Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Tupeu de borfaş. Şi-o liotă de vânduţi…

Tupeu de borfaş. Şi-o liotă de vânduţi…

Motto: “Poţi să scoţi ţărăncuţa din Buzău, dar nu poţi să scoţi Buzăul din tărăncuţă” (amy)


Un ministru în funcţie al Guvernului României ameninţă un jurnalist, pe holurile Parlamentului, că-l va face informativ. Dincolo de cinismul de a recunoaşte fapta în aceeaşi seară la televizor, de limbajul de securist cu acte-n regulă şi de tupeul de borfaş, rămâne tăcerea jenantă a breslei şi a societăţii civile de pe statele guvernamentale şi private de plată. Băi, ticăloşilor, v-au cumpărat chiar pe toţi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

90 thoughts on “Tupeu de borfaş. Şi-o liotă de vânduţi…

  1. Vad ca neinfricatii ziaristi ai trustului plivesc buruienile doar din partea dreapta a gradinitei.Mai uitati-va si pe stanga,dragilor,ca tot a noastra-i.Sau nu se cade pana-n alegeri?

  2. Piticul porno alias IT Morar care mai tot timpul este amro pe la coltul gurii intr-un post pe blogul personal il chema la lupta pe Tolontan impotriva rectorului Bondrea”hai sa-l dam jos pe Bondrea” dar acum cand Tooltan este amenintat in stilul securist tace malc si ca el multi altii.

  3. @all: Buzaul are sosea de centura ? Ca viata de ministru se termina la un moment dat …

  4. Eu astept meciul Udrea cu Saftoiu ( e in comisie ) …. mi-ar place lupte in noroi dar ma multumesc si cu paruieli si zgarieturi 🙂

    PS – Domn’ Ciutacu … scoate motto-ul … totusi Buzaul nu cred ca are vreo vina … sincer …

  5. daca joiana a intrat in crize la scena deschisa e de bine, inseamna ca-i mai groasa decat ar fi visat-o ea vreodata.
    partea proasta e alta, daca basescu castiga in toamna pe cat facem pariu ca viata voastra (a jurnalistilor incomozi sa zicem) o sa devina una cu mult mai multa adrenalina? lasand gluma la o parte, eu sunt ferm convins ca daca se merge in directia desenata de basescu un simplu blog de opinie ca asta o sa fie doar o amintire misto

  6. mi-am adus aminte de niste fotografii de nunta sau cununie,ale “cetatencei cu blond”,din care se observa stilul minunat,plin de rafinament al tinutei,ce ne arata cat de mirifica era la plecarea din buzau.

  7. Mie mi-e teama ca din toata sapuneala cu Udrea o sa iasa niste fabuloase baloane de sapun! Adica nimic.
    Se face comisie pentru Udrea. Buuun. Hai sa ne gandim: cine a ales momentul constituirii acestei comisii?
    Sper ca tanti sa nu iasa din toata zarva asta ca o martira. Si sa aiba motiv sa spuna: “mogulii impreuna cu lingaii lor m-au persecutat! Uita-te la mine, lume, ce curata si virginala sunt! Cate mi-au aruncat in carca oamenii acestia rai si cum nu sunt eu vinovata de nimic! Cred ca pot sa fiu si prim-ministru, caci acum sunt declarata public nevinovata!”
    E un scenariu pesimist?

  8. Sir Francis Bacon a scris o carte, THE NEW ATLANTIS, care a aparut in 1627.

    “We have also furnaces of great diversities, and that keep great diversity of heats; fierce and quick; strong and constant; soft and mild; blown, quiet; dry, moist; and the like. But above all, we have heats, in imitation of the Sun’s and heavenly bodies’ heats, that pass divers inequalities, and (as it were) orbs, progresses, and returns, whereby we produce admirable effects. Besides, we have heats of dungs; and of bellies and maws of living creatures, and of their bloods and bodies; and of hays and herbs laid up moist; of lime unquenched; and such like. Instruments also which generate heat only by motion. And farther, places for strong insulations; and again, places under the earth, which by nature, or art, yield heat. These divers heats we use, as the nature of the operation, which we intend, requireth.

