Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > S-a inchis chioscul, o sa revin la tiranie

S-a inchis chioscul, o sa revin la tiranie

Intrucat limita mea de suportabilitate e pe cale sa fie sarita si fiindca va doare-n cur de regulile pe care le-am impus pe acest blog, va anunt, cat se poate de oficial, ca, de luni dimineata, sterg tot ce nu are legatura cu subiectele postate si orice mesaj care contine vreun link in el sau jigniri/mitocanii la adresa altor persoane (fie acestea personaje politice ori oameni simpli care scriu aici). Ma doare la zece metri-n spate de cine cu cine si-o trage, nu ma pasioneaza aspectele sordide sau jenante din viata personajelor despre care scriu si nu am de gand sa transform blogul meu intr-o latrina. Cine-si doreste neaparat sa se zvarcoleasca-n rahat e liber sa se mute pe forumurile si blogurile specifice. Aici s-a inchis chioscul.

P.S. Pentru cei mai noi si nedumeriti, postez si linkurile unor lecturi suplimentare obligatorii pentru a convietui in buna pace: unu, doi, trei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “S-a inchis chioscul, o sa revin la tiranie

  1. Medicamente,medicamente,suntem ticniti condusi de ticniti,eu unu recunosc.Sunt doua tipuri de oameni;ticniti si care nu recunosc.
    Asa ca MEDICAMENTEEEE,MEDICAMENTEEEE.

  2. Cred ca asta e consecinta faptului ca aprox. jumatate din cei care vin de pe google au cautat cuvantul sex 🙂

  3. Fratioare ti-a sarit mustaru pe noi ? Da’ ce i-am zis Fatucii ca doar n-am regulat-o,las ca bine-ti face ca pune bagabontii sa te bombardeze cu postari crizate,ramai cu ei mestere daca tii nasu, pe sus si nu-ti convin aia care sa mor daca te-au injurat vreodata.

  4. @Shmenar: tocmai astfel de reactii imi dau credinta ca procedez bine. daca v-ati cautat un loc in care sa injurati in voie, fie ca pe ai lui Basescu, fie pe ceilalti, va anunt ca nu l-ati gasit.

  5. Asa domnule Ciutacu! Desi am doar 20 ani, mi-e sila de felul in care arata tara asta: “puternicii” patriei isi fac felul, iar noi, in loc sa ii taxam, ne ocupam cu pitipoance, tute si alte parade sexuale. De cand au ajuns “matracucile” prezente in toate televiziunile, ar fi binevenit un locusor neintinat de fecalele societatii… macar acilea sa stau si eu nefrustrat.
    Cu respect, Nicu

  6. Ma intrebam cat o sa mai dureze, si cand o sa luati atitudine?!(in clasa e mai simplu, cand se se depaseste masura..pot spune foarte politicos: “iesi afara”)

  7. Buna seara d-le Ciutacu,

    La vremea cand ati scris comentariile de la “unu’,”doi”,”trei”,eu ma bucur,intr-un fel ca nu va scriam,sa ma simt oarecum,vizata.Aveam mai putin timp liber,acum am destul, si va scriu.Dar eu sper ca nu fac parte din cei care va supara;comentariile mele nu cred va deranjeaza.Acolo unde nu ma pricep sau nu stiu indeajuns,nu ma amestec.
    Eu sunt convinsa ca blogul este etilist si pentru mine e chiar un privilegiu sa discut cu Dvs.
    Va doresc o saptamana linistita si sanatate.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  8. Asa, mama, da tirania jos din podu’ imparatiei! Decat sa ajunga blogul “etilist”, cum scrise un ante-cititor, mai bine “elitist”. Desi am eu o banuiala ca daca incepe sa-ti miroasa a GDS bagi repede o imprecatie proletara, sa ne revenim. 🙂

  9. @oana dobre: mami, stii ca-s degraba imprecator, da’ zau ca nu vreau gazdui o hazna pe domeniul cu augustu-mi nume

  10. dar ce s-a intamplat, ce te-a enervat? nu cred ca este frumos sa restrictionezi mesajele..am inteles este blogul tau si face ce vrei cu el..dar ca sa fi si apreciat ca blogger..trebuie sa lasi mesajele sa curga..fara sa te pui obstacol in fata lor.

