Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Voiculescu, împins pe scările brutăriei

Voiculescu, împins pe scările brutăriei

Voiculescu & co au fost trimiși în judecată pentru șantaj la Bendei de la RCS-RDS. Nu îmi mai scriu încă o dată părerea despre povestea asta, am mai făcut-o, curioșii o pot găsi pe Net, iar mogulul cel rău are și bani de avocați, și interes legitim să-i angajeze. Două lucruri (noi) vreau să adaug.
1. Procurorii au exemplificat maleficitatea personajelor cu niște stenograme în care Voiculescu îi spunea fie-sii să le facă plângeri penale lu’ Ghiță și Oancea. N-am auzit să fie ilegal să depui plângeri penale, dar poate nu-s eu suficient de informat
2. Aceiași procurori au decis, în aplauzele presei anti-Antena 3, să trimită în judecată și niște instituții media, pentru complicitate la șantajul cu pricina și implicarea în el. E un precedent. Care le va oferi posibilitatea de a beli pe cale penală orice ziar/televiziune/radio defavorabil regimului.

Încă aștept ca zeloșii procurorii anticorupție să ancheteze și modul în care RCS plătește reclamă de milioane de euro în crâșma de nunți a celui care i-a dat și suplimentat financiar contractul de transmitere a meciurilor de fotbal din Liga 1.

P.S. Faptul de viață că am plecat de la Voiculescu la Ghiță nu mă transformă nici în orb, nici în tâmpit. Cel mult mă face mai precaut

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Voiculescu, împins pe scările brutăriei

  1. cand incepe DNA sa ancheteze crime si violuri?
    e aceeasi legatura intre coruptie si santaj ca intre coruptie si crima, adica niciuna

  2. Da, clar, ca in perioada stalinista. Eu mai am o intrebare si anume cat mai dureaza pana cand se va incepe ca in perioada GESTAPO-ului. Pare mai cinstita o noapte a cutitelor lungi decat epurarea bazata pe mascarada.

  3. Ma-ntreb cat e de constient Voiculescu ca si-a pus singur streangul de gat, acum 9 ani… El e cel care i-a pus puterea in maini lui Basescu, acceptand sa intre la guvernare alaturi de Alianta DA si UDMR. Datorita/din cauza lui s-a format guvernul ala, Macovei a “reformat” justitia, a numit sefii parchetelor si si-a instalat oameni de incredere in toate posturile cheie din parchetele judetene. Atunci s-au pus bazele sistemului abuziv care face ravagii acum printre adversarii lui Basescu. Ce s-ar fi intamplat daca nu s-ar fi lacomit si n-ar fi cedat ofertelor lui Basescu, care se dusese “cu caciula in mana la Grivco dupa niste voturi in plus pentru a forma majoritatea in Parlament”? E simplu sa ne imaginam: cu un guvern PSD-PUR-UDMR condus de Nastase si sprijinit masiv in Parlament, Basescu ar fi zacut manga la Cotroceni timp de 5 ani, ar fi iesit saptamanal in presa cu acuzatii si injuraturi la adresa guvernului, ca acum, si ar fi pierdut alegerile din 2009. Dar Voiculescu a ales altfel… De aceea, oricat as condamna abuzurile sistemului cladit de Basescu, nu-mi pot retine un usor sentiment de satisfactie cand vad prin ce trece acum, asa cum mi s-a-ntamplat si cand i-a bagat la beci pe Vantu si Becali, oameni care l-au ajutat sa vina si/sau sa se mentina la putere. Si sunt sigur ca as simti la fel daca i-ar veni randul si lui Ghita (ceea ce nu prea cred)…

  4. Plangeri penal false doar de dragul de a face este o infractiune.Se umeste denunt calomnnios si se pedepseste.

  5. Personal, nu am nimic cu Voiculescu dar nu a avut o atitudine demna cu demisiile acelea repetate din Parlament ca sa tot amane procese si termene in dosare. Mi se pare jalnic. Un om care se considera corect nu apeleaza la astfel de gainarii.

    Ca Voiculescu are mai multe dosare la care Basescu a apasat pedala de acceleratie, pe institutiile de forta ale statului, pe e clar pentru toata lumea.

    Dincolo de vinovatia sau nevinovatia lui Voiculescu in cazul de fata, mi se pare de-a dreptul grav ca procurorii au inceput sa scrie rechizitorii cu motivatii puerile, dubioase si lipsite de logica elementara – exact ca in timpul Securitatii, cand te cruceai de ce citeai in dosarele alea.

