor si ti-ai asumat asta. la fel si altii care citim blogul asta. de aia il citim. e o utopie sa ceri prostilor sa sesizeze asemenea fineturi.

  15. Domnule Ciutacu,as vrea sa-mi raspunzi la o singura intrebare,al carei raspuns e important pentru mine.(daca o vei face ma voi simti chiar placut).:
    Din moment ce esti un personaj media,de ce te situezi pe o parte(nu conteaza care),a baricadei?
    Mie nu-mi esti credibil,ca jurnalist,pentru ca faci politica.
    Eu asa te accept,ca ziarist,nu ca frondist.
    Sigur,faci politica trustului unde executi,insa cand va veni timpul sa dai si ceva personal si original din tine,ca doar esti atat de genial?!O vei face?Esti in stare?
    Pana acum m-ai convins ca stii sa scrii, ai un verb foarte bun,ai putea sa fii chiar independent.
    Ramai din pacate in ograda urata.Pacat de tine.Nu,nu ma refer la bani,ca ai un salariu beton.Ma refer la tine ca om.Uiti incet de unde ai plecat.

  16. O idioata… are senzatia ca toti romanii sunt prosti?… si incearca sa ii duca cu presul…NU A FOST EA ?… dar a cazut FIX pe subiect cand a fost fata in fata cu d.na jurnalist,ulterior. Asta este parerea portocaliilor despre romani!… Toti suntem prosti si ei ne pot duce cum vor !…SPER CA INTREAGA NATIE SA DESCHIDA IN SFARSIT OCHII…ALTFEL RAMANEM INCA 5 ANI CU ACESTI SEMIANALFABETI, IGNORANTI, INFATUATI, IMBATATI DE PUTERE, (curve, alcoolisti,drogati…) si vom depinde de ei… si ne vor duce direct la groapa de gunoi a Europei (cea istorica)…isi vor definitiva deci, opera !!!

  17. Da , e clar, ne iau astia de prosti.Nea Ciutacule,astept sa le pui intrebari candidatilor despre ce au facut , ce vor sa faca de ce cred ei ca merita votul meu de cetatean si stii matale mai bine ce sa intrebi dar cred ca asemenea intalniri nu vor avea loc de data asta.In fiecare zi apar alte scandaluri ca sa fie deturnata atentia de la realitate.Ma duc la vot asa mai pe inserate catre final , poate ma trezesc ca am votat deja adica poate m-au semnat pe lista crezand ca nu mai vin.Atunci sa vezi scandal.

  18. Parca vorba neamtului “ohne Worte” este mai expresiva decat romanescul “fara cuvinte” in acest context, chiar daca avem tendinta sa spunem ca traducerea este exacta. Nici o traducere, oricat de perfecta sa para nu reda cu precizie sensul din target language.
    Dar in privinta vocii oficiale de ministereasa a lui E.U.si “vocea admiratoarei lui Udrea”, nu avem nici un dubiu, ca sunt 100% identice.
    Si daca “tonomatul cu euroi o admira pe Elena Udrea”, ba mai mult de atat ii ofera inca 500.000 euro pe langa cei 1.000.000 oferiti de D-l Gadea “admiratoarei” dansei pentru curajul de a-si asuma aceasta voce suntem pe o cale buna privind “descoperirea adevarului”. Si asta numai si numai datorita insistentei persistente a D-lui Ciutacu si a “baietilor veseli”.

  19. Dupa ce s-a schimonosit,Udrea a facut o declaratie care mi se pare foarte interesanta si anume ca daca interventia telefonica s-a facut in sprijinul presedintelui Basescu si argumentele au fost constitutionale atunci accepta(probabil acea interventie).Deci,scopul scuza mijloacele,nimic nu este imoral,nimic nu este ilegal,nimic nu este imposibil atunci cand il sprijini pe presedinte.Nu a declarat nici ca este nici ca nu este impotriva persecutiilor a pogromurilor si a altor mijloace represive,dar cred ca lucrurile se inteleg clar.

  20. Am ajuns intr-o tara in care nimic numai este la locul lui. S-a ajuns pina acolo incat, daca esti amic cu SEFU, sa nu ai nici-o apasare. Totul se rezolva, totul este posibil. Este incredibil ce se intimpla. Poate ca acest “cosmar” se va termina.