  11. “prosti, da’ al dracu’ de multi”
    ei, vezi, exact de asta mi’e teama cel mai tare, ca incepeti sa fiti la moda; si tu si Badea si Gadea si al dracu’ de curios lucru ca asta nu aduce cu sine elitismul, refugiat in promisiuni electorale, ci mai degraba etilismul blogerasilor far’ numar. Parese ca tot tu aia gasit si explicatia: “Stiu, viata-i curva. D’aia o iubim asa mult…”

    P.S.: simt nevoia sa imi cer scuze pt tutuire, dar imi pari atat de familiar si ma regasesc in gandirea ta atat de bine, incat tot timpul am scapari:P, desi nu “ne-am tras pantalonii deodata”; sper sa nu ma taxezi.

  12. Atât timp cât blogul este un jurnal pur personal, poți să lași să se posteze numai ceea ce consideri tu că este în sensul controversei care te interesează. Ca să zic așa, cu blogu’ dai la muze și nu-i nevoie să-ți ceri scuze!
    Totul e să nu începi a confunda muzele cu fanii și fanii cu yes-man-ii, că riști să-ți băsescizezi împărăția!

  13. Corect, Victore ! Prezenta unora cu pasiuni afisate pe peretii closetelor si a altora aiuriti si inversunati de mascaricii micului ecran indeparteaza pe cei ce au ceva serios de comentat. Si eventual de la care ar putea invata ceva.

  14. Basescu se scoala dimineata la vila de la Scrovistea. Afara ninsese, totul era feeric. Iese in prag, se intinde, cand, deodata incremeneste: pe zapada imaculata era scris cu urina “Maine vei muri!”. Agitatie, Politie, SRI, SIE, DIE, etc. Cercetari, probe, amprente. A doua zi vine seful SRI: – Au venit doua probe de la laborator si am o veste proasta si una foarte proasta pentru dumneavoastra. – Zi-o pe ai proasta. – S-a constatat ca urina e a lu’ Boc. – Oamenii mei! Oamenii mei au tradat! Ce veste poate fi mai proasta decat asta? -A iesit si proba grafologica; scrisul e a lu’ Tariceanu…

  15. Aştept clipa asta din momentul în care, fără să mă cunoşti, mi-ai luat apărarea în faţa unor…
    Toleranţa este bună doar… la Crucea de Piatră.
    FII TARE!

  16. Libertatea nu este dreptul de a face ceea ce vrem, ci ceea ce se cuvine.(Abraham Lincoln)
    E blogul lui Victor Ciutacu sunt regulile lui.

  17. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Iertati-mi va rog greseala:am VRUT sa scriu “elitist”,nu ce am scris.Inca o data,iertati-ma,stiti Dvs.ca mai gresesc,desi recitesc,dar cum nu vad prea bine…Eu sunt inginer chimist si stiu ce e alcoolul etilic si ce inseamna “etilist”.Vreau sa inteleaga asta si Oana Dobre.
    Multumesc pentru intelegere.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  18. trebuia sa faci de mult treba asta… sunt destui idioti care posteaza doar pt SEO-spam.
    eu folosesc pluginul nofollow pentru cei care comenteaza doar ca sa bage un link la mine pe blog.
    daca vrei detalii despre el mail me. merita trust me 🙂

  19. @Costin Tanasescu: ori esti tu prea profund pentru mine, ori eu sunt prea nauc pentru a ma prinde ce-ai cu Oana. te sfatuiesc sa nu intinzi coarda

  20. @ Imperatoru: eu am gresit cu ceva daca am postat acel link de pe Youtube? Ne-am mai delectat si noi cu amintiri placute…
    @ McGogoo: Ce tare esti mai nea Gogule ! Am mai invatat ceva cu ajutorul tau. Anume ca „nofollow” s-a transformat in intern si extern. E bine de stiut asta, amice, ca gazda nu voia sa ne spuna si noua secretul. E o chestie noua si mult mai interesanta decit aia pe care ai tu impresia ca ai redescoperit-o odata cu roata.
    Dar tot meriti multumirile mele.
    PS: postez de pe alt PC si cred ca am probleme din cauza IP-ului. Eu sunt si promit sa nu mai fac !

