Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

Înţeleg că-i trendy să dezbaţi planetarele probleme ale Mihaelei Rădulescu. În acest caz, vă rog să mă scuzaţi, însă eu n-am plecat la relache la Stambul ca să am de ce mă-ntoarce încărcat de furii inutile. N-am nici o părere, nu ştiu şi nu mă interesează cine-i vinovat, nu ţin nici cu Mihaela, nici cu Elan, habar n-am cine ar trebui să deţină custodia copilului, mi se pare normal ca problemele de cuplu să se rezolve sub plapumă (şi, dacă nu se poate, la tribunal, dar nu în ziare şi sau la tv) şi nu ştiu ce l-a apucat pe Lucian Mândruţă să se bage-n troacă. Deci vă rog să nu contaţi pe mine la afacerea asta urât mirositoare. Dacă vouă va face plăcere să comentaţi o ţigănie publică, n-aveţi decât, dar abţineţi-vă de la epitete nervoase.

P.S. Dacă Mihaela vrea să vină la mine-n emisiune, cum ne-am înţeles odinioară, să discutăm exclusiv politică, voi fi onorat s-o am oaspete. Rufe murdare nu spăl.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Rădulescu. Mihaela Rădulescu. Nu gust

  1. E si normal sa nu vrei sa comentezi din monden. Altfel ai fi trecut cu blogul in categoria TABLOID si te-ai bate cu cei de la Libertatea la audienta pe net.
    Felicitari, ma bucur ca in continuare accesez blogul tau sa citesc comenturile tale referitor la treburi mult mai importante decat reletia lui X din trupa Y cu nu stiu care Z.

  2. Vai dar cum se poate , adica nu esti solidar ca restul trustului de care s-a dezis “vandutul” Mândruţă ? “Mahalaua” vinde bre in Romania. Uita-te ce trafic fac deontologii pe tema asta…

  3. Mandruta cel putin a facut un interviu obiectiv. Dar, Gabriela Vranceanu Firea a fos si este partinitoare, si am inteles ca si Gadea il condamna pe Mandruta. Un ziarist nu are voie sa fie partinitor. Dupa circul asta nu mai vreau sa o vad pe Mihaela R. Pacat ca sunteti “onorat” sa o aveti la emisiune.

  4. Mi se pare corect ceea ce spuneti domnu’ Ciutacu.Nu avem noi ce sa ne bagam in viata lor privata.Si da,problemele de genul acesta se discuta la masa rotunda intr-e patru ochi.De ce toata lumea are tendinta sa isi televizeze problemele personale?Vedeti,ati venit in Romania.Nu era mai bine acol la turci?

  5. @Violeta P: orice invitat, inclusiv Mihaela, ma onoreaza cu prezenta sa.

  6. Am inteles asta cu Mihaela…da o parere cu privire la recenta vizita “pe blat” a presedintelui maghiar ne puteti da? Eventual o reactie la analiza facuta aseara de colegii dvs. la sinteza zilei?

  7. atitudinea dvs. mi se pare corecta. eu nici magar nu stiu exact despre ce-i vorba. de fiecare data cand aparea stirea cu Rihaela Madulescu,schimbam postul,dar pe urmatorul aparea iar din nou Rihaela,Razvan & Dani Otil,paparazzi…practic suntem agresati. nu mai poci sa suport asa ceva.

  8. @theKid: aseara beam yeni rakî pe malul mării Marmara, n-am văzut nimic

  9. ok, pai eventual daca aflati si aveti chef, as fi curios daca va deziceti de atitudinea lor sau nu.

  10. Cand un scandal face rating si vinde ziare, nu mai conteaza ca una dintre persoanele implicate iti e ba colega, ba prietena sau chiar ruda. E urat si chiar penibil ce se intampla in toata presa referitor la aceasta situatie. Nu ma intereseaza cine e de vina, dar nu mi se pare normal ca Mihaela sa fie subiect de discutie pana si la OTV.A realizat, totusi, cateva lucruri bune si, repet, e scarbos ( scuze) ce se intampla.

