Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cum şi de ce a luat subit foc “Ora de foc”

Cum şi de ce a luat subit foc “Ora de foc”

“Ora de foc” a fost până ieri, din punct de vedere al audienţei şi impactului, cel mai de succes talk-show de la Realitatea TV. Nu ştiu (întrucât îmi scapă costurile şi veniturile) dacă şi cel mai profitabil. Prin decizie administrativă, realizatorii Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost scoşi de pe post. Cu scandalul şi valurile aferente, că aşa-i tradiţia. Îi cunosc pe toţi cei implicaţi în povestea asta, ştiu şi elemente de subteran (evident, nu pe toate). Mi-e greu să comentez neutru şi fără patimă acest caz, tocmai d-aia am şi aşteptat să treacă un timp, să mă limpezesc. Încerc s-o fac acum, dată fiind importanţa lui, cu speranţa că voi reuşi să mă ţin detaşat.

Personajele media.

Oana Stancu şi Adrian Ursu sunt, profesional vorbind, impecabili ca ziarişti. Şi mă refer aici la meseriaşii de presă pe care i-am cunoscut, nu la parti pris-uri, la orice alte slăbiciuni umane sau de caracter. Am fost suficient de mulţi ani coleg de redacţie cu amândoi, unul mi-a fost şef, altul subordonat, cred că sunt un tip greu de înşelat. Orice li se poate reproşa pe lumea asta (în definitiv,oricui), dar nu că-şi fac prost treaba ori că le lipseşte dedicarea. Între altele, ambii au fost, destul de recent, la un pas să stingă lumina (şi să beneficieze de locuri de veci cu vedere la alee) din cauza acestei blestemate de meserii, că datorită mi-e imposibil să scriu. Uman şi profesional vorbind, enervarea lor e de înţeles. E oribil să fii concediat pe e-mail (apropo, atunci când vor să te aducă, investitorii sunt culanţi şi curtenitori, iar când scapă de tine se mulţumesc să-ţi dea un şut în cur fără somaţie) şi, mai ales, să te scoată patronul – cu aere de profesor – în faţa clasei. Înclin să cred că nici juridic nu-i chiar cuşer, dar pute viaţa de chichiţe şi compromisuri. În plus, toţi sunt majori, există avocaţi şi nu-i treaba mea să împart dreptatea în piaţa media.

Jucătorii şi interesele lor.

Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă sunt doi oameni de afaceri care ştiu bine ce vor (în esenţă, bani şi putere) şi care nu se împiedică prea tare de scrupule când e vorba să-şi atingă obiectivele. Le place să tragă sfori, adoră să fie în centrul atenţiei, joacă la oricâte capete (politice şi nu numai) e nevoie pentru consolidarea business-urilor şi a influenţei lor. Amândoi m-au ofertat în timp, nici unul dintre ei nu m-a convins să mă alătur proiectelor media pe care le-au dezvoltat, nici unul dintre ei nu m-a amăgit vreodată ca să am vreun motiv ulterior de dezamăgire. Acum, oricât de apăsat ar nega SOV (şi, cunoscându-l oarecum, tocmai vehemenţa dezminţirii e un indiciu important), se luptă pe viaţă şi pe moarte pentru controlul efectiv al politicii editoriale a Realităţii. Nu-i musai o garanţie de viitor imediat liniştit, dar e un asset important în încercarea de securizare proprie.

Decizia şi implicaţiile.

