Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

Similar Posts

198 thoughts on “Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

  1. Fac o paranteza. Uitati-va atent pe filmarea cu pumnul, pustiul ii prinde mana lui Basescu intansa de acesta (pentru memorandista de langa baiat). Cand Basescu isi intoarce capul isi da seama ca pustiul “obraznic” de pe scena l-a prins de mana (voia un autograf pe mana de la Basescu conform marturiilor), acesta este motivul pentru care, pret de o secunda, Basescu il fixeaza cu privirea si ii executa scurt un pumn, gandindu-se probabil cum a indraznit pustiul de pe scena sa-i mai stranga si mana dupa ce l-a laudat pe Iliescu!

  2. “Băsescu şi Boc zboară cu elicopterul. Boc aruncă o bancnotă de 100 de lei şi zice:
    – Vreau să fac un român fericit!
    Băsescu aruncă două bancnote şi zice:
    – Vreau să fac doi români fericiţi!
    Pilotul, militar, fară sporuri, era în zilele lui libere neplătite :)), se întoarce şi îi întreabă:
    – De ce nu vă aruncaţi amândoi, să-i faceţi fericiţi pe toţi românii ?!?”

    bun tare clip-ul!!! super tare! ce argument mai profund sa votez cu Geoana????

  3. Duceti-va la vot, fratilor! Luptati contra tiranului! Numai asa ne asiguram ca nu iese din nou regimul manelist!

  4. Si duminica ne-o strica piticul prim sinistru. Putea sa lasa prostiile debitate pe luni s-au sa taca pe vecie

  5. imaginti-va ca basexu ne potcoveste cu un guvern de manelisti, dupe cum urmeste:
    1. guta – prim ministru, cu maneaua electorala
    2. salam – ministru de finante – fara numar (taxe ca pogea)
    3. adi minune – ministru’ apararii, il recomanda statura si naty meir
    4. susanu – ministru’ educatiei – stiti voi, pe la spate
    5. adi delavalcea – ministrru’ ocrotirii sociale -as da zile de la mine
    …., adaugati, va rog, basexu are nevoie, si el, de guvern, altfel ramane cu bocu’ si eu risc sa fiu acuzat ca–s manelist.
    P.S.

  6. AM AVUT RABDARE SI AM CITIT TOATE COMENTARILE SI NU AM MAI GASIT PE NIMENI SA MAI IA FOC PENTU BASESCU. OARE ROMANI SAU DESMETICIT SI AU IESIT DE SUB VRAJA? SE PARE CA NE INDREPTAM SPRE O NOUA ERA .AM INCREDERE 6 DECEMBRIE VA FI O ZI FERICITA. SARACI DAR FERICITI

  7. De la ”TIGANCA IMPUTITA… ” Basescu apeleaza la sustinerea tiganilor manelisti…Bai tiganilor, voi n-aveti demnitate? Aaa, o aveti pe Demnitatea, sora mai mica a lu’ Diagrama si Zoofila. Oricum, tiganii se vand pentru bani, oricare prost ar iesi la Cotroceni, ei isi vad mai departe de nunti botezuri parastase /sa-si tranteasca niste case, banu sa iasa. fara numar .

  8. Ce mult a gresit D-l Orban; se pare ca nu este de loc informat privind “votantii basexului”!Si ne induce in eroare! Ori in dupa masa aceasta tarzie am aflat ca un artist eminent i-a daruit un ‘tricolor’ lui Basescu in semn de admiratie pentru cel mai mare patriot al tarii. Lui Basescu ii straluceau ochii si i-a indemnat pe romani sa poarte tricolorul in inima, daca nu-l pot arbora la loc vizibil. Ma mir ca nu l-au pododit lacrimile de atata dragoste de tara si popor.

  9. Nu credeam, zau, sa ajung sa admit asa ceva vreodata… Tara asta trebuie populata cu pinguini.

  10. Ce Doamne ii cu melodia asta? Chiar asa sa ajuns? Chiar azi am fost sunat de un amic si prin alte discutii mi-a spus ca Etno si Taraf Tv se ocupa de campania PRO Basescu. Nu ma mirat, caci stim cu totii cine cunduce aceste posturi tv, Prigoana. Acum vad si “videoclipul” cu Guta proBasescu. Nu pot decat sa fiu profund amuzat de situatie si de disperarea lui Basescu, chiar asa de rau a ajuns incat sa isi faca campanie pe ritmuri de manele?