  11. Nu ne povestesti si noua cum a fost la Istambul? Ai vizitat ceva interesant? Tot timpul mi-am dorit sa vad Moscheea Albastra. Poate intr-o zi…

  12. @theKid: nu am nici timp, nici chef si nici nu ma dezic in general de colegi
    @Petrisor: rachiu turcesc cu anason

  13. In legatura cu subiectul MR no comment. E o femeie desteapta si profesionista. In rest nu ma intereseaza.

  14. Yeni inseamna nou. Raki e bautura lor, cum ar fi tuica noastra. Mie nu-mi place. E scarbooasa, dar e gustul meu. No offence!

  15. Mihaela e fată frumoasă, deşteaptă (mai bine era băiat… şi scăpa mai ieftin) cu multe, chiar foarte multe probleme pe care, se vede treaba, le gestionează destul de bine. E ca peştele în apă s-ar putea spune. Înclin să cred că aceste probleme sunt adevărate s-au cel puţin aşa se pare. Nimeni nu-şi doreşte aşa ceva şi nu ne rămâne decât sa-i urăm succes cu rezolvările…cred.

  16. sa nu-mi mie cutzu daca nu e vinovata si raduleasca pt tot balciu asta.nu putea spune simplu “no coment”decat sa se balacareasca in public.Mai sunt oameni care divorteaza si nu au facut un razboi mediatic din asta.pt. Filip iar copilul nu are nici o vina nici macar aceea ca are parintii care-i are.

  17. Eu cred ca Mihaela Radulescu nu va mai avea mult timp emisiune la antena1, cred ca locul o sa ii fie luat, cel mai probabil, de Andreea Raicu. Ramane de vazut daca am sau n-am dreptate… Si inca ceva: pana la divortz, nici un ziarist nu s-a luat de Mihaela Radulescu. Dupa divortz cineva le-a dat verde…

  18. Ce rau imi pare de Mihaela ca nu are unde sa locuiasca,e nevoita sa stea la hotel….ce sa mai zic de saracul copil…sunt mai saraci decat saracii.Poate se gaseste cineva milos care are vreo camera disponibila.eu as avea dar e cam departe de Bucuresti,i-ar fi greu cu naveta la serviciu.Ca la serviciu nu trebuie sa renunte in nici un caz,acum ca e singura ei sursa de existenta.Dar ea e puternica,va reusi…oricum problema ei e intr-adevar de importanta planetara,ii inteleg asiduitatea cu care o sustine in toata mass-media.

  19. nu vreau sa fiu nici misogin, dar nici nu pot sa nu-i dau oleaca de dreptate elan-ului.pina la coada e vorba lu rabi,important ar fi pt. toti sa ne mai lase in pacea noastra cu ale lor, ca le avem toti pe ale noastre.

  20. felicitari.imi place cum gandesti.daca as avea o putere in tara asta as interzice sa apara pe piata tot felu de ”reviste”sau tot felu de reportaje prin ziare pe care nu intereseaza pe nimeni sau acele persoane interesante de asfel de subiecte sunt lipsite de materie cenusie si in lipsa de ia citesc asa zise stiri.

  21. Corect, domule Citacu; ceicare nu au viata lor sau o au mult prea goala simt nevoia sa participe,trup si suflet, pro sau contra, la viata altora. Ma bucur sa vad ca nici pe dumneavoastra nu va intereseaza asa ceva, nici nu ati putea ,avandu-i pe Masha si Vladut,suficienti sa va umple o viata sufletul !

  22. Cum sunt turcii-mai civilizaţi ca noi,mai amabili,ştiu să facă turism?N-am fost niciodată la ei…

  23. OFF TOPIC:

    Domnule Ciutacu,

    Dacă doriţi să faceţi o emisiune „TARE” şi care cred că o să fie lider de piaţă în ziua respectivă, „comiteţi” o emisiune pe tema taxei radio şi tv, în care să amintiţi (merge o anchetuţă prealabilă… ;):D ) cât de stufoase sunt organigramelor respectivelor societăţi, cum dintr-un post au puiat încă 5 (că, deh, e bine pe banii statului!), cum au ajuns acolo diverşi angajaţi, care a cui soţie este şi care-s încrengăturile neamurilor acolo, iar pentru ca toate astea să fie posibile, s-a impus prin lege o taxă pentru firme şi persoane fizice, uneori fiind o dublă taxare – o dată pe apartamentul unde este sediul social al firmei (firmă mică, să poată să mai trăiască şi românul, să-şi mai crească un copil, să-şi mai poată lua un medicament la nevoie…) şi ÎNCĂ o dată familia care locuieşte acolo!