Să scoţi de pe post cea mai importantă/percutantă/de succes emisiune este un act fie de curaj nebun, fie de disperare, fie demonstrativ (de tipul eu sunt stăpânul!). Când, însă, o faci tangenţial dezvăluirilor virulente şi documentate despre implicarea Elenei Udrea în “afacerea Alro” şi a lui Sorin Blejnar în cel al corupţiei din vămi, sună a închinare aproape necondiţionată a steagului în faţa jupânului politic. Sigur că, dacă tot manageriază redacţional Realitatea TV şi o finanţează, Sebastian Ghiţă are dreptul perfect legitim de a-i (dis)plăcea o emisiune sau realizatorii ei. Şi, firesc, de a decide în legătură cu grila de programe a postului de televiziune. Dar modalitatea în care a făcut-o mai pune încă o piatră de moară (de parcă n-ar fi fost destule până acum) la gâtul credibilităţii presei. Fiindcă scoate iar la suprafaţă, din mâlul vâscos, poveştile sulfuroase cu ingerinţele patronale şi/sau politice în managementul editorial. Eu (şi sunt mulţi alţii ca mine) iubesc meseria asta (pe care o fac bine), trăiesc exclusiv din ea. Mă deranjează teribil când cineva (oricine) încearcă să-mi sufle-n ciorbă. Nimeni nu-i obligat să ne placă pe noi, ziariştii. Şi nici să ne plătească pentru a ne desfăşura profesional. Dar, dacă tot se-ntâmplă ca unii să decidă s-o facă, ar fi bine să afle (fie şi cu întârziere) că, indiferent de care parte o oglinzii strâmbe te poziţionezi, respectul se câştigă greu şi se pierde instantaneu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

151 thoughts on “Cum şi de ce a luat subit foc “Ora de foc”

  1. Stiu eu o metoda sigura ca Realitatea sau oricare alt post TV, inclusiv TVR-abonament, sa bata la greu Antena3 in prime-time si o ofer GRATIS pedeleilor: aduceti-l pe Titus Steel sa presteze in direct (ca tot zicea ca se inscrie in PDL, daca nu chiar s-a si inscris – sorry, nu am mai urmarit subiectul…) avind alaturi doamnele din PDL (una singura sau mai multe odata, nu conteaza). Garantat ca va bate Antena3 la audienta…. 🙂 🙂 🙂 si astfel scapa si Chiorete de un ghimpe in coaste (ca celalalt cuvint, folosit de nea Nelu, mi se pare cam vulgar in cazul chioretelui national).

  2. nu ma mai mira nimic.regret plecarea lor pentru ca le urmaream emisiunea.si regret de pe acum mazilirea altor jurnalisiti.lista este la inceput.asteapta la rand radu tudor ,victor ciutacu,dana grecu ,mihai gadea ………….. cred ca ne aflam intr-o mare fundatura cu nemernicii de portocalii.si mai cred ca nu o sa scapam de ei nici in 2012.

  3. Dragi romani,acest SOV este un mare ticalos.A furat,a inselat,a mintit …pentru bani si pentru basescu .Ati uitat ce i-a facut lui Geoana?Nu mai vorbeste nimeni despre prietenul lui, Popa(cel cu FNI), care sta tot la Jakarta-Indonesia.A fost extradat?Ajungea si pe jos de cand ne-a spus base ca va fi adus in tara…Memoria noastra colectiva ne joaca feste!Ne-o meritam!

  4. @ Victor Ciutacu
    Intr-un registru mai filosofic: avem libertatea pe de-o parte si banii plus puterea de cealalta parte – cele doua parti se exclud reciproc sau nu pot exista una fara de cealalta? 🙂

  5. S-au ascutit sabiile;dansul sabiilor pentru castigarea dreptului de orientare a politicii editoriale a inceput.Din pacate motivele reale pentru schimbarea aceasta brusca nu sunt “overt”, ele sunt “covert” pentru omul de rand.Incetul cu incetul ele vor deveni clare, la intelegerea tuturor.Priceperea dansatorilor
    este inegala dupa parerea mea; un singur lucru este clar ca la manuirea sabiilor fortele sunt cam egale.Ii vom urmari cu atentie!

