Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Lăsaţi-o pe Elena Băsescu să candideze!

Lăsaţi-o pe Elena Băsescu să candideze!

A sosit momentul să dăm de pământ cu mogulii de presă americani care s-au îmbogăţit în vremuri tulburi din contrabandă cu alcool şi acum vor să pescuiască iar în ape tulburi. Fiind pe mână cu Vântu şi Voiculescu, aceştia şi-au permis, pe nedrept, să batjocorească, în beneficiul grupurilor de interese din energie, “un biet copil nevinovat”, “femeia asta” pe care până şi domnu’ TRU o apreciază. Vă ofer, cu mare scârbă-n suflet, o mostră de “tonomat cu ieuro”, dar plătit în dolari.

“Elena Băsescu, fiica preşedintelui României Traian Băsescu, obişnuieşte să petreacă în cluburi până la primele ore ale dimineţii, să defileze pe podium la prezentări de modă şi, uneori, să faulteze limba română” – scrie agenţia de presă Associated Press, preluată de NBC. “Tânăra membră a Partidului Democrat Liberal candidează pentru un loc în PE, chiar dacă unii dintre criticii săi nu o consideră decât o păpuşă Barbie”.

În semn de protest faţă de josnicia acestor americani duplicitari, care după ce-au băgat lumea-n criză şi-au pus un negru la Casa Albă se iau de fata lu’ domnu’ preşedinte al nostru, declanşez, oficial, acţiunea “Lăsaţi-o pe Elena să candideze”. E a noastră, ne e dragă, ne fălim cu ea, deci jos labele de pe viitorul ei politic!

UPDATE: Clar e o conspiraţie universală. Toată lumea are ceva cu fata (1 şi 2)

Ţăranu’ de Badea are şi el o părere scrisă despre curve. Consemnez ca atare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

189 thoughts on “Lăsaţi-o pe Elena Băsescu să candideze!

  1. Problema nu e la cine candideaza ci la cine voteaza . Oricine are dreptul de a candida, chiar si fata presedintelui,si daca nu ne convine candidatura respectiva nu votam partidul pe a carui lista candideaza .

  2. Eu aș vrea să mă cositoresc,poate așa nu mai amenință tata cu distrugere de fam.de pînă la neam,dacă nu tac din gură, asta sa întîmplat in 2006 știrile orele 13 antena1.Nu te poate surprinde nimic în ziua de azi în ROMÂNIA, totul e posibil,sa pierdut acel discurs.

  3. Balada dedicata domnisoarei este tare si adecvata.
    Ai dracului americanii astia, nu s-au parasutat 50 de ani la noi sa ne salveze si acum se iau de parasutele noastre!

  4. NU TE LASA ELENO!!! Te rog sa candidezi pentru noi! Cei de Bruxelles vor sa te aleaga purtatoarea lor de cuvinte!
    Eu Salem Been-Laden TE SUSTIN PERSONAL CU 5 VAGOANE DE ” NU TE LASA ELENA “

  5. @stragopulos:
    stimate,asta ai inteles tu.de la badea.eu am inteles manipularea prostilor fara carte.observ cu placere ca incerci sa-mi explici ceea ce ar trebui sa inteleg cu propriul cap.sa stii ca te respect,pentru felul in care interactionezi.si imi pari un om care stie ce vrea.in orice caz eu nu am un partizanat politic,mi-e la fel de scarba ca si tie de propriile noastre tare,insa:
    nu pot fi manipulat si nu ma las.
    pot sa judec cu propriul cap,nu am nevoie de idei pe care sa mi le indese cineva in gura,
    vreau sa traiesc liber.nu vreau impulsuri,vreau solutii.
    daca m-ai inteles,inseamna ca am reusit sa sintetizez bine.daca nu,poate mai incerc.heiho

  6. Pot sa va povestesc cum mi-a furat Andrei Plesu palaria in trenul accelerat Iasi-Timisoara?

  7. Ziare.com: 19:52 – Tinerii PD-L-isti o sustin cu ardoare pe Elena Basescu.

    Parca la ei se zicea ARZOARE!

  8. “în articolul AP (Associated Press) , în care se precizează că Elena Băsescu nu a răspuns mesajelor în care i se solicita să îşi prezinte punctul de vedere.”

    Baseasca aia mica nu si-a prezentat punctul de vedere pt ca se tot chinuie sa editeze o fraza de una singura.
    ce sa ii faci, daca nenea boc nu mai raspunde la telefon de cand il asalteaza neamurile sa le dea cate o functie pe ici pe colo. 😀

  9. Mi-a placut emisiunea “Sinteza zilei”,aveti dreptate,s-o lasam sa candideze, s-o sprijinim din toate pozitiile si din toate puterile !
    Sa facem referendum!!!
    Toti o vrem pe ea ! E-le-na !E-le-na!
    Jos Pippidi !Pippi-diiii pune-ti iegarii si treci la jogging !
    Excelent !Ce demers extraordinar!Asa va vreau!
    M-am distrat ! OK !
    O zi buna !

  10. Protestez impotriva Drei EB care abuzeaza animalele..Calul se foloseste in pozitie patrupeda cand se sta deasupra si tot asa cand se sta dedesupt…
    S-a verificat din trei surse daca animalul din foto et cal sau iapa?Medic veterinar,proprietar su Dra EB?
    S-a verificat daca acest calut ,deloc roz si cu zvastica e lesinat de placere,anesteziat sau lesinat de foame intentionat pentru a-i slabi potenta?
    S-a verificat daca animalul din foto nu e cumva o metafora si simbolizeaza doar clasa politica din Romania ,starea natiunii sau parlamentul european pe care Dra EB sta calare?
    In rest ma asociez cu toti cei care sustin dreptul Drei EB de a candida oriunde si oricand,cu cei care apara libertatea individuala si de partid a Drei EB ,cu cei care apara imaginea Drei EB si prin ea imaginea incredibilei si fascinantei noastre Romanii…eterne…”Eterna si fascinanta Romanie “…Incredibila si incremenita Romanie

  11. 40000 euros salariu?Va servesc pe toti la Parlamentul European pentru a zecea parte…Va rog trimiteti-ma acolo….drragi tovarrasi si prretini…..Diferenta o utilizez pentru scopuri caritabile.Sa-mi iau un costum,un aparat de ras,o secretara ,un pix,rechizite,Dex….
    Va multumesc pentru intelegere si sprijin

  12. Daca era Pippidi calare pe cal in foto ,era saracul mort definitiv si Dna Pippidi actionata in justitie pentru tratament inuman aplicat animalelor….Ramanea Dna P sa calareasca imaginar pe zvastica ce probabil i se lipea ca un actibild in pozitia sezand pe calul mort

  13. exista un soi de varza…de bruxelles,acum o sa exportam si noi ceva….poate iesim din criza.

  14. Intr-o tzara de boace copilele nevinovate au dreptul lor la succesuri. Iar de mai ai si o gena paterna atinsa de spritz lesne-i sa-ti fuga mintzishoara cu gindurili la brusel. Traim inca sub vremuri de basel.TRU?

  15. Deh, la Nuţica 2, pe blog scrie cu diacritice (mânca-u-ar tata de fată deşteaptă!). De ce oare nu cred că este scrisul ei?!

  16. Domnilor,lasati-o pe Nuti in pace ,merge la specializare la Bruxelles,doar e “varza “…..

  17. Ziceti sa fim ingaduitori cu copilasul asta scump si drag al lui to’a’rasu’ Basescu, care vrea sa-si vada copilasul europarlamentar la Bruxelles. Dac-ar ajunge acolo, ar lua-o toti ,,in balon”, cum se spune, cand ar vedea cat de INCULTA si de PROASTA este(scuzati ultimul cuvant, dar asta-i ADEVARUL). Stiu ca nici DVS. nu sunteti un fan al ei, dar va distrati copios pe seama ei, a inculturii si prostiei ei si a ,,protectiei lu’ taticu’ ” , lu’ nea Basescu. Oricum, daca candideaza, va duce la Bruxelles, in cazul in care va ajunge acolo ea si nu d.-na Alina Mungiu-Pippidi celebrul cuvant,,succesuri”, care va deveni astfel, un cuvant de larga circulatie internationala, deci tot va lasa ceva dupa ea. 🙂 🙂 🙂

  18. inteleg ce i-a facut lu hrebe junior, dar cu kalu ce mai vrea?

  19. Chiar am inceput si eu sa cred in Teoria conspiratiei. Ma uit la calul de supt Elena si ma intreb, ce-o conspira animalul??? ca prea trage cu ochiul la ,,modelul politic”. O fi sahista? alta intrebare care ma nedumireste. Si uite asa, din tropaitul calului il salut pe Tonomatu cu ieuroi. Iunait Iunait Iurop. Foarte tareeeeeee frateeeeeee :))))

  20. koane Ciutacule, sa ma dumiresti ca nu-ti citeste mesajili secretara, baga un raspuns din ala 1313 :))))))

  21. A inceput sa ma cam plictiseasca Elena Basescu.Mi-a placut Antonescu in confruntarea cu Tariceanu,ultimul nu depaseste inca statutul de premier.Parca a ramas ancorat in trecut.Scriu si eu despre ce imi place…ca Baseasca… mi-e lehamite

  22. Da ce are fata, ca are ..IQ comunitar, o sa vedeti voi misogini si invidioase

  23. @ Gazetaru…
    Mai “cultu” lu’ taticu’,ce-ar fi sa te facem si pe tine PROST si INCULT???Si sti de ce?..Fiindca iaca ai scapat pe tine o cacofonie in discursul ala “inteligent” pe care l-ai scris…
    “Daca candideaza…”
    Ei si ce daCA CAndideaza???
    Cel mai fain ar fi daCA CAstiga.
    CA CAre ar fi problema???
    CA CAra cu ea la Bruxelles cuvantul “succesuri”?
    Bine CA CAra ceva si nu merge cu mana goala.
    Lasand gluma la o parte sa sti ca eu nu te fac prost si incult fiindca ai facut o greseala,numai intrebam “ce-ar fi daca…?”
    Ni se intampla tuturor sa mai gresim si hai sa nu mai fim asa de critici cu astia tineri.Hai sa-i incurajam putin.Chiar ai impresia ca americanii sau alte natzii de astea elitiste au tineri mai inteligenti?Vai mama lor.
    Toate cele bune!

  24. @ Dana…
    Nu numai ca Obama e negru,dar e un negru prost.Pai te iei de fatuca asta si “vanatu” ala e asa de bolovan ca a citit de pe prompter discursul altuia.Si ce e mai grav ca nici nu si-a dat seama.Asa ca nu-i mai tine mana la curu ala negru ca e mai prost decat prevad toate legile internationale.In alta ordine de idei,de cand un ziarist nu are voie sa-si exprime opinia???…Esti mai varza ca Lenutza fata draga…
    Lasa-neeeeeee!!!

  25. Eu cred ca BASE vrea sa arate ca numele BASESCU conteaza in Romania si ca in ciuda faptului ca fiica sa ,,nu stie vorbeste romaneste,,ea va castiga scaunul de europarlamentar datorita numelui sau .Intr un cuvant vrea sa arate ca ,,basescu=brand,,

  26. Întrebarea pe care nu întîmplător si nici dezinteresat ai pus-o drei.EBA în legătură cu drogurile ia adus cel putin 20000 de voturi din penitenciare şi alte zeci de mii din partea tinerilor narcomani.Cred că eşti constient că tu ai băgat-o pe EBA în P.E.

  27. Doamne Dumnezeule, ce har, ce dar, ce sclipire, ce seductie se ascunde in acest ‘demers frontal’ (Mircea Badea)
    al Imparatului, pe care Mircea Badea il considera genial. Hai, sa admitem ca Imparatul se rupe greu de Vorbe Grele, respectiv de subiectul articolului in speta.E.Basescu ramane subiectul preferat al Imparatului. Poate se indura dumneaei si-i trimite un mesaj de multumire, si in acest fel ii usureaza ruperea temporara de Vorbe Grele.

  28. PRIVITI CU ATENTIE CAND DOAMNA BASESCU PRIMESTE LANTUGUL DE LA … MONDIALUL = ESTE PENTRU PRIMA DATA CAND PRIMESTE CEVA AUTENTIC DE AUR MASIV. CELELALTE SUNT ABURELI OFERITE DE IMATURUL SAU SOT CARE NU A AVUT RABDARE SA SE MATUREZE NICI LICORILE BAUTE.
    UN NECUNOSCUT MOGULULUI.
    CU STIMA

  29. Ii doresc din adancul sufletului si cu mintea intunecata de atat “trai bun”,ca BASESCU sa aiba parte de toate bolile,diabet,cancer si altele, care l-ar obliga sa alerge ca dementul de la o farmacie la alta si sa i se spuna ca s-au terminat fondurile.
    Sa-i mai dea Dumnezeu (daca exista) tot ce i-a dat el poporului asta: saracie,boala,incertitudinea zilei de maine,etc.sa fie blestemat cu tot neamul lui!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.