  21. Eu cred ca ne-au trepanat si pe noi.
    Nu discutam decit prostii si analizam si paraanalizam “ce vraji a mai facut” potrocalii.
    Astia ne dau tema zilnica si noi punem botul, ceva de speriat si intre timp ei isi vad de recolta de voturi la hectar, fiind ceva in urma la tembelizoare, pe cind la radio au depasit demult recordurile.
    Dupa modul de comportare a Patzachinei e clar ca nu ne-a spus : ma doare fix in umbra mea celesta, fraierilor, cind o sa va treziti o sa aveti botul plin de singe.
    Gradininita va maninca.

  22. Yap…intr-adevar capra blonda are behaitul inconfundabil…cea mai tare in gura din turma portocalie (prietenii stiu de ce).

    Off topic…L-am auzit pe Oprescu spunand ca boc este om de caracter…era la caterinca afirmatia,nu-i asa?
    De mutter pe 9 November 2009 la 11:29 pm (#)

    ,,, DA ,,,, MARE om ,MARE caracter ,,,piticul BOC — BOC .

  23. Adica cum …. nu stie daca a sunat ea sau nu?!?! Adica nu mai stie ce face? Pai atunci sa mearga de urgenta la doctor.
    Imi pun urmatoarea intrebare legitima:
    Cine sunt cei care posteaza comentarii pro Basescu pe blogurile noastre?
    Rapuns posibil: Basescu Traian, Elena Udrea, Emil Boc, Elena Basescu, Gheorghe Flutur, Vasile Blaga, Adriean Videanu sau Radu Berceanu.
    Ma apuca emotia 🙂 deci ala caruia ii refuz eu comentariile idioate poate sa fie Paleologul de la cultura? ca prea scrie frumos 🙂
    ttp://theodora0303.wordpress.com/2009/11/07/doamna-udrea-se-auto-simpatizeaza-2/

  24. HIDOSENIA LUI TRAIAN BASESCU ARE UN NUME ELENA UDREA…
    TOALETELE , MASINILE , TUPEUL FARA MARGINI ALE LUI ELENA COCOS – UDREA AR PUTEA SA SCOATA DIN CRIZA CEL PUTIN 3 SPITALE , 3 LICEEE SI 3 SCOLI …
    LUXUL ARBORAT , OBRAZNICIA , TUPEUL NU AU NIMIC IN COMUN CU SARACIA LUCIE IN CARE TRAIESC 87 % DINTRE ROMANI …
    EA CA SI ALTII GEN VIDEANU , NEGOITA , COCOS , CASUNEANU SUNT NOUA NOMENCLATURA A MAFIEI SI A OMERTEI CARE II APARA PE ACESTI NOMNCLATURISTI AI TUPEULUI , OBRAZNICIEI , A LUXULUI DESANTAT SI HIDOS … SI CARE ACUM ARE UN NUME TRAIAN BASESCU , ASA CUM PANA LA EL S A NUMIT ADRIAN NASTASE …
    PNL UL SE ASCUNDE DUPA NEVINOVATIA FETITEI LUI CRIN ANTONESCU PROFITAND DE FAPTUL CA (ACEASTA) NU POATE FI INCA PARLAMENTAR EUROPEAN … SI CARE INDIFERENT DE PROCENT ESTE CURTAT LA GUVERNARE PENTRU CA ESTE AGREEAT PE PLAN EXTERN …
    DOSARELE SECURITATII INCA FAC LEGEA CA SI CELE DE CORUPTIE …
    SI PE LANGA TOATE ACESTEA DUIOS POPORUL ROMAN TRECE … MANAT DE FOAME SI SARACIE , MULTUMINDU SE CU UN PACHET DE ALIMENTE ELECTORAL CARE NU I AJUNG NICI MACAR PENTRU O SEARA …
    ISTORIA MODERNA SE FACE CU Q7 SAU BMW X6 CU MINCIUNA SI CORUPTIE …APARATE DE UN NEMERNIC CARE FUGE DE UN DOSAR PENAL SI CARE POZEAZA IN ZELEA CODREANU PE UN CAL ALB AVAND IN SPATE O DOMNITA BLONDA …
    DE DATA ASTA DUMNEZEU , LEGIUNEA SI CAPITANUL … NE DUC SPRE IAD …
    PS: TEORTIC PE VREMEA CELUILALT CARMACI ERAM A 9 A TARA DIN EUROPA … PUTEM FI SI ACUM … DAR NE MULTUMIM SA TRAIM SI SA CHELTUIM BANI DE LA FMI SI BANII DE LA CAPSUNARII EUROPEI SA NE SFASIEM INTRE NOI …
    AR TREBUI SA NE OPRIM , SA CONSTATAM CA NU SUNTEM POPORUL LUI BRUCAN SI SA I ARUNCAM PE TOTI NENOROCITII CARE NE SITUEAZA DE PARTEA GRESITA A ISTORIEI CONTEMPORANE …
    SI PE CAND ZIDUL BERLINULUI A CAZUT PENTRU A 2 A OARA NOI CONSTRUIM CU TRAIAN BASESCU ZIDUL ROMANIEI …

