Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Hai să-nvăţăm virtutea de la şmenari

Hai să-nvăţăm virtutea de la şmenari

motoaca

Un penal care se pretinde a fi preşedintele României iese duminică, pe la prânz, din casă şi-i anunţă pe români că-s proşti, că se uită la posturi tv greşite, dar că au noroc că-s străinii deştepţi, gândesc şi iau decizii pentru ei. Tragedia e că, beneficiind de larga complicitate a unor şefi de state UE (speriaţi, la rândul lor, de precedentul care s-ar fi creat prin destituirea lui la referendum), a unor demnitari europeni cu interese economice concrete în România şi de spiritul de autoconservare al sistemului de tip securist pe care-l patronează, ruşinea asta de om încă e-n funcţie. Şi că liderii politici aflaţi la putere, care au ajuns acolo taman fiindcă au promis declanşarea sfârşitului regimului Băsescu, sunt ori prea moi, ori prea comozi, ori complici ai individului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Hai să-nvăţăm virtutea de la şmenari

  1. @bigradu: nu ma astept sa intelegi. nici n-ai cum. e o chestiune de supravietuire. da’ te rog sa retii ca, desi sunt omul care si-a respectat la virgula toate contractele, aseara am fost perfect de acor cu Mihai
    @Valentin: daca ma intrebi pe mine, Vali s-a expulzat singur. da’ nu-i o problema care sa ma priveasca direct

  2. Victore,
    Sunt convins ca sunt lucruri pe care nu le inteleg.
    Acum esti prieten cu Gadea&Co si cu mogulul. Lucrurile se schimba in viata. Aseara Gadea a aratat ca nu ezita sa incalce anumite clauze contractuale, doar ca sa-si serveasca stapanul.
    Ar fi bine sa-ti recitesti contractele. Au fost facut intre prieteni, dar vor fi folosite atunci cand nu veti mai fi prieteni.

  3. @bigradu: nu am fost si nu sunt prieten cu mogulul. prietenii se frecventeaza, la noi nu e cazul. asta ca sa fie clar. altfel, e bine ca ai numai certitudini. te scutesc de chinuitoarele dubii

  4. @Bigradu
    Interesant ce spui tu cum că CEO-ul are o obligaţie faţă de stakeholderii A3. Dar ce te faci atunci când proprietarul de la B1 (Sorin Oancea) deţine şi 25% din A3? dai în judecată televiziunea lui Oancea pentru că a prejudiciat o altă televiziune în care Oancea e acţionar?

    @Victor Ciutacu
    În privinţa domnului Stan, dacă sunt chestiuni de culise atunci accept ce ai scris (că s-a exclus singur), dar dacă e vorba de ce s-a întâmplat strict la “Conexiuni”, cu tot respectul, te contrazic. Domnul Stan a atacat USL-ul şi-n vreo 2 ocazii a fost în dezacord cu Dan Voiculescu, dar n-a fost niciodată agresiv sau rău-voitor. Eu cred că dânsul merita mai mult din partea A3. În 2006 când Băsescu avea 70% rată de aprobare Vali Stan era în opoziţie, în timpul ăsta Ursu şi Dumitrescu băseau la realitatea. Azi dânsul nu mai are nici emisiune şi nici nu mai e invitat de post, ăilalţi doi sunt, ce să vezi? oameni de bază ai trustului.

  5. Dupa cat de simplist judeca si dupa modul de exprimare, duduii Motoc i s-ar potrivi de minune un post de judecator la staborul din Strehaia…

  6. @Victor Ciutacu pe 4 February 2013 la 14:53:
    pur si simplu te iubesc apropo de “razboi” si “raspuns” ! 😀

    Vazind emisiunea de aseara in care Gidea s-a ingurgutat cum
    de mult n-a mai facut-o, imi aduc aminte de un articol de-al
    tau in care Mihai, zis si “Micul Cerveni” se urnise pentru
    Giac, la munca, simbata !

    Cred ca Maistoru’-Giac ocupa un sertăraş special in inima
    lui Mihai, dovada fiind ambele cazuri.

    Apropo de d-l profesor Stan, nu puneti mere linga pere.
    Daca ma intrebati pe mine, cred ca se saturase.
    Oricum, a fost una dintre cele mai tari ever emisiuni
    de televiziune tinuta de un domn cu multe clase peste.
    A fost “WOW !”.

    Totusi, articolul lui Victor vorbeste despre lectiile de
    viata pe care ni le dau astia de-l “pupa in nume pe ala”.

