Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Hai să-nvăţăm virtutea de la şmenari

Hai să-nvăţăm virtutea de la şmenari

motoaca

Un penal care se pretinde a fi preşedintele României iese duminică, pe la prânz, din casă şi-i anunţă pe români că-s proşti, că se uită la posturi tv greşite, dar că au noroc că-s străinii deştepţi, gândesc şi iau decizii pentru ei. Tragedia e că, beneficiind de larga complicitate a unor şefi de state UE (speriaţi, la rândul lor, de precedentul care s-ar fi creat prin destituirea lui la referendum), a unor demnitari europeni cu interese economice concrete în România şi de spiritul de autoconservare al sistemului de tip securist pe care-l patronează, ruşinea asta de om încă e-n funcţie. Şi că liderii politici aflaţi la putere, care au ajuns acolo taman fiindcă au promis declanşarea sfârşitului regimului Băsescu, sunt ori prea moi, ori prea comozi, ori complici ai individului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Hai să-nvăţăm virtutea de la şmenari

  1. Foarte bine ai zis. Eu am rabdare. Daca Stanculescu si Chitac au facut puscarie la 80 de ani, eu cred ca pot sa am rabdare. Cea mai buna strategie ar fi sa fie ignorat. Omul are un tupeu infinit. Spune ca raportul se bazeaza pe fapte cand toata lumea incrimineaza tocmai modul general in care este intocmit, fara exemplificari. Stii de ce CE nu a mai transmis raportul catre guvern inainte de a-l face public? Pentru ca acum nu le placea guvernul. Sa ma slabeasca Grey ala. Si sefii lui la fel. Cum iti ziceam, insa: am rabdare!

  2. pai aceasta fiinta penala si-ar dori ca toti romanii sa se uite doar labe1 (vorba unui mare om). Am incercat un exercitiu de imaginatie cum ar fi fara antena3, doar cu posturi tv basiste pana-n ADN si m-am ingrozit.

  3. A, si un mesaj si pentru slugoii lui. Si slugile lui Ceausescu au crezut ca e suficient sa zica ce le zice seful si sa faca ce le ordona acesta ca sa le fie bine. S-au inselat! Tineti minte asta.

  4. Salut Jean si scuze de offtopic. Desi nu e treaba ta, stii cumva de ce nu merge serverul pe a3 pt. emisiunile inregistrate? Nu prea apuc sa ma uit in direct. Am dat mail pe a3, nici un raspuns. Multam

  5. @Adi – nu doar slugile lui Ceausescu, ci si cele ale lui Hitler! Am revazut, recent, cateva documentare despre WW II, inclusiv procesul de la Nurnberg, si l-am vazut pe Goring spunand, cu referire la solutia finala in cazul evreilor, ca el n-a stiut de amploarea situatiei!!! Adica, ceva, ceva stia, dar nu ca e la asemenea nivel.

  6. Eu nu mai sper nimca, ĂSTA(base) a reusit sa faca din niste UNII(usl) pe care poporul i-a facut URIASI(~70%) niste PITICI .

  7. psihopatul trebuie macar ignorat daca nnu s-a putut a fi demis!
    din pacate primul ministru e chiar cum a fost poreclit de psihopat: un pisic…va merge la Barosso si se va intoarce cu un alt ,,to do list”!

  8. Si eu, tot cu scuze pentru off-topic. Desi nu e chiar off-topic. La transmisia live prin internet tot asa, nu stiu ce au imbunatatit ca nu mai pot selecta ‘audio only’. Am legatura buna la internet (Germanai) dar tot se mai blocheaza. La altii inca se poate selecta doar audio dar ce folos, ca aia nu ma intereseaza, la mine merge toata ziua doar A3… Am scris si webmasterului A3.
    Multumiri si nu va lasati!

  9. Buna ziua domnule Ciutacu!
    Am citit si eu raportul MCV intelegandu-l cat mi-au permis resursele intelectuale precare de care dispun. As sintetiza raportul cu pricina (desigur, dupa capul meu…) la ceva spoiala, fard ieftin si abuz asupra media. Substanta, ioc!
    Vazand si interventia individului care se autodenumeste “seful statului”, luminat de acest far calauzitor, concluzionez: Biblia sa fie inlocuita de raportul MCV, asa cum Sfanta Trinitate este deja inlocuita de Consiliul Europei, Comisia Europeana si Parlamentul European. Preotul suprem (care ne ajuta pe astia mai slabi de minte sa bagam la dovleac) este eternfericitul Basescu, singurul care a patruns in adancul incomensurabil de sens si substanta al respectivului raport si care, cu generozitate nemasurata ne-a impartasit si noua, prostimii, din infinita subtilitate si intelepciune a mesajului divin. Slava CE, slava Justitiei si adanc omagiu conducatorului iubit! (iubit, hulit, ma rog…)
    No, amu’ ii ghine???

