Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Să ascultăm ceva la tonomatu’ cu dosare

Să ascultăm ceva la tonomatu’ cu dosare

Deseara, George Cristian Maior, directorul SRI, vine la tonomatu’ de mine. Poate ca o sa auzim ceva interesant; sau poate nu. Ca doar d’aia ma plateste oligarhu’, sa fac emisiuni proaste, fara impact si nerentabile din punct de vedere comercial.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Să ascultăm ceva la tonomatu’ cu dosare

  1. Cu talent s-au mai miscat baietii sa-ti faca promo la emisiune! Bravo! La asa nervi – asa viteza! Imi place!

  2. “vom fi in fiecare seara ciutacu si tonomatul cu euro”. si apoi zice Madalin Voicu: “pai atunci meritam domne sa traim in tara asta, e foarte frumos”

    Foarte Tare! :)):)):))

  3. chiar ca-mi era dor sa ascult discursul unui securist.aici se va dovedi geniul: cum vei pune intrebarile ca sa “scoati” ceva de la el sau macar sa-l bagi in aparare.succes

  4. @ Ciutacu : Se vede ca ai avut un concediu placut
    si odihnitor.Dai dovada de o energie pe care nu sint in stare multi s-o egaleze.Esti peste tot, gasesti subiecte multe ,de nici n-au timp oamenii sa intre intr-o polemica…maturi tot, de la fotbal la basescu ,la politica, la securitate, la Badea, e.t.c.Te-au vrut oamenii inapoi, te au! Succes in continuare.
    Vreau sa vad cine se ia de mine ca te-am “periat ” cam mult!?Hai, pe mine ca n-am gloante! Cucu…l-am laudat pe Ciutacu dar i-am si ridicat mingea la fileu!
    Haideti doamnelor si domnilor, mai multa combativitate.A trecut vacanta. Ce atita letargie?

  5. Pai ce faci bre, abia ce se bucurara pitifelnicii cum c-ai disparea din ochii lor ageri de soimi ai patriei si le dai cu promo-ul in blog ? Se poate ?

  6. Plictisitor invitat!Daca incepe sa vorbeasca pe limba noastra e bine,dar am o vaga impresie ca va vorbi in limba lui,ca sa nu ne prindem noi,muritorii de rand…Sper sa apuc sa vad emisiunea…De obicei varful stie prea putin despre ceea ce face baza…

  7. Am vazut emisiunea si mi-a placut totusi omul,dar raman sceptica.E nou in bransa,atat pot sa spun, nu are habar ce oameni are in subordine.Parca stiam ca numai persoana in cauza are dreptul sa isi vada dosarul la CNSAS.Asta ,asa,ca fapt divers.Ca daca e vorba ca CNSAS-ul isi face de cap,nu e nimic,poate fi desfiintat.@Mihaela:care dracu are curajul nebun sa puna intrebari?Victor Ciutacu e aparte,in sensul asta.Mai ales daca te-ai fript cu ei,in virtutea securitatii nationale,pe la vreun moment strategic,gen revolutie sau mineriada.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.