Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Tarom, de vină că Mircea Marian e bou

Tarom, de vină că Mircea Marian e bou

Un ziar apropiat preşedintelui României scrie, citând surse din cadrul delegaţiei europarlamentare a PD-L, că aernonava de Strasbourg ar fi decolat cu întârziere din cauză că nevasta premierului ar fi o nesimţită care s-a sculat târziu, iar omu-său ar fi sunat personal la Tarom să-i ţină consoartei pasărea de fier pe pistă. Compania dezminte oficial, eroina poveştii neagă şi ea, la fel şi colegii ei. Singura care iese ca găina pe grămadă, în apărarea sclavului, e mezina prezidenţială, care e ea însăşi europarlamentar şi, din puţinătatea cuvintelor, slobozeşte o mitocănie pe twitter. Minciuna evidentă e demontată scurt şi cu informaţii oficiale. Într-un final, Evenimentul zilei admite, cu jumătate de gură, că a comis-o, dar o arde pe controversă. Deci lipsa de transparenţă a Tarom e de vină că Mircea Marian e un bou atât de mare încât a inventat o întârziere a cursei de Strasbourg (chipurile) cauzată de fiţele Dacianei Sârbu. Iar scuzele pentru manipularea ordinară le prezintă în subsolul notei, nu în titlu – redactorul şef, nu politrucul penibil care a comis-o.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

30 thoughts on “Tarom, de vină că Mircea Marian e bou

  1. Ideea principala din toata intamplarea este ca “se face cum vrea muschiu’ meu ca sunt la putere”. Asta si despre realitate si despre “dezmintire oficiala”. Au facut ei mai multe in cele cateva ultime luni. Asta cu avionul ar fi fost perfect posibila (in caz ca nu a fost asa). Asta este problema adevarata: de ce ar fi fost perfect posibila?!?

  2. Desi am crezut ca prima ta trimitere din articol duce la cel al sinistrului MM, tot de “dezmintire” dau. Câta rapiditate la cretinoizii astia sa stearga urmele rahatului lor.

  3. Aparent, asta mica i-a raspuns Dacianei la o alta mojicie. Daca-i asa, amandoua-s toape!

  4. @sandman: uite, cand a inceput Turcescu sa manance rahat ca o sa candidez din partea USL, m-a sunat Andronic sa ma intrebe daca-i adevarat. i-am spus ca nu si n-a aparut nimic in ziar. daca se vrea, chiar se poate

  5. Imi place cum suna alaturarea verbului “a slobozi”
    linga substantivul “băseală”.
    Slova de incunabul, sa-mi sara ochii !
    Ma nene, daca grasimea dă pă “creerul” si dă pă băsănăul
    (oh, ce pleonasm) unei persoane ce doreste sa zboare
    cu airoplanu’ la fîrst class, denumita in continuare
    “Bibi”, s-ar duce dintr-o data toata-n buze, persoana
    posesoare ar trebui plasata la coada aeronavei, intre
    emergency door si lavabou, pă motiv de echilibru.
    Stiti care e diferenta dintre epocile pre si post-UE ?
    Dupa, toti taranii basiti se imbraca doar de la Milano si
    zboara in Europa “doar cu buletinu'” fara a mai cere viza.

  6. Tare as vrea si eu sa le dau CATE UN ȘPIȚ IN KUR FIECARUI BASIST si apoi sa-mi cer scuze.

  7. Pe langa subiect… Sa-i transmiteti lui Badea ca noua fata Bond, cea alba, a jucat in reclama la Dacia Duster! :)) Ce zice de asta?! Pe langa mainile pufoase! :))

  8. Victor,
    Nu imi sta in fire sa scriu jurnalistilor, dar te implor un lucru: citeste asta
    Spune-mi ca sunt nebun cand ma enerver si imi vine sa il strang de gat pe acest idiot.
    Chiar nu mai stiu in ce lume traiesc. Asa un site urat si plin de ura la adresa unei natiuni nu am mai vazut niciodata. Si este in picioare inca! De ce nu ii puneti in discutie pe acesti nenorociti??

