Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

Similar Posts

198 thoughts on “Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

  1. Incredibil =))=))=))
    nu nu… asa ceva e unic… astia trebuiesc dusi toti la Antipa pentru a fi studiati.

  2. Înteresant. Cu răbdare, am reuşit să ascult o manea până la capăt, dar n-am auzit nimic de “să moară duşmani”, aspect promiţor de altfel. Încă nu mi-am dat seama de context, dar în schimb am primit pe e_mail următoarea Scrisoare catre Dumnezeu: “Draga Dumnezeu. Anul asta mi I-ai luat pe dansatorul meu preferat Michael Jackson, actorul preferat Gheorghe Dinica si actrita mea preferata Farah Fawcett. Iti reamintesc, Doamne, ca politicianul meu favorit este Traian Basescu. Toate cele bune!” 🙂

  3. Eminescu a spus-o mai bine decat Orban:
    “Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei
    Sai imparti in doua cete: in smintiti si in misei”

  4. 7 zile si vedem.Inca sunt multi care voteaza cum li se spune.Cat despre Guta …..internetul l-a terminat.

  5. Cat de pupincurist trebuie sa fii sa declari ca “mai degraba mi-as lasa copilul in grija domnului Traian Basescu chiar cu riscul de a-l imbranci, decat sa-l las cu Patriciu care nu stie decat sa minta si sa fure din banul public” (citat aproximativ din spusele Monicai Macovei). Asa ceva mi se pare chiar mai putin gretos decat maneaua lui Guta.

  6. ce tare………… cat de cretinoc sa fii sa te invetze gutza cum sa votezi? daca videoclipul asta ii produce voturi lu basescu, inseamna ca ne meritam soarta, deci ne lamentam degeaba. pacat ca nu poati se renunti la cetatenie din motiv ca ti-e rusine de concetateni.

  7. Asta-i “rautacism” din partea ta . In sfarsit , nu sunt de acord cu tine . Exista intre votantii lui Basescu oameni in regula . La fel cum exista oameni cu tinuta intelectuala care voteaza din interes . Intotdeauna au fost oameni mari care s-au dovedit mici in politica . Iorga cat a fost prim-ministru i-a cantat in struna lui Carol si Lupeascai si a protejat camarila regala . Sadoveanu , Calinescu , Parhon , etc. , personalitati uriase , n-au avut nicio problema in a-i lingusi pe Dej , pe Luca sau pe Ana (Luca cel putin era de un grobianism evident , dar nu conta) . Sigur ca intre tutarii lui Basescu niciunul nu are anvergura celor amintiti , dar intre votantii lui sunt si intelectuali si muncitori onesti , etc. Nu doar dintre cei de joasa speta (sunt si din astia , dar ii gasesti la votantii tuturor candidatilor) . Orban a spus o prostie atunci . Nu pot fi de acord cu ce-a spus .

  8. sunt curios daca un membru pdl ar fi intrebat cum ar reactiona daca fiul lui ar fi lovit de un matur, cum ar reactiona. sa faca un exercitiu de imaginatie, daca ei sustin ca e trucat filmul.

  9. Domnu’ Vector!

    Orban avea dreptate! tragedie.Sunt totusi prea multi! Nu sufiocienti , dar prea multi…..Popor 30% imbecil!Ce-i de facut cu astia? Inafara de democratie, nimic….:( oricum, observati ca fanii sunt in general bruneti sau romanizati….matematic.As vrea sa va amintesc ca Basarabi era supranumita “garderoba” ( nu aveai nimic in buzunare, lasai hainele , si tot jefuit plecai) este ” bruneta”…ca eba , de exemplu…

  10. Aaahahahahaha :)), mi-a aratat cineva si mie “videoclipul” asta. Dar n-am putut sa-l urmaresc mai mult de 5 secunde.
    Va dati seama ca asa castiga voturi, la cati manelisti sunt in tara asta?!

  11. Doamne,ma uit si ma minunez,dupa care ma umplu de scarba Cat de penibil,de oligofren poti sa fii sa compui asa ceva????Ne meritam soarta,astia si cei ca ei au ajuns sa fie promovati si sa ne reprezinte Sa nu va suparati,dar vreau sa va relatez ceva:acum 2 seri ma deplasam cu microbuzul pe dn1 si in dreptul aerop. Baneasa a coborat o tanti bronzata care,zicea ea,pleca in Anglia Femeia era incaltata in slapi si nici nu stia unde sa coboare Astia ne reprezinta si ne miram de ce suntem considerati un popor de rromi Pana si marinaru’ ii pupa in dos Cred ca titlul de campanie al lui trebuia sa fie ,,OMU’ IE INAINTE DE TOATE” Cititi legat si vedeti ce iese

  12. Vad ca se fac eforturi sustinute pentru indobitocirea oamenilor. Ce mai inseamna cultura atunci cand maneaua devine mijloc de promovare electorala pentru cel ce se doreste primul om in stat? Sa candideze pentru presedintele manelistilor, dar acolo s-ar putea sa nu aiba sanse ca-i ia Gutza fatza.

  13. Traian Basescu este Zeus sau Zeus se crede Traian Basescu ?

    – Traian Basescu nu se imbata de la bautura, bautura se imbata de la Traian Basescu

    – In al doilea mandat ca presedinte Traian Basescu va anula Legea Gravitatiei.

    – Traian Basescu nu are acces la Internet, Internetul are acces la el.

    – Universul a fost creat in urma unei aliante politice realizate de Traian Basescu

    – Diavolul si-a vandut sufletul lui Traian Basescu

    – Traian Basescu nu invata de la viata, viata invata de la Traian Basescu

    – Aflat cu vaporul pe mare, Traian Basescu a inecat odata un peste.

    – Traian Basescu poate sa faca orice promisiuni dar trebuie sa fii gaozar ca sa pretinzi sa si le si respecte.

    – Daca nu era Traian Basescu, ne inecam cu totii in flegmele lui Ciutacu.

    – Traian Basescu nu imparte lumea in oameni buni si oameni rai ci in oameni care fura pentru el si oameni care fura pentru altii.

    – Elena Udrea este o Doamna. Ea nu face de obicei sex oral dar pentru Traian Basescu face o exceptie.

    – Traian Basescu nu imparte oamenii in sustinatori si adversari ci in radumorari si victorciutaci.

    – Traian Basescu nu are nevoie de calea ferata sau autostrazile lui Berceanu, fiind Superman, el se deplaseaza doar pe calea aerului.

    – Traian Basescu nu cauta sa faca aliante cu partidele ci toate partidele cauta sa faca aliante cu Traian Basescu

    – Nu exista zile cu soare si zile cu ploaie ci zile in care Traian Basescu este fericit si zile in care el este trist

    – Traian Basescu are puterea de a-i face pe toti dusmanii lui sa crape in chinuri dar fiind iertator ii lasa sa traiasca, de aceea Mircea Badea inca mai are emisiune la Antena 3.

    – Traian Basescu este perfect, mai ales atunci cand greseste.

    – Traian Basescu ar putea sa vindece toate bolile de pe pamant, dar nu este lasat de Hrebenciuc, Iliescu si “Vanghele”.

    – Nu exista oameni care l-au votat pe Traian Basescu si oameni care nu l-au votat, exista doar oameni iluminati si oameni care plutesc in bezna prostiei lor.

    – Magistrati nu sunt procurori si judecatori ci oameni care asculta de comenzile lui Traian Basescu si oameni care nu asculta

    – Traian Basescu are puteri magice, poate face sa dispara flota Romaniei si poate face sa apara milioane de euro in conturile lui si ale familiei sale, din “vanzari anterioare”

    – Muscatura de mogul este mortala. Singurul om care are antidotul este Traian Basescu.

    – Traian Basescu are ambii ochi identici, mai putin stangul.

    – Un om i-a lustruit odata pantofii lui Traian Basescu atat de bine, incat acel om se numeste acum Emil Boc

    – Nu exista lesbiene ci femei care nu l-au cunoscut inca pe Traian Basescu

    – Tu traiesti bine pentru ca exista Traian Basescu.

    – Cand era copil, Traian Basescu a facut pipi intr-o balta, acum acea balta este Marea Neagra.

    CONCLUZIE :

    Culmea prostiei romanesti : Tara condusa timp de 5 ani de Traian Basescu sa arate catastrofal si tot sa fie destui prosti care sa-l voteze. Din pacate…

  14. Domnule Ciutacu..Nu stiu de ce, dar am senzatia urmarind spotul asta publicitar ca Ceausescu inca mai traieste..Mai mult.Ca inca se mai afla la balconul CC anuntand mariri de salarii, alocatii si pensii.Ca daca nea NICU ar fi supravietuit caderii zidului Berlinului, astazi i-ar fi fost de-ajuns ca sa fie inca in functie sa mareasca ratiile la vreo 5 kile de salam si 4 de zahar in plus, sa infiinteze OTV-UL si bordelurile de stat si sa reformeze Cantarea Romaniei in MANEAUA ROMANIEI.Si asa in pas de manea cred ca reusea sa ne scoata pe toti benevol si la vot si la munci agricole si sa integreze in mod constructiv toate nationalitatile conlocuitoare.

  15. SUNTEM ,…o tara de manelisti, mincinosi, ipocriti, ..
    Zilele acestea priveam stupefiata, cum se pune in miscare monstrul portocaliu…( incet , dar sigur..)
    Cu explicatii penibile, irationale…
    Cu analize fantasmagorice , asupra unui clip de 18 secunde ( apropos, pana si Sergiu Nicolaescu- nu ca el ar fi autoritatea suprema in materie, dar pentru romani, ar trebui sa insemne poate, ceva- l-a autentificat explicand clar si pragmatic ..)
    Cu iesiri la rampa , cu vociferari suparate,
    cu desaga plina de cuvinte goale dar rasunatoare …
    Va castiga, ….daca nu-l vom face sa se impiedice de votul nostru,…

  16. Acum, inainte de filmulet
    53% Geoana / 47% Basescu Bruce Lee
    Dupa impactul filmuletului, saptamana viitoare
    65% Geoana / 35% Bruce Lee
    Dupa confruntarea televizata
    68% Geoana / 32% Bruce Lee

    Mai punem la socoteala si faptul ca greii PDL o sa reduca drastic turismul electoral, ca sa-si scape pielea
    75% Geoana / 25% Bruce Lee
    adica exact cat Bruce Lee ar fi avut cinstit, in turul I

    Intrebare

  17. Orice s-ar intampla nu mai conteaza , AMR 7 zile si isi va primi stampila iar duminica seara va deveni istorie.De luni intram in normalitate.

  18. sunt disperatzi victore! orban a avut extrem de multa dreptate! dar nu mai e mult si individul cantat pe ritmuri de manele, sustzinut scarbos de udrea, udristi, boc si bocisti, de lingai absolutzi, de oameni simplii mental ce vibreaza la filozofia urii sau de oameni direct interesatzi. sa nu mai vad 7 autocare plecand din malu rosu din ploiesti spre dambovita la vot, sa nu mai vad okii umezi de dolari ai lui udrea si schimonosenile ei scarboase, sa nu mai vad tzuguiala scarboasa a lui boc, sa nu mai aud ha ha ha si iritarea idioata a unui individ ajuns la cotroceni cultivand ura si mentzinand-o. mai e un pic! sunt cateva zile in care mai poa sa se imbete in cotroceni! dupa aia ii oferim shantzul istoriei. sa se pishe in el pe el!

  19. @cernobit: nu-s nici extremist, nici rasist. si nici nu inghit Noua Dreapta. asa ca nu-ti mai cauta aliati acolo unde n-ai sanse sa-i gasesti

  20. In privinta mizeriei de mai sus, NU POT sa comentez!

    Astept cu nerabdare scoaterea din arhiva Antenei 1, a acelei emisiuni a lui Tuca in care personajul grotesc -ajuns la Cotroceni dintr-o greseala a istoriei- spune ca a dat un cap in gura unui chioscar. Si/sau secventa in care Udrea afirma ceva asemanator, nu stiu unde, pe ce post.
    Stiu, exista multi cretini si trebuie dat cat mai aproape de 6 decembrie.
    Astept…

  21. cred ca din spotul asta lipsesc niste personaje de forta alaturi de nationalitatile conlocuitoare.Si-anume PORA,SZOBY Cseh si Florin CALINESCU ,apoi intelectualii de la GDS, cu LIICEANU si PATAPIEVICI..ar fi fost fain swa-i vedem cum dau din buric si cum fac “fara numar”..

  22. basescu e un taranoi,daca il ascultati cu atentie, observati lexicul restrans, vorbe greoaie si eliptice….ma rog e reprezentativ pentru clasa de jos, de manelisti,doame am trait s-o vad si pe asta un presedinte maneliste, un huligan, acum imi dau seama de caracterul sau

  23. Ce? Nu v-ati asteptat la asa ceva?
    Tocmai pentru ca NOUA “la restu” ne e “greata” de targetul acestei piese populiste.
    Tocmai de aceea a facut asta!

  24. Cat de retarzi sa fie romanii sa voteze pe unul care baga un mesaj misogin pe manele? E versul in care ea ii spune lui ca voteaza cum gandeste el, ca el se pricepe la politica.
    Adica, femeie proasta, respecta pe desteptul care e sotul.
    Am inchis videoclipul dupa, pe motiv de voma in gat.

  25. Parerea mea e ca nicolae guta oricum era mai bun ca purtator de cuv.al fostului presedinte, se plia direct pe simpatizantii acestuia. I-o fi promis Base ca il pune ministru la cultura? nu ar fi nicio exagerare ce nuti, ridzi, etc.nu au avut ministerele lor.
    Coalitia Grivco l-ar fi pus pe Mircea Diaconu pai se compara asta cu titanul muzicii de petrecere, ce dracu?
    Trecand peste ironii, va dau un sfat fugiti cat mai aveti timp, nu e de gluma daca mai sta inca 5 ani vajnicul marinar.Nu ca Geoana ar face minuni ca Sf.Petru si la drept vorbind nici Margaret Thatcher, nici Tony Blair nu mai fac nimic la situatia economica in care lasa tara Base, insa macar liniste sa fie si sa mai vezi la pupitru si profesionisti ca Mircea Diaconu, Mihai Tanasescu, Florin Georgescu, Marian Nazat, Ion Neagu, Dan Sova, Cristian Diaconescu, Cristian Topescu, Neagu Djuvara, Andrei Marga etc. nu marionete teleghidate ca Nutica, Voinescu, Anastase, Placinta, Hoara, Avramescu, Boureanu.
    Si sa nu mai vedem circ si tensiune non-stop.
    Mie unul mi-a ajuns si daca s-a tampit poporul si iese iarasi chiorul, emigrez oriunde chiar si in Bulgaria, am dreptul la viata si la un strop de normalitate.

  26. Staff-ul incearca sa-si vanda produsul.
    “Maestrii” Guta & Printesa au semnat un contract, au prestat si au incasat, ca si figurantii, daca nu s-or fi oferit cumva voluntari. Daca a prins la public, vom vedea…
    Copiii din Anglia invata despre “adevar si fictiune in programele TV”. Noi avem nevoie de aceleasi cursuri pentru adulti (din pacate)

  27. Voi vedeti o gluma in clipu asta, va zic ca asa se mobilizeaza tiganii la vot. Cati tigani sunt in romania??suficienti sa ii dea lui basescu cam 4-5 procente in plus. Nu e de gluma……inca nu se stie cine va castiga…..dar daca iasa basescu ne meritam soarta si putem sa emigram toti. Haules baules, charimam biribu

  28. De la Guta fata de maimuta dedicatie marelui dentist al tarii…Pumnii mei minte nu are,doar la miting au valoare,pe copii fara aparare….Ziaristul ce nu-mi place Gaozar l-am omenit iar Tigancii Imputite telefonul i-am sparlit…Nu pot sa ma controlez eu asa reactionez….Ma numesc Traian Boxescu si daca mai suparat dupa ce eu te-am boxat telefonul ti-am saltat…hop hop

  29. Daca noi nu suntem romani, atunci ce draq suntem?
    Basexule, ia romanii tai pe barca si du-te cu ei! Vei fi un NOE adevarat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.