Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Inchis pentru Istanbul

Inchis pentru Istanbul

Pana luni, in jurul pranzului, ma tin departe de blog. Sunt la Istanbul, cu ai mei, la niste prieteni si n-o sa stric bunatate de week-end pentru politica si alte mizerii. Daca aveti chef sa cititi, va recomand povestile Vladutului si ale Mashei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Inchis pentru Istanbul

  1. Da’ poate ne spui cu ce-ti platesti vacanta la Istanbul? Nu cumva de pe urma politicii si a altor mizerii?

  2. Distractie placuta si te asteptam cu forte proaspete luni sa-i laudam din nou.

  3. Stiu ca emisiunea in care ati luat apararea Elenei in a candida la europarlamentare a fost un pamflet.Oare Elena si colega ei Roberta au citit “Testamentul” si mai ales “Cel ce gandeste singur” poezii scrise de Tudor Arghezi.Poate mai invata si ele ca este bine sa-si schimbe discursurile laudative de tip coreean si sa vada cum gandeau bunicii lor,chiar daca au trait si in dictatura.

  4. @Cuppytzu’: nu ma intereseaza premiile concursurilor unde nu particip.
    @Anda: ba da, fix de acolo am banii.

  5. Vă invidiez! Să aveţi un week-end marin, făr’ de venin!
    La bună revedere!

  6. Buna seara d-le Ciutacu,

    Vad ca ati intrat pe blog,asa ca imi permit sa va urez numai bine,sa fiti sanatosi toti trei,sa veniti relaxati si fericiti!

    Cu acelasi respect si cu drag,
    IoanaP

  7. Poate băgaţi după revenire neşte poze mişto. Distracţie cultural-artistică şi amical-familială frumoasă!!!

  8. Pentru ca am tras concluzia ca avem antipatii comune, si pentru ca stiti (intreaga echipe /prieteni) sa folositi informatiile mai bine ca multi altii; am sa va rog sa verificati urmatoarele:
    In seara de 7 Martie pe cursa LUFTHANSA de Munchen care ajunge in Bucuresti la 00:25, la business class, a sosit Primarul sectorului 6: D-l Poteras. Linga el, probabil, sponsorul: (daca am inteles bine Dogaru, amandoi dovedind bune calitati pentru numerele mari de camasi – nu neaparat la umeri – mai mult la cingatoare).
    Venind din locurile economy, o tanara deosebit de prospata cu un piept demn de reviste de barbati le soptea (poate mai mult primarului) vorbe grele?
    Pe acelasi rand cu domnisoara alti 3 tineri, cu atitudini de functionari publici si soferul sefului (Dogaru sa fie?), ochiul vigilent si organizator.
    Intreaga trupa a fost oprita de vamesi pentru controlul armelor (caci “domnii” erau uniti de aceeasi pasiune arzatoare a vanatorii). De apreciat ca valoarea armelor, data de cutii, era proportionala cu lungimea curelelor.
    De unde veneau?
    Dupa tricourile organizatorului si etichetele de pe bagaje din Namibia, caci e clar, nici macar leii nostrii nu mai sunt ce au fost, sunt mult in urma leiilor namibieni.
    Curios e ca un safari incepe de la 7-8 zile (vezi: http://www.africanhuntingsafaris.com/african_safari_hunting_package.htm ) si incepe de la 6800 USD fara trasnport si multe alte servicii….
    Sa fie o excursie in folosul sectorului sau o scurta vacanta / concediu, facuta pe costurile unui sponsor dezinteresat???
    distractie, vacanta resuita si o seara buna

  9. salut ne-ai dat o recomandare pe cinste.am zimbit cu gura pin’ la urechi.ce-mi pare rau ca pot sa intre oameni care nu te agreaza si pot sa scrie vrute si nevrute acolo.doar asa sa se afle in treaba.daca ai un copil cu psihicul tare si poate sa suporte toate timpeniile debitate de toti derbedeii este bine.sa-ti traiasca copilul.hai sanatate si distractie placuta.sa vi cu poze si lucruri utile pe care sa le aplici aici.nu mai este nevoie sa zic asta da o zic sa ma aflu in treaba.bay-bay

  10. Va doresc vreme buna si as vrea sa va intreb ceva.Cum si de ce ati adunat in Dv. atata ura si cum o puteti suporta?Stiti ca ura distruge persoana?Si,recunosc-atunci cand apareti la Antena schimb canalul pt.ca ,pur si simplu,nu pot suporta atata ura si incrancenare!

