Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

Similar Posts

198 thoughts on “Ce zicea Orban de votanții Băsexului?

  1. in sfarsit cineva vede hidosenia. sa spun ca imi vine sa vomit? nu mai am stomac pentru atatea pretexte. dom’ ciutacu am o teama: ca iese boul presedinte si ne-am nenorocit. amr 7 zile

  2. Am visat ca basescu a ieşit din nou preşedinte. Se făcea calumea cânta acompaniindu-l be copilu. Undrea dansa din buric cu blaga, iar roberta executa un pole dance, dar pe post de bară era boc.M-am speriat şi mi-am dat demisia din functia de român. Ma angajam la nemţi. Sau bulgari. Nu ştiu, că m-a trezit alarma: aveam ore de consultatii cu ID-ul. Ore neplătite. Şi ăsta nu era vis.

  3. Corect, Orban uitase de maneliști. 🙂 Deși, foarte mulți din acele categoriile menționate de Orban, iubesc manelism life style.

  4. Induiosator 🙂 Se indreapta catre popor mai Victor. Uita sa precizeze ca acel popor tinta este asa cum l-a catalogat Orban.
    Este trist oricum ca mai are sanse acest grotesc exemplar.
    In orice societate citava un om de stat cu apucaturi asemanatoare cu ale lui era privit ca persoana non grata.
    Sper sa invigem noi, prin Geoana, eu votez pentru acest grup de oameni, din care facem parte, care s-au saturat de caricatura asta in fruntea statului.

    http://badeablog.wordpress.com/

  5. Fabulos. Asa ceva nu mi-a fost dat sa vad, nu mi-am putut imagina si nici nu credeam ca o sa vad.

    Romanasi…daca v-ati gandi catusi de putin la copii vostri…v-ar fi imposibil sa-l votati pe b(nici macar nu-i mai pot scrie numele).

    Doamne Ajuta !

  6. Am dat pe repede inainte…nu pot asculta si vedea asa ceva.
    Asta e Romania de azi.Chiar nu pot sa dezvolt. Suuper zi portocalie am avut: am inceput- de dimineata, cu marele intelectual,cersind voturi cu sacosele de rafie “Basescu pentru Romania” (cumplita imagine)si sa o termin cu Guta si Roxana. Nu pot comenta mesajul ca nu pot sa ascult,mi se face pielea de gaina, ce am remarcat, in schimb, e ca…cravata presedintelui si pantalonasii “solistei” au aceeasi culoare: a PSD-ului. Hi,hi! Ce ar putea semnifica aceasta simbioza de culori? Geaca portocalie si pantaloni grena? Poate dilema individului care traieste drama de a ascunde, in aceeasi carcasa,un artist de geniu si un om modern. Roxana si Guta, stiu ca veti trai bine!
    Ce analiza a la Badea!!! De vina e …vinul fiert,si el in culoarea PSD-ului! Chiar, de 6 decembrie vreau sa sacrific fericita bostanul de pe balcon, sa scap de miezul lui portocaliu.
    Acum realizez ca portocaliul e culoarea sarbatorii de Halowwen,a spiritelor rele, a mascaricilor, a fetelor hidoase. Cum ar arata oare un bostan, frumos cioplit, cu fes pe cap, si in interior sa se vada fata lui Basescu, razind:”Afara ploua !”.

  7. porcaria asta e buna pe post de cura de slabire…mi-a taiat pofta de mancare…si de viata :-<

  8. Se vad si votantii lu Base dar nici cei care sunt cu Geoana nu sunt mai breji…asta se intampla cand toti incultii, materialistii si neinformatii participa la vot in detrimentul celor care mai stiu ce se intampla in viata politica, cei care se informeaza cu privire la situatia in care se afla tara…cu cat scormonesti mai tare in rahat cu atat pute mai rau si ti se face greata dar asta nu e o scuza ca sa nu votez si sa ii lasi pe pesionari, pe “turisti” si pe cei neavizati sa decida in locul tau! Pacat de Crin Antonescu…a jucat cinstit si a pierdut cu demnitate nu ca si Romania ca va pierde din nou in fata unor oameni fara demnitate! Turu 2 batalia finala sa vedem consecintele victoriei castiga ei sau pierdem noi iarasi cum am facut-o si acum 5 ani!

  9. I-am remarcat in spate, agitand caricaturile, pe daniel funeriu, cristian preda, sever voinescu, catalin avramescu, gabriel liiceanu, cristian patrasconiu, traian ungureanu si it morar. Se-aduna intelectualii, se-aduna ! Dupa Bercea Mondialu si Edu din Ferentari iata ca in gasca eruditilor prezidentiali a aparut mestrul Guta si gurista Roxana… Quod erat demonstrandum.

  10. Manelisti de frunte la un presedinte sub mediocru. Basescu a mai mutat cu clipul acesta cateva mii de voturi in contul lui Geoana!

  11. Eu unul prefer să nu-mi fac nici o părere despre asta. Nu merită unii parlamentari jegoşi atenţia noastră. Felicitări lui BUTE!!!

  12. Las’-o-‘ncolo, tizule, crezi ca N’-AJUNGE ca abia reusesc sa scap de manele ba pe strada, ba pe la TV, acu’ te gasisi sa mi-l “vari pe gat” pe Guta pana si aici, la mata pe blog? Te credeam om mai serios…
    CE-asa mirare, ALTA “scarbosenie” propagandist-politica, doar ca de data asta “combinata” cu o “scarbosenie”… “artistica”.