  10. M-a inspaimantat nivelul de profesionalism al jurnalistilor;cu asa atitudine si asa intrebari,cum sa nu joace tontoroiu Pseudo-Presedintele ?Ca joaca pe imaginea lor e una dar joaca si pe nervii mei…prin intermediul lor.

  11. cum naiba sa nu isi faca de cap paparudele astea gen Motoc,Haineala si altele atata timp cat atunci cand am fost scuipati in fata in vara,dupa referendum,am iesit maxim 1000 in strada,iar la lansari de telenovele se duc 5000 de prosti,de imi vine sa fac pe Osama sa pun o bomba pe acolo.asta e tara in care traim,in care degeaba se zbat o mana de oameni cu scaun la cap,ca sunt inghititi de marea masa de idioti

  12. Dintre cei de la Putere, unii sunt moi, alţii sunt comozi, iar unii sunt, evident, complici cu Băsescu. Şi mai există şi versiuni combinate.

    Cu oamenii care, într-o etapă a vieţii lor, au avut nevoie de tratament psihiatric, trebuie să fim înţelegători. Dar ce te faci când tratamentul pare necesar şi acum, iar ei vor să vorbească în numele nostru? Îi mai şi plătim, vrem sau nu, cu salarii grase?

  13. daca exista si politicieni carora “le creste parul
    gresit”, de ce n-ar exista si “posturi tv gresite” ?!

    dupa ce ca incita la lucruri aiuritoare,
    tantea mai e si “anagramata”. =))

  14. ”(…) Şi că liderii politici aflaţi la putere, care au ajuns acolo taman fiindcă au promis declanşarea sfârşitului regimului Băsescu, sunt:
    1. ori prea moi
    2. ori prea comozi,
    3. ori complici ai individului”
    Mă gândesc că este posibil să fie două sau poate chiar și toate trei variantele acestea combinate!

  15. Nu va obositi sa gasiti o explicatie.Stiti povestea imparatului care a fost imbracat (de fapt nu a fost imbracat ci a fost dezbracat in pielea goala) de catre unii” excroci/sarlatani (din UE)” in scopul de a pune mana pe banii imparatiei(Romaniei).Toti oamenii din imparatie(inclusiv Ponta si Zgonea) strigau pana in decembrie 2012:IMPARATUL ESTE GOL!! insa cu toate acestea TOTI DREGATORII IMPARATIEI(boc,makovei,morar,zerean,kovesi..) spuneau :ce haine frumoase are imparatul!! insa numai prostii nu le vad!!.Acum cand Ponta si Zgonea au ajuns DREGATORI(si de frica sa nu-si piarda dregatoria si de a se pune bine cu …”cei din UE”) ce sa mai spuna decat:ce bine ii sta imparatului in hainele facute de “cei din UE”.Si am incalecat pe o sa….si v-am spus povestea asa.Poate ca ar trebui sa-l tragem de maneca pe Ponta sa ne spuna” PE BUNE” …cum este imparatul(gol sau are haine invizibile de catre noi dobitocii) si apoi … sa alunge… sarlatanii din imparatie.

  16. Parerea mea e ca liderii politici aflati la guvernare sunt si prea moi/prea comozi, dar in primul rand, sunt complici(coabitanti?!) ai tiranului, cunoscut sub numele de cod JON(javra ordinara nationala). Rusine tuturor celor care sustin (direct/indirect) un tradator de neam si tara.

  17. Complici,lasi,slugarnici,dezinteresati,mincinosi.Maine o sa zica Poanta ca voi santeti de vina ca a semnat coabitarea cu Basinel.Politica Romaneasca =doua haite.Una care e la ciolan si musca bine din el si cealalat isi asteapta randul.Unde naiba s-a vazut lupii sa se sfasaie intre ei sau corbii sa isi scoata ochii.

