Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Senzaţional! Che Guevara-deshumat :))

Senzaţional! Che Guevara-deshumat :))

http://www.youtube.com/watch?v=x3LC-B2QPwE&feature=related

Dat fiind că fostul preşedinte al României, Nicolae Ceauşescu, a acordat, cu ajutorul doamnei Ildiko şi al prosopului, un senzaţional interviu în direct preşedintelui poporului (totodată, viitorul preşedinte al României), Dan Diaconescu, în studioul unde se autoinvita Andreea Pora şi s-a calculat viteza pumnului actualului preşedinte al României, Traian Băsescu, refuz să cred că azi au fost deshumate cadavrele dictatorului şi sinistrei. În lumina teoriei pixelului albastru, cred cu tărie că analiza ADN şi o senzaţională probă surpriză pe care o vom afla deseară la OTV vor releva că rămăşiţele umane proaspăt deshumate în Ghencea Civil aparţin lui Che Guevara. Iar Fidel Castro trebuie să devină parte-n procesul intentat de Valentin Ceauşescu statului român. E fix ceea ce merităm…

UPDATE ŞI MAI SENZAŢIONAL: Patriciule, mogulule, bloaghere, vezi că unii răi scriu că Gregoar a luat bani de la Vântu. În timp ce lua şi de la tine, ca să fim foarte bine înţeleşi. Ştiu cât, dar mă interesează pentru ce. Cred că şi pe tine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Senzaţional! Che Guevara-deshumat :))

  1. Revin, deh , la varsta mea Neamtul Alzeimer mai imi face cate o vizita! Bine ca si mai pleaca din cand in cand! Stiti voi aia cu vizitele scurte si placute! Ma intreb , retoric,fireste, pana cand ne vor hotara soarta halitorii de OTV?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.