    Il mai tineti minte pe “carturarul nepereche”, “baiatul Bond”,
    cunoscut si ca “Crevete”, “Unguent” sau “pieptanas de fag
    cu dinti mici si desi” care se lauda ca a citit mult ?
    E, azi, rasfoind si eu presa, constat ca mai exista un domn
    ce-a citit enorm, care se lauda ca in caz ca asta nu-i prea
    va folosi, si cum stim ca hahaitorul nu da doi bani pe educatie,
    pentru ca “scoala scoate timpiti”, a promis ca va sta pavaza
    cirmaciului, “functionind ca bodyguard”, fiind masiv ! =))

    E, si lui, si doamnei cu propunerile, precum si celorlati care mai stau
    inca strins-uniti in cuget si simtiri in jurul bravului conducator,
    le fac o dedicatie, ca la discoteca:

    No Doubt – Just A Girl

  7. Bine i-ai spus “ruşinea asta de om”. Din păcate ptr. noi toţi, până Băsescu nu va fi încă odată odată suspendat şi demis (fără cvorum), în ţara asta nu vom mai avea linişte. Ne vom trezi cu tot felul de “motoci”, “zăgreni”, “boci” şi alte specimene, dispuşi să pupe poala popii pânăn pânzele albe pe nervii şi banii noştri. Instituţiile care-l slujesc (ANI, DNA, CSM, ICCJ, CNA) la fel. Mai grav este că şi ăştia din exterior, cu interese meschine la noi în ţară îl susţin iar noi, s-au aliat de prin 2010 cu dementul sclerozat. Şi mai grav ptr. noi este că Ponta a făcut pact cu el de coabitare şi este clar, şantajat de către UE să-i înghită acestui dement psihopat toate mârlăniile.
    De ieşit în stradă numai iese nici dracu şi normal, nenorocitul şi gaşca sa, întinde coarda la greu … cât se poate.
    Părerea mea este că numai avem nici o şansă … suntem colonie cu vârf şi îndesat iar deciziile nu se mai iau în ţară ci la Bruxelles.
    Până la urmă, atât timp cât noi ca popor n-avem reacţie să ieşim în stradă masiv, ne merităm soarta.

  8. Asta mic cu ochiul msre le face ,din nou,zile fripte usl-istilor.Si,dupa mine,tare isi mai merita soarta.Ei nu stiau ce urmeaza,nu si-au calculat pasii din timp?Cad de fiecare data in plasa temelor false(cu Tariceanu-Chiliman,etc) pentru ca in timpul asta,Nasolu sa isi pregateasca pe indelete atacurile.Nu dureaza mult si raspunsul guvernului e ca cel de azi din comnferinta lui Ponta cu Barroso!Cred ca, pina la urma,speranta ramine tot la servicii.Nasolu va fi invins doar cind serviciile il vor lasa din brate.Si,atunci va face o greseala fortata sau nefortata ce va ca face toate organismele UE sa fuga de el ca de un ciumat.
    Despre Giac,as vrea sa spun ca a avut o timida incercare,in interviul cu Dragnea,de a tatona o posibila intoarcere a armelor.Deci,ceva semne bune ar fi daca si Giac a mirosit ca nu mai e loc de cascaval la portocalii.

  9. @ ソリン

    Saracu’ Alex.Stefanescu, rau a ajuns. Mi-e si mila de el, cred ca e foamea mare.

  10. Noua romanilor ne face mare placere sa credem ca altii sunt mai prosti decat noi. Chiar daca suntem “varza” atunci cand simtim ca ceva e nedrept sau cand se pun intrebari stupide la care oricine stie sa raspunsul (gen D. Negru), audienta creste ametitor. In momentul in care se arunca stirea ca D Voiculescu, care a furat (dar a si impartit cu confratii sai mare parte din veniturile firmei “comunise” pe care o administra), scapa de puscarie “poporu” incepe sa clocoteasca. Poate ca oricare dintre noi daca am fi fost in locul lui am fi facut acelasi lucru. Din pacate se uita cate bucurii ne-au adus de-a lungul anilor emisiunile antenelor. Oricum in acelasi timp D Voiculescu a creat si foarte multe locuri de munca. Multi din cei care au beneficiat si au avut castiguri fabuloase multumita lui il tradeaza cu nonsalanta.

  11. Ponta & Antonescu vor doar sa-i ia locul lui Basescu, ca slugi ale Bruxelles-ului. Desigur, asta implica si preluarea mafiei personale a lui Basescu.

  12. ” Şi că liderii politici aflaţi la putere, care au ajuns acolo taman fiindcă au promis declanşarea sfârşitului regimului Băsescu, sunt ori prea moi, ori prea comozi, ori complici ai individului. “…

    paradoxal, cu cit doarme Antonescu mai mult, cu atat cosmarurile lui t.b.&co sunt mai mari …

  13. @Adi: nu-i meritul meu :))

    PS: nu-i singurul; o prietena de familie aflata
    la o virsta matusalemica a avut si are mereu
    niste aprecieri nu prea magulitoare la adresa
    unui confrate intr-ale scrisului, care confrate
    e unul dintre cei mai vocali purtatori de condei
    care a schimbat taberele atit pe vremea lu’ al’
    batrin, cit si pe a astora mai ceva ca ciorapii,
    si totusi lumea-l place pentru ca “e gura sparta”
    si “zurliu”.

  14. Buna seara, domnu’ chestor :)!. Am si eu o intrebare, il veti mai avea invitat la VB pe domnu’ Bogdan Teodorescu ?

  15. Eu una m-am saturat sa vorbin si iar sa vorbim eu asta nu cred ca este socializare? este o aiureala. Degaba vorbim ei tot fac ce vor.