    Ori asta e o remanenta a sistemului securistic pe care Basescu l-a perpetuat. Cand vrei sa bagi un om la parnaie, chiar daca il cheama Becali, chiar daca il cheama Voiculescu, trebuie sa te limitezi strict la fapte, nu sa inclusi opinii sau caterinca in rechizitorii.

    Ca procurorii lui Basescu fac aceste lucruri e grav. Foarte grav este, insa, ca instantele accepta aceste motivari indoielnice desi te pufneste rasul cand le citesti, fara sa ai studii juridice. Nu sunt prezente in aceste rechizitorii nici fapte, nici trimiteri la prevederi legale pe care omul le-a incalcat.

    Mie mi se pare foarte grav ce se intampla. Nu am auzit sa se fi sesizat cineva, dar, chiar si in cazul lui Becali, daca analizezi motivatia pe fond (nici nu stiu daca a fost redactata) gasesti atat fracturi majore de logica juridica cat si sofisme de-a dreptul.

    So, mi se falfaie cati ani ia Voiculescu. Mi se pare insa corect ca rechizitoriile alea intocmite de procurori si inghitite pe nemestecate de instanta (care sigur nu intelege nimic din ele) sa aiba macar o corectitudine formala pe litera si spiritul legii.

  6. este evident ca ei ii vor pe acesti tipi in defensiva. vezi badea acum. imi pare sincer rau pt ei/ voi insa in curan stdpanul pleaca. intrebarea e cine ia papucii?

  7. Parerea mea este ca ai plecat la timp de la antena3.Ai prevazut pericolul de a fi luat in vizor.Dealtfel numai de bine!

  8. “… iar mogulul cel rău are şi bani de avocaţi, şi interes legitim să-i angajeze
    Vinovat sau nevinovat, cu probe sau fără probe, cu mesaje directe sau telepatice pentru justiţie, nu pot decât să-i sugerez domnului Dan Voiculescu comanda: Computer! Terra 2015! Via Staţiunea Stelară Parlamentul European! 🙂

  9. Ministra Transporturilor, Ramona Manescu, intrebata de ce face trenul un secol pe ruta Bucuresti-Contanta a raspuns sec si sincer, asemeni altor ministri dinaintea ei:

    “Nu stiu, nene… o fi mergand incet!”

  10. Nu cred in nevinovatia lui Voiculescu,asa cum nu cred in Basescu,Ponta,Crin si alte lighioane ce populeaza tara …..cu atat mai putin in justitie sau media .
    Si atunci in ce mai credem ?!!!!

  11. Imi pare rau ca nu mai esti la Antena !!!!!!… Oricum te urmaresc de oriunde ai transmite !!!!!!! … Pacat ca nu sunt mai multi ca tine , inclusiv la A3 !!!

  12. Procurorii orbi: si ei stiu ca spaga se ascunde de fapt sub contracte de publicitate, consultanta, etc.
    Foarte suspect ca nu se aude nimic de plata milioanelor de euro de la RCS catre carciuma lui Mitica !!!!
    Nici antenele nu am vazut sa faca valva pe tema asta.. mi se pare cazul cu adevarat grav si flagrant. Iar balaria aia cu santaj, si stenograme, este o mizerie. Normal ca sefii sa dea instructiuni angajatilor!!!
    Dar este normal ca seful ligii de fotbal sa primeasca milioane de euro de la o firma careia ii atribuie un contract ???

  13. @delavrancea: caracterul calomnios al denuntului si implicit incadrarea acestuia in latura penala sunt determinate in instanta de judecata, nu in propaganda basista

  14. offtopic:

    Ai vazut amenzile noului cod rutier !?!? Astia sunt batuti in cap? Am scapat de lepre si am dat de ciume.

  15. Eu cred ca Voiculescu este un monument de corectitudine , hai sa fim seriosi , problema este ca nu pot astia sa l dovedeasca si recurg la obisnuitele stenograme pentu prostit prostii, imi este sila de tara asta…

  16. Procurorul care se ocupa de acest caz tocmai a fost promovat in functia de sef, numirea fiind facuta de omul lui Ponta.
    Si lumea il considera in continuare pe Basescu ca fiind in spatele actiunii !?!?!

  17. De fiecare dată când acești procurori fac câte un dosar demonstrează cât sunt de incompetenți. (Sau ticăloși) Sunt cazuri evidente (vezi Dragomir sau Basescu cu terenurile) care nici măcar nu sunt băgate in seamă, dar in schimb dosare care nu au ce caută pe masa unui procuror ajung in justiție. Peste tot exista interese, dar la noi parcă exista numai interese. Măcar încă mai pot citi aceste rânduri si imi dau seama ca mai exista oameni normali la cap. Întrebarea este evidentă din păcate, pana când ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.