  18. Te rog foarte mult sa-i spui ca suna urat “cur” si sa se exprime academic:acolo unde spatele isi schimba denumirea.

  19. Interesant ce scrie Motoc pe facebook, mai ales dacă ne uităm ce atribuţii are CCR.
    “ARTICOLUL 146
    Curtea Constituţională are următoarele atribuţii:
    d) hotărăşte asupra excepţiilor de neconstituţionalitate privind legile şi ordonanţele, ridicate în faţa instanţelor judecătoreşti sau de arbitraj comercial”
    Numitele multinaţionale depind, aşadar, în litigiile comerciale ce ridică probleme de constituţionalitate de doamna Motoc. Doamna Motoc, face un abuz în serviciu, le zice să nu mai cumpere spaţii publicitare la A3.
    Eu zic că avem un stat de drept consolidat.

    P.S. Victor, ştiu că nu-i treaba ta, dar poate îi zici şi tu lui Gâdea să mai tacă din când în când şi să mai lase şi invitaţii să vorbească. În 2 două ore şi jumătate Mircea Diaconu nu cred că a zis mai mult de o frază şi nici Bogdan Chiriac. Tu ai vrut să zici ceva de Oancea, dar i s-a părut lui Gâdea c-ai vorbit prea mult şi te-a întrerupt. E deja frustrant!

  20. Valentin: subscriu. Deja este deranjant, iar placerea cu care se aude vorbind este infricosatoare!
    Referitor la MCV, sigur ca este sustinut pana in panzele albe de base si pdl, doar l-au dictat cu virgula. Poate mai luam niste avioane de la portughezi, mai stergem niste datorii de razboi, etc. Apropo, omu’ asta ce are de vanzare, sa ne apucam sa redactam contractul, ce naiba!

  21. Greu de presupus ca Multinaționalele vor urmări alte politici decât cele de vânzare dar ma intreb daca Magistratii, conform codului deontologic, au voie sa emită public astfel de opinii?
    (CAPITOLUL II Independenţa justiţiei Art. 3. -(1) :¨…fără a da curs presiunilor şi influenţelor de orice natură.¨

  22. ce mi s-a părut mie abominabil a fost zicerea, că punctul ăsta de vedere (al său) e punctul de vedere oficial al României asupra MCV-ului.
    S-au coborât toţi dracii pentru mine atunci.

  23. De ani buni, de cand s-au urcat in fruntea tarii cavalerii oranj, au fost promovati in tot felul de functii, mai mult sau mai putin publice, tot felul de oameni dubiosi de la cei cu evidente probleme psihice sau dezechilibre emotionale pana la cei cu umbre ale trecutului numai bune de scos la lumina cand respectivul nu mai raspunde la comenzi. Acum, acesti oameni reprezinta institutii de prima marime a tarii si se exprima in numele acestora.
    Ce este mai grav pentru noi, este faptul ca si din afara vin tot felul de pozitii din astea oficiale, gen raportul MCV, de multe ori mai ticaloase decat ce avem pe la noi in care se debiteaza niste aberatii de zici ca au fost facute la Sectia agitati de la Spitalul 9 gen toate generalitatile acuzate acolo, fara niciun fel de nume sau fapta concreta, gen slavirea justitiei facuta prin parchete si DNA(din cat drept am invatat eu si dupa cum scrie si in Constitutie, justitia se face prin instantele de judecata), rectificari peste noapte ale numarului de ministri cercetati penal cu niste explicatii pur si simplu aiuritoare, acuzatiile la adresa presei etc.
    Nu ma pricep cum sta treaba cu raportul asta, dar nu poate fi contestat oficial, de Guvernul Romaniei, la Bruxelles sau ei zic si noi executam?
    A avut vineri Antonescu o conferinta de presa in care a sustinut niste lucruri absolut corecte si de bun simt. Nu am vazut niciun alt reprezentant al statului roman sa-l sustina prin comunicat oficial sau conferinta de presa. De ce oare?

  24. Victore,
    Eu iti sugerez sa-ti publici singur veniturile de la Grupul Intact, asa nu o sa te ia Gadea prin surprindere cand ti le va face publice.

  25. Nu mai am putere si nervi sa il ascult pe “mars afara javra ordinara”, asa ca nu am stat mai mult de 10 min sa il ascult cum debiteaza decrepticul despre MCV cat de corect este si noi cat de prosti suntem ca zi de zi suntem cu ochii pe voi si ca va apreciem munca.Cat despre motoc alta panarama.