    We have also perspective-houses, where we make demonstrations of all lights and radiations; and of all colours: and out of things uncoloured and transparent, we can represent unto you all several colours; not in rain-bows, (as it is in gems, and prisms,) but of themselves single. We represent also all multiplications of light, which we carry to great distance, and make so sharp as to discern small points and lines. Also all colourations of light; all delusions and deceits of the sight, in figures, magnitudes, motions, colours all demonstrations of shadows. “

    Dare 4 more? http://www.gutenberg.org/dirs/2/4/3/2434/2434-h/2434-h.htm

    380 de ani mai tarziu si mai la est, geniul dlui Ciutacu asteapta de la geniul unor politicieni (ca sa nu generalizam) sa rezolve probleme milenare.

    Meanwhile, climate scientists warn of wild weather in the year ahead as El Niño begins & World will warm faster than predicted in next five years, another study warns. Hai Doamne-ajuta.

  9. Eu nu urmaresc RTV, singura televiziune pe care o urmaresc din cand in cand e Antena 3, aseara insa ma nimeresc pe Realitatea si hop top, coana Udrea era la telefon, doar ce schimbasem programul si o vazusem la stiri prin alta parte, bai!!!!femeia asta e peste tot, m-am saturat de ea, de ei:((
    O idee nastrusnica de-a mea ar suna cam asa, nu putem sa combinam pe Crin cu doctoru’ si sa scoatem unu care sigur il bate pe Baselu???

  10. PLANUL LUI ZEUS

    Am mai scris despre planul presedintelui. Un nou mandat care ar fi ultimul il va forta sa faca tot ce este posibil sa modifice Constitutia. Va dori si ajutat de ” Oamenii sai” va reusi sa -si faca functia de pres. pe viata. Acesta e planul si camarila lui a inceout deja sa testeze terenul. Oricum va castiga fraudulos alegerile din iarna, iar apoi NU mai are ce pierde. Voi repeta si alta data acest punct de vedere!

  11. Si Elena se da in spectacol.Bai Elena,intreb si eu ca Antonescu:chiar asa de rau e?Hai ca esti rea(ca sa nu spun proasta).Te dai singura de gol.Vezi ca si altii se pot interesa de tine si pot afla multe.Tot informativ.Daca taceai ,avocat ramaneai,au inceput sa te critice taranii prin piata,ca sa vezi ca oamenii simpli sunt destepti,nu prosti cum ii crezi tu.

  12. Din cate am inteles eu,ca fost membru pnl ce ai fost,cat si ca avocat ,erai cam mediocra.De aia nu ai ramas in avocatura.

  13. MESAJ CATRE BUZOIENI: nu mai luati motto-ul in nume personal, nu va discrimineaza si nu va subapreciaza nimeni. a fost amuzant si atat ca formulare.

  14. Pai tarisoara.ro nu mai are societate civila de foarte multa vreme, de pe vremea aia pe cand inca mai aveam un reper in viata, ma refer la Seniorul Corneliu Coposu, apoi s au cam strecurat serpeste, pe la sanii unora sau pe puntea altora.
    Faptul ca muierea asta, sotia lu Cocos, preferata marinelului, il ameninta pe Tolontan nu mi se pare aiuritor atata vreme cat dupa cum se si vede clar fufa asta confunda pamantul romanesc cu tarlaua aia arida a ignorantei si arogantei pe care o detine la Turism, ce mi se pare ticalosit este cum a ajuns asta si multe altele asemenea ei prin “politica” romaneasca. Chiar atata anomalie sa se ascunda in perfidia lor incat chiar si aservitii de culoare “politica” sa nu le vada odiosenia???
    no, in final zic si io, ma, da nu scapam odata de marinelul&com de pesedeii&com si restul, ca poporul asta roman inca mai are potential de bun simt si romanitate…

  15. Si mai am o veste proasta pentru Udrea:daca aflu ca Sarkozy l-a invitat pe Basescu la Paris,dupa ce am fost eu la o anumita nunta si aflu ca treaba asta nu a fost o coincidenta,dupa ce cineva din Franta ma sfatuia cu un an si ceva inainte sa intru oficial in politica,etc,nu mai dau detalii,s-ar putea sa imi marchez teritoriul in felul meu.Nu mi se pare intamplator interesul lui Base pentru mine.Am timp sa aflu si sa discut.

