Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Monumentul denunțătorului patriot. Vanghelie, mai tare decât Real Madrid

Monumentul denunțătorului patriot. Vanghelie, mai tare decât Real Madrid

UPDATE: După jena de ieri, cu denunțătorul bizar care urma să vândă la mișto caprele unuia pe care nu-l întâlnise, s-a încordat statu’ de drept să-și ia revanșa. Așa că l-a umflat de cu ziuă pe Vanghelie, cu tot cu femeie, cică pentru un prejudiciu de domeniul apocalipsei financiare. Spuneam dimineață că, oricât de bandit ar fi Marean (si e!), juma’ de miliard de euro prejudiciu mi se pare dincolo de noaptea minții. Și am avut dreptate.  Valoarea totală a contractelor verificate e de juma de miliard de euro, da’ statu’ de drept, care l-a lăsat pe micuț să făptuiască peste șapte ani ca să facă masa bogată, comunică de parcă ar fi fugit Obamezul cu toți banii acasă și a mai spart și o bancă mare în drum. Orice s-ar zice, la muntele ăla de bani, noi, Sectorul 5, suntem peste Real Madrid, iar Marean i-a dat rușine lu’ Cristiano!

Planul le-a ieșit. CCR trebuia pusă cu botul pe labe, că-și luase nasul la purtare. Așa că l-au extras din grămadă pe nea Toni, era cel mai vulnerabil. L-au scos din grup, l-au terfelit și au dat semnalul. Acum se va vota cum trebuie. Iar Greblă, care nici măcar nu trebuie condamnat cu executare, va rămâne, în conștiința publică, un bișnițar de capre și struți care a luat șpagă două rochițe de la finu-său Bîrcină interlopu’. În paralel, dacă tot se muncește la edificarea monumentului turnătorului (ne)cunoscut, ar putea să bage delațiunea în nomenclatorul de meserii; cu impozit pe venit și TVA. Până acum, turnătorii, porecliți denunțători și tratați cu amabilitate de procurori, aveau minima precauție să nu se și afirme public. Văd că acum se și afișează cu mândrie. Mai urmează să-și ia de la stat certificate, scutiri de impozite și locuri de casă. Cică să-ți mai educi copiii să nu fie pârâcioși, să păstreze secrete etc. Ți-i fac ăștia direct tăinuitori…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

14 thoughts on “Monumentul denunțătorului patriot. Vanghelie, mai tare decât Real Madrid

  1. Cica in Caracal in fata unui bloc cu 10 etaje, un oltean cosea linistit iarba… hrrrsssht… hrrrsssht… Deodata apare in zbor un deltaplan, care purtat de o pala de vand se izbeste de bloc pe la etajul 6-7 si se prabuseste in fata lui. Zice olteanul, scarbit : ” Tara de cacat , atentate de cacat !”

    La fel si cu astia si cu circul lor ieftin – caltabosi, termopane, zugraveli si acu’ capre. Da-o in aia a ma-sii – tara de cacat, anchete de cacat

  2. Domnule Ciutac,

    Pana prin decembrie macar stiam pe cine dracului injuram, acuma pe cine injuram si noi? Cine sunt aia care dau semnale, ca sa moara Bibi sora lui Cibilan, daca eu mai pricep ceva din tot rahanul?!

  3. Ce au asteptat atata timp(10 ani) toti denuntatorii astia? Pare o noua moda in Romanica!

  4. În procesul de stabilire a adevărului, denunţătorii nu ar trebui priviţi precum turnătorii de la Securitate. Una este să păstrezi un secret, alta este să taci şi să favorizezi astfel un infractor. Trebuie să facem diferenţa între cele două situaţii.

    Judecătorul, cel chemat să stabilească adevărul juridic, trebuie ajutat; iar un om care contribuie la aflarea adevărului nu trebuie blamat.

    Cred cu tărie în cele scrise mai sus, însă, văzându-l pe avocatul care l-a denunţat pe T. Greblă (şi mai sunt câteva cazuri), încep să mă tem.

  5. SRI-ul şi DNA-ul, cred că de-abia aşteptau să se care Băsescu să rămână ei stăpâni peste românica ! Problema rămâne la Parlament … dacă ăştia nu-i opresc, şi văd că sunt mult prea slabi s-o facă, atunci cine naiba să-i mai oprească p`ăştia ?

  6. @io – sa moara si Cibilan de dorul sora’si daca sinteza facuta de domnia ta nu este cea mai reala sinteza posibila la situatia actuala a tarii asteia in care scurmatul in rahan este o traditie nationala.

    Bravo stimabile, bravo!

  7. daca ar face denunturile inainte de anchetarea lor sau de arestarea lor, ar fi niste cetateni cu inalt simt civic, niste hoti rosi de remuscari, niste gresiti care se spovedesc
    daca le fac “dupa”, sunt doar niste turnatori nenorociti, niste lasi care isi dau in git colegii de furaciune ca sa scape ei mai ieftin

    nimeni nu a facut denuntul “inainte”… ceea ce arata cam cum stam cu fibra morala a poporului romanesc, 90% ortodoxit nevoie-mare

  8. … cu Grebla, miza sunt legile “securitatii” cibernetice intoarse de CCR. Si astai de la SRI si americanii veniti in “vizita” la Hellvig, cu asta stau in gura de dimineata pana seara. Mi-e clar ca vor sa inceapa un alt “experiment” aici vazand ce usor ne-au pus pana acum economia si armata la pamant precum si ce eficient este “feisbucu’ ” aplicat pe un creier romanesc spalat si neted.
    S-a dus dracului tara asta !!!
    Copiii ! Acultati ce va spune mosul … Numai o revolutie adevarata ne mai scapa. E de iesit in strada si dati afara din tara toti tradatorii. Daca nu, astia nu se vor multumi sa ne lase intinsi pe jos ci ne vor baga sub pamant

  9. daca cunosti si poti sa spui ceva aici , din interior , ceva din toata “povestea” aparitie denuntatorului la dana grecu . cum a ajuns la a3,de ce ,pt ce … ? sunt 100 % ca exista cel putin un interes ascuns

  10. Nu mai iese romanul in strada. S-a fript de cateva ori in cei 25 de ani de “glorie”. Acum inchide repartitoarele iarna si se incalzeste la Mol,iar vara trage draperia si se raceste la alt Mol.Cu atatea Moluri,ai de unde alege.Aia mai tari la parnost,merg la Capri.De Grebla, numai de bine.Mesajul a fost inteles de restul judecatorilor.

  11. intrebare de la ala cu ochelari de la pro tv pt oana mizil : “l-au ridicat de acasa , a fost ultima noapte de dragoste si azi prima de inchisoare ? ”
    ce jeg de om

  12. Au schimbat proverbul cu “capra vecinului” in “caprele celui pe care dorim sa-l terfelim”! La procurori si judecatori nu se poate aplica “abuzul in serviciu ?! Ca au ajuns sa se priceapa la tot si la toate si destructureaza Romania! Sa faca ei licitatiile, sa conduca ei orasele si tara. Ce nevoie mai avem de alegeri?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.