Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Ziariştilor, Băsescu nu dă doi bani pe voi

Ziariştilor, Băsescu nu dă doi bani pe voi

Lumea buna cauta valentele ascunse ale rafuielii presedintelui Romaniei cu mogulu’ Vantu (cu SOV care da raspuns in comunicat), ca pe Voiculescu nu se astepta nimeni sa-l laude. Totul petrecut, evident, in direct la “ostila” TVR1, sub bagheta moale ca un carnat a noului sau preferat Luca Niculescu. Unde am aflat ca ditamai autoritatea cea mai uninominal aleasa a statului nu trebuie sa probeze acuzatiile cu iz penal pe care le face, fiindca nici cei care-l acuza de orchestrarea cardasiei PRM – PD-L nu l-au prins in flagrant, cu Vadimu-n poala.

Foto: Intact Images

OK, Badea crede – si sustine apasat – ca Basescu vrea ca, in preambulul, campaniei electorale, sa credibilizeze trustul oligarhului eolian. Eu nu cred si pace. Pentru simplul motiv ca-l cunosc pe Basescu; de mult prea multi ani ca sa mai pun botu’ la vrajeli d’astea ieftine. Nu, rabufnirea sefului statului a fost cat se poate de sincera. Parerea lui despre ziaristi e exact asta: niste vanduti, care, in schimbul unor sume de bani, scriu la comanda patronilor. Il lasa rece atat credibilitatea ziaristilor (ma rog, a trusturilor), cat si inaltele percepte morale. Cat scriu/dau la tv ce vrea el, ca dusmanii lui sunt imputiti si el e grozav, cat se fac pres in fata maretiei sale si-l promoveaza, sunt buni; cu sau fara comanda. Cand se schimba tonul, toti redevin slugi. Care nu mai sunt ale lui, ci ale tuturor celor pe care nu-i suporta el.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Ziariştilor, Băsescu nu dă doi bani pe voi

  1. de obicei subscriu la ce spune mircea. are dreptate in 99,99% din cazuri. de data asta insa se poate sa se insele avand in vedere ca basescu traieste momentul, nu prea e in stare de strategii pe termen mediu sau lung.

  2. Bre, el poate fi sincer. Poate nu mai e mulţumit doar cu pupatul. Vrea şi lins. Iar alde eol… ştie el ce ştie. Dacă superi consumatoru’ … bate vânt de dosare. La Vântu.

  3. TRISTETILE CLAUNULUI NATIONAL TiBi
    De la o vreme claunul national TiBi este foarte trist si-si ineaca din ce in ce mai mult amarul in aburii betiei.
    Totul a inceput cind la un matineu, din cauza unei defectiuni electrice, proiectoarele care atita vreme il orbisera in timpul spectacolului, s-au stins brusc si i-au dat posibilitatea sa vada ca sub cupola circului, ca spectatori, nu se afla decit un grup de copii de la o scoala ajutatoare pentru personae cu deficit de inteligenta, din apropiere, copii nensotiti, iar toate aplauzele si hohotele de ris pe care el le auzea in timpul spectacolului erau de fapt inregistrate pe banda in perioada sa de glorie.
    Aducindu-si aminte de aceasta perioada, in care hahaiturile, giumbuslucurile, tumbele, trivialitatile spuse spectatorilor, piedicile puse colegilor sau datul cu tifla acelorlasi colegi stirneau hohotele de ris ale unui public aflat in delir si, comparind aceasta perioada cu ceea ce vazuse acum in sala, cind pina si copiii handicapati venisera neinsotiti, profesorii fiind si ei satui de circariile sale ieftine, claunul national TiBI se intrista peste poate.
    Tristetea lui mai venea si din faptul ca la ultimul spectacol, rivalul sau de moarte, devenit peste noapte amic la catarama, celalalt claun national ViCiTi ii jucase o farsa dureroasa, inlocuindu-i ciocanul de plastic cu care in timpul spectacolului se lovea in tesuturile moi dintre picioare, obtinind apoi tone de aplauze si cascade de ris datorita grimaselor si schimonoselilor pe care le facea, cu un ciocan adevarat.
    Mahmur fiind, nu realizase inlocuirea si se lovise zdravan in zona respectiva, fapt care-i produsese o durere profunda si autentica, insa publicul fidel aplaudase si de aceasta data.
    TiBi mai era trist deoarece stapinul de peste ocean al circului, caruia din cind in cind el ii mai facea anumite favoruri sexuale pe cale orala ii trimisese vorba ca, avind in vedere faptul ca la conducerea circului urma sa vina un alt manager, era cazul ca el, claunul national TiBi sa-si schimbe total repertoriul, deoarece vinzarile de bilete si audienta numarului sau scazuse drastic in ultima perioada si, in plus, noului manager nu-i placeau respectivele prestatii sexuale orale.
    Ori claunul TiBi nu avea idei, tot sarmul si succesurile sale constind in diferite trucuri adunate de prin bilciurile orientale si din mahalalele de tirguri mioritice prin care el trecuse, inainte de a fi claun si din faptul ca pentru a-si performa numarul nu avea nevoie de machiaj special sau alte accesorii, natura fiind foarte darnica la acest capitol cu el. Dar publicul se saturase si de mutra lui.
    TiBi mai era trist deoarece, succesurile internationale pe care le scontase la inceputul carierei se dovedisera o himera, deplasarile sale in strainatate fiind marcate daca nu de huiduieli, cel putin de o raceala totala din partea audientei, calitatea numarului sau fiind apreciata doar pe plan local, de o parte a spectatorilor dependenti de acest gen de spectacol.
    Tristetea lui mai provenea si din faptul ca, pentru a ramine cit de cit in carti, fusese nevoit in ultima perioada sa se impace cu rivalul sau de moarte claunul CiViTi si sa-si intregeasca trupa si cu al treilea claun national GiBi.
    Dar nici aceasta miscare nu avusese efectul scontat, pe deasupra mai alegindu-se si cu o durere insuportabila in zona tesuturilor moi dintre picioare.
    Pina si ultima sa gaselnita, de a-l imita pe Gavroche si a flutura drapelul national in timpul unei slujbe religioase, cind audienta recita Tatal Nostru, la o deplasare in strainatate, nu mai avusese succesurile paltoanelor aruncate in multime, ci fusese privita cu mila crestineasca de catre publicul cunoscator.
    In aceste conditii, claunul TiBi devenise foarte trist si posomorit si, vazind ca perspectiva unui nou contract cu celebrul circ devenea pe zi ce trece o utopie, incepu sa bea si mai virtos si sa dea vina public pe presa ticalosita si aservita financiar care nu-l ridica in slavi, ba mai mult indraznea sa-l critice.
    Pina si papagalii portocalii invatati de el sa vorbeasca si care cu orice ocazie repetau cuvint cu cuvint spusele sale, obosisera si in loc sa vorbeasca incepura sa ciriie.
    Totusi claunul TiBi mai avea o doza de optimism data de implinirea unui Miracol Dumnezeiesc si astepta cu speranta stagiunea din anul urmator, cind la spectacolul sau Dumnezeirea s-ar fi putut Sa-i trimita ca spectator si suporter electoral pe Reprezentantul sau pe Pamint.
    Ei bine, si sa vada ei atunci, dusmanii si criticii sai, revenire in forta a sa la datul la gioale si cu tifla la adversari.
    Cu aceasta idée in minte, claunul national TiBi mai trase o dusca zdravana de tarie si se culca fericit in arena circului.

  4. @marcus: bre, talica le ai gata pregatite si astepti doar prilejul sa faci copy/paste cu submit? ca scrii mai mult si mai repede ca mine despre subiectele pe care le aleg eu :))
    @petrisor socol: nici nu m-as fi asteptat sa nu fii de acord cu Mircea.

  5. Eu cred ca la situatia in care base(si nu numai el) nu da 2 bani pe ziaristi s-a ajuns si datorita unei parti a ziaristilor.Cred ca ei stiu cel mai bine asta.

  6. eu cred ca basescu nu da doi bani pe ziaristi ca persoane. ca segmente in lantul vietii politice insa, ziaristii devin importanti. asta o stie si basescu, de aia se razboieste cu cei care nu il ridica in slavi.

  7. Subscriu la parerea proprietarului de blog… in f rarele ocazii cand nu minte si nu varsa lacrimi la shteaux, jignind inteligenta romanilor, este sincer, infierand proletar indrazneala unora de a nu-i impartasi talentul de comandant.
    De, minte simpla de centurista, daca astia (slugile) se prostitueaza cu mine pe bani, toti e curve…

  8. Pe care roman mai da Basescu sau ciracii vreun ban ?
    Toti sintem pentru ei prosti sub clar de luna .. masini de vot.

    Pacat ca tara asta nu are 2-3 barbatii in stare sa se ia de piept cu Nevolnicul National , sa-l trimita inapoi la timona si pe fund de mare.

    El care este bun numai la ORAL ( si aia numai cu un licurici ) …Nu are pe nimeni sa aiba ac de cojocul lui…. Oare i-a cumparat pe toti , oare toti sint santajabili….

    Imi pun speranta ca macar la vot … sa o ia si el peste PIPOMETRU.

    Altfel… raminem sa ne uitam in zare , sa ne rugam ca mica gaura neagra de au facut-o savantii azi, sa se mareasca si sa ne inghita mai repede….

  9. de nea Victore, se pare ca avem ori o gena comuna, ori un start putin diferit, ori gindim la fel intr-un anumit unghi. Talica ce zici, care din astea crezi ca ar merge?
    cu respect
    marcus

  10. nene,pe Vantu il mananca rau de tot.cand s-o infuria carmaciul, focalizeaza tirul drept pe dosarele ingropate ale lui SOV.Netintind chiar bine cu privirea,cad si altii din jurul eolianului-sef.

  11. Dar elucubratiile pupine ale lui TRU nu ii miros a bani de la FNI marelui nostru conducator ?
    A, am si eu o nelamurire : banii de la Intact a ce miros ? Sau a lasat asta pentru episodul urmator, doar-doar s-o uita cineva la el.

  12. Eu cred ca nu trebuie sa-l subestimam pe “onorabilul” nostru presedinte. El stie mai bine ce vorbeste pentru simplul fapt ca vorbeste din propria-i experienta. La cati ziaristi a cumparat ca sa-l pupe-n fund…; de acum crede ca toti sunt la fel. Nu-l condamn. Experienta dumnealui vorbeste!!!:)

  13. Metoda e simpla si veche. Adica el, basescul, impreuna cu portocaliii lui care scriu pe forumuri la ordin, nu au inventat roata. Am constatat cu destul timp in urma, pe forumul A3, cum unii, chipurile, il critica din cand in cand pe marinar, “cu argumente”-zic ei- dar au grija de fapt sa-i denigreze pe cei care nu le convin lor, sa minimalizeze efectul spuselor si facutelor de acestia. La o adica, unii fraieri, cum ar vrea ei sa fie pe acolo, ar zice ca tipul sau tipa asta e destul de echilibrat(a), eventual ” sa puna botul” la mizeria asta a lor.
    In speta, si Realitatea si Intact sunt o apa si un pamant, CICA. De aici, se spera sa fie dusa in derizoriu munca unor profesionisti de la Antene care incearca sa mai deschida ochii oamenilor pe care, pe de alta parte, se chinuie SA-I PROSTEASCA BASESCUL SI ACOLITII LUI, INCLUSIV INFRACTORUL DE SORIN OVIDIU VANTU.

  14. nu vizionez decat foarte rar realitatea, asa ca nu stiu daca base chiar a fost atacat acolo. poate de dinescu… asa ca declaratia lui poate fi foarte bine data la shto, il cracterizeaza.

  15. Cu exceptia propriei persoane,B.nu da doi bani pe nimeni.Da,si eu ma intreb unde au disparut toti BARBATII din tara asta.

  16. Eu m-am convis de multa vreme ca politica e o curva, mai ales in Romania. Si din cauza asta nu poti pretinde de la politicieni sa fie barbati (si scris cu litere mari). Ei pot fi doar niste curve. Deci asta e clar si nu am dubii. De altceva ma ingrijorez: ce dracu ne facem daca la anul nu apare nimeni suficient de capabil si de credibil care sa ne faca sa-l debarcam pe marinar? Pentru ca din pacate inca sunt “prosti da’ multi” aia care se hizesc in stil prezidential si au orgasme multiple cand apare baselu pe undeva. Tare mi-e teama ca ajung incet incet sa am ca Oct.Paler (fie-i tarana usoara!) “o Romania a mea”

  17. Domnul presedinte nu are consilieri sau daca are l-au sfatuit gresit. Chiar acum s-a gasit sa-si strice si asa firava legatura cu presa? Se apropie 2009 ! Sau crede ca nu are contracandidati? Vine tare din urma S.Oprescu, C.Antonescu, daca ar avea mai mult curaj si A.Saftoiu, R.Ungureanu, pe viitor si V.Ponta.

  18. Vremea liderilor gen Basescu ar trebui sa apuna.Din pacate,prostimea este cea care ii hraneste dorinta de preamarire.Vina are si presa.Dar oare mai exista presa?

  19. Cred ca dl Valentin Stan trebuie sa-si revizuiasca serios parerea cu privire la Luca Niculescu. Prea il credea deonotolog si bine ancorat in realitate. Ostrovsky spunea ca “Asa s-a calit otelul”. Eu spun ca “Asa s-a decalit(ajungind moale, moale de tot ca un…), musiu’ Luca”. Da, cred ca acum este perfect ancorat si adaptat la “Realitatea Tv”(chiar daca emite pe frecventa TVR 1)!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.