  25. VICTOR. NU MAI SPUNE DE oprea, etc/. INDEPENDENTI! SUNT FOSTI PSD-ISTI , FOSTI PNL-ISTI, ETC. NU MERITA DENUMIREA DE INDEPENDENTI!!!!!! TE ROG.

  26. Nutico, unde-ai fost plecata maica in uichend? In munti cu pluta? De aia n-ai auzit ce se vorbeste? Vorba aia “ne lasi”? Si mai bucura-te matale pana de Mos Nicolae ca vine Mosu’ cu jordeaua sa-ti dea peste manutze ca n-ai fost cumintica … ntz ntz ntz 🙂

  27. m-ati dezamagit, domnule ciutacu, cu ultimul dumneavoastra comentariu. parca ideea era ca discutam da nu ne jignim. asa ca va las deocamdata, pana dupa alegeri, stiu ca sunteti toi infierbantati acum.
    va saluta un tigan alcoolic, drogat, curva si, mai nou, prost

  28. Basescu nu poate dizolva Parlamentul in 7 dec 2009 , asa cum se fudulea!
    “Noul presedinte, indiferent care va fi acesta, nu poate dizolva Parlamentul dupa alegeri, in cazul caderii unui al doilea guvern, intrucat raporturile Presedintie-Parlament sunt reprezentate pe perioada unui mandat, dupa cum a declarat, pentru “Gandul”, judecatorul la CCR Ion Predescu.”

  29. dupa chipul si asemanarea lui tacsu!! Zeus. doar se lauda ca i este urmasa. blonda de ples COI!!!

    la tepe cu ei, in piata Universitatii, dupa alegeri!

  30. Elena Udrea este peste tot! Am impresia ca nu voi scapa de acest personaj imoral, niciodata! E atat de penibila, atat de tupeista, atat de nesimtita si inculta, incat imi vine sa sparg televizorul cand o vad!
    SI CAND MA GANDESC CA NUTI SPAIMA PUTII, ESTE EL COMANDANTE PESTE 2 MINISTERE SI A CASTIGAT UN MANDAT DE DEPUTAT IN BUCURESTI! TE IA GROAZA!

  31. Emblema regimului Basescu este Elena Gabriela Udrea.
    Acest personaj a inteles din “testul stalpului”, invatat de la Basescu, ca pentru a avea notorietate poti sa faci orice.
    Nu m-ar mira ca in ultima saptamana din campanie, Udrea sa-si puna pene pe fund si sa defileze prin Piata Victoriei, in locul lui Badea, sau sa faca o partida de amor in direct si in exclusivitate cu amantul Basescu.
    Notorietatea mult trambitata de politicienii lui Basescu, trebuie cultivata cu orice mijloace, de aceea nu mai au nici o limita, o fac la vedere, la lumina zilei.

  32. Am inceput sa recitesc, dupa mai multi ani, opera unui mare ganditor roman: Nicolae Steinhardt. Incep sa il redescoper pe acest roman adevarat, incep sa percep tot mai acut realismul ideilor sale. Ce spunea Steinhardt despre personajul real Manole (din Jurnalul Fericirii)descriind cele trei mari probleme cu care se confrunta societatile moderne:
    “Invazia verticală a bar­barilor (expresia e a lui Rathenau), domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade.
    Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.
    Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ignoranţi ce se află.
    Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi“.
    Eu zic ca aici, in acest fragment, Steinhardt surprinde realitatea in care se afla Romania noastra de astazi, cu Tiranul, Udrea,Ridzi, Eba, Flutur, Berceanu, in fruntea pulimii! ABSOLUT GENIAL!