  11. E o inscenare grosolana!Se stie ca fuhrer-ul Traian a fost intotdeauna rocker!Mogulii au facut aceasta diversiune ieftina.Daca va uitatzi bine pixeli de pe mustata lu` gutza se fac maro si se vede ca de fapt e “Nasu” modificat grosolan in photoshop…La fel cum e basescu…un securist,kgb-ist,comunist modificat sa arate a democrat liberal….sau a psd-ist sau a ce are el nevoie sa fie modificat(manelist,etc).E un fals grosolan….aveau dreptate pupincuristii cand spuneau–se refereau la basescu!

  12. Citind “anumite” comentarii pe diverse forumuri, ma autofelicit pentru faptul ca in urma cu 20 de ani am avut inspiratia sa plec din tarisoara. aici unde locuiesc e cam prea liniste -nu ca nu ar fi si astia politicieni- dar culmea placerii o gasesc cand privesc ce se intampla in RO. De necrezut. SiFi. Si nu tu o manifestatie de protest, nu un scandal national. NU! Pe forumuri si bloguri. Din gura si din cuvinte. Vorbe. Si ne mai miram ce-a reusit Ceausescu sa faca din poporul asta. Si ce imn national avem. Vorbe,vorbite sau cantate. Nu uitati, ca in fond, toti sunt puisorii Iliescului, cativa chiar ai Ceausescului. Nu uitati ca” Noi muncim, nu gandim!”, “Noi nu ne vindem tara!”, “Moarte intelectualilor” si alte bazaconii de astea au fost auzite doar la Bucuresti si nu la Praga, Varsovia, Berlin , Budapesta si chiar Moscova.
    Si atunci domnule Ciutacu unde te crezi?
    In care stat sunt date legi inaplicabile, neconstitutionale, aberante, hotarari de guvern? In care stat vine presedintele si numeste premieri la caterinca si nu zboara din functie dupa cinci minute(sic)? In tara manelistilor, a analfabetilor, care pentru un pol, o bere sau galetuse, ceva zahar si faina isi dau votul. Acea tara se numeste Romania…

  13. Propun pe Guta secretar de stat la cultura.Bai nene Traian esti chiar must(zeama aia din struguri) in gura?De-aici se vede cat de disperati sunt astia dupa ciolan!

  14. Un marinel, o manea, o culoare nespecifica, national, clar fara vreo noima simbolica, moral, sectara doctrinar; niste versuri ca turnate peste lipsa temeiurilor tagmei basescienilor.
    Cineva, o persoana respectabila imi zicea ca marinelu este precum poporul, imi zicea “asa i poporul” argumentadu si votul astfel, aducand, o impotrivire comunistoida, celuilalt; fiu de securist, fost coleg cu Pacepa, mereu “prostanacul” iliescian si in “naivul” implicitului, celorlalti; un personaj lent, usor calp si cu extrem de putine apetente spre a fi el insusi…
    Si totusi oare cum se impaca maneaua cu acel “tiganca imputita”, asta ca sa nu amintim de pumnul dat copilariei???
    Din nou suntem in stigmatul polaritatii comunistoide, din nou avem spectrul rocadei si din obicei avem de ales intre doua rele. Astfel, ca aceasta lehamite de “clasa politica” isi amana ramanerea in istorie, se reinventeaza din 4 in 4 sau din 5 in 5 ani, lasand poporului eternul si deloc fascinant décor caricatural dinspre utopia minciunii, nimic altceva decat aflarea in perenitatea destinului patibular…
    Pacat, mare pacat pentru acel asasinat din 89…

  15. cât de taraţi pot fi românii încât să nu reacţioneze la lovirea unui copil, să mintă , ba, mai rău, să urle la ceea ce văd cu propriii lor că e o făcătură?după război, germanii simpli spuneau că nu ştiuseră de grozăviile făcute de nazişti în lagăre şi au fost duşi să vadă un astfel de lagăr.după “război” sunt convins că vor apărea dovezi despre mizeriile făcute de băsescu şi clica lui.CEL MAI GRAV E FAPTUL CĂ AŞA-ZIŞII intelectuali NU IAU NICIO ATITUDINE!!!VOR MAI FI FRECVENTABILI?CÂT DE BINE PLĂTITŢI POT FI ACEŞTI LINGĂI ÎNCÂT SĂ CREADĂ, SCUZAŢI EXPRESIA, CĂ NE MAI POT F.UTE ?

