Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Viitor de aur Troia noastră are!

Viitor de aur Troia noastră are!

http://www.youtube.com/watch?v=9gp2YfJJ3S4&feature=related

În era Internetului, când bogaţii planetei pierd miliarde de dolari (după caz, euro) pe bursele internaţionale, românii inaugurează cu fast petice de autostrăzi care pleacă de niciunde şi ajung nicăieri, se holbează prostiţi la poduri şi la stadioane goale, îşi apără aurul din pământ de exploatatorii capitalişti dubioşi, au reînfiinţat magazinele de troc, dau spargeri la cofetărie sau la casele de amanet şi au început să jefuiască diligenţe la drumul mare. Reforma statului merge neabătută înainte, mână-n mână cu modernizarea lui. Iar eu rămân la părerea că singura şansă ca pe acest pământ să dea rod vreodată ceva remarcabil e ca, în prealabil, România să aibă soarta Troiei. Elena o avem deja, ne mai lipseşte un Ulise care să bage calul şi să dea foc cetăţii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Viitor de aur Troia noastră are!

  1. Oare astia sa dea foc Troiei? Tot ce-i posibil ! de abia astept sa vad de ce-s in stare si astia !

  2. apropo de exploatarea aurului de către capitalişti dubioşi.

    Aşa cum nu lăsăm copii sub 18 ani să îşi ia permis de conducere, la fel nu trebuie lăsată o populaţie, care inaugurează cu fast petice de autostradă care duc de niciunde până nicăieri, să “grijească” de cea ma mare căldare de cianuri din lume, care se va face după ce capitaliştii dubioşi vor începe exploatarea aurului din pământ.

    Şi asta mai ales când vedem că popoare care sunt suficient de mature n-au reuşit să îşi “grijească” căldările lor mult mai mici de cianuri, care revărsânduse au creat dezastre ecologige.

  3. Daca poporul asta da numai ” ELENE ” , ce sa facem noi acum ???
    Asta e blestemul Romaniei : ELENA !!!…
    Dintotdeauna … daca se intampla sa fie si un pic mai ”rasarita” ( nu zic frumoasa , ca nu e cazul ) atunci tragedia e si mai mare !!!…

  4. @Horatiu C: pe foamea asta plaentara, ecologia mi se pare un moft. da’ poate-s eu gresit ca mi se rupe de cum va arata planeta dupa ce au n-oi mai fi

  5. Victor, fuck the trees, dacă porneşte exploatarea în viitorul apropiat, fac pariu cu tine pe o ladă de vin de care vrei tu, că tu nu apuci să fi socru mare că halda de steril crapă şi vedem breaking news Roşia Montană pe toate canalele lumii.

    P.S. sper să trăiesc destul să-ţi pot trimite vinul (în cazul în care accepţi pariul)

  6. @Horatiu C: ma bag oricand la pariu. daca nu apuc sa devin socru mare, nu cianura ma va baga-n pamant

  7. Din păcate, domnule Ciutacu, dacă un Ulise e posibil să mai găsim, pe ici-pe colo, tare mă tem că nu se mai găseşte nici un Heinrich Schliemann să ne scoaţă la lumină din nou.

  8. Sa nu mai spuneti ca statu’ nu se reformeaza! E gresit! Pai, unde in vreo tara africana mai vedeti dvs., ca un presedinte de stat, in loc sa nu doarma noaptea din cauza crizei care arde poporu’ sau, pune mainile in sold ,ca vecina mea si barfeste pe la televiziuni platite de noi, pe X sau Y ? Pai, unde mai vedeti dvs. asa grija de popor, ca la ai nostri guvernanti, care cu durere taie salarii si pensii, intemeiat pe un articol din Constitutie dar uita sa le returneze? Si ca sa vedeti ca “le pasa” si o sa “traiti bine” taie si locuri de munca, cu grija pentru posturile din minister care se scot la “concurs”?
    Va ganditi ce ar fi insemnat si “reorgsanizarea teritoriala” pe 8 regiuni, la Deta? Primarul comanda, primaru’ executa, iar controlu’ de la minister nu mai era, ca raspundeau cei din Timisoara! Dupa ce se va desavarsi si reoganizarea teritoriala o sa murim cu dreptatea in brate…
    Asta mi-aminteste de “votul uninominal” pe liste de partid, si exprimat in Parlament printr-un deget in sus…
    Iar despre cianuri suntem in Romania, nu in Canada, unde nu exista o legislatie bine pusa la punct in protectia mediului dar si o tara unde legile nu se respecta. Asa ca, avem toate sansele la o poluare masiva. Banii pe exploatari se vor duce la ei, banii pentru ecologizare si tratamente pe termen lung ii vom plati noi.