  33. Dear Mr. President are you a lonely boy?? 🙂
    Daca le citesti bine versurile bagi mana in foc ca Pink il stie pe Base :))
    na na naaaa you’ve come a long way from whiskey and cocaine… 🙂

  34. “frumoasa” elena udrea…cearcane, buhaita, privire tampa. Nu neaparat ca sa o jignesc, dar aerele de femeie unicat, toaletele etc, toate sunt inchipuiri ale unei femei care intr-o tara normala ar lucra din greu ca sa-si castige existenta. E plin netul de femei cu adevarat frumoase, care n-au atatea aere de mata lesinata, si care chiar trezesc admiratia. Facatura asta numita udrea? Am spus-o si o repet, in productii adult de mana a 7-a ar avea ceva succes. In Rest? Inconfundabila mimica, si stiu ca vine si ziua in care voi vedea fata si comportamentul ei cand va da ochii cu completul de judecata. Si nu in calitate de ‘avocat’ si nu intr-un proces civil.

  35. 1.basescu a mers la zidul berlinului sa se p..e exact cum faceau baietii aia portocalii pe dupa blocurile craiovene.n-a inteles nimic.el ridica ziduri.intre romani!
    2. nu vad niciun ‘deontolog’oripilat sa sara in ajutorul lui dinescu!vrem nu vrem, e un simbol al revolutiei din 89.
    3.pd, jiji nietzoiu; 2 exemple perfecte pt. a ilustra proverbul’pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti’!
    4.pd sunt disperati si vor mai face diversiuni pe 1 decembrie!!!!atentie la 1 decembrie si retorica pdlista!

  36. @biggi: stiu extrem de bine de unde am plecat. si mi-am asumat o pozitie fiindca sunt comentator, nu reporter. dupa 15 ani de presa, am evolutat. ca-i partea buna sau rea, asta nu ai tu puterea sa decizi. dar e partea de care eu m-am situat de la alegerea ca presedinte a lui Basescu, atunci cand se bucura de sustinerea trustului meu. deci sunt consecvent. apropo, de unde stii tu ce salariu am eu?
    @bogdan: reveniti daca si cand considerat de cuvinnta. nu v-a jignit nimeni. parerea mea coincide, pana la un punct, cu a lui Orban. el nu a nominalizat oamenii care au un interes sa-l voteze pe Basescu.

  37. N-am pomenit aşa ceva de cînd mama m-a făcut. Şi staţi să vedeţi, mai sunt cîteva săptămîni de campanie electorală.

  38. Stiu ca premiile Uniter se acorda anual in cadrul Galei Premiilor Uniter, si se primesc distinctii speciale pentru
    – cel mai bun spectacol
    – cel mai bun regizor
    – cel mai bun actor, etc.
    Sinteza zilei, cu actorii Mihai Gadea, Victor Ciutacu , V.Stan si Mircea Badea vor fi propusi cumva pentru vreuna din distinctii? Sa mor eu ca merita! Eu sunt prea neimportant in Romania asta paranoica sa fac propuneri. Poate gasiti niste “voci”, dar nu “vocile admiratorilor” dvs. care vor fi auzite chiar si la Uniter?!

  39. Petrisor, nu actiunile lui Basescu sau ale gastii lui sunt importante, am vazut cu totii ce le poate mintea, deja ne-am obisnuit, pe mine ma sperie afirmatiile lui Cosmin Gusa facute aseara la Gadea, cele despre furtul electoral. Dupa cum stim vom avea trei urne, una pt presedinte, alta pt nr. de parlamentari si alta pt. parlamentul unicameral. Gusa spunea aseara ca s-a dat o ordonanta care spune ca buletinele de vot ratacite intr-o alta urna sa fie considerate in regula si sa nu fie anulate, motivand ca pe la tara sunt batrani care nu prea stiu de balta cu papura si mai incurca urnele……………mah.. pai organizatorii locali ce pazesc???nu trebuie sa-i indrume pe oameni… la ce dracu sunt pusi acolo…. ca si udrea.. de forma… Asta dupa umila mea parere e strigator la cer, se pot asftel frauda alegerile in voie. Asta e adevarata problema, nu ca presedintele in exercitiu cara oamenii in autobuze ca pe vremea lui Ceausescu, cu asta deja ne-am obisnuit.

    Trebuie sa ne gandim cum putem combate furtul electoral, asta ar trebui sa fie preocuparea principala, din pacate nu prea sunt solutii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.