Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

Înţeleg că-i trendy să dezbaţi planetarele probleme ale Mihaelei Rădulescu. În acest caz, vă rog să mă scuzaţi, însă eu n-am plecat la relache la Stambul ca să am de ce mă-ntoarce încărcat de furii inutile. N-am nici o părere, nu ştiu şi nu mă interesează cine-i vinovat, nu ţin nici cu Mihaela, nici cu Elan, habar n-am cine ar trebui să deţină custodia copilului, mi se pare normal ca problemele de cuplu să se rezolve sub plapumă (şi, dacă nu se poate, la tribunal, dar nu în ziare şi sau la tv) şi nu ştiu ce l-a apucat pe Lucian Mândruţă să se bage-n troacă. Deci vă rog să nu contaţi pe mine la afacerea asta urât mirositoare. Dacă vouă va face plăcere să comentaţi o ţigănie publică, n-aveţi decât, dar abţineţi-vă de la epitete nervoase.

P.S. Dacă Mihaela vrea să vină la mine-n emisiune, cum ne-am înţeles odinioară, să discutăm exclusiv politică, voi fi onorat s-o am oaspete. Rufe murdare nu spăl.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

  1. nu comenteaza, dar totusi scrie “mihaela radulescu” si pariu ca are cele mia multe comentarii la “articol”. Ce ticalosi sunteti cu totii. daca chiar vroiai sa nu te bagi in troaca, corect era nici sa nu mentionezi in blogul tau numele ei sau ceva legat de subiectul asta…dar n-ai rezistat tentatiei. hai sactir, ca sunteti toti la fel…uita-te la colegii tai din antene in ce hal au ajuns pt raiting. toti agramatii si manelistii societatii sunt adusi pe sticla la antene asa ca …v-as zice cateva, dar mi se cenzureaza mesajul.

  2. @oana: duduie, ce-i aia “sactir”? da’ “raiting”? ca io no habla ingles…

  3. mi-ai sters comentariul precedent
    si asta imi demonstreaza mie in mod evident
    ca nu esti,
    atat, nu esti.

  4. BAI FRATE…DACA APARE FEMEIA ASTA LA EMISUNEA TA SA VORBITI DESPRE POLITICA, SCHIMB CANALUL. JUR. NU MA INTERESEAZA CA SE BALACARESTE CU MILIONARUL EI DAR AM OBOSIT SA O AUD ZICAND:”EU , EU , EU SI IAR EU”. E MODERATOARE- BUNA, SCRIITOARE- SCARTITOARE, ACTRITA- MAI INCAPE-ZIC ASTA PTR CA SUNT IN DOMENIU, REGIZOR :))))))))))…DA’ ACUM SI COMENTATOR POLITIC? …POATE UN GAND, DA, CA ORICE CETATEAN AL TARII. DAR O EMISIUNE INTREAGA CU EA…NU ZIC CA NU ARE AVEA CE SPUNE- CA NU E PROASTA MOLDOVEANCA- DAR LA ATATA CULT AL PERSONALITATII…ZAU DACA VREAU SA O VAD. DINTRE PROASTA DE UDREA SI LAUDAROASA RADULEASCA, O ALEG PE NORICA. NU E ASA SEXI DA MACAR ZICE CEVA.
    TE ROG SA NU MA DEZAMAGESTI. TE ROG. TE ROG:))))

  5. Deci mai Victoras,vorba domnului Stan,ti-a spus oana hai sactir,deci numai,e gata..s-a terminat cu smecheria…o sa-ti scada “raitingu” la blog si o sa rada ciumpalacii…si am mai vazut un comentariu cum ca nu ai putut rezista tentatiei sa scrii numele Mihaelei R. la tine pe blog.Cred ca fix de Mihaela Radulescu nu mai poti tu…

  6. Daca toti astia “publici” v-ati putea vine orgoliul, ati intra in vreun top de genul celor pe care va imaginati/doriti sa le populati. Mi-e o mila/sila imensa. Sper ca am sa ma mut pe o insula din Grecia mai inainte sa imi ucideti iluzia ca nu totul e pierdut in lumea asta.