    Cu stima,
    un Ion..

  9. @Ion Popescu: sa-i punem in discutie unde? si asa i-am facut un serviciu ca am lasat linkul aici

  10. Elena aia mica cu botoxul pan la brau, s-a trezit ca vrea sa “vorbeste cu noi” si atunci a inceput cu injuriile, ca Daciana e grasa, ca are nevoie de 3 locuri in avion …. cat despre asa zisul Marian lingaul asta de la evz nu cred ca ar mai fi nimic de spus.Am revazut-o aseara”cu drag” pe elena cum era ea in primele randuri la concertul voltaj din 2009, atunci cand prietena ei madam RIDZI i-a pregatit intrarea in partid, si cand si-a luat ea carnetul de europarlamentar ,cum o strangea ailalta elena in brate. Ma intreb oare cum s-a simtit atunci doamna Basescu, vazand atata dragoste intre fiisa si rivala ei? Eu am ajuns sa nu ii mai suport pe nenorocitii astia simt o mare scarba si lehamite cand vad zi de zi cate furaciuni si in ce mare rahat ne-au bagat, din care cu greu v-om iesi.Am ramas interzisa ieri cand am vazut declaratia lui Vacaroiu cum ca 40% se fura, pai bine domne ce dracu ai asteptat atatia ani sa spui acest lucru?
    PS.”Prietenul nostru gigi” ala de se da mare filantrop, si facator de bine uita sa isi plateasca datoriile, atunci cand nu este nici o camera de luat vederi langa el lasa dracului mila crestina si firmele raman ca prostii cu factura neincasata si tva dat la stat (si crede-ma stiu bine ce vorbesc).

  11. da, dar tov prim ministru Ponta a multumit ziarului pt rectificare, asa ca avortonul Marean va iesi cu aerele lui si va abera mai departe

  12. Ce poti sa pretinzi unei analfabete care masoara totul in chiloti tanga!Si daca ar fi fost grasa,ce?!Ea nu poate sa inteleaga asta,si cand scoate pasarelele i se pare normal,coeficientul lipsa din mintea ei nu o poate face sa priceapa ca asta suna a discriminare!

  13. @14you: n-are nici o treaba analfabetismul cu povestea asta. nu trebuie sa fii academician ca sa-ti dai seama ca avionul in care esti si tu nu a intarziat. e chestie de rautate si meschinarie politica

  14. Pana acum sa zicem 1 an ma chinuiam sa urmaresc si presa basista. Adica EVZ, RL, Adevarul, B1. Pe principiul daca vreau sa fiu un om informat trebuie sa citesc pe toata lumea. De la referendum incoace, n-am mai citit un rand si de B1 sar cat pot de repede cu telecomanda.

    Mi-a fost evident ca n-au nicio treaba cu jurnalismul, adica informarea populatiei, ci doar cu campanie de imagine pentru Basescu si ai sai. Adica daca nu citeam Scanteia pe vremuri, doar n-o sa-i urmaresc pe astia acu’.

    Asa ca, daca nu vedeam in alte site-uri referinte la acest episod, pierdeam si “Noua gaina care face pui vii” = Daciana Sarbu 🙂

  15. D-le Ciutacu, v-am apreciat dar incep sa va reevaluez pt.ca v-ati pierdut obiectivitatea in privinta ministrilor liberali in general si a d-nei Mariana Campeanu in special.

  16. @Romanul logic:
    acum citeva seri, in emisiunea Danei Grecu,
    era invitata madam Cimpeanu.

    Urmatorul dialog e aproximativ de-acolo:
    Grecu: D-na ministru, ce veti face pina la
    alegeri (…) ?
    Cimpeanu: Vom face, vom drege (la viitor).
    Schnecker: D-na ! 5 luni ce-ati facut, ce masuri
    ati adoptat ?!
    Dana Grecu: (il intrerupe pe d-l Schnecker
    si raspunde in locul d-nei ministru ceva in
    doi peri).