  11. Poate vei discuta saptamana asta despre problema de la PSD Buzau. E mult mai spumoasa decat ceea ce s-a scris in presa. E interesant cum se autodistruge Geoana.
    Distractie placuta si pofta buna, ca turcii au mancare buna.

  12. Salut , am o informatie super pentru tine si sper sa iasa la suprafata golaniile unei Primarii care , in momentul cand vinde casele nationalizate pe legea 112 sau 10 , obliga cumparatorii sa se ocupe si sa plateasca Cadastrul , iar facturile , prin intelegere cu unele firme de cadastru , se fac in numele Directiei Serviciilor Publice , si nu ale persoanei care a achitat.Deci , ce sa mai inteleg , exista contabilitate “dubla” la aceste servicii ? Daca aceste servicii se incarca cu aceste facturi , atunci toate aceste sume imense unde se “scurg”? Mai ales ca dupa Legea 112 , proprietarul are obligatia
    de a intocmi cadastrul.Pot sa dovedesc acest fapt.Astept raspunsul tau si multa bafta.

  13. Bre, bună idee cu Stanbulul. Decât să-i vezi pe ăştia mâncând rahat mai bine mergi la ăia care fac rahat cu adevărat comestibil. 🙂

  14. Ei tocmai spuneam acum cateva zile ce apreciat este Baselu in Hunedoara. Ei bine in exclusivitate numai pe blogulul lui Ciutacu candidatul PDL pentru Hunedoara este…Elena Basescu…din acest moment trebuie sa-mi faci maestre pagina speciala pe blog.

  15. D-le Ciutacu,la intoarcerea de la turci v-as ruga,cu forte proaspete,sa comentati curajoasa decizie a Partidului Conservator de a candida pe aceesi lista cu PSD la Europarlamentarele din vara.Mi se pare un subiect mult mai de substanta decit eventuala candidatura a Elenei Basescu.

  16. sper din suflet ca v-ati relaxat acest weekend si incepeti aceasta saptamana mai bine dispus.

  17. sper ca sunteti in forma si gata sa loviti, verbal desigur, in cei care merita

  18. politica ….mda am inteles, dar cand spui “mizerii” te referi la colegutza Radulescu?Buna eticheta si oportuna pentru voi

  19. @lili: cand o sa ma intereseze viata si opera Mihaelei, o sa anunt; acum, nu

  20. raspuns pentru Claudiu:de ce esti ofticos, poteras a rezolvat toate problemele din sectorul 6 si merita si omul sa se relaxeze intr-un safari, si bineinteles nu singur ci cu angajatii fideli si stresati de atata munca, din primarie.Asa intelege PDL sa stranga cureaua, niste nesimtiti.Pe noi ne ia dracu aici si ei vaneaza lei in Namibia ca in romanica vaneaza numai euro.daca le-a fost bine de ce nu au ramas acolo era tot ce mi=as fi dorit.Sa=l intrebam pe boc, nu cumva imprumutul de la FMI, le trebuie pentru campania electorala si astfel de vacante?

  21. 40 de ani am visat sa-mi cunosc tara. Azi o cunosc.Semiprezidentiabilul va fi curand prezidentiabil, cultul va fi curand perfect stalinist.Asa vrea poporu’ (vezi cele 42 de comentarii anterioare).Mintiosilor, pana la “prezidentiale” nu mai aveti prea mult timp. Cititi-i repede pe Soljenitin, Bulgakov,Dombrovskii,Lancranjan, Marin Preda… Poate veti intelege ceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.