  9. Eu apreciez enorm faptul ca nu avem un popor ca altele,ci pasnic.Vom avea o noua epoca medievala,lumea se va indrepta spre sat,pentru ca acolo vor exista resurse de hrana.Probabil va avea loc o noua migratie spre sate dinspre marile orase.

  10. De acord ca ne trebuie un Ulise,da’crezi ca calul-l(cacofonie voita)avem?!Nu cu mult timp aveam cai salbatici de care vroiau sa scape,s-au dus timpurile cand participam cu caii nostri si ei cu actorii.Filmul in care jucam,fara sa vrem,este unul prost,absurd si idiot.Au pus de-o intalnire basesco bocceasca,ca sa ce?!Criza a intrat si la Cotroceni?!Ca am intrat si-am iesit din ea,de nu mai stiu cate ori.Ce sa fac,imi plac caii,ei trag caruta,daca ma intelegi,daca nu era calul,ce mai facea Ulise?!.Cat de important este un cal,intr-un moment prielnic si oportun.Regatu’ pentru un cal,mai stii,deh,ce-i cu istoria asta.

  11. Acu’ pe moment la Cotroceni se intalnesc tusea, junghiul si rapciuga.

    Nu stiu ce declaratii au sa faca, si nici nu vreau sa aflu, dar Romaniei la ora actuala i se intampla o hemoragie de capitaluri cum nu s-a mai vazut.
    Panica si fuga asta nemaivazute se datoreaza unei lipse de incredere uluitoare.
    Daca in conditiile astea hahalerele ne vorbest tot despre deficitul bugeyar si despre reducerea cheltuielilor, eu cred ca trebuie euthanasiate. Traiesc degeaba.

  12. ….cu cat jind ma uit la Englezii din Tottenham…

    N-or vrea sa-i angajam si noi pentru un ‘proiect’?…

  13. Si Mircea Badea spune cam la fel. Doar ca Troia a ars si n-a mai renascut niciodata.
    Ce se poate intampla daca arde Troia? Exceptand cazul in care dispar si troienii fizic , te inseli crezand ca in locul vechii cetati, cetatenii vor intelege ce-au gresit si vor construi altceva, pe alte baze. Si tu, si Badea, si ceilalti care cred la fel(am mai auzit) uita ca mai bine de jumatate din locuitorii tarii nu sunt cetateni in tot ce inseamna asta. Nu se percep astfel, nu-i intereseaza drepturile si obligatiile(nu ca nu le inteleg, le ignora). Traiesc autonomi in micul lor univers local, cauta sa obtina ceva de la “stat” (habar n-au ce-nseamna, dar stiu ca dom’primar are ceva pile pe la “statul” ala), stiu ca trebuie sa voteze cu cine zice dom’primar (ca sa iasa treaba buna, si cine nu vrea sa iasa treaba buna?).
    Ce te faci sa crezi ca astfel de oameni ar putea reconstrui o altfel de cetate?

  14. mie a inceput sa imi fie rau din punct de vedere psihic si fizic in ultimul timp, de cand a inceput toata nebunia asta cu caderea burselor si cu acest nou val al crizei. intr-o perioada am inceput sa am impresia ca ar exista macar sansa ca lucrurile sa isi revina pe plan mondial, dar cand au aparut acele stiri m-am simtit daramata. am vazut cum lumea pierde dintr-o data tot putinul pe care a reusit sa il recupereze. nu sunt pregatita pentru o criza si mai acuta, pentru o saracie si mai accentuata si pentru probleme si mai mari. de dimineata pana seara, cand deschid televizorul sau intru pe vre-un site de stiri, ma bombardeaza si ma intoxica stiri despre cat a mai scazut bursa. chestia asta imi creeaza o stare de disconfort psihic si simt o presiune pe care abea o mai suport. daca mai adaugam si mizeriile astea de care spuneti si dvs care se intampla in romania, ma ia cu tremurat si alte chestii. chiar am trait printre ultimele clipe bune de pe planeta asta. fara sa fiu dramatica, dar ne ducem. nu mai exista cine stie ce solutii pentru romania, pentru ca romania nu mai functioneaza. a fost resuscitata, sa spunem asa, foarte mult timp. manevrele nu au reusit si acum rezistenta ei e doar artificiala