    Din asta reiese ca:
    – stima mea pentru oberst Schnecker a crescut;
    – madam Cimpeanu nu e in stare sa-si sustina chiar
    si cu eschive cauza/sa fie cit de cit credibila;
    – “obiectivitatea” pro cabinetul Ponta e asigurata cu
    brio la “Ordinea Zilei” si la “Punctul de intilnire”
    (asa ca nu dispera !).

    Tin minte ca pe la inceputul lunii d-na ministru
    a dat facut o gafa (nimic nou) aruncind cu acuze
    pe hahaitor (de data asta nu el a comis-o) apropo
    de legea cu indemnizatia mamelor, dind din nou cu
    stingul in dreptul si apa la moara portocalie.

    Pentru ce sa sustii astfel de piese, de monumente
    de politicieni ? Ai incredere sa-ti lasi banii,
    destinul, etc pe mina lor (sa-i votezi) ?!

    Apropo, cind d-l profesor Valentin Stan evidentia greselile
    usl-istilor, cei saracuti cu duhul ii sareau in cap ca:
    “baaaa, esti basistul de la televiziunea mogulului !”, iar
    cind pe oamenii obisnuiti, ca si pe mine, ii apuca disperarea,
    mai vezi pe vreun prizarit care-i ia la intrebari de genul:
    “de ce nu va pasa de binele colectiv, de draga noastra patrida ?”.

  17. Mă refeream la exprimarea “[…] au susținut, marți, că cursa TAROM RO 371 către Bruxelles […]” Pusesem inițial link-ul către articolul de pe EvZ, dar cred că l-a blocat script-ul de validare a commenturilor.

  18. cred ca cea mai inteleapta atitudine,pantru mine,este ca pina la alegeri sa ma detasez de comentariile tale , altfel voi ajunge sa nu ma mai duc la vot, ceea ce nu-mi permit!!!!trebuie sa lucrez cu materialul existent , altfel…ne vedem pe 9 la ora 9(seara)dupa aceea puteti analiza si critica din plin!!!!!succes!

  19. Victore frate cred ca o sa-mi schimb atitudinea fata de jigodiile astea basiste …cred ca o sa trec la o atitudine mai virulenta ( eufemistic vorbind)…m-am saturat dracu’ sa-i vad moaca boului ala de TINEL pe la voi pe la ANTENA 3….bsai frate au fost la noi in Craiova pe la usi ….au dat de nevasta-mea …sa nu-ti explic ce a iesit….bai frate astia nu inteleg ca au belit-o ?…vad ca oarece a priceput moroiu chior baga-i-as sarma-n bot ca , boboru’ nu-l mai vrea ? Victore cheama- pe decrepitu’ ala de gatenstein la tine la vorbele alea faine cu care ma delectez vinerea , sa-i zicem si noi cate ceva…de dulce.
    FRATE VA PUP PE TOTI …PE TINE PE , BADEA, RADU , DANA , SANDRA , NEIL , ADI , OANA STANCU , OANA STANCIULESCU SI NU IN ULTIMUL RAND PE DOCTORASUL MUGUR CIUVICA ,… FRATE TINETI-O TOT ASA SI VOM CASTIGA….SI TE MAI ROG A NU STIU CATA OARA SA-I ZICI OANEI STANCU SA SE OCUPE DE BORFASII AIA basisisti DE LA MEHEDINTI

  20. Un articol genial. Felicitari. Personal cred ca daca scapam vreodata de Basescu Masa-Verde, basismul care a scos la iveala tot ce este mai abject in natia asta, va fi fff greu de eliminat. Sunt o groaza de specimene precum boul la care va referiti. Ziarul dumneavoastra e singurul ramas iar faptul ca rezista ii doare pe boi…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.