  26. eu una am senzatia ca traiesc un vis urat din car enu reusesc sa ma trezesc. tot sper ca la sfarsitul visului cineva reuseste sa termine cu Basescu care ne tot face tampiti. pai cred ca vom ajunge si noi la aceeasi concluzie daca nu se schimba nimic, pe principiul: daca 2 oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci

  27. Auzi domnule Ciutacu,te intreb si eu ceva:cum dracu se face ca inainte de locale,referendum si parlamentare,liderii USL erau tari,bataiosi,speculau orice dejectie verbala a “penalului care inca se crede presedinte”,si ne ziceau cum ca daca vor avea legitimitate……muuuulta legimitate……si fie vorba intre noi,le-am dat destula,vreo 70%,vor discuta altfel cu UE,FMI,etc.,si ne vor scapa de penal,de gasca lui de infractori,de slugile lui proptite prin institutiile statului,si-i vor trimite la brutarie.Ei bine,parca i-a stropit cineva cu Coccolino,si s-au inmuiat!
    Ciocu mic cu aia d-afara, care ne trateaza ca pe vasali,cu penalul semneaza tratate de coabitare,i-a lovit politetea(pe dl. Ponta mai ales).Am senzatia ca dl. Antonescu si dl. Voiculescu sunt singurii care se tin pe pozitii.Poate dl. Ponta a uitat ca procentele pe care le are,i-au parvenit de la noi,nu de la UE,ca promisiunile fata de noi sunt anterioare celor 11 puncte de la Bruxelles,asa ca mai bine s-ar tine de ele.
    Dl. Ponta n-ar putea el sa faca altfel de politica in tara asta, dupa ce face intai curatenie cum a promis?Adica daca-ti dai cu parfum si zici ca de maine mirosi frumos,dar ai uitat sa te si speli inainte de-a te parfuma,e tot degeaba.Cum sa semnezi tratate de coabitare cu un infractor…asa procuror fiind la baza,cum zice dansul?Cum sa iti bati joc de atatia oameni care te-au votat in primul rand pentru asta…..nimeni n-a cerut un sfant…toti au vrut intai sa scape de ciuma portocalie si de imparatul lor.Uite ca penalul nu se dezminte…cu tot pactul,ieri a sters pe jos cu liderii USL,ne-a facut prosti pe toti si l-a intrebat pe Ponta cum dracu’,din 22 de milioane de cetateni,nu gaseste unul,sa-l puna ministru si sa nu aiba dosar penal.Cum dracu’ am facut noi,ca din 22 de milioane de cetateni,n-am gasit unul,sa nu fi fost securist,comunist si infractor cu dosar penal,sa-l punem presedinte.Mai rau e ca intreaga Europa e indragostita de personaj si ne obliga pe noi sa stam cu el la Cotroceni.

  28. Aleanta USL a invins la alegeri pentru ca au promis “marea cu sarea”, insa nu s-au tinut de cuvant din motivele spuse de tine la sfarsit si eu as mai adauga ca Ponta este chiar un nemernic , un pitiponc care s-a vazut la butoanele tarii si pentru ca le vrea pe toate la el , ia decizii din ce in ce mai gresite.

  29. @bigradu: s-ar putea sa fii (neplacut) surprins 🙂
    altfel, spre deosebire de altii, la plecare, eu n-am dat niciodata cu cacat in locul de unde am mancat o paine, fie ea alba sau neagra. omu-si merita soarta cu varf si indesat. el spune ca si banii…

  30. Aseara cind am vazut ce invitati are Gidea m-am asezat comod in fotoliu,am lasat meciurile si filmele si ma asteptam la “macel”.Chiriac trebuia sa inceapa mai molcom asa si apoi voi tata. Cind colo ce sa vezi? Gidea dai si lupta,dai si lupta.Si iar Gidea pina cind am trecut la meciuri ca activitate principala.

  31. Am fost neplacut surprins aseara. Contractele intre entitati private au, in general, clauze de confidentialitate; detaliile contractelor nu pot fi facute publice decat cu acordul partilor.
    Poate in televiziune este altfel. Sau poate in cazul lui Cristoiu era o clauza care spunea ca daca arunca cu rahat in A3 Gadea va putea face public cu cati bani a fost platit.
    Indiferent cu ce arunca Cristoiu in voi (si invers) cred ca ce s-a intamplat aseara a fost o rusine!
    In plus, asa cum spunea Badea, Cristoiu a fost platit din banii pe care-i castiga: la fel ca tine si altii de la A3. Nu a furat banii, nu i-a primit pentru ca era frumos.
    Cred ca faptal ca ati aratat o schimbare radicala in comentarii si pareri politice era suficient sa-l “ingropati”.