  16. Dle Ciutacu,
    cand un coleg de-al meu imi relata oarecum amuzat ca,intamplator participant la o sindrofie organizata la un oarecare sediu regional al EON Gazului intr-o companie numai cu persoane tinere si titrate, s-au “consumat” numai si numai manele ,am ramas pot sa marturisesc siderat… Adica – la nivelul meu de intelegere – nu-mi pot explica atractia unor intelectuali catre un melange muzical dedicat clar unor persoane cu un anumit numar fix de neuroni….dar asta este ..de gustibus…!
    In schimb, acum incerc sa-mi explic diferenta aceea de titrati intre votantii lui Basescu si cei ai lui Antonescu sau Geoana …
    Dar tot ACUM am si o intrebare,dle Ciutacu ! Oare toti absolventii de tot felul de scoli superioare au oare si capacitatea de a PUTEA SI GANDI ca un intelectual ??? Oare nu de multe ori bunul simt al omului ,hai sa zicem simplu,DEPASESTE CA PROFUNZIME asa zisa finete in asa zisa gandire a asa zisilor intelectuali “de tip nou” ?
    Destul de confuza treaba …!
    Manelia conduce Romania !!!

  17. da ma da..si care-i treaba?
    or fi geoana sau antonescu mai buni cumva?
    vai de mama noastra cu toti presedintii din tara asta. Trebuia sa vina printu duda sau cum l-o chema. Cu ala intr0adevar as vota!Domnu cu voi!

  18. D.LE Victor stiu ca nu are nici o legatura cu subiectele fierbinti din aceasta campanie dar apelez la calitatea dvoastra de OM si va rog sa puneti in discutie(nu am auzit nici un cuvant la nici un candidat)problema unei cat sociale mai putin avantajate:DIZABILII.Nu cred ca ar costa chiar asa de mult sa redam demnitatea acestor oameni.Aveti puterea sa faceti macar primul pas oricat de timid va fi.MULTUMESC

  19. Mizeria morala a unei bune parti din tineretul patriei depaseste orice imaginatie,dle Ciutacu ! Cauzele acestei situatii sunt mult prea adanci,ca sa le putem analiza aici…dar in general pe deplin cunoscute atat de guvernanti ,indiferent care ar fi ei ,cat si de cei care ar trebui sa se ocupe de educatia lor ,scoala si familie !
    Problema e ca mucegaiul se intinde pe tacute,iar daca cel care ar trebui sa-l starpeasca ,din contra il cultiva , exact asta e rezultatul: Guta portocaliu,Printesa de Ardeal in beatitudine, Varu’ Sandel ofuscat de trandavia parlamentarilor si altii asemanatori lor…
    Atunci ce sa mai vorbim de o Anastase sau o Macovei – atentie !persoane publice – cu niste explicatii de-a dreptul halucinante asupra unei oarecare agresiuni ?!?
    Si-atunci ,sa ne mai miram ????

  20. Alcoolici, tigani si prostituate (politice)…
    Sa inteleg ca dl Orban voteaza cu dl Basescu ?
    Nu cred ca poti sa inlaturi o mizerie cu o alta mizerie.

  21. Ultima si-am plecat :
    ca un intelectual de marca vrea sa apere un personaj,o idee,o situatie e de inteles si sta in spiritul de fronda pe care il are..
    Dar cat de jos iti poti cobora pragul – in meseria mea ii spune “de excitatie” – de la care esti considerat penibil de ceilalti ..?
    Adica,cu alte cuvinte cat de excitat poti fi ca sa nu-ti dai seama ca devii prost ?????

  22. Domnule Ciutacu,
    Mitocania cuprinde Romania. Indiferent cine ar fi, altcineva in locul lui Basescu e mult mai bun! Elevii nostri au deja modele de tp SI FI sau invatura cu Google sau “eu am fost corigent si am ajus presedinte”, din partea acestuo MITOCAN. Aparitii la OTV, la Favorit…si alte mass media de mana a 7-a, plimbarile cu ATV, fustele tiganilor impuse propriei sotii, dovedesc calitatea insului, dar si calitatea sustinatorilor… Trebuie sa inchidem subiectul acesta nefericit din existenta acestei natii….

  23. Votam GEO-HANNIS pentru ca pe 6 decembrie bashila sa mearga in pede-le sa le rupa coltii rechinilor de-acolo apoi sa plece pe mare!

  24. OK, OK schimbarea lui basexu cu proatanacu’ national ne aduce 2 (doua) avantaje majore si douajdoua de milioane de avantaje personale.
    1. vom avea un presedinte care stie ce trebuie sa faca si nu unul care nu stie ce face.
    2. dupa cum vad eu lucrurile, programul de iesire din criza e unul de dreapta (liberal of course) si nu o aberatie marinareasca (mosita de basexu, fudrea si vidanjeanu, pe bocanila nu-l pun, ca asta e exagerat de dobitoc)
    P.S. Sper să se găsească cineva care să-i amintească băsexului că pe 8, după alegeri, are meci la DNA, în legătură cu flota. Eu, unul, aş fugi în Bahamas, evident, sub pretextul că mă duc să caut flota, şi aş lua-o şi pe nutzi(mai degrabă leana).

