Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > S-a inchis chioscul, o sa revin la tiranie

S-a inchis chioscul, o sa revin la tiranie

Intrucat limita mea de suportabilitate e pe cale sa fie sarita si fiindca va doare-n cur de regulile pe care le-am impus pe acest blog, va anunt, cat se poate de oficial, ca, de luni dimineata, sterg tot ce nu are legatura cu subiectele postate si orice mesaj care contine vreun link in el sau jigniri/mitocanii la adresa altor persoane (fie acestea personaje politice ori oameni simpli care scriu aici). Ma doare la zece metri-n spate de cine cu cine si-o trage, nu ma pasioneaza aspectele sordide sau jenante din viata personajelor despre care scriu si nu am de gand sa transform blogul meu intr-o latrina. Cine-si doreste neaparat sa se zvarcoleasca-n rahat e liber sa se mute pe forumurile si blogurile specifice. Aici s-a inchis chioscul.

P.S. Pentru cei mai noi si nedumeriti, postez si linkurile unor lecturi suplimentare obligatorii pentru a convietui in buna pace: unu, doi, trei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “S-a inchis chioscul, o sa revin la tiranie

  1. A welcomed decision! Cred ca va contribui la aparitia mai multor comentarii cu adevarat la subiect si interesante si va reduce gradul de “manelarie”. Multi posteaza fara a avea ceva de spus din pacate.

    Domnule Ciutacu,

    Sper sa faca parte dintr-un program mai amplu de masuri pe care il aveti deja gandit pentru implementare.

  2. @cristu
    Va rog frumos sa-mi explicati expresia pe care ati folosit-o:”mana pacatosului adevar etilist scrie”.Mintea mea ingusta(dupa parerea Dvs.) nu pricepe.
    Multumesc.
    IoanaP

  3. Domnule Ciutacu , pentru a inveseli atmosfera v-as intreba ce parere aveti de topul realizat de catavenci si de castigatoarea sa, dar imi este teama ca unii postatori vor lansa alte valuri de misoginie evidenta ca si in cazul Robertei.

  4. Eu am mai pus link-uri dar erau in legatura cu filme,documentare,nu erau bloguri personale de fel,presupun ca si ele sunt interzise nu?

  5. salut

    nu stiu ce sa zic de curatenia asta de primavara.
    spre deosebire de alti cititori ,eu chiar am inteles ce vrei sa faci.dar nu stiu dc o sa reusesti.
    pt ca noi ca si popor avem gena asta a aruncatului cu noroi in tot ce misca.
    imi pare rau ca nu mai scrie badea, il mai citeam si pe el,ca de televizor nu am timp pt ca muncesc suficient de mult ca sa fiu suficient de obosit.

    si ca sa inchei,eu nu iti citesc blogul pt ca il urasc pe basescu,cum probabil fac altii,ci pentru ca imi place ‘efectiv’ cum si ce scrii si ma regasesc in destul de multe situatii descrise aici.

    de asemenea,ca si pe tine probabil,ma enerveaza muuuulte rahaturi care se intampla in tara asta si imi vine sa urlu de indignare cateodata….d-aia te citesc.
    KEEP UP THE GOOD WORK!

    P.S. spune-i si lui badea sa mai scrie,ca imi e dor de blogul lui!

  6. @IoanaP:a fost doar o gluma proasta,caracteristica mie. n-am vrut sa va jignesc. mi s-a parut buna poanta cu etilist,in loc de elitist. & eu fuck multe greseli de dactilografiere. nu m-ajuta nici monitoru’ asta ieftin pe care-l am. ieftin,dar lcd…

  7. Victore, este blogul tau si mi se pare corect sa-ti impui niste reguli…Cine are chef sa foloseasca cuvinte licentioase, n-are decit …Sint alte locuri pe internet unde se practica astfel de limbaj…(Imi permit sa te tutuiesc,pt.ca esti f.tinar comparativ cu mine) Te asteptam, eu si familia mea pe post !

  8. nici macar pe baselu nu ne mai lasi sa-l injuram? daca nu intelege cu vorba buna, trebuie sa ne defulam si noi cumva, nu? hai te rog, domnu’ ciutacu, fa o exceptie pentru zeus…plzzz

  9. Mi se pare corect. Mie unu’ trebuie doar să-mi spuneţi O SINGURĂ DATĂ să-mi iau zborul, şi dus voi fi! Scriu aci numa’ dacă am ceva de spus, iar când sar calu’ vă rog să mă avertizaţi. Nu e tarlaua mea, nici a lu’ tata, iar dacă ideile mele sunt idioţenii, să-mi fie RUŞINE!!!
    SPOR LA TREABĂ!!!

  10. si care-i fenta? esti celebru prin faptul ca-i injuri p’aia, oricare ar fi ei, temeinic si justificat. o faci mult mai bine decat multi. si nici nu te straduiesti foarte tare. da’ daca ai blog, mai tre’ sa si suporti si sa nu te porti ca o top modeala la plaja, care se intreaba, ultragiata, de ce se uita toti bizonii la bidoanele ei.

  11. Buna dimineata Dle.V.Ciutacu !

    Eu, in ignoranta mea, totusi …stiti de ce simt liber si libertatea ? Pt. ca dintotdeauna am castigat respectand regulile.(regulile jocului , evident, fiindca cele de circulatie doar le-am studiat, neavand permis de conducere.Nu-mi place sa sofez, desi tata a incercat sa ma invete knd aveam vreo 13 ani.Si un singur bolovan de rau era pe acel drum si in acela era sa dau cu masina.Astfel ca nu ma pasioneaza sofatul.Sincer, no!)

  12. sorry daca am sarit vreodata calul, cu drag citesc si scriu pe aici, so…, am vrut sa va intreb ceva? am observat ca de cele mai multe ori cand nea Mada e invitat la tonomat, dvs ridicati tonul in timpul discutiei. pt k va permiteti fiindu-va prieten? Poate intr-un fel si pers care scriu in blogurile dvs se simt mai aproape de dvs, mai liberi sa-si spuna of urile decat oriunde altundeva si atunci vb urat, dar stiu ca nu e neaparat intentie rea.
    Oana Dobre e oricum o draguta, am vazut-o deja de cateva ori la tonomat si e un jurnalist bun( si sexy) trebuie sa recunoastem cu totii. eu nu voi arunca cu noroi in nimeni, nu sunt eu in masura sa judec sau sa dau sfaturi, deocamdata ma lupt sa supravietuiesc. salutari echipei

  13. Imi place stilul. E tare . Se vede ca prietenia dintre Mircea Badea si tine exista. Semanati . ;))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.