    Cu stimă,

    Jimmygrey

    (scuze pentru pseudonim, dar e lesne de înţeles motivaţia sa…)

  24. Domnule Ciutacu, parca vad ca o sa va dea Raduleasca prin ziare ca nu stiu ce ati mai zis de dansa si s-a simtit ofensata. Tin minte ca si Badea a avut un mic conflict cu dumneaei. Eu cel putin nu o suport, mai ales cand face tiganii de genul la tv.

  25. @Codrin: nu avem nimic de impartit, nu facem parte din aceeasi lume.

  26. Paranoia e in floare. De ce s-ar fi luat cineva de Raduleasca in timp ce era casatorita, daca nu exista un scandal de proportii? Acuma e caterinca, ratingu-l, scandal, Dani, nebuneli.

    Oana,ce ai tu cu OTV? Cu ce sunt mai bune celelalte emisiuni tip tabloid? Intradevar sonorizarea si profesionismul cu care se filmeaza, studioul…Dar in rest?

    Parerea mea este ca adevarul e undeva la mijloc si ca o prblema de familie, s-a transformat intr-un circ mediatic. Pacat, pentru ca Mihaela chiar e un om de valoare. O duce capu ( rau de tot, cam mult pentru o tipa buna, ar zice multi), e buna si mama ma-sii are o cariera de succes. Acum , nu putem fi pefecti cu toti. Poate nu e bine ca s-a bagat in ditamai scandalul, dar s-a intmplat.

    Ne-am trezit toti neprihaniti sa comentam…Cred ca asta-i problema romanilor legat de orice problema sau eveniment. Gen, ne plangem ca merge prost sistemul, cand si noi suntem ca niste rotite care se mai blocheaza uneori. Spre exemplu, eu, ma plang de controlorii din RATB, dar nici eu nu-mi iau bilet. Eu macar realizez ca nu sunt sfanta si ca e si vina mea, ca si eu fac sistemul sa mearga prost.

  27. printzipuri & moralitate la greu. este multe femei in tara asta subdezvoltata pe care nu le vaneaza paparazzi,dar care duc o viata insuportabila,plina de privatiuni,nedreptati & saracie fara numar. ele n-au avut norocul sa fure & sa se apere,sunt pur & simplu niste frunze-n vant. totusi,Rihaela Madulescu are alte posibilitati & nu e lipsita de orice aparare,precum majoritatea femeilor din tara asta care este. nu-nteleg de ce provoaca atata circ. o sugestie am pt. majoritatea femeilor: dragi femei,treceti la iudaism! s-ar putea sa va fie de folos.

  28. @Anda: acelasi ca si al comentariului tau. diferenta e ca-i blogul meu

  29. Da’ ce-aveti fratilor cu ea? I-ati tinut cumva luminarea? Sau nu vreti sa lipsiti din troaca colectiva?
    Uite-asa Basescu e pe primul loc in sondaje, inca la peste 50% …Cred ca asta ar trebui sa intereseze cel mai mult si, daca nu il mai vreti o tura presedinte , directionati-va energiile spre el. Asta va poate schimba viata( inc-o tura sau nu pentru Basescu), problemele Mihaelei Radulescu ramin ale ei si ,zau, nu au nici o implicatie in viata voastra.

  30. @malicious: Nu m-ai inteles. Era vorba despre faptul ca nu vad rostul dezbaterii atat de aprinsa si continua ( in special seara) pe acest subiect. Si apropo, nici nu-mi place OTV-ul. Nici nu stiu de ce iti dau explicatii. In fond, imi exprimam si eu o parere, ca si tine si nu te ia nimeni la rost, asa ca ”Take it easy” cu cerutul explicatiilor, da?

  31. Victor, pacat ca esti impartial cu colegii tai, primii care s-au bagat in troaca au fost madam Firea si Mihaita Gadea. Ambii in apararea “divei”. Cel putin Mandruta nu si-a dat cu parerea, doar a pus intrebari si atat. Si as mai fi curios sa aflu daca ai fi onorat si de prezenta lui Elan intr-o emisiune la tine ?!