  15. Nu stiu daca foametea justifica cianura in saorma dar sigur explica de ce istoria unei capitale precum bucuresti se inghesuie pe o suprafata mai mica decat louvre-ul. Nu stiu cate sticle de vin o fi baut ulise in troia dar atat grecii cat si troienii au lasat in istorie un pic mai mult decat voinicia razesilor. Calul e deja in cetate, iar foametea e doar un sedativ pentru ca aici nu exista eroi ci doar subzixtenti. Pofta buna si sa traiasca nasu’ mare!

  16. Cu sau fara aur in coarne boul o sa traga ca boul. Pacala e Pacala! Cu curul pe sacul plin cu boabe o sa moara de foame fiindca nu stie ca tre’ sa-l desfaca la gura. Ideea e ca daca moare o sa vina al de i-a cerut 90% din boabe fiindca el stie, si o sa-l ia cu totul fara sa se sinchiseasca de faptul ca intre timp aerul nu s-a viciat cu cianuri ci cu hidrogen sulfurat.

  17. Care Troia, care Ulysse ?
    Zi mai bine „troie” (prietenii stiu de ce ) si Caligula.
    Asa cum cizmulita isi facuse calul consul, tot asa si cizmulita asta contemporanu’ si-a facut din toate troiele, pardon, iepele, ministrese si la sfarsitu lumii va fi cu destele-ncarligate-n harpa, calare pe ruinele fumegande, plangand cu lacrimi de crocodili generatiile de copii crescute fara parintii devorati de fmi si de agentiile de rating.
    Cred ca varianta aceasta e mai plauzibila decat versiunea ta…

  18. Nici o primejdie nu ne paste! Pentru ca noi construim Catedrale Mintuirii Neamului, Biserici peste Biserici, si un Isus de 22 de metri! Toate astea SI DIN BANII de BUDGET, ca altfel nu m-ar deranja (decit un pic). Deci vedeti? Sintem GARANTAT politic si economic, nu ne trebe Ulysse sau cadouri de la inamici, avem noi methodele nosatre!

  19. Jurnalistii ar trebui sa fie neutri,sa nu fie cu nimeni,dar la noi aproape toti jurnalistii,
    sunt cu opozitia.Jurnalistii incearca sa ne convinga,sa ne spuna ca cei din opozitie sunt cei mai buni.Ei ii vad doar pe cei de la putere facand rau.
    Opozitia a facut mult rau romanilor cand a fost la putere.Ar trebui sa vina altii,dar nu exista.

  20. @balbeck: ai dreptate. opozitia e de vina pentru rahatul in care ne zbatem. puterea e neputincioasa, toate deciziile le ia opozitia; in complicitate cu presa 🙂

  21. Acuma, dacă tot e pe dorinţe şi scenarii, de ce să ardem toţi? Nu-i sămânţă rea românul (zice Patriotul din mine şi îi dau dreptate,nu zice rău deşi vorbeşte de la o vreme cam răguşit şi în şoaptă 😛 )
    N-ar fi mai bine un cutremur (de 9,9 ca să nu fie doar joacă 😉 ) în plină zi de şedinţă comună între fraudă-vodă şi supuşii săi căţei? Evident, să fie afectată doar construcţia în cauză (că o fi Cotroceni că o fi Victoria, fără ei reconstruim în trei zile prin muncă voluntară. 🙂 )

  22. Pai la ce ne mai trebuie un Ulise sa vina el cu un calut, cand ne descurcam foarte bine sa ne dam foc la cetate singuri? Sa mai zica lumea ca romanii nu’s descurcareti.

  23. Eu m-am linistit cand am vazut ca s-au adunat ieri Traian Bostanescu,Emil Bondoc,Gheorghe Ialomilitianu si marele strateg in finante Mugur Iscalescu in marele comitet anti-criza. Cata voiosie si buna dispozitie afisata de astia la capul mortului.Treienica nu vrei tu sa fii Ulise? Hai cu cat mai repede cu atat mai bine….nu ne mai prelungi suferinta!