  6. Sint foarte multe subiecte tabu pe lumea asta de care un jurnalist care vrea sa faca cariera clasica (semi-pupincurism) nu indrazneste sa se atinga. Cei care totusi o fac tre’sa realizeze ca intra intr-un razboi unde nu se iau prizonieri si unde victimile colaterale (e.g Oana si Andrei) nu se numara. De aceea draga Victore majoritatea credincioasa a celor care posteaza pe blogul tau te apreciaza, pe tine si pe ceilalti muschetari ai antenelor. Am incredere (si sper ca asa va ramine) ca seful vostru nu va fi dispus niciodata sa faca un asemenea compromis, de tipul celui Vintu-Ghitza care arunca in derizoriu munca a doi oameni de media, respectati ca profesionsti pina si de concurentza. Stringeti rindurile ca altfel oamenii normali tre’sa-si puna masca pe birnau ca altfel oamenii normali tre’sa se uita si la Tom si Jerry cu masca pe birnau.

  7. Pot spune azi ca nimanui nu-i mai pasa de noi. Azi am avut un soc cand am fost sa-mi iau un bilet de trimitere pentru o tomografie. Medicul meu de familie a refuzat sa-mi dea biletul de trimitere ( fara de care se pare ca nu pot face tomografia nici macar daca o platesc integral) pentru ca se pare ca am fost scoala din evidenta de casa de asigurari. M-am dus la casa de asigurari si mi s-a spus ca am fost scoasa din evidenta pentru ca nu mi-am platit contributiile. Sa cad jos si nimic mai mult. Am incercat sa-i explic doamnei de acolo ca eu nu am cum sa platesc contributii la stat pentru ca sunt studenta la zi si sunt inca in intretinerea parintilor mei. Raspunsul ei a fost : nu e problema mea. Dupa mult haos si scandal mi s-a spus ca pentru a fi reinregistrata trebuie sa aduc adeverinta de la facultate ca sunt studenta la zi si ca parintii mei trebuie sa vina amandoi sa dea in scris o declaratie ca inca ma intretin. De asemenea eu mai trebuie sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu lucrez si mai trebuie sa achit o suma de bani. O adevarata bucurie as zice mai ales ca tomografia aia este ceva ce trebuie sa fac urgent. Enervarea mea cea mai mare poate nu vine neaparat din faptul ca am fost scoasa din evidenta pe nepusa masa , ci vine din faptul ca nu am fost anuntata nici de casa de asigurari si nici de medicul meu de familie. Intrebarea mea este…daca mi se facea rau si cadeam in strada ce faceam? Nu ma primeau la spital pentru ca eram scoasa din evidenta casei de asigurari si mai aflam si in totala necunostiinta de cauza pentru ca nimeni nu s-a obosit sa ma anunte ca exista o problema cu dosarul meu? Dupa ce termin facultatea eu am plecat din aceasta tara deoarece nu vreau sa ajung sa mor pe vreun trotoar nebagata in seama de nimeni doar pentru ca statul roman nu are chef de mine si de drepturile mele.

  8. Ar fi interesant un poll cu tema:

    Crețuleasca, o chestiune de zile, săptămâni, luni, trimestre, semestre, 1an, 2ani, cincinal?

  9. PS. Si urasc al dracului (ca Badea pe Udrea) sa-mi puna cineva “masca pe birnau”. Am facut un mars de 50 km in armata, peste dealul Buzdului, Medias-Dumbraveni-Tirnaveni-TgMures si retur. Cin am intrat in unitate imi ieseau destele de la picioare prin spartura bocancilor de altfel noi la plecare si aveam 5 kile in minus la cintar. Antenele, si cu mici exceptii citeva emnisiuni, sint singurele (deocamdata) unde te poti uita fara masca. As vrea ca om care traieste departe de tara sa ramina macar atit.