  16. moi, comozi, complici… nu te referi adica la d. constantin, antonescu si ponta, nu ?

  17. I-auzi, bre, nea Victore, ce zice asta mica de
    rivneste la “gîţii” alora, ca blogu’ tau e parte
    a procesului de integrare sociala a tuturor ce
    scriu p-acilea (deci si a ta). 😀
    Mon cher, asta-i cea mai tare chestie dupa aberatia
    aia “chiar daca esti ateu, tot credincios te numesti”.
    Ehe, daca-r fi sa dea curs celor mai intime ginduri ce-i
    trece prin cap, cre’ca marea majoritate ar fi luata “dupe”
    strada si bagata fie la beci pe motiv de “in contra statului”,
    fie intr-o camera capitonata rontaind flori si cintind voios.

  18. Tipa nu intelege un aspect simplu. Multinationalele sunt boicotate de catre clienti, care nu cumpara marfa lor in cazul in care acestia au probleme sa inghita cu noduri ciocolata sau mai stiu eu ce produs al multinationalei respective. Daca nu are asemenea problema si considera ca pretul este OK, papa mai departe ciocolata fabricata prin exploatarea nemiloasa a copiilor, etc…
    Dar sa impui unei agentii de publicitate sa nu ofere publicitate unei televiziuni cu rating superior celorlalte pentru ca nu este pupatoare a nobilului dos al cui trebuie, este ridicol. Noaptea mintii continua ca sa nu-i oferi audienta. Acest lucru il rezolva clientul, utilizind telecomanda. Este cel mai bun boicot. De mirare ca persoana respectiva este judecator la CCR. Nu se califica nici macar ca judecator la un tribunal de la sat…

  19. Lasind la o parte caterinca, atita timp cit doar foarte putini cetateni,
    vor iesi in strada pentru o idee, in timp ce marea masa se revolta doar
    cind nevoile primare ii sint afectate (ajunsul cutitului la os), va fi
    o lupta inegala cu sistemul corupt, cu mentalitatile.
    Cu 0,1% din fiecare oras dispusi sa iasa si sa protesteze, nu prea rezolvi
    mare brinza, iar ¨astia¨ vor face ce vor ei: vor vinde resurse, vor
    regionaliza, ii vor lasa pe iredentisti sa joace tontoroiul, ii vor
    pupa in dos atit pe licurici, cit si pe sulfele europene, si in general,
    vor coabita intr-o baltire placuta cu ¨potentialul infractor¨…
    De slugi, limbrici si alte nevertebrate, nu mai pomenesc, astia-s atit in
    toate partidele, cit si ¨independenti¨ cu staif din societatea civila.

  20. O waka blonda, a auzit de scandalul Apple, dupa ce fabrica din china folosea copii in linia de productie pentru a le asambla produsul, dar n-a inteles nika. Diferenta majora consta in faptul ca CCR ne-a incalcat noua drepturile si nu Trustul Intact.

    Chiar daca ai diploma de drept si sot securisto-pupin-basist nu insemna ca detii adevarul absolut si esti singura care poate gandi. Mai mult de atat e o mare diferenta intre a gandi si a gandi corect.

  21. “@schmuck: nu, ma refeream la Mandela, dar nu stiam cum s-o spun”

    @Victor: Io cred ca omu’ voia sa se asigure c-a inteles care-i moale, care-i comod si care-i complice… De-aia i-o fi pus in ordinea aia. Si io zic ca i-a nimerit bine…

  22. Parcă ar rula filmul ,,The Good, the Bad and the Ugly”, în care, desigur, Cel Urât şi Cel Rău coabitează…

  23. Ale dreacu’ firme nenorocite, dau publicitatea la Antene in loc sa cotizeze direct si cinstit colo la propaganda.
    Bre, da’ tante Motoc asta s-a simtit violata? In drepturi, evident. Ca poate are doar o problema de perceptie, cand capeti ceva la ce nu te astepti se poate numi ori viol, ori cadou.

  24. Mi se pare ca traiesc un vis urat,cel mai urat din viata mea, parca suntem drogati cu totii. Isi bat joc de noi, si noi radem ca tampitii.Eu una cred ca o sa fac atac cerebral daca mai apar tupeistii astia(acum este Udrea, la Realitatea).Am si eu o intrebare:atunci cand presedintele, nu-si indeplineste rolul sau, asa cum spune constitutia,nu ia atitudine cand este atacat statul roman,iar datoriile pe care trebuie sa le plateasca fata de cei care au contribuit la mentinerea lui in functie, ignorand vointa acestui popor, sunt prioritare, nu sunt motive pentru SUSPENDAREA ACESTUI TRADATOR DE NEAM ? As dori sa-mi raspunda si mie cineva

  25. Pe asta saraca nu o ajuta capul.Ea nu isi da seama ca din ce zice sa nu va dea publicitate si Base spune sa nu ne uitam la antene se intapla exact pe dos.Amandoi sunt GIUMBIXI .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.