  13. hahaha. pai, ce sa faca si ei cu banii? …am vazut un reportaj referitor la o batrana careia i-a fost majorata pensia cu 1 ( UN ) leu. trebuie mentionat ca majorarea a fost adaugata pensiei initiale, care era constituita de “formidabila” suma de… 3 lei (?!?!?!). dar ce mai conteaza? ..sa “canta” maneaua si sa “curge beutura”!!!

  14. vorba lui MB, ce s-au mai ofticat “deontologii” atunci. Bine, n-a fost destul de complet dl.Orban, a uitat de jmecheri, cocalari, inculti, badarani si lista poate continua. nu stia atunci dl.Orban ca mai exista un specimen: BATAUSUL DE COPII (as vrea sa pun emoticonul cu zambetul, dar chiar nu pot pt. ca ar fi o insulta la adresa copiilor)

  15. Din pacate toate forumurile si blogurile din aceasta perioada mesteca o toxina periculoasa pentru sanatatea mintala : politica si atitudinile pro sau contra marinelului.
    Am obosit vazand toate mizeriile electorale si abia astept sa treaca turul 2, la care oricum nu ma duc.
    Sper ca dupa aceea sa regasesc, cu placere, acest blog,” mai curat si mai uscat “. 😀

  16. ce ne priveau strainii pana acuma ca niste tzagani hoti… de acum inainte vom fi si tara care a votat presedintele bataus de copii !

  17. Deja mi se pare scarbos, stiam ca Romania e tara manelelor si a scuipaciosilor de seminte, dar s-a ajuns mult prea departe.Dl. Base e mogulul-sef si manelistul de serviciu.Stiu ca e un cliseu, dar inseamna ca asta meritam!

  18. nu mai este nimic de spus .asa presedinte asa sustinatori si staful de campanie nu mai are clasa o zi buna

  19. vai de noi!! daca si gutza e raspandac electoral:)
    geoana promite paine ( sa ne ocupam de criza , joburi, etc) iar basescu circ ( de ce le e frica nu scapa)
    iar noi am ajuns suficient de indobitociti inca nu mai vedem dincolo de asta ( popor, politicieni si analisti)
    pt basescu cred ca se incadreaza intr-o vorba:
    ” it is better to reign in hell than to serve in heaven”

  20. Nu mi se pare normal sa se foloaseasca inca lupta de clasa. “Sunt si oameni care vor sa vorbe’sc cu tine, si oameni care nu vor sa vorbe’sc cu tine”….
    Sunt manelisti care voteaza pe basescu, manelisti care voteaza pe geoana, sunt intelectuali care voteaza pe basescu, si intelectuali care voteaza pe geoana.
    Hai, Base, du-te pe mare!

  21. aşa au făcut şi-n 2008 aşa şi-n 2009 şi tot aşa vor face, până subcultura va fi formă de manifestare artistică în romănica.

  22. pana azi nu l-am ascultat pe guta,probabil din cauza asta nu traiesc bine ::)))) sper sa nu-i mai vad din 7 decembrie incolo,pur si simplu sa dispara culoarea portocalie impreuna cu primu boxer si consumator a tarii

  23. cred ca ar fi avut succes mai mult, cu un afis, pe care, sub poza lui zambitoare sa fie intrebarea : vreti o clisma ? Este singurul loc, (din creierul votantilor lui) nespalat.Mi-e sila. Foarte multa sila. Exagerat de multa sila.

  24. basescu este promovat de televiziuni si bloguri. trebuie interzis peste tot, el si aplaudacii lui. altfel…

  25. haida haida; parca o si vad pe eba impreuna cu udrea si ridzi cum se misca pe melodia asta… pff, ce tara avem…

  26. Domnule Ciutacu,
    Chiar daca o sa imi iau iarasi o gramada de injuraturi de la simpatizantii PDL-isti care misuna pe blogul dumneavoastra trebuie sa recunosc ca dl Orban A AVUT DREPTATE. I-as adauga si pe prosti(conform DEX: cei care nu stiu carte, neinvatatati, cei care vadesc lipsa de inteligenta)
    Asta e dragi prieteni, acesti oameni au drept de vot, isi pot alege senatori, deputati primari, PRESEDINTI, dupa felul si asemanarea lor.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/28/scrisoarea-unui-fost-chioscar-catre-basescu/
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/28/basescu-intre-stomatologie-chirurgie-estetica-si-medicina-legala/
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/27/acum-inteleg-de-ce-injura-simpatizantii-pdl-isti/
    Cu deosebit respect

  27. Dumnezeu mi-o fi luat mintea ca dupa ascultarea melodiei interpretate de ‘guta,regele manelelor’si ‘roxana,printesa ardealului’- scuzati, va rog, literele mici folosite, dar de emotia puternica a ‘victoriei’idolului lor, nu le gasesc pe cele mari- abia astept sa ajung la un pahar de vin sau tuica si la gratarele facute de ‘roxana’ sa ma alatur celor 70% chiar 80% de votanti pentru’basescu’-nici acum nu gasesc litera mare- pentru ca “numai asa vom trai bine”.
    M-ati bine-dispus nu numai pentru duminica aceasta ci pe veci; de acum numai manelele lui ‘guta’ am sa ascult.

  28. El are aliat poporul roman. El reprezinta dorinta poporului. El este avangarda poporului roman. Sa fie, el oare, vomitatura poporului roman ?

  29. astia nu sunt tzigani imputiti.
    sunt niste “tzarani” si in loc de onoarea semintiei din care fac parte, ei sunt adevaratele tonomate cu euroi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.