Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > S-a rupt lanțul de iubire, a stat planeta

S-a rupt lanțul de iubire, a stat planeta

Pământul s-a oprit în loc! Băsescu e tentat (dar se mai gândește, cu loc de negociere, până seara) să rupă-n bucăți pactul de coabitare cu Ponta. Pentru că unul Nițu de la procuratură nu l-a ascultat pe el, ci pe Ponta (zice Tirania Sa), și a întrerupt mandatul nesfârșit de șef al unuia Papici de la Anticorupție. Populația e terifiată. Pactul de coabitare era lumina poporului suveran, nu pensiile, nu salariile, nu locurile de muncă, nu tarifele utilităților, nu TVA, nu impozitele. O țară întreagă stătea agățată de literele pline de încărcătură istorică sub care și-au pus augustele semnături, noaptea, sub agerele priviri ale lui Dragnea/Antonescu, Ponta și Băsescu.

http://www.youtube.com/watch?v=HIic76YY_sk

Hai să fim serioși! D-aia n-au românii pulovere pe gât, că nu mai coabitează doi politicieni care, fiecare-n parte, vor să aplice în beneficiu propriu formula istorică de succes Statul sunt eu. Dacă se va rupe maculatura aia inutilă și profund imorală, pe motiv că ăl mai mic vrea o felie mai groasă decât a ăluia mai mare din tortul controlului justiției, măcelul va fi oficial. Se vor ridica unii pe alții de pe stradă, își vor da șpițuri la gioale, se vor terfeli pe site-uri/ sticla televizoarelor, se vor pârî unii pe alții la Înalta Poartă. Iar băștinașii care au avut ghinionul să se nască pe teritoriul carpato-danubiano-pontic și să fie contemporani cu ei vor continua nu să trăiască, ci să se chinuie să supraviețuiască. Adică exact ce au făcut și până acum.

P.SPropaganda băsistă funcționează atunci când măcar cinci oameni diferiți, angajați oficial în măcar cinci locuri diferite, publică, aproximativ la aceeași oră, în măcar cinci locuri diferite, măcar cinci texte care cuprind măcar cinci idei/argumente identice. Dați un search după cuvântul magic “Papici” pe site-urile ziarelor și pe cele de știri. Atunci veți descoperi măcar cinci oameni detașați în presă în interesul cauzei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

13 thoughts on “S-a rupt lanțul de iubire, a stat planeta

  1. asta nu trebuie lasat sa si incheie mandatul!!! sau asta vrea: sa provoace usl sa l demita???tu ce crezi victor??

  2. Pai si care este smecheria? A fost inlocuit prelungitul cu prelungitoarea,practic nu sa intamplat nimic!

  3. ponta e slab.l-au impus baronii(el era cat pe ce sa plece la unpr) convinsi ca il manipuleaza ca pe carpa. cam ca la alegerea lui ceausescu in 65. si i-a terminat pe toti. primul pe lista dragnea. dupa alegerea ca presedinte urmeaza obraznicul cuplu mazare-constantinescu.

  4. Eu tot nu ma prind care-i treaba si agitatia. A fost inlocuit o sluga basista (Papici – care-i croieste dosar lui Dragnea) cu o alta sluga basista (madam Bendeac care a facut un dosar ghiveci de Voiculescu, Intact si Antene). Deci care-i suprarea?

    Singurul agitat e Basaul care prins cu laba in borcan (cica l-a sunat pe Nitu sa-i zica “nu-i bine domnu’ procuror”) zice ca toata lumea minte mai putin el.

  5. Ponta incearca, in ceasul al 12-lea, sa se scoata pe sine de nadragi din rahatul in care a intrat singur, coabitand cu Basescu, cik, “spre binele natiei”… A tot cules fructele coabitarii…

    Cat timp ma duc sa-mi iau un pachet de seminte vreau sa aud sarind de fund in sus, paznicii democratiei dambovitene – ambasada SUA, dna. Reding…. toata gasca. “Statul de drept” e din nou in pericol… Asa cum e si cand ies eco-anarhistii in strada. Avem un “stat de drept” de asemenea calitate incat merita aparat de “anarhie” cu orice pret, chiar cu pretul vietii.

  6. Vitriolant, ca de obicei… Ce-ai tu de gand, frateme leu, sa te pui rau cu toti mai-marii zilei? I-ai bifat cam pe toti pana acum… Ti-a placut aseara cum – dintre toti “baietii lui Ghita” – Ponta a preferat cuplul Nastase-Nitu, desi cuplul Chiriac-Ciutacu i-ar fi oferit o audienta mai numeroasa?

  7. @Bubulea: are si omu’ preferintele lui, doar n-o sa-i stam noi in drum 🙂

  8. Buna seara d-le Ciutacu,

    Da,da-bastinasii(ca popor unit si legat de o credinta nu mai suntem ) sunt sortiti sa se chinuie sa supravietuiasca…

    Numai bine va doresc,cu tot respectul,
    Ioanap

  9. A respectat coabitarea basescu in aceeasi masura ca si Ponta ,adica deloc.Scheauna acum maidanezul ca i s-a luat un procuror ce-i proteja dosarul flota .Astept si eu sa vad curajosii care vor lua acest dosar sa-l rezolve odata si din palatul Cotroceni direct la brutarie cu basescu .

  10. Gata,nu-l mai “girez” pe Ponta grai Basescu.Ce sa-ti spun decit faptul ca asta chiar se crede buricul pamintului.Matroz fara tigle pe casa cum l-ai girat pina acum pe Ponta ?
    Durerea este mare pentru Base.Papici asta are-n sertar dosarul flota,la care nu a lucrat nimic ani de zile.Acum dosarul va agunge pe alte miini si nu se stie.O fi Bendeac sluga dar poate cineva tot se va rascula o data din rindul DNA-ului.

  11. Dle Ciutacu, unii spun ca sunteti colonel sub acoperire infiltrat in presa. Ce ziceti?

  12. @livia: ca mananca cacat si ca e o cacofonie voita; plus ca astept solda pe toti anii vechime. cine “unii”, un colectiv de oameni ai muncii?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.