  24. … las că le o risipi zeus pe toate dintr o sorbire de tărie… dă un damf la naţiune, apoi poporul ameţeşte la rându i şi se crede suveran, îl votează iarăşi pe zeus sau mai bagă de o rocadă între zeus şi adi răscopt la 33 de grade ca mai apoi să zică, “bă, da noi tot cu ăştia votăm”!!!

    cât despre bogaţii care pierd banu, unu singur nu pierde niciodată, îi zice soros, prietenii deştepţi ştiu de ce

    Domnule Ciutacu eu sunt aproape resemnat fiindcă vorba unu prieten de familie după 89 care ne a spus “fraţilor staţi liniştiţi că nu se schimbă nimic, tot “noi” românem la putere”… Dumnezeu să l ierte şi să l odihnească, am murit înainte să vadă că o avut dreptate, sau ştia de atunci sigur că are dreptate

  25. Nu sunt in tara,asa ca nu stiu daca a aparut sau nu stirea despre cei 4 romani (3 dintre care au murit),implicati intr-un “accident” din Toledo. Cred ca ar fi frumos ca “romani buni si patrioti ce suntem” ,sa incercam sa trimitem si noi pe cineva aici sa afle ce s-a intamplat in Toledo. Stiu ca oricum Base e ocupat cu pixelul albastru si cu fiica siliconata,sau cu notarita cu case de miliarde,dar totusi sunt 3 vieti care s-au pierdut,iar spaniolii,mai mult decat o investigatie foarte superficiala nu vor face nimic.

  26. @ballbeck: pai atunci sa nu mai facem deloc alegeri. ne merge prost si cu astia, de ce sa-i mai incercam pe altii? 🙂

  27. Până si pe acest blog se vede că mai sunt indivizi care nu s-au săturat de ceea ce se întâmplă pe la noi de vreo doi ani încoace.Oare ce le va mai fi trebuind,în afară de minte limpede?

  28. Concluzie : o sa ne loveasca inca o criza,de o sa ne saturam de “masuri de austeritate” si probabil o sa ne gandim ce vremuri bune am prins cand TVA era doar 24%,benzina 5,54 si painea 4,2 LEI !
    DRACU NE IA !

  29. in timp ce basescu apare ranjind la televiziunile lui de suflet si isarescu ne spune ca situatia e sub control si stau cu arma la picior, statul face investitii majore renoveaza palatul victoria cu sume exorbitante, 42 mil euroi, madame elena se gandi sa faca fluturasi in lb germana engleza si franceza cu 1 mil euro, contractul cu bechtel ne v-a cocosa definitiv, si la noi e criza doar pt prosti, am ramas uimita la englezi ce natie domne, au facut voluntariat sa faca curat pe strazile unde s-au dat lupte, noi nu suntem in stare sa iesim sa ne cerem drepturile si atunci ce ne mai miram, ne meritam soarta.

  30. Il avem si pe Ulise, fost marinar ! In cativa ani, tara va fi facuta scrum!

  31. politica presedintelui nostru are la baza cartea si conceptele lui confucius din arta rasboiului.
    in legatura cu politica sociala eu consider ca acum traim holocaust programat
    pensionarii sunt prea multi. sunt. dar daca nu erau pensionarii acestia, ce avaeu a vinde din 1990 – 2011…
    sunt vinovati ca au lucrat prea putin si nu au facut mai mult ca acum nu mai au ce vinde.
    lucratorii activi de azi tin in spate toti functionarii inclusiv cei din administratia central si subventiile statului acordat regiilor autonome.
    holocaust programat este situatia ce o traim. iarna trecuta nu au murit suficienti pensionari si saraci, iar acum trebuie in acesta iarna sa moara cei planificati pluis recuperare din anul anterior. in acest sens se acorda pensii mici, suntem bogati cu peste 800 lei, si daca tot nu vrem sa urim de buna voie, umblam la incalire, medicamente, si tot felul de nadravanii.
    nazistii isi curateau rasa, presedintele eradica saracia prin iesiri din sistem.
    cum pot sa imi apar dreptul la o viata decenta, nu prin vot, ca se cumpara, prin plangere penala!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.