  10. @purcelix: eu n-am nici o incredere, da’ nici nu ma indoi
    @Andreea: cu toata compasiunea pentru situatia ta, sa ma tai in bucati daca pricep ce legatura are cu Oana si cu Adi

  11. Cum ramane cu propaganda basista: “Ce dictatura e aia cand poate sa vb toata lumea asa despre presedinte?”, etc … Uite ca Base isi continua planul si ne aduce o dictatura d-aia adevarata, ca aia de care de abia am scapat acu’ 21 de ani.

  12. Imi pare rau de Oana si Adrian,dar daca o scotea pe Cretuleasca,nu-mi parea rau. Ma scotea din sarite,mai ales cand il invita pe bolovanu` ala de Talmacean-pedelist imputit,mai ales la creier….

  13. @Augustus Ciocoiu: orice scoatere nemotivata de pe post a unui om, oricare ar fi ala si pe oricine ar invita, este indamisibila

  14. @micutu de la 3: La 99% din media “aplaudaca” si lingatoare de cururi basesciene (mai direct sau mai pe ocolite) , las’ sa fie macar 1% curat-antiputere …!
    Sau , te pomenesti ca voi ati vrea ca 101% din media sa fie pro-basista (desi , daca socotim si presa din Republica Moldova – ca si aia au dreptul sa NE hotarasca soarta – e posibil sa aveti 110% din presa de partea voastra !!!) ; asta , ca “cincinalul in patru ani si jumatate” a lui Ceausescu …! :mrgreen:

  15. Portocaliul Ghita de la RTV trebuie sa isi plateasca tributul…D’aia i-a zburat pe Ursu si Oana…

  16. Pacat de cei 2 jurnalisti. Erau destul de seriosi si nu mi s-au parut a fi basisti(sper ca nu s-au prefacut!). In cel mai rau caz,e ft trist ca Basescu asta ne chinuie atat de mult. Ma rog(nu stiu cata credinta am?!) ca pana in martie-aprilie sa scapam de Basescu si Boc! Dar astept minunea celor de la USL! care-o fi….numai sa ne scape de astia. Poate spun o prostie….,dar mi-ar place ca Presedintele Romaniei sa fie D-nul Daniel Constantin-Presedintele PC… Dar,cum spun unii,e cam tanar… O fi,dar nu-l cred incapabil de-a fi ceea ce mi-ar placea.

  17. Ma gandesc ca astia de la putere au ascuns miliardele care nu ies la socoteala .Alea de la FMI.De alegeri le vor scoate pe taraba?

  18. Parerea mea:tocmai remarcasem ca Oana Stancu devenise din ce in ce mai incisiva si ma intrebam cum de nu ii articuleaza nimeni,mai ales ca in acele subiecte amintite de tine,au atins “sufletelul” unor personaje de sus.Imi amintesc ca si Andreea Cretulescu,la un moment dat ,a fost scoasa din grila de programe dupa o cearta in direct cu nataraul de Nicolicea.Eu ma intreb de ce nu ii intreaba nimeni in asemenea situatii si pe telespectatori:clientul nostru ,stapanul nostru.

  19. Nimic nou sub soare,pastrand proportiile si eu am trecut prin ceva similar,am fost ofiter de politie 12 ani din care 8 am avut salar de merit,la un moment dat am participat la un flagrant esuat(prim-procurorul de la acea vreme informase spagarul)si cand respectivul a ajuns pe o functie foarte importanta la nivel de judet mi-a facut sicane pana ce am luat decizia sa demisionez(financiar mi-a mers mai bine),jalnic dar aceasta este tara in care traim.P.s.Apreciez pozitia dvs vis-a-vis de acest subiect,felicitari!

  20. Buna seara d-le Ciutacu,

    E ceva incredibil ceea ce se intampla!Cred ca e un gest de disperare,dar nu e justificabil,avand in vedere valoarea REALA a celor doi jurnalisti si a aprecierii profesionalismului.
    Dar la noi,nu mai exista asa ceva,exista doar marsavia cutrelor care manuiesc societatea, si disperarea ,dