Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Dinescu a rânit unde-a mâncat Turcescu

Dinescu a rânit unde-a mâncat Turcescu

UPDATE: Doamne, cât de mişto ar fi fost ca, în timp ce toate televiziunile de ştiri şi labeunu îl aşteptau pe Vântu-n poartă la Corbeanca, să iasă Geoană de la spa

Ţara poate răsufla, în sfârşit, uşurată. Prin grija preşedintelui Băsescu, atent să nu care cumva să ingereze vreun om rău în treburile instituţiilor statului, Vîntu a fost iarăşi luat de-acasă şi adus de oamenii legii în faţa judecătorilor. La pachet cu Luca şi cu o flegmă din fuga calului trasă-n fruntea lui Dinescu, la care procurorii au găsit o ditamai suta de mii de cocardei, probabil ce-i mai rămăsese mărunt eolianului de sărbători după ce-l plătise cu un milion pe Turcescu s-o bage la televizor p-aia gen jură-te să moară vecinii tăi din bloc dacă ne minţeşti. Abia aştept să citesc în Oficiosul patronat (spiritual, cum altfel) de Andronic stenogramele trimise de Kovesi pe mail bugetarului Marean de TVR-ul al cărui preşedinte nu face nimic pentru PD-L.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “Dinescu a rânit unde-a mâncat Turcescu

  1. Hai,ca eu rasuflu usurat!Dar,parca-parca ceva ma tine in furca pieptului si nu-mi da drumul.
    Schema asta cu diferenta dintre pretul platit si cel de pe piata seamana izbitor de mult cu schema aplicata in cazul celor doua loturi de pamint cumparate si vindute intre Basescu si Casuneanu-schema dezvaluita de Oana Stancu la Exces de putere!
    Deci,Casuneanu a platit initial pe un lot identic cu al lui Base,de 5 ori mai mult.Apoi a cumparat si lotul de pamint al lui Base,prin interpusi(off-shore controlat de Casuneanu) platind de 8 ori pretul initial.In acest fel Casuneanu a cumparat cu un pret de 8 ori mai mare decit pretul pietei!Asa deci,diferenta reprezinta prejudiciu.
    Eu am inlocuit in referatul procurorilor doar numele,actiunile imi par la nivel prozaic identice.
    Poate ne fac procurorii o schema sa intelegem mai bine,cum Base nu o cunostea pe Blaj,caci daca ar fi cunoscut-o ar fi insemnat ca el controleaza si cumparatorul si vinzatorul!Nu?Si atunci e infractiune!
    Asta nu ma lasa sa rasuflu usurat!

  2. Scandalul Geoana si Vintu fac parte din manipularea de zi cu zi a populatiei sarace a Romaniei. Aceasta manipulare prin presa nu este ceva nou. Ea a luat fiinta odata cu impuscarea lui Ceausescu si luarea conducerii de catre SERVICIILE DE SECURITATE. Tara e capusata de aceste manevre mizerabile. Romania nu se poate dezvolta din cauza acestor manipulari si acestei camarile care nu moare niciodata. Rezultatul votul de la Constanta i-a infricosat pe toti. Este o liniste totala in acest caz. CLICA POLITICA ACTUALA TREBUIE MENTINUTA CU ORICE PRET. Media cistiga bani buni din prostia romanilor saraci.

  3. @Crocodilul: am inteles ca presa-i de vina si trebuie desfiintata, asa zice si Basescu, da’ nu pricep ce rezultat zguduitor a fost la rerenedumul ala si ce adevaruri dureroase trebuie tacute sub tacere.

  4. Se poate aminti si identitatea intre cazul serei-stilor condamnati(cu suspendare ,insa ) care si-au dat case ( printre ei si Timofte-decedat) si cazul primarului ce si-a dat si apoi vandut apartamentul din Mihaileanu. Are dreptate Basescu cand critica justitia romana .

  5. Mie imi place cel mai mult fraza “să-l chemaţi să-l scuturaţi la comisie”. Cit de tovarasesc poa’sa sune!

  6. Pentru sefia TVR, problema-i rezolvata. Cristian Patrasconiu debitand ceva despre blogul femeii comisar, pe numele ei de scena, Rodica. Io-ta-te!:

    “Am vazut cateva luminite in blogosfera si am venit sa vad ce mai faceti. M-am decis sa rup tacerea si sa scriu din nou – pe blog, unde nu ma poate opri nimeni. De ce? Pentru ca ma doare dezbaterea publica deturnata, decaderea profesiei de ziarist si invazia minciunii. Ma exaspereaza sansele ratate in viata publica si in jurnalism. Au trecut 21 de ani de cand avem dreptul sa rostim adevarul si sa fim liberi si totusi jurnalistii care refuza astazi statutul de mercenar sunt mai putin numerosi decat cei care accepta cenzura politica a patronului.

    Sa fim bine intelesi: acesta nu este un blog de director de stiri (post ocupat vremelnic), ci de jurnalist. Fara cenzura si fara violenta, taios dar civilizat, cu umor cand putem dar obligatoriu cu argumente va invit sa discutam despre “cestiunile arzatoare la ordinea zilei.”
    Rodico, Rodico, “fata mare” a propagandei basiste, ti-ai gasit laudatoru’!
    Comment?

  7. Victore, am urmarit ieri si azi, si blogul tau, si blogul lui Radu Tudor. Unii (Parvulescu) spun ca retinerea de ieri a lui Vintu are legatura cu referendumul din CT de duminica, adica toata povestea sa fie uitata, minimalizata etc. (nu stiu daca stii problema, mai ales ca azi, marti, stirea nu a fost prezentata deloc in presa centrala: Constantinescu, seful Consiliului Judetean – PSD – declara ca referendumul e valid, prefectul Palaz – PD – declara ca nu e, iar seful Busu, de la Statistica Judeteana – tot PD- ii sugereaza lui Constantinescu sa citeasca legea de pe vremea lui Nastase, in concluzie, nu e un rezultat final si valid, doar joaca astora de-a “plingerea penala”) – scuze pentru paranteza – 🙂

    Altii spun ca retinerea (ulterior arestarea preventiva) lui Vintu are legatura cu toata circoteca de la PSD, povestea Geoana, declansata ieri.

    Ieri am vazut in presa o stire care m-a cutremurat si care nu are legatura nici cu Vintu, nici cu Geoana, nici cu PSD din CT, ci doar cu Romania, cu populatia, si cu Basescu si cu FMI. Cu viata noastra pe viitor. Oricum FMI decide in tara asta, si in loc de Guvern, si in loc de Parlament… etc.

    Oare Basescu vrea sa distraga atentia populatiei, presei, parlamentarilor de la ce s-a intimplat ieri?
    Si anume, Basescu i-a promis purcelusului de la FMI pentru 2012 vinzarea intregului sistem energetic si a minelor.

    Inteleg ca sunt mai interesante imaginile cu Vintu adus la instanta, plecarea lui dupa expirarea ordonantei de retinere, acum aducerea lui pentru arest preventiv. ok. Inteleg, dar viata noastra trebuie sa continue, cu sau fara Vintu. Si nici nu depinde viata noastra de Vintu.

    Numai bine
    🙂

  8. Update: Foarte mişto!
    M-am tot gândit că una e să fii prostănac, şi alta prost. Şi nu cred că Geoană e prost.

    P.S. Să trăieşti cu numele, Victor GABRIEL Ciutacu! 🙂

  9. Nu iarta si nu uita. Intrebare, a fost arestat la ordinul lui sau al gastii, a structurii? Este Basescu mai important decat structura ori este condus de ea?

  10. frate…iar facem arestari cu televizorul? abia astept ca posturile de tv, in special “labeunu” cum o sa isi trimita care de reportaje care sa stea si sa ii tina de urat lui vantu in puscarie si sa il filmeze cum se scarpina in cur sau nas :)) e chiar tare…

  11. Am citit pe sarite referatul procurorilor. In afara de cateva referiri la corespondente electronice obtinute in urma perchezitiilor nimic care sa aduca a stenograme si altfel de interceptari. E o poveste ce-i drept, dar una care daca se bazeaza pe hartiile efective (copii dupa contracte) pare foarte frumos fundamentata si fara erori. Adica cel putin la prima vedere pare mai mult decat praf in ochi…Nu sunt deosebit de optimist dar ma intreb daca nu cumva “grasutul” e pe punctul de a deveni stindardul luptei anti-coruptie si dovada intaririi si reformarii statului pentru campania de la anul 🙂
    P.S. Bun update-ul 🙂

  12. Victore, poza a doua e trista. Si induiosatoare. Si manipulatoare. 🙂

    Cel care mai are pe acasa un membru de familie cu patru labute, stie prea bine ce inseamna ca acel membru al familiei sa fie cu una dintre labute in bandaj.

    Cu Dinescu nu am lucrat. Cu Liiceanu, da. Si indirect, cu Patapievici el, si cu ea, adica, Ioana Patapievici, pina sa ajunga mare consilier personal la BNR. Dinescu e o mare figura a natiei noastre contemporane, vrem, nu vrem. Si daca omul a muncit la Realitatea (desi incercam sa urmaresc emisiunea lui cu Tanase, era aproape imposibil, mai ales ca amindoi vorbeau in acelasi timp), isi merita rasplata. Nu cred ca are sens sa-l bagam pe turcescu in fraza cu Dinescu. Multe m-au revoltat si scirbit la Dinescu in ultimii ani, inclusiv povestea cu mielu lui udrea si marele Sorescu, inclusiv pe timp de foame si de criza, revelionul cu tone de carne de pe mosia lui (oare cum obtinuta?!)

    Baron 🙂
    Poate ca va suna revoltator pentru cei care nu stiu ce inseamna un animal de companie, eu cred ca un animal de companie, mai ales un catel, poate avea mai mult bun simt, afectiune decit un biped, un om 🙂
    Si animalele de companie mai au o calitate: iubesc si sufera neconditionat si discret 🙂
    mai ales discret 🙂

    manipulezi lumea cu poza asta!
    🙂

    anul trecut cind am vazut imaginea asta la tv, cind cu arestarea lui Vintu, mi s-a rupt sufletul dupa catel, si nu dupa Vintu, si el un personaj cu mari probleme de sanatate…

    Azi Geoana nu putea iesi de la spa, era totusi ziua cu “mihaela, dragostea mea”. Trebuie sa recunosc ca-n anul in care el a fost candidat la prezidentiale, mi-au placut naturaletea, afectiunea, normalul etc care existau (parea sa existe) intre el si sotia sa (comparativ cu un golan de port si cu sotia sa, fosta vinzatoare de pe litoral, si ea in permanenta “speriata de bombe”), eu asa am simtit atunci, poate m-am inselat 🙂

    e mult prea mic “marean de la tvr” ca sa-ti bati capul cu el

    numai bine

    🙂

  13. s-a dus dracului usl… si ponta si geoana nu sint altceva decit agenti la ordinele lui basescu… plin de basisti si mizerii in psd

  14. Asta cu “acţiuni speciale” ptr. partid este culmea nesimţirii din partea acestui limbric numit premier !

  15. Incepe sa semene cu decembrie ’89 – dezinformare totala,se pare ca nu s-a schimbat nimic iar oamenii de atunci sunt si azi la conducerea, din umbra, a tarii.
    SOV care din punctul meu de vedere trebuia sa fie demult la puscarie, este luat pe sus si apoi lasat liber la fiecare 30 de zile ca sa umple canalele mass-media.
    Prostanacul si Tantalaul, primul mandru ca el a castigat alegeriile in Romania, al doilea mandru ca a fost alintat ca “micul Titulescu” se i-au la tranta si termnia psd-ul.
    Partea proasta este ca nici Crin nu sta prea bine in PNL si probabil ca daca va intra in groapa cu laturi a luptei interne din psd va primi si el un sut in fund de pe la patriciu sau catarama.
    Asa ca se apropie alegerile si …. adio opozitie.
    De fapt cine e omu’ lui base ?? ponta sau geoana, patriciu l-a ajutat cu filmuletu ? sov de fapt e cu sau contra lui base ? sa nu mai vorbim de dd-ul care il ataca acum, dar de fapt va fi alaturi de ei …. Romanii privesc si nu mai inteleg nimic – probabil se vor dezmeticii in decembrie 2012 dupa alegeri , cand portocaliul va fi din nou la putere!!
    Nu seamana cu ’89 ? cine-a tras in noi ? Eu cred ca si atunci ca si acum …. noi am tras in noi !!

  16. Mai sunt cateva persoane care ar trebui la fel luati pe sus. Nu dau nume, iar un numar ar exista ceva de 300-400? Nu se va intampla nimic in aceasta tara pana ce fosti securisti conduc tara. E un comunism democratic acum. Atata e tot. Si daca ma gandesc bine, 60% din parlament fac dupa uniune nu dupa ei.

  17. Geoana face figuri din astea fix atunci cand sunt momente cruciale in partid.Daca psd-ul continua in stilul ;”ba tu ,ba eu,ca eu sunt cel mai tare!”,s-ar putea ca cineva sa ia taurul de coarne si solutia va fi radicala.Se presupune ca trebuie sa il infrunte pe Base care isi regleaza treburile pe la CCR in timp ce astia se intrec in orgolii.Eu nu as glumi in locul lui Geoana,ca nu partidul il va rezolva,omul a fost deja pe la dna.Interesant ca pd-ul sare in apararea lui Geoana,pe principiul :il sustinem pe prostanac in orgoliu ca sa destramam psd-ul.Nu tronul senatului e acum miza ,ci ruperea psd-ului,trecerea unor legi de reorganizare administrativa,etc.Iar eu in inocenta lui Geoana nu cred.In schimb in prostia lui dusa la extrem,da.Omul a mai facut cu ceva timp in urma o alianta cu Base.Iar liberalii s-au descurcat excelent singuri.O sa mai insist pe un alt subiect care mi-a atras atentia:tvr-ul.Poate oamenii au informatii de dizidenta si pe acolo,in virtutea apropierii alegerilor si reorientarii spre castigatori.Curva tot curva ramane.Oamenii au hotarat sa fie preventivi in legatura cu tvr-ul.

  18. una peste alta…chiar,nimeni nu-si da seama ca prin asta se ascunde potlogaria cu vanzarea energiei?

  19. Atat de multe lucruri murdare fac cei de la putere ca nu ne mai mira nimic. Numai ca noi ca niste oameni destepti ca mai sunt si romani super ar trebui sa gandim foarte adanc si bine ca doar suntem la noi acasa si sa ne dorim sa il indepartam pe acest om-PRESEDINTE UCATOR- sa facem in asa fel sa fim si noi JUCATORI.

  20. Ii numesc pleava pe toți care trăiesc din gesturile altora si, asemenea cameleonului, iau culorile altora, iubesc partea de unde le vin darurile, gustă aclamațiile și se judecă în oglinda mulțimii: căci nu ii găsești, nu sunt, ca o citadela, inchiși asupra comorilor lor și, din generație in generație, nu-și transmit substanța, ci-și lasă copii să crească fără a-i plămădi. Si ei cresc ca ciupercile, umplând lumea.

  21. anti basescu on December 3, 2011 at 12:40 am said:
    Your comment is awaiting moderation.
    Stiati ca la OPC Bucureşti a fost numita sefa nevasta lui Paul Petrof şeful de la vami omul cu banii intorsi lui Sorin blejnar cel care se da de neatins o toanta petruta Petrof semianalfabeta cu singura calitate de amanta semioficiala a lui Constantin Cerbulescu şeful ANPC sluga lui silvian Ionescu şeful garzii de mediu fost sifon securist.Aceasta toanta se comporta ca la măsa la lunguletu Dâmboviţa la comisariatul Bucureşti se controlează firmele la comanda si in general cele ale PSD-istilor sau necorizantilor banii plecand spre Cerbulescu după la silvian Ionescu samd.Şeful OPC BRASOV a fost arestat de DNA pt luare de mita 60000 euro parte din ei urmând a ajunge la Cerbulescu care solicita in mod constant cota de la şefii OPC din tara.Cerbulescu deţine prin fisu Ciprian firme cu obiecte de activitate diverse in general alegand clienţii dintre firmele care nu vor sa fie controlate.Abuzurile nu se opresc aici el emite diverse ordine prin care obliga operatorii economici sa cumpere de la o anumită firma tv tip plasma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.