  25. @all, Victor are dreptate. Dupa 20 de ani ne-am cam desteptat. Cinstit vorbind, acum trebuie sa alegem intre a fi cum zice Orban sau altfel, priviti-va in ochi si spuneti, daca e altfel.
    Pe de o parte, trebuie sa-i multumim lu’ Basescu, fiindca a adunat toate jigodiile la un loc. Nu avem decat sa dam foc la sandrama, clasic deja in istorie, au mai facut-o si altii. Orban a intuit bine si pe 6 vom avea posibilitatea sa alegem intre a deveni manelisti si jmecheri sau a duce o viata normala(cat de normala poate sa fie ea in Romania).

  26. Revin: “Gutza – fatatza de maimutza” a afcut maneaua aia la ordinu’ lu’ ridzi, k’asa-i in fotbal.

  27. Pentru cei care nu stiu Guta nu s-a nascut si nici nu va muri manelist. E manelist de conjunctura (ca orice tigan stie sa se descurce). Azi canta despre Basescu, maine face manele si-n germana daca da bine!

  28. ca melodie nu suna rau.nu e manea, e gen ro-mania.iar ca versuri,contine obtiunea electorala a unora?nu inteleg totusi de ce faceti spume?daca avea alte versuri,sigur nu ar mai fi scandalizat pe nimeni.in concluzie,nu muzica va deranjeaza ci versurile.adevarata”mizerie morala”!

  29. parca m-a lovit ceva ….. stiam ca net-ul e mare si plin de ” podoabele ” tarii … dar nici chiar in halul asta ….

  30. Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, ca partidul sau exclude sustinerea candidatului PSD in turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care Crin Antonescu nu va intra in acest tur, afirmand ca Geoana nu e o alternativa la Basescu, ci aceeasi Marie cu alta palarie.

    “Excludem ipoteza sustinerii PSD. Haosul care este in tara in acest moment este cauzat de cuplul Geoana – Basescu. Mircea Geoana nu este o alternativa la Traian Basescu, este aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Speram ca in aceasta toamna sa se ofileasca trandafirii si sa infloreasca crinii”

  31. Cateva cantece sunt bune dar majoritatea sunt super hidoase.Mie nu-mi plac iar in campanie mi se par absolut penibile,probabil ca pe Basescu si pe PDL-ii ii reprezinta.Orban a avut perfecta dreptate chiar daca si el are tarele lui.Mi-e rusine cu acesti oameni prefacuti si perversi.

  32. mai avem in tara asta 32,50% manelisti comunisti pampalai inculti etc etc….sper sa nu mai gastige basescu ca cer azil politic in Congo…stie careva daca au ambasada in romania?

  33. Am si eu o intrebare. Poate o sa-mi si raspunzi. Dupa intelegerile facute de PSD cu PNL , dupa ce urmaresc de zile intregi valul de injuraturi care se arunca din Antena 3, dupa ce observ cum Iliescu este purtat pe un covor de flori in studioul aceleiasi televiziuni eu unul ma declar votant Basescu inflacarat. Tu crezi ca Voiculescu o sa ma convinga vreodata sa-l votez pe Geoana?

  34. Nu mai pot pornii televizorul sa vad ca tot omul o emisiune de divertisment cum era odata,sau o stire de doamne ajuta ci ” porcul”de Geoana,rusine,batjocura,de rasul lumii,hotii aia,etc,etc. De abia astept sa se termine odata asemenea jigniri,ride Europa de noi domnu Ciutacu,si foarte bine ca in fiecare seara pe ANTENE ii luati de git pe toti Basesti,bravo domnule , nota 10 cu felicitari,suntem alaturi de Geoana,ca o da dumnezeu sa ne fie si noua mai bine! NOTA. Vine Craciunul si va vedea dl.Berceanul cit costa un porc,si se scumpesc in continuare,mai ales din 6 decembrie……….

  35. Clipul spune multe si despre electoratul lui Basescu…si din cate am vazut acum cateva minute la Sinteza Zilei , a mai aparut o melodie cu Florin Salam si aceiasi fufa , melodie care de asemeni il sustine pe Dictator (de ce sa ne ferim de cuvinte ?)

    Multa sanatate domnu’ Ciutacu !

  36. Guta o fi “tigan imputit” sau “roman onest”?
    Intreaba-l tu pe Patapievici daca-l mai vezi in platouri.
    “Plonjand in abject” si privind “orgasmic” eu cred in prima varianta, dar cum ar spune EBla …. “eu nu e intelectuali” asa ca nu le am.

  37. Clipul spune mai multe despre educatia lui orban.
    Nu are nici o scuza ca e beat tot timpul (sau asa pare?).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.