  16. M-a cutremurat o frantura dintr-o declaratie relativ recenta a d-nei ministru: “… nu stiu ce-as mai putea face in aceasta viata…”. Proapat coborata dintr-o masina de curse (pana acum imi placea rau Tempesta) chiar gandea cu voce tare la televizor. Faceti un exercitiu de imaginatie si intuiti ce-ar putea contine lista divei… Eu m-am cutremurat… Dar poate sunt eu nebun.

  17. Stimate domn, ma urc pe gard si astept sa vad ce va face cocota cand chelul va fi dat jos in suturi…

    Chestia cu “Buzaul din tarancuta” e impresionanta…

  18. Bine, bine… aceşti OAMENI fac, scriu, spun, dar şi noi trebuie să le fim şi rămânem alături, căci, la o adică toţi beneficiem de oareşce rezultate şi ne convine când mai cade câte-un tartor..
    Şi eu care eram cătrănită rău de tot că nu prea sunt luptători pe redute, gata, gata să mă-ncumet de-o trupă de tigrii, că la ce supărată-s de fiecare dată când văd câte-un copilaş suferind de leucemie şi în imposibilitatea de-a urma un tratament, dar duduia Leana cu impertinenţă invită la… măsurat perdele, că halea lipseau pe timp de criză, mă cam duseră gândurile de-o grupare paramilitară, aşa gravă e situaţia-n ţară, iartă-mă Doamne, că mă ştii.. DAR, uite că-ncet e drept, dar sigur şi cu folos, Doamne Ajută, se strâng bărbaţii de ceva lupte, că nu se mai poate, dosta ! Zic că şi bolunzi ca mine, să stea pe aproape, copii de trupă, numai să priceapă românul şi vorba ” proşti, da mulţi ” şi ” unde-s mulţi puterea creşte ”, că altfel nu-i sârpim, arhitectonica lor de năpârci, căci nu poci să sudui din respect în casa altuia… ca să nu zâc dă frică, căci iar monitorizează Cotroceniul blogosfera şi iar bagă lista cu ” inculpaţi ”, zăusului băsescovici sub năsuc,şi iar va zice cineva la aşa pocinog, citez, da nu spui cine ” mă doare-n bască ” 🙂 Chiar aşa, ăştia n-au observat că sunt tot mai mulţi românii ce-i vor taxa, iar citez, pe altcineva cu ” vot canci ” şi da, ne doare-n băscuţe şi ne ” e grija ” de zulufii şi fiţele majoretelor dă la curte, cam cum le ” e grija ” lor de poporul amărât, nemernicii !
    Încă o dată, Felicitări românilor V Ciutacu, Tolontan, etc pentru atitudine, implicare, şi mai ales curaj ŞI Demnitate, să le dea Doamne, Doamne sănătate şi putere , să le poată duce la capăt, cu noi alături, că e important. Doamne Ajută !
    respecte şi stimă,
    Sibilla

  19. Eu cred ca ar trebui sa il mai lase pe Ciomu sa mai opereze pentru ultima data.
    Sa scoata “organu” vinovat.

  20. Domnule Ciutacu, va urmaresc de ceva vreme, va felicit si cu permisiunea dvs. va rog ( ca si pe ceilalti colegi din presa ), sa nu lasati ca intunericul nestiintei si al totalitarismului sa ne intunece.
    Cu permisiunea dvs. am urmatoarele intrebari:
    – d-na Udrea, daca s-a rastit la colegii parlamentari, inseamna ca s-a rastit si la mine ? Pentru ca, daca distinsii parlamentari suporta, mie nu prea imi vine usor sa accept asta si sunt deranjat, chiar vreau sa stiu asta, ca simplu cetatean consider nepotrivit ca “alesul meu” sa nu imi apere onoarea, ( cu acest prilej poate il voi cunoaste ).
    – d-na Udrea, daca nu poarta verigheta, inseamna ca nu mai este Udrea – Cocosi ?
    – d-na Udrea, cind a oferit rulete si abacuri, pe ce considerente le-a oferit ?
    – ce criterii de evaluare a performantelor in activitate, contin fisele de post sau contractele de management ale ministrilor; cum sunt evaluati acestia de primul ministru ( sau ii evalueaza doar presa )
    – de ce e iritata o persoana a actualei puteri cind exista, in activitatea sa o suspiciune de frauda, chiar nedovedita ?
    – de ce d-na Udrea foloseste tinute neconventionale, intr-un cadru oficial ?
    – cind vi se va bloca blog-ul din “motive tehnice” desigur, independente de vointa dvs. unde va gasim ?
    Va multumesc pentru activitate, logica, dialog si pentru timpul acordat.

