Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

Similar Posts

198 thoughts on “Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

  1. ce sa mai zic domnule Ciutacu , deja m-am saturat la cate adjective le-am tot dat votantilor lui basescu , deja nu mai am adjective noi…asta este…scapam noi de tiran !!!al dumneavoastra sincer jos tiranul…

  2. Ahahahaha, Basexu nu mai are audienta decat la intelectuali gen Patapievici si Bercea Mondialu. Vai mama voastra de retarzi oranj

  3. @Victor,
    Cel putin de cateva zile observ (cu precadere de la aparitia filmuletului) ca nu prea mai prind glas pe aici pedeleii! Oare de ce? Se simte vant de schimbare? 🙂 Prietenii stiu de ce! 😉

  4. 1. Am avut si eu dreptate, dar doar pe bloguri.
    2. Orban a avut dreptate.
    3. Patatpievici a avut dreptate.
    4. Cioran a avut dreptate.
    5. Daca Vantu ar mai face un fond ( de exemplu Fondul de Prostire a Prostilor din Romania) arfi coada la inscrisul pe liste.
    6. Pericolul ca dezaxatul sa mai fie o data exista. Din pacate…

  5. Am citit de performanta lui Lucian Bute, ca l-a invins prin K.O pe Andrade, pastrandu-si titlul de campion mondial la categoria super-mijlocie si in clipa aceea m-am gandit la articolul domnului Dan Constantin care l-a incadrat pe Basescu, intre pugilistii de renume mondiala spunand: “Pumnul lui TB are efect de K.O.”,”nu mai are timp sa se trezeasca din pumni, si va fi numarat iar, duminica la scrutin”. Daca cumva mai crede cineva ca dupa numaratoare se mai pune in picioare, apelam la Bute sa-i aplice un K.O., sa nu mai poata fi numarat.

  6. Singura lamaie valabila, e stampila aia nenorocita! Si astept cu nerabdare sa vad cum se va comporta sleahta portocalie, manelisti or telectuali, dupa ce zeul si dumnezeul spalator de creiere, se va rostogoli din tron, sub ranjetele asistentei! Duminica, dupa ce dl gadea va da verdictul, ma imbat, prima oara dupa 20 de ani. Pentru ca merit, prietenii stiu de ce!

  7. A fost astazi BASe in Petrosani, si ca sa-l vada pe nenea asta, s-au strans aproximativ 100 de persoane. Se pare ca nu mai are atractie la petroseneni. N-are nicio sansa de castig in Valea Jiului. In turul doi a pierdut in zona.

  8. Manelele totdeauna au reprezentat pentru mine incultura si prostie la superlativ, conform reguli: pune 1 prost intre 100 de destepti si intr-o luna vei mai avea numai 1 destept (daca esti evident norocos). Ce a reusit Baselu si compania (inclusiv familia sa semidocta si aroganta) in 5 ani, era de asteptat, insa nu-i singurul vinovat. Politica roamnesca si coruptia romanesca este unica si bazata pe oportunism si mediocritate, ca oamenii inteligenti (in adevaratul sens al cuvintului) nu pot accepta mocirla asta.

  9. nu pot spune mai mult,nu vreau sa-mi stric ziua de azi,dar. pe data de 05 12 2009,este ziua mea de nastere,sunt convinsa ca voi primi cel mai frumos cadou pe data de 6-12-2009,si
    anume GEOANA PRESEDINTE.

  10. Mai bine votez cu fantoma lui Ceausescu decat sa fiu in aceeasi barca(sparta) cu toti manelistii,cocalarii si infractorii!La Petrosani,primarul ridzi l-a adus pe Guta intr-un cartier cu populatie preponderent manelistica,cu toate astea electoratul lui select l-a huiduit pe marinar si doar 17% dintre petrosaneni au votat cu creatura.

  11. Se intoarce Tutea in groapa……..
    Asa a ajuns Romania lui…………?
    Doamne ajuta-ne…………!!!!!!!!!

  12. L-ati blamat pe Ludovic Orban. pai cine serveste Taraf TV, va intreb?
    Iar, Wiskas are dreptate mai o manea, mai o sticla de ulei, mai 50ron votul, mai un smen cu politicienii si baronii locali dupa alegeri si astfel stampilam Basescu.Spre deosebire de noi, ei ies la vot, spre deosebire de noi, ei stiu cum e la puscarie si voteaza pana obosesc la toate sectiile speciale si fara frica.
    Si astfel Basescu riscam sa ajunga presedinte si astfel in spatele politicienilor se dezvolta in liniste interlopii (Bercea, Caiac, ……….)care conduc de fapt judetele si care pompeaza bani ca Base, Marcel, Udrea, EBA sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.
    eh, acum va mai vine a rade?
    Mi e tare frica ca radem de pomana si ca trebuie sa ne rezervam bilet de avion sau de autocar, dupa posibilitati, pe data de 7dec.
    Dvs.ce parere aveti domnule Ciutacu? iese foca de la circ sau tot personajul asta laudat de trubadurul Guta si de moartea caprioarei Roxana?

  13. Stimate D-le Ciutacu,
    Citesc cu mult interes site-ul dvs si ma bucur sa vad ca mai exista oameni inteligenti in aceasta tara care doresc din tot sufletul sa nu FUGA de aici,pentru ca poate chiar mai spera ca pot trai decent si linistiti in locul in care s-au nascut.Astpt cu nerabdare seara de 06 12 2009 sa vad daca tara asta mai are vreo sansa sa se vindece de ciuma care se intinde si se tot intinde de vreo 5 ani.In speranta ca va voi putea transmite un mesaj mai optimist si ca cei doi copii ai mei aproape adulti astazi nu se vor mai gandi unde sa PLECE IN SPERANTA CA VOR TRAI INTR-O TARA NORMALA FARA A LE FII FRICA CA LE SCAPA O PALMA PESTE GURA CINEVA DACA NU SUNT DE ACORD CU OPINIA LUI,va doresc mult succes in ceea ce faceti atat de bine iar noua romanilor de inca bun simt,multa intelepciune DUMINICA 6 DEC 2009
    Cu deosebita stima, un intelectual normal din INCA aceasta tara LIBERA

  14. Daca ii punea Fiscul sa plateasca impozitele cuvenite real,la stat, pe acesti “talentati” guristi de manelisti ii mai cantau asa presedintelui candidat ?

  15. E un trucaj.Daca te uiti foarte “atent” in videoclip sunt Radu Moraru si Andreea Pora .
    Alta varianta : Basescu = garantat Guta .

  16. nu o sa va vina sa credeti … dar este incredibil cati tineri de la sate asculta mizeria aia electorala prin discoteci !!!
    au sentimentul, micutii, ca in sfarsit a aparut cineva in viata lor care nu le critica gusturile muzicale … ba ma mult le si confirma. fara sens sa facem o analiza a tintei acestei mizerii … SUNT ORIPILAT ! CAH ! RUSINE CARE AI AVUT IDEEA ASTA !
    Oare cum ne privesc cei de afara … asa … in general ?

  17. Ne meritam soarta.Acesta-i ,,poporul suveran,,? Nu-i nimic, fata de ce se intampla in localitatile cu primari PDL.Este cea mai urata campanie ,facuta de PDL,pe care am vazut-o vreodata.

  18. Ce mi se pare mie cel mai grav este ca “intelectualii”, sa zicem cei cu educatie, stau in case atunci cand se voteaza si ne lasam VOTATI DE MANELISTI. Aia sunt primii la vot, de la primele ore, ca vin cu autocarele sau in drum spre piata, ei sunt primii la vot si deci, CEI CARE NE CONDUC. EI ne aleg parlamentarii, EI ne aleg presedintele. Ne plangem, VA PLANGETI? Hai sa fim seriosi.
    Lenea “educatilor” ne-a adus aici. Se duc la munte, concerte, sau in zone civilizate, unde sa nu se murdareasca de la “plebe” si dupa aia au pretentii.
    Ne conduc cei pe care suntem sau nu suntem in stare sa-i votam. As intreba: cati dintre dv. domnilor s-au dus la vot la alegerile locale? Va spun eu. Mai nici unul dintre cei care aici se arata indignati de manelisti. VA PUTE? Care sunt “alesii” din parlament? Cei pe care i-au votat manelistii, nu cei pe care i-ati fi ales dumneavoastra. Eu mai degraba v-as zice :
    MISCATI-VA DOSURILE PUFOASE LA VOT!
    Cand am vazut ce se intampla, eu am declarat inaintea turului intai ca daca in turul doi, vor ramane Basescu si Geoana, eu nu voi mai merge in turul doi. Da domnilor, pentru ca eu am votat consecvent, tocmai pentru ca stiam ca majoritatea alegatorilor sint manelisti, macar am pus si eu acolo un vot, in speranta ca se vor trezi mai multi care avand creier, il au pentru a dovedi ca stiu ce sa faca cu el si nu pentru a-si arata fumurile intelectuale. De-aia eu il injur in gand de fiecare data cand il aud pe Mircea Badea spunand ca el nu merge la vot. Sunt unele lucruri, pe care daca ti-ai luat responsabilitatea sa iesi pe sticla, NU TREBUIE SA LE FACI NICIODATA. In felul asta, ii indeamna pe cei cu fumuri, care nu se murdaresc in multimi, sa nu voteze(eu ii numesc imberbi).
    TREZIREA POSTACILOR “INTELECTUALI” cu fumuri. Suntem asa, si pentru ca voi astia, aveti creier….dar ce folos. Sper ca de data asta sa nu ma mai trezesc iar singura la vot intr-o turma de manelisti, pentru ca atunci, va meritati soarta. De a mea, voi incerca sa am grija eu, cu creierul meu, fara fumuri.
    Degeaba avem un imn, se pare ca multi dintre dumneavoastra, nici nu stiu cum incepe…
    Cu respect, va sarut… pe fumuri.

  19. HORROR!!!Victor, inainte sa ne lasi sa ne uitam la asa ceva pune un avertisment! Tocmai mancasem!!! Am cautat in DEX un cuvant care sa descrie exact ceea ce simt, dar nu am gasit.:( Scarba, greata, oroare, sunt prea slabe.Va rog sa ma credeti ca daca intra gunoiul in turul 2 cu Bin Laden, il votam pe acesta din urma. Atata ura am reusit sa strang in mine. Prefer sa traiesc urmatorii 5 ani cu o infectie urinara, decat cu Basescu presedinte.Si din pacate, tara asta e plina de prosti cu creierul spalat, care cred ca filmuletul cu pumnul in gura acelui copil este trucat, pentru ca asa au vazut ei la Nasul!!! Noroc ca prostia nu doare. Altfel multi s-ar tavali in chinuri!!!

  20. Uffff, de cand am tot spus ca tara asta e impartita in doua natii distincte care, din pacate, nu pot coexista DECAT sacrificand-o pe cea minoritara :
    1.- “TURMA” de sclavi , slogoi si pupincuristi (nu neaparat “prostime” …)-reprezentand 60-70% din populatie si potentiali votanti PDL si PSD sau pasivi, (indiferenti-nevotanti – 15-20% din populatie);
    2.-“RATIONALII” razvratiti , intelectuali sau scarbiti (nu neaparat “intelectualime” …)-reprezentand 30-40% din populatie si poteniali votanti PNL , partide nationaliste ,independenti + “scarbitii-pasivi” (nevotanti- 15-20% din populatie).
    A 3-a categorie e cea a celor care NU mai traiesc in aceasta tara ( desi figureaza “la numar”, ei fiind diferenta pana la 100%…); ei sunt singurii care “au luat taurul de coarne” si au inteles ca DICTATURA “TURMEI” ASUPRA “RATIUNII” , se pare ca, va mai dainuii in Romania inca multi ani de-acum inainte … !!!

  21. Am uitat sa va spun ca dupa marsavia cu afisul acela din Timisoara ( ” Ciuhandu si Ostaficiuc il sustin pe Traian Basescu ” )care a fost dat jos din cauza ca era o minciuna ordinara, in saptamanalul Agenda care apare in fiecare Vineri seara, si este cel mai bine vandut ziar saptamanal din Judetul Timis, apare pe prima pagina acelasi mesaj mincinos ” Ciuhandu si Ostaficiuc il sustin pe Traian Basescu. Garantat PDL “. RUSINE!!!

  22. @thedaniel,
    Eu am auzit azi pe strazile aceluias oras doi copiii mici care strigau : ” Gripa aviara e adusa de Mircea Geoana” 🙂 Ii instruiesc de mici 🙂

  23. 60% dintre cei care declara ca urasc manelele au torpedoul de la masina plin cu alde Vali Taifun si Florin Parizer.
    Ateneul e plin din an in pasti, dar Guta aduna din fuga 3-4000 de oameni, daca nu mai mult.
    Cetatenii romani sunt pe ultimul loc in Europa la consumul de pasta de dinti.
    Cetatenii romani asteapta in campaniile electorale galetile cu zahar, ulei si faina, asa cum asteapta popa cu ajunu’. Daca faceti o excursie in judete precum Vaslui, Botosani, Dolj, Alba, veti gasi oameni care traoesc precum in 1940; nu uitati ca in Romania mai sunt inca localitati fara curent electric, iar in majoritatea satelor romanesti, oamenii alunga cainii cu parul cand merg la WC.
    Din pacate, asta-i Romania in anul 2009, acolo unde au dus-o insii astia care se perinda pe la televizor si ne spun de bine, incepand cu Ilici si terminand cu Matrozul.

  24. A plecat vara-mea din PDL!!! A fost un ultras Basescu….ce tupeu avea, ce figuri, ce texte…poate are legatura si cu faptul ca se intoarce sotul din strainatate si nu mai sta degeaba acasa pe 2300 euro. Ce virulenta e,la fel de inflacarata, numai ca impotriva PDL. Si ce toarna din culisele partidului…”Am mai schimbat si eu postul…(i-am zis sa dea pe Antena 3), am citit si eu ce mi-ati trimis, …a tras si intr-un copil…poti sa bati pe cine vrei, daca esti nebun, dar, ca sef de stat…iti trebuie prestanta…”woow, si le aud de la un fost militant inflacarat… Iar sunt o admiratoare de a mea. Ca “pierd vremea” pe aici si pe la Mogul.

  25. VA DATI SEAMA CA, VOTUL UNUIA DIN HAITA ACEEA, E EGAL CU VOTUL MEU? ASA DE MULT MA DESCONSIDERA LEGIILE TARII? IN FINE, ASTE E TARA IN CARE V-OM MURII DE FOAME. CEI CARE VOTEAZA SI IN 2009 CU TRAIAN BASESCU, ORI AU PROBLEME PSIHICE, ORI SUNT NASCUTI CU DIFICULTATI DE LA GAT IN SUS!

  26. Un vot de manelist valorează nici mai mult nici mai puţin decât un vot de academician. Fanii lu’ Guţă votează nu se joacă, aşa că haideţi la vot mânca-v-aş că nu sunt destui academicieni printre noi să ne uităm la ei cum votează.

  27. Clipul electoral m-a cucerit in asa masura incat am simtit cum endorfina sau hormonul fericirii se elibereaza in corpul meu. Se spune ca acest fenomen se intampla cand zambesti; si eu am ras cu frenezie; deci nu-i de mirarea ca mi s-a sporit capacitatea ‘…telectuala’, mai ales cand am auzit ca distinsul manelist este ascultat orbeste nu numai de nevasta ci de lume:”nu ies din vorba ta ca tu stii politica”. Si tineti va rog cont de faptul ca D-l Orban a facut marea greseala sa nu-l includa pe manelist intre “votantii basexului”, ca domnia sa s-a referit doar la “alcoolici, tigani si prostituate”, si cele din ultima categorie chiar cu semnul intrebarii,avand in vedere cum arata candidatul.
    Nu fac parte din nici un partid, dar ma caracterizeaza o oarecare toleranta fata ‘anumiti alcoolici’, da in nici un caz fata de ‘regele manelistilor’.
    D-l Ciutacu pune intrebarea ‘nevinovata’:”Ce zicea Orban de votantii basexului?”, si simtim imediat ironia muscatoare, pe care noi, cititorii derbedei o interpretam in fel si chip in spiritul judecarii pentru sine: nu orice lucru poate fi scuzat. Multumim ca ne-ati sporit endorfina in noi.

  28. Individul asta conduce tara cu televizorul, cum bine i-a zis Monica Macovei. Are priza la public (nu mai vreau sa explic ce fel de public, fiindca in clip se vede destul de bine…) fiindca ataca mereu “fortele raului”. De care, fie vorba, s-a folosit cand a avut nevoie de ele dupa care le-a demascat in mass-media. Omul se indreapta vertiginos catre modelul Putin-Chavez. Ghinionul lui ca suntem in UE si nu in CSI ori in “zona gri”, ca daca era asa, ii vedeam pe Basescu si pe Chavez in mijlocul multimii ce flutura esarfe portocalii si inalta ode conducatorilor…:))

  29. La suma calculata pentru campania electorala opulenta a PD-L( dar nu-s moguli, ci oameni “saraci” din guvern) sa se adauge si plata acestei melodii.Compozitorii astia nu lucreaza gratis.Sau poate ca a lipit bancnotele pe frunte?

  30. In anul 1998 sau 1999. Domnul Basescu a venit invitat in emisiunea de la TVR Arca Marinei. Pe atunci daca imi amintesc eu bine, dumnealui era ministrul Transporturilor. Atunci in aceea emisiune o doamna a venit cu un baiat, presupusul tata al acelui baiat era Traian Basescu. Ce s-a intamplat cu acel baiat? Este sau nu Traian Basescu tatal a 3 copii?

  31. Desi a fost luat in barca, Orban avea dreptate! In Romania este loc doar pentru “prost

    gust si neam prostie”…ceilalti, afaraaaaaaaaa cu voi! Ma felicit ca am plecat la timp din tara si sper sa apuc vremurile pensiei intr-o Romanie normala si civilizata( sunt un visator iremediabil care crede ca se va fi intamplat chestia asta in urmatorii 15 ani?!!!!).

  32. Domnule Ciutacu,
    Este prima oara cand scriu pe blogul dumneavoastra si sincera sa fiu sunt total dezgustata de clipul de mai sus.Deci se poate vedea clar cine sunt “simpatizantii” si “sustinatorii” acestui om de nimic care pur si simplu si-a batut joc de noi si de tara asta timp de 5 ani de zile.Cred ca e timpul, de o “schimbare “,asa ca, VOTEZ GEOANA!

  33. Buna seara,

    Da acesta este electoratul lui Basescu: bautorul de bere, mancatorul de seminte, in ritm de manele.
    Speram sa nu se duca pana la capat grotescul si sa nu apara promovarea lui BASESCU pe ritm de manele. Dar s-a produs ca sa fie sigur ca s-a facut inteles pana la capat de specimene. Sper sa gresesc cu estimarea mea ca 60% din populatia Romaniei e de aceasta factura.
    Sincer imi vine sa vomit. Ce mai caut eu in tara asta?… Vorba cuiva este o tara frumoasa pacat ca e locuita.

    Adriana

  34. Este suficient sa citesti postarile proBasescu pe forumurile televiziunilor si imediat realizezi ce electorat “select” il sustine. Comentariile acestora se rezuma la injuraturi ca la usa cortului, porcarii scrise cu nonsalanta leprei strazilor, agramate si lipsite de orice noima.In mod sigur ca a venit directiva din aleea Modrogan: postati baieti si fete, nu conteaza ce, dar postati sa le aratam noi ca suntem o forta cu sticla de Polar in buzunarul interior al hainei, cu sfertul de tigara atarnat la coltul gurii, cu frunte ingusta si tari in gura, cu castile telefonului mobil in urechi din care auzi de la 2 metri ultimele hitmanele si imprastiind in jurul lor obisnuita putoare de nespalat. A avut dreptate Orban, doar partial, categoriile mentionate pot fi extinse.

  35. Ba astia sunt penibili rau de tot , cum guta si cu aia numai 70% vor sa ia baselu? Io credeam ca suta la suta , ce fel de sustinatori sunt astia…?
    Da astia de la taraf nu trebuiau sa aiba cumva in colt afisat “emisiune electorala”?
    Sa se sesizeze cna-ul si sa le dea amenda…
    Suntem o tara de manelisti nenorociti…
    Mai bine cu…culturile de rapita, pace , unitate…

  36. Am o idee geniala.In locul lui Geona,la confruntarea aia…sa se duca Bute.
    Si sa puna de-un meci…:)

  37. parca taraf e a lui prigoana!
    ma asteptam la asa ceva! asasa tziganii votau cu marinarul, acum chiar toti o sa voteze cu el! what a shame!

  38. Buna seara d-le Ciutacu,

    Azi am avut o zi grea pentru mine;m-am simtit rau.
    N-am vrut sa treaca o zi sa nu citesc blogul Dvs.
    Dar sunt complet dezamagitade ce aflam mereu-in fiecare zi mai vedem cat de hidos este basescu.Sa aiba el un asemenea videoclip pentru campania electorala?!E dezgustator,dezgustator-isi bate joc de noi cu adevarat. Sper ca romanii,oameni adevarati,sa aiba o clipa de adevar si sinceritate,ca sa nu-l voteze pe basescu pe 6 decembrie.

    Va doresc ,cu acelasi respect,numai bine si o saptamana cu sfarsit asa cum dorim noi-fara basescu!
    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.