  32. PS: Sper din toata inima ca Jack sa aiba o clauza de confidentialitate valabila in contractele lui cu trustul Intact si sa-l dea in judecata pe Gadea.

  33. @anda.Corect.Gasim vinovati in alte parti dar pe noi cetatenii de rand ai Romaniei nu ne vedem vinovati niciodata.Eu cred ca basescu a fost cel mai reprezentativ pentru masa enorma de cetateni romani melteni/manelisti/mamaligari/mioritici/badarani/betivi/mincinosi/hoti/amatori de pungi si apa sfiintita gratuita/mari amatori de bormasini reduse/de moaste/oameni avizi de putere si avere/oameni superficiali si needucati,oameni cu lipsa celor 7 ani de acasa,pupinkuristi si …se poate continua.Cei care nu intra in aceasta categorie sunt minoritari in Romania si este slaba speranta ca in curand vor fi majoritari intrucat mizeria si politica(de invrajbire, de distrugere a bunului simt,de distrugere a invatamantului,dorinta unora …sa moara si capra vecinului etc…) existenta de cel putin 4 ani, nu va favoriza acest lucru, multi ani inainte.

  34. @bigradu Ca asa-i romanul de rand impartial:sa-i moara capra vecinului.Se vede ca si dvs sunteti un roman” impartial”.

  35. daca nici asta nu e inalta tradare… puii mei… si daca nu il suspenda pe “guvernator”… ponta & antonescu pot sa ia adio de la votu meu.

  36. Da-mi voie sa fiu mai naiv decat altii… Si sa ma amagesc si azi ca Base mai e presedinte nu pentru ca ar fi beneficiat “de larga complicitate a unor şefi de state UE” ori “a unor demnitari europeni cu interese economice concrete în România”, ci pentru ca din punct de vedere legal procedura de suspendare si refendumul de demitere au fost prost si in pripa pregatite, fiind in mod evident pe langa lege. lasa-ma sa ma amagesc ca baietii astia de la UE (+ Comisia de la Venetia, de care USL nu mai zice nici “pis”!) n-au vrut decat ca in Romania sa se respecte legea. Care tin eu minte ca spune ca un individ este ales presedinte prin vot, dar mecanismul de destituire este o morisca legala destul de alamicata. (Cam la fel de alambicata ca procedura de declansare a alegerilor anticipate!) In care votul vine dupa respectarea punct cu punct a unor proceduri legale. Care n-au prea fost respectate…

    Evident, astept ca lucrurile sa curga la fel si dupa incetarea mandatului lui Base, cand imunitatea totala (care-i a functiei de Presedinte, nu a persoanei!) ia sfarsit si cand poate fi acuzat, judecat si condamnat. Daca are pentru ce, evident. Vorbesc iarasi legal, nu dupa voia votantului.

    PS Oare cum o veni azi Ponta de la Brucselea: cu scut, ori pe scut?!…

  37. Pentru madam Motoc:
    1. Cum violeaza trusturile de presa drepturile omului? Cu o fraza mai sus face analogie cu intrebuintarea muncii copiilor? Sunt asemenea trusturi in Romania? A angajat cumva trustul Intact copii in diverse posturi? Cristoiu nu se pune, intra la alta categorie…
    2. Cum sa nu li se mai ofere publicitate? Se refera la posturile basiste, carora, intr-adevar li s-a oferit publicitatea? In caz contrar, publicitatea se cumpara, pe bani multi, functie de performanta postului de televiziune vizat, adica de audiente.
    3. Cum sa nu li se mai ofere audienta? Cine ofera audienta? Daca madam se refera la dreptul telespectarorului de a-si alege singur din multitudinea de programe de pe piata televiziunii, nu crede constitutionalista blogosferei, ca asta e un drept care nu poate fi ingradit in nici un fel?
    Si iata ca ne intoarcem la drepturile omului, incalcate chiar de catre un judecator de la Curtea Constitutionala, care nu prea are cunostinte juridice, dar, vai, poate decide soarta justitiabililor.
    Cum sa mai ai curajul sa te adresezi cu o exceptie de neconstitutionalitate acestei Curti, cand vezi cam ce specimene o populeaza.
    in constitutia din 1923, se prevedea ca problemele de constitutionalitate sunt dezbatute si rezolvate de Sectiile unite ale Inaltei Curti de Casatie (judecatori cu experienta). E mai logic si mai util pentru justitiabili.