  21. cand am vazut, initial, titlul “tupeu de borfas” si poza lui tolo am zis “gata, a innebunit si ciutacu!’; cat pe ce sa dau cu agheasma pe monitor sa fuga dracii…
    apoi m-am dumirit; felicitari pt solidaritate si e evident ca unora le cam sta tolo in gat; pacat ca unii sensibili (sau invidiosi pe ancheta gsp) sunt si prin presa;
    bravo tolo, bravo ciutacu!

  22. @daniel v: nu-i solidaritate, ci atudine fireasca. am avut frecusuri cu Tolo cat pentru doua vieti, da’ asa ceva nu se inghite, indiferent de subiect

  23. Ca să nu mă repet, vă citez…
    “Băi, ticăloşilor, v-au cumpărat chiar pe toţi!”
    (Am scos semnul întrebării, mă gândeam că-i pus acolo din graba de tastare. 😉 )

  24. ciutacule, mare prostie cu motto pus la inceput!!! nu zic ca nu trebuie nuti sa fie adusa ‘la pamint’ dar nu baga buzaul in toata afacerea aceasta. amy a vazut prea multe filme cu blonde proaste, motiv pt care a gasit o adaptare a unei expresii americane pe care nu o intelege!

  25. “Poţi să scoţi ţărăncuţa din Buzău, dar nu poţi să scoţi Buzăul din tărăncuţă”!
    Eu as simplifica totul, altfel:”Cocosul si cu Gaina, tot in oala vor sfarsi, chiar daca fac oua de aur”

  26. pe mine m-a uimit cel mai mult la ministra turismului ca zicea ca se chinuie sa puna un comentariu pe blogul lui. pai daca pentru asa ceva se streseaza un ministru, atunci…

  27. Scrie unu “blondu” mai sus ceva de ma ingheata. Dar fiind masochist parca mi-as dori inca cinci ani cu alesul “elitei”si mai ales cu incercarea “pe viata” care l-ar putea aduce pe la Targoviste… Piei Satana…

  28. Acum, depinde la ce fel din informatii se gandea Udrea? Din surse deschise? Mi se pare OK, poti sa citesti si sa preiei din ziare, de pe strada, din stelele de pe cer tot ce gasesti. Tolontan trebuia s-o intrebe daca vrea sa obtina informatii din surse secrete (urmariri, interceptari, dosare tinute bine), iar, in cazul unui raspuns afirmativ,s-o intrebe in ce calitatea ar avea ea acces la asemenea categorii de informatii.

  29. @blondu: Nu ne mai fierbe, spune-ne ce stii, ce informatii ai? E implicata o putere etranjera? Daca da, care? Se face deja pre-selectia pentru figurantii care vor aparea la TVR ca sa anunte ca “tiranul a fugit” si “a fost vazut intr-o Dacie vernil pe raza comunei Ofuscata”?

  30. Felicitari ptr. sprijinul acordat lui Tolontan. Respectul meu, spre stupoare mea putini ziaristi o fac, presa ar fi trebuit sa explodeze la amenintarea securista a lui Udrea.

  31. Sincer sper ca D-na Udrea sa se tina de promisiune . Este in opinia mea un lucru necesar . Este cazul ca sa stim si noi TOTUL despre ce critica cu atita nonsalanta . A nu se uita ca nimeni nu e perfect si toti avem un calcii al lu Ahile . Sincer Monica R . nu trebuia sa-si dea demisia pina cind nu era data o hotarire in instanta . La fel sper sa procedeze si D-na Udrea in cazul comisia condusa de Ludovic Orban va cauta sa o incrimineze .
    Fara nici o legatura …. Cum a cumparat Patriciu Petromidia si mai ales cum i s-a permis sa o vinda ? Parca era PNL la guvernare….

  32. de furat fura toti …interesant este cum si cat.Astia sunt mici copii pe langa psd-isti si liberali.Din pacate trebuie sa alegem pe cei care fura mai putin pt ca cei care nu ciordesc nu exista la noi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.