Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Daneliuc: România, ca un grătar de mici

Daneliuc: România, ca un grătar de mici

UPDATE: Interviul se reprogramează, tot în seara asta, la ora 23

Un regizor genial, un scriitor spumos, un observator fin al vieţii publice, un revoltat şi veşnic nemulţumit, un om care iese rar din carapace şi care, din motive pe care le intuiesc, mă simpatizează. Motiv pentru care, după ce acum câţiva ani mi-a făcut onoarea să mă invite a-i prezenta un film, acum mi-a acordat un interviu. Măcar să-mi îmbunătăţesc şi eu colecţia de la Restituţia valorilor.


Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “Daneliuc: România, ca un grătar de mici

  1. victore a innebunit antonescu? oare fostul antenist ajuns consilier,director de campanie,ce o fi acolo, il sfatuieste ata de prost? vrea cu orice pret sa-si puna psd-ul in cap? oare admiratorii neconditionati , printre care la loc de frunte e alt antenist radu tudor, sunt atat de orbiti incat uita ca de curand acelasi antonescu sustinea conferinte de presa cu politia politica si critica de zor justitia? aia nu era ingerinta in justitie? daca pana si constantin, lideul pc, care nu iese cu declaratii in public cere convocarea de urgenta a conducerii usl datorita derapajelor evidente ale lui antonescu si a celorlati pnl-istii, concluzia e ca alianta are zilele numarate si asta datorita atacurilor lansate pe toate palierele de catre liberali. iar culmea ipocriziei moderatorilor de la antena 3 se rezuma la: victor ponta si domnul antonescu???!!!!

  2. Constat ca Dragnea este mai timpit ca Blaga in materie de politie.Pai daca ataca astfel politia poate sa-si ia adio de la orice fel de alegeri.Sa nu uite ca in fiecare sat,comuna oras este cite un politist.Adica cum se spune primarul,popa,profesorul,doctorul si politistul.Asa au inceput si ailalti cu “iesi afara javra ordinara” !
    Cit priveste pe cei de la Antena 3 eu cred ca sint de partea corecta a baricadei cu privire la libertatea presei.Schiar asa consilieri slabi sa aibe Ponta ? Acolo parca este si Bogdan Teodorescu sau ma insel ? Cert este ca Bogdan mai bine isi taie un deget decit sa propuna inchiderea unei televiziuni.

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Frumos interviul!De cand nu-l mai vazusem si
    auzisem pe Dl Mircea Danieliuc!A ramas asa cum a fost:foarte pragmatic,cinstit si direct;mi-a placut intodeatna franchetea dumnealui.

    Cu respect,numai bine va doresc,
    IoanaP

  4. Partea proasta e ca nu avem intre cine alege! Sa ne gandim la pleiada de politicieni pe care Romania a avut-o inainte de 1944! Acum, majoritatea sunt nescoliti, iar cei care au oarece studii, au in domenii fara legatura cu politica si economia, cu conducerea unui sistem complex cum e un judet si, mai ales, o tara. Presedintele, primul ministru si un altul, fost sef pe la PDL, sunt marinari! Politica se invata “de mic”, cel mai bine din familie. Se spunea asta chiar intr-un film romanesc de prin 1976, legat de nationalizare!

  5. Bravo Victore! a nu stiu cata oara….
    Faptul ca maestrul Daneliuc a acceptat un interviu este deja ceva iesit din comun…ca ti l-a acordat tie nu face decat sa-mi fie si mai greu sa te iert pentru ca esti chiar Bun!Ai reusit sa-l faci sa iasa din “confortabil” suficient pentru a ne prezenta cel mai reusit “film” al Romaniei de azi,de ieri si de alalta ieri cu artistii/mameluci de mana a treia pe care din nefericire i-a avut la indemana…
    “Emigrant in tara ta”-foarte interesant cum Dl Danieliuc s-a hotarat sa “gliseze” incercand sa supravietuiasca in primul rand umilintelor prin trecerea intr-o viata paralela traita insa in acelasi spatiu….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.