  38. Rezonez intru totul cu cele scrise de Anda. In plus am citit ca Ponta a fost laudat de Barosso, oare care va fi pretul (in porunci macar) ?
    Cand te lauda Barosso si alti melteni de la Bruxelles, e clar ca le faci jocul, coabitand (pana cand ?) cu hotul hotilor, piratul piratilor- celebrul JON(javra ordinara nationala), pe spinarea poporului roman.
    Jos Basa(laul), jos Ponta(laul), Jos Coabitarea ! Noi cei ce am votat DA la referendum si(din prostie) USL(la locale si parlamentare), dorim celor doi coabita(lai) sa-si termine cat mai repede cariera politica in tara si sa mearga sa faca sluj la Marea Uniune Internationala Europeana. Rusine,rusine,rusine !

  39. @bigradu: s-o faca, e accels liber la justitie. da’ inainte poate-si aminteste si clauza potrivit careia platesti de te ustura cand scuipi trustul. da’ are de unde 🙂
    altfel, a la guerre comme a la guerre. La rahat se raspunde cu rahat. E crestineste sa intorci si celalalt obraz, dar nu-i deloc sanatos

  40. total de acord cu Valentin.Invitati buni dar care nu apuca sa zica o vorba. Gadea chiar are o problema vorbind doar el.
    Dezamagire maxima in privinta USL-ului, daca Antonescu si Voiculescu vor fi eliminati, tara asta poate sa-si puna cruce. E asa o complicitate intre Ponta si basescu ca te trec fiorii.Sa ai 70% si iar sa nu stii ce sa faci, asta da problema

  41. A la guerre comme a la guerre, dar Gâdea s-a făcut de rahat aseară când a început să citească articole scrise de Cristoiu în ’72. După ce a stat cu el la aceeaşi masă între 2005 şi 2008 acum Gâdea a descoperit America şi a venit cu un anunţ “şocant, uluitor, senzaţiona”: .
    Îţi dai seama că dacă tu, Victor, o să te cerţi şi o să pleci din trust, o să vină Gâdea şi o să facă o dezvăluire de zile mari, de genul: “Victor Ciutacu NU a fost obiectiv când a vorbit despre conflictul din Gaza, deoarece, stimaţi telespectatori, Victor Ciutacu are origini evreieşti!!!”

  42. @Valentin: e, hai, nu ti-o placea Mihai, da’ sa nu exageram. dupa parerea mea, a facut un gest sanitar. din pacate, l-a facut prea tarziu. eu l-am sfatuit s-o faca mai devreme. si nu doar asta…

  43. Sunt de acord că numitul Cristoiu merita un dos de palmă creştinesc, dar nu aşa! Eu, telespectator, trebuia să înghit că Gâdea n-a ştiut până acum de activitatea prodigioasă a maestrului din timpul comunismului, dar ieri a avut o relevaţie şi a aflat crudul adevăr: Jack a pupat în cur regimul! Ăsta e un atac a la Băsescu, cel care după 20 20 de ani de la mineriadă, a “descoperit” că Iliescu era de vină.

    P.S. de Gâdea îmi place şi-mi displace în acelaşi timp. Îmi place că ştie să-şi aleagă bine invitaţii, nu-mi place că a luat-o pe urmele lui Stelian Tănase şi vorbeşte mai mult ca ei. Plus de asta mi-a displăcut profund modul în care l-a expulzat pe Valentin Stan de la A3.

  44. @Victor
    Daca Jack avea o clauza in contract care ii interzicea sa improaste cu “respect” pe A3 de ce aceasta din urma nu l-a dat in judecata?
    De fatp directorul A3 a preferat sa incalce, cu buna stiinta, inca o clauza din contract, dupa ce nu si-a exercitat dreptul (de fapt obligatia catre “stakeholderii” A3) de a apara reputatia firmei pe care o conduce.
    Doua rele nu fac un bine. Doua rele fac un rau si mai mare.
    @Gheorghe: Ar fi bine sa citesti inca odata, cu atentie, ce am spus. M-a deranjat faptul ca cineva incalca, in mod intentionat, o clauza contractuala, stabilita intre doua entitati private. Atunci pentru ce mai facem contracte?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.