  7. Buna seara d-le Ciutacu,

    Ce bine ca ati revenit,ca a inceput sa-mi fie greu sa nu citesc blogul Dvs. in fiecare zi si ma bucur cand va simt aici,acasa,nu departe de tara.
    Ce bine-mi pare ca nu va amestecati in problemele personale ale Mihaelei.Imi place atitudinea Dvs.E bine ca mereu invitati oameni imbracati la emisunea Dvs(cum ziceti deseori).Pana la urma Mihaela Radulescu e binevenita,daca discuta problemele propuse de Dvs.Eu am vazut ieri Duminica in familie(o parte) si nu mi-a placut ca a prezentat evenimentul ei-nu era firesc sa discute problemele personale intr-o emisiune de divertisment in care e moderatoare.Ma rog,asta e…

    Va doresc o saptamana frumoasa,fara tensiuni care sa umbreasca amintirile din calatorie.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  8. Ceea ce nu inteleg eu de la cei care ii critica pe Firea si M.Gadea:
    De ce trebuie sa critici un coleg de munca, ca sa nu spuna lumea ca esti subiectiv?
    De ce trebuie sa ai neaparat o parere despre ceva?
    Daca tot ai decis sa ai o parere,de ce nu ai voie sa nu fii “cumparat”?
    De ce intotdeauna trebuie sa simti nevoia de a da explicatii, unor omuleti cu pareri pur si simplu absurde si lipsite de orice noima?
    P.S. Nu era mai frumos in Turcia?

  9. Un sfat pt cei 2 foshti sotzi; mi-am porkait fosta sotzie prin ziare shi TV (pe plan lokal, sunt din Oradea). Foarte mult a avut de suferit fiika-mea, shi akum normal k imi pare rau. Kiar dak kopilul meu e mai mult akum in grija mea, un kompromis pe kare l-a gasit fiika mea, incerk, deshi mi-e foarte greu, sa nu-i provok suferintze inutile, prin a-i reaminti ce fel de mama are. O intzeleg shi pe Mihaela Radulesku, kat shi pe ex-sotz, emotziile sunt enorme, dorintza de razbunare e mare, nu ai experientza pt astfel de situatzii, shi sigur, reaktzionezi atipic. Un sfat insa, timpul le rezolva pe toate, facetzi ceva mai bun ku viatza voastra, dekat sa v-o irositzi, ku un enorm konsum psihik, pentru NIMIK. Totul trece, doar un singur gand: sa traka kopilul ku bine peste asta. Restul? Sunt poveshti. Tu eshti de vina, bah tu eshti de vine, iar kopilul, nimenu nu shtie ce e in sufletul lui. Pakat, sincer.

  10. Cu masina sau cu avionul la Stanbul?? Vreau si eu sa plec si nu stiu pt ce sa optez Multumesc

  11. Cazul M.R mi se pare exagerat, din punctul ei de vedere. Fiind o persoana publica, cazul este amplificat exagerat. M.R. ar trebui sa se gandeasca de n ori inainte sa exagereze. Exista oameni in tara asta distrusi profesional pentru ca au indraznit sa spuna adevarul. Degeaba se lamenteaza ca nu a mai intanlit probleme de genul acesta. Ele exista de ani buni, dar respectivii nu sunt persoane publice si isi inghit suferinta in ei. Acum se intampla ce se intampla atunci cand cineva, din categoria V.I.P. (multi cu studii superioare nu ajung V.I.P.) ajunge sa pateasca ceva ce altii au trecut. Dar repete, totul se intampla pentru ca ea se considera V.I.P.

  12. nici eu nu l-am inteles pe mandruta.nu stiu ce treaba avea el la afacerea asta? e un fel de mircea radu al observatorului sau care-i treaba?

  13. Sunt sigur că dacă s-ar fi întâmplat unei femei fără notorietate publică, totul ar fi trecut neobservat. Totuşi admir puterea de luptă a Mihaelei Rădulescu, dar nu şi armele cu care luptă. Dacă dumeaei are drama asta, alte femei se strufocă zilnic cum să hrănească nişte guri flămânde dintr-un venit lunar modest. Baiul ei nu-i şi al nostru…

  14. Victore, pozitia ta mi se pare, mai mult decit corecta, in ceea ce priveste cazul in speta.Problema este ca nu NOI, ne-am bagat in viata lor, si ca EI, s-au bagat in viata noastra.Nu mai poti sa deschizi un ziar sau un post de TV, ca, gata, scandalul.Ce criza, ce probleme de viata ale oamenilor obisnuiti, noi trebuie musai sa vedem ce fac sau au mai facut imbubatii ! Nu ne intereseaza viata lor,pe care, ei insisi si-au pusa pe taraba, nu NOI ! Ma bucur ca te-ai relaxat pe malul Marii Marmara, ma umpli de invidie. Pe deseara, la program ! Te asteptam !

  15. Nu stiu exact situatia Mihaelei Radulescu,dar daca e vorba de vreun proces de divort sau de vreo reincredintare a minorului rezultat din casatorie(fapt care ar face explicabila toata sarada asta),atunci o inteleg pe Mihaela.De cele mai multe ori ,in asemenea procese,tatii se inversuneaza sa obtina minorul,nu pentru ca sunt interesati de soarta copilului,ci pentru a lovi in mama.E atitudinea clasica.Si ,in general,cand s-au clarificat lucrurile,(mama de cele mai multe ori obtine copilul,pentru ca e prea mic pentru a-i fi dat tatalui),tatal nici macar nu se mai intereseaza de soarta lui.Nu generalizez,pentru ca mai sunt si exceptii,cand tatal ramane cu copilul,pentru ca mama nu il vrea.

  16. auch! nu te intereseaza problemele nationale 🙁
    iti dai seama ce drama traieste romania si tu esti un insensibil?
    nu ai inteles ca de relatia lor depinde iesirea din criza ?
    😛

  17. Inteleg ca nu vrei sa te amesteci in scandalurile altora si-ti sustin parerea.Chiar daca Mihaela Radulescu iti este colega de trust,e fix problema ei cum isi rezolva situatiile familiale.Mai bine ne spui cum v-ati distrat in Istambul.:)

  18. off topic: victore ce-i cu mizeria aia de scrisoare publicata in JN azi? parca va adresati unui public care se vroia inteligent.. cine a decis publicarea ei a reusit sa-si bata joc de inteligenta noastra. o diversiune ieftina ce nu-si avea rostul. dupa razboi multi viteji se arata.
    “Deci, va multumesc inca o data tuturor pentru ceea ce ati demonstrat si in aceste zile: ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica, muncitoreasca, oameni de nadejde si la bine, dar mai ales la greu. Si de asta data ati demonstrat cat de importanta este solidaritatea muncitoreasca”
    Ion Iliescu, 1990
    va amintiti discursul? autorul este acelasi ca al scrisorii. il mai crede cineva?

  19. Mi se pare foarte corectă această atitudine.
    Nu cred că are ce discuta acea duduie despre politică în nicio emisiune, însă, cu atât mai puţin la dumneavoastră.
    Bine aţi revenit sănătoşi!

    Ar face bine domnul Mândruţă să-şi vadă de fasolea lui. De fapt, pe toţi ar trebui să ne intereseze ce vrej creşte-n grădina noastră şi să-i lăsăm pe ceilalţi cu ale lor.

    Ce Dumnezeu căutaţi acum la domnul Gâdea să gavariţi de această problemă? De când constituie “interes naţional” custodia unui copil?! Ce mizerii!

  20. hihihi
    pe principiul sa moara si capra vecinulului 😀
    fi-ar ai ( autocenzura de bun simtz) de bogatzi nu avetzi ce face? sau cum!!??
    cam de asta se chioraste lumea hulpava la acest incident nefericit ( privind inspre copil) , incident la care nu se astepta ( din prisma lu’ shantzerv aista – ma omule asha is fumeile, daca nu belesti ochiii de la inceput mai incolo belesti…hmm ) incident calculat pana la un punct pana cand au aparut lighioanele de paparaziii ca ii strang de gat de ce nu m-au calcat cu masina !!??? ( din pricina vedetei- profesioniste si mare amatoarea de …. ca deh vigoarea lu ‘dani nu e de aici colea )
    nu va place ce hables yo acilea nu cititzi sau mai bine sterge ciutacule tu
    in inchiere o zicere neoasa : de te amesteci cu zoaiele din troaca or sa te manance porcii

  21. @Respect_pentru_domnul_Ciutacu: “hai, sictir” nu merge cu “domnule Ciutacu”, nu credeti ?

  22. Buna seara!

    Nu-mi venea a crede ce senin,odihnit si relaxat v-ati intors in frumoasa tzarishoara.
    …Nu vreau sa va supar…da’ de ce numai rufele murdare din “marea familie a antenelor” nu le spalati? Hai no, va rog, va rog va rog spalati si aceste rufe murdare….varogvarogvarogvarog…

    Evident, glumesc.stiu ca Dv. nu va ocupati de barfa suburbana (chiar mondena fiind).

    Despre Dna.M.R. …ii doresc sanatate, minte si fericire!

  23. Ce nu inteleg este de ce v-ati gandit vreodata sa o invitati pe Mihaela Radulescu la emisiune. De ce ati discuta d’ale politichiei cu acest interlocutor? Este foarte buna la ceea ce face dar nu vad de ce asta ar califica-o sa isi dea cu parerea intr-o emisiune cum este a dumneavoastra.

  24. huh ??? care-i faza ca pe mine m-ai pierdut de musteriu …
    adica sunt in aceesi ceata obscura ca de obicei cand vine vorba de vedete si viata lor privata deci… no comment…

  25. Mindruta s-a dat de gol. A facut interviul pentru rating= bani. Bravo pentru Mircea! Scandalul Mihaelei nu mi-a redus ratele la banca nici mie si nici vecinului meu. Atunci, de ce subiectul este considerat Mindruta de interes national? Pentru ca Mihaela este o “vedeta”? Ma intereseaza emisiunea ei nu si viata privata.

  26. Foarte bine, indiferent despre cine este vorba sa isi spele rufele murdare inchis in baie.Dar la nooooooooooooooooi, cand unii din asta traiesc, din aratarea cu degetul si darea de lectii de moralitate, etica, familism impecabil ……….

  27. Bravo, o parere obiectiva … oar de ce trebuie sa ne priveasca pe toti Mihaela, problemele de genul asta ? Oare nu mai este nimic interesant la TV?
    Victor, sper ca te-ai relaxat in mini-vacanta (microvacanta) si te-ai intors cu bateriile incarcate pentru perioada urmatoare.

  28. De cand cu ridicatul poalelor in cap, in public, nu mai suport sa vad nici emisiunea “Duminica in familie” Pacat!Era o emisiune buna de divertisment…

  29. Eu am o problema. De ce se face atata valva despre Mihaela Radulescu si scandalul in care este implicata? . Ce porcarie..oricum vad ca nimeni din trust nu prea o place..cred ca doar Gadea care este IN Love .. sau o cunoasteti voi mai bine decat telespectatorii?
    Percep postul tau doar ca o atragere de cititori de taguri..altfel..nu-i vad rostul, ca daca as gandi altfel lucrurile as ajunge la concluzia ca in acest subiect nu esti obiectiv..din simplul motiv ca ai comentat acest eveniment.. spunandu-ti parerea cum ca..rufele nu se spala in public..

  30. Vazui ca fusasi la Sinteza Zilei si desi evitasi pe cat putusi , nu putusi sa scapi de subiectul de care era mai mult decat incantat Lucian Mandruta , si anume interviul pe care i l-a luat lui elan .
    Ca si dumneata , nici eu nu inteleg ce inseamna solidaritate de trust .

  31. PT IRINA:
    TE INSHELI AMARNIK. In ultimul timp tot mai multzi barbatzi cer inkredintzarea kopilului, dintr-un motiv foarte simplu: kunosk “Adevarata valoare” a fostelor sotzii, sunt konshtientzi k acestea nu pot sa aiba grija de ele, dar sa mai aiba grija shi de un kopil. E shi kazul meu, shi dah ma mandresk ku asta, am o fiika de kare am GRIJA (kiar anul trekut am fost ku ea la koncertul trupei IRON MAIDEN). Marea majoritate a kopiilor kare raman ku mamele lor, dupa un divortz, nu ajung prea bine in viatza, asta e realitatea, ne konvine sau nu.

  32. Recomandati colegilor din -Antena-,prietenilor sa o sfatuiasca pe Mihaela Radulescu ca problema dumneai nu sunt lucruri care sa ne priveasca pe noi toti Romanii, acest gen de probleme se rezolva strict in familie si nu la televizor sau in presa – altfel va iesi la vedere adevarata fata a acestei doamne – si chiar nu da bine, nici macar publicitate nu-si face – deci d-na sa-si rezolve problemele in liniste pentru ca asa da mai bine.

  33. Multa dreptate ai si o atitudine corecta pe care ar trebui sa o aiba tot trustul. Tocmai pentru ca este o persoana publica ar trebui sa nu se dea in spectacol in asa fel. Ar fi cistigat mult mai mult daca trecea sub tacere totul si ar fi tratat cu indiferenta orice actiune a fostului sot. Faptul ca are custodia copilului cel putin deocamdata nu o indreptateste sa faca ceea ce face. Foarte probabil ca nici Elan nu are dreptate in totalitate dar in aceste cazuri adevarul este la mijloc, amindoi sint vinovati in egala masura si ar trebui sa se retraga din ochii publicului si sa-si rezolve problemele ca doi oameni maturi si responsabili ce se pretind. Probabil insa ca tara are nevoie de o diversiune pentru a-si abate atentia de la alte probleme importatnte. Sa merg pina acolo incit sa ma gindesc citi bani iau pentru ca au “lansat” acest subiect ? Acuma imi dau seama de ce nu dorm bine noaptea, ca Mihaele s-a certat cu Elan! Bine ca mi-am dat seama ce am ca era sa ma duc la psihiatru din cauza insomniilor!
    Si spui ca a fost frumos la Istambul? Iti transmitem urari de bine tie si familiei tale, Anca si Mircea Dascalescu din Sinaia!

  34. este o moda mai nou sa iti speli rufele in public, de dragul audientei. nu conteaza pretul, important este publicul cat mai numeros.
    banuiesc ca stiti cum este, cea mai buna dovada sunt emisiunile din trustul dumneavoastra(“acces direct”, “observator” – care mai nou este o cronica mondena etc.)

  35. Voi femeile de afaceri,dive, cu bunici,bone, soferi si scoli pe bani multi, nu mai fiti voi si mamele perfecte. Mai lasati si mamelor de meserie mame,meritul de a fi mame. Nu va mai folositi de copii pe post de scut, cand aveti probleme cu media.

  36. incepe sa se dezumfle “mitul” mihaelei radulescu……a prostit atatia barbati…si asta, pentru ca este adevarat ce se spune – capul barbatului se afla in varful………

  37. Argh! M-am saturat de mondenitati. De ieri nu mai aud altceva decat ca Mihaela nu stiu ce cu Elan si copilul… la tv, la radio, pe bloguri etc. De ce m-ar interesa?!

  38. Domnule Victor nu-mi placeti deloc,dar asta e o alta problema.Gusturile nu se discuta.Felicitari,pentru atitudinea dumneavoastra fata de Mihaela.Nu e posibil sa distrugi viata unui om si sa-l tavalesti prin noroi.Tara,mama si copii sunt ceva sfant pentru orice om responsabil.Rad si pling in acelasi timp cand vad atata decadere umana.Scursuri ale societatii si detinuti dovediti,candideaza si reusesc sa ne hotatasca destinele.Dar sa revenim la subiect:urasc mizeria umana si sitatia din tara mea.Va veni Tepes sau vom pleca cativa sa-l cautam pe aiurea.Sa traiti bine.(stiu ca va place personajul)

  39. Era foarte deranjata ca o urmaresc “paparazzi”, dar cand nu o baga in seama pune repede mana pe telefon si cheama presa ca sa ia parte la viata ei care nici macar nu merita bagata in seama…

    Saptamana trecuta am pierdut un mare om al culturii nationale si noi vorbim de Mihaele si Radulesti… Pacat ca oamenii de valoare sunt ingropati de cacatul acesto nulitati. Mare pacat. Si ne vom da seama mult prea tarziu :((

    Azi, marele scriitor, istoric, critic literar, profesor universitar, senator etc, ar fi implinit 70 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

  40. Nota 10 pentru atitudinea de aseara din emisiunea “siteza zilei”! bine c-ai venit tu in emisiune ca domnii invitatii erau din “trust” de mult… In sfarsit un barbat !

  41. Daca esti vedeta de televiziune si basca ai si un sot/sotie milionar in dolari sa-ti pui viata privata in cui.
    Riscurile meseriei. I-mi pare rau de Raduleasca , nu cred ca merita un astfel de barbat. Macar compasiune merita in schimb , de spalatul rufelor in public nu trebuie sa te ocupi , se ocupa altii mai bine.

  42. Despre Mihaela se pot spune multe de bine si adevarte: ca este o femeie desteapta , o profesionista in ale televiziunii , o femeie frumoasa dar , singurul lucru care-i lipseste este clasa. Nu are “clasa” , nu este o lady. Si de aici tot scandalul asta peste care dam, cu sau fara voia noastra , in toata massmedia.Tot respectul meu , domnule Ciutacu.

  43. Bravo!! Iti impartasesc parerea. Prea mult circ, prea multa tiganie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.