  32. @Mircea: poate partial:) Gabi si Mihai pot s-o apere pana le vine acru-n gura, nu ma pasioneaza. la fel, nici subitul PR al lui Mandruta nu-mi miroase bine. fiecare se baga-n ce troaca vrea, nu simt nevoia sa ma amestec.

  33. Rachiu turcesc rachiu turcesc,anason anason,dar ca
    ” pruna nu-i” sa fie clar Victore.

  34. @Victor, scuze PARTIAL, de fapt am intentionat sa pun un NU intre cuvantul ca si cuvantul esti. In rest numai de bine, te admir mult si mi-ar parea sincer rau sa te vad in corul laudatorilor, pt ca sunt convins ca in sufletul tau stii exact ca nu merita.

  35. lovit la pct ochit, mihaela. de fapt asta e ar trebui sa ne pese de cele importante si nu de fufe, chiar daca se cheama MR, a caror viata amoroaso- aventuroasa ar trebui sa ne intereseze spre deloc.

  36. DOMNULE CIUTACU, NU SUNTEȚI UNUL DINTRE CEI PE CARE ÎI SIMPATIZEZ, ÎN SENSUL CĂ PREFER SĂ VĂ CITESC, DECÂT SĂ VĂ VĂD LA TV. ,DIN CAUZA UNOR DERAPAJE ȘI EXCESE DE ZEL ,PE CARE „DIRECTUL”NU LE POATE DISIMULA.ÎNSĂ, TREBUIE SĂ RECUNOSC FAPTUL CĂ AȚI LUAT O DECIZIE CORECTĂ ȘI ELEGANTĂ DE A NU VĂ BĂGA ÎN ACEASTĂ MIZERIE FĂRĂ MARGINI, ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ ,DPDV JURNALISTIC, SUBIECTUL ESTE FOARTE OFERTANT.SUNTEȚI, FĂRĂ ÎNDOIALĂ, UN PROFESIONIST,CĂRUIA ÎI SPUN ATÂT: CHAPEAU BAS!!!!

  37. Poate ca madam radulescu o fi victima, posibil in aceste vremuri ciudate, dar ii si place, frate, face parte din gena ei, ea tre’ sa fie in prim plan, de ea tre’ sa se vorbeasca, ea tre’ sa fie vazuta de un public cat mai larg, viata ei e publicitatea iar noul ei deliciu este auto-victimizarea ca “femeie singura cu un copil”! Sigur, e nefericita si neajutorata, singurica in ghearele paparatilor, “desi are alaturi un barbat care-o sustine”, dar e atat de pervers placut sa fi totusi mica si persecutata si chiar agresata de 15 barbati odata! Dar ea e mihaela radulescu, are telespectatorii de partea ei si-i o femeie tare! Stiti ceva?! N-o luati suta la suta in serios si nu-i prea plangeti de mila: e puternica, e indeajuns de unsa cu tot felul de alifii si ii place-al naibii noua postura! Are inca o ocazie, in afara emisiunii ei, sa mai mitralieze urechile cui asculta, cu o mie de cuvinte pe minut, toate despre cat de grozava e ea! Fiindca orice o poate ucide pe mihaela radulescu, numai modestia nu!!!

  38. Un punct de vedere serios si raspicat. Ar putea sa ia mai multi exemplu de atitudine, si nu sa se adune in orice gramada care cere varf de rahat, pentru a orna scandalurile mondene, futilitatile, barfele ordinare.

  39. nici eu n-am de gand sa comentez tigania asta, constat ca unii nu se dau in laturi de la nimic pentru e ramane in atentia publicului, fie chiar un umilitoarea postura de victima. din punctul meu de vedere, trebuie sa fii complet lipsit de demnitate ca sa tansformi propria drama personala intr-o punga de aurolac pentru amatorii de telenovele.

  40. @victor: era sa spun ca esti ca inr-unul din bancurile cu iepurasul (am venit sa va spun ca pe mine sa nu va bazati!), dar ti-ai lamurit pozitia cu “prietena” anda. pe cine avem diseara?

  41. Ciutacule,de acord cu tine 100%,mie mi se pare cA FATA ASTA ALEARGA DUPA PROTAGONISM CU ORICE PRET!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.