  21. Victore, ai pastrat o doza de naivitate si speranta incurabila daca astepti o deratizare a blogului chiar si in urma unui mesaj suficient de explicit. Asta pentru ca:
    1. nu toti locuitorii nativi ai acestor meleaguri sunt intelegatori de limba romana
    2. blogu’ a nascut nu doar facatori de blog ci si o specie destul de activa de “postatori” de meserie iar astia sunt convinsi ca daca ar aduna toate postarile ar putea publica un volum de panseuri
    3. romanu intotdeauna mai bate odata in geam cand vede “inchis” pe usa chioscului, dupa regula lui “daca merge”

  22. Ai grija Victore ca unii pot interpreta aceste cuvinte ale tale stiindu-te putin mai incisiv in caracterizarea unor persoane din politica noastra!Insa ,cum bine stim,noi romanii suntem un popor destul de naiv si fara prea multa personalitate,de aici si aceste reactii pline de scepticism la cele spuse de tine.
    Un sfat celor care ironizeaza vorbele tale:Straduiti-va sa va antrenati mai cu multa sudoare parerile personale,asa nu o sa mai fi-ti deranjati cand aceste pareri imprumutate ,se vor schimba!

  23. Victor,

    felicitari pentru decizie

    si, ar fi deosebit de laudabil daca si alti bloggeri ar urma aceasta initiativa (l-am vazut si pe cabral suparat dintr-un motiv similar) si pur si simplu ar da toti `eject` gunoaielor care sunt de meserie `postatori de fecale`, ce nu fac altceva decat sa injure si sa jigneasca, ferm convinsi ca blogul este spatul unde toti ratatii se pot exprima cum vor

    succes 🙂 poate aceasta initiativa ajunge un fenomen in .ro

  24. Domnule Ciutacu e remarcabil cum intotdeauna femeile reusesc sa arunce marul discordiei, sa dezbine si sa starneasca controverse uriase, chiar si cand e vorba despre un personaj important dar insipid cum este Roberta 🙂

  25. @IoanaP: “mana pacatosului adevar etilisit scrie”. dar cine-i Oana Dobre??? numele-mi suna cunoscut,dar nu pot sa-i asociez niciun nume. e blonda? a fost in Fasia Gaza de curand?

  26. Victor, am glumit! Ce se intampla cu tine? Eu cred ca esti un tip jovial si ca nu ti-ai pierdut spiritul de gluma.
    Se pare ca nu esti in…apele tale!
    Ni se intampla tuturor.

  27. Da d-le cristu .Oana Dobre e blonda care e si frumoasa si brici de desteapta si blonda si umblata prin Fasia Gaza pe vreme de razboi[asta doar sa vada lumea ca se poate]

  28. Curatenie de primavara pe frigul asta?Spor la treaba domnu’Ciutacu si sa fie intr-un ceas bun!ELITELOR DIN ROMANIA,UNITI-VA PE BLOGUL LAI CIUTACU!

  29. multumesc,ANOUK. iti dai seama cat de penibil ma simt?! eu abia pot sa-mi fuck cumparaturile,in timp ce o femeie se poate duce intr-un teatru de razboi. sper sa nu fiu & eu interzis pe blog…

  30. nu-i nicio problema,d-le Ciutacu. chiar daca n-o sa mai pot comenta,magar sa citesc. sper ca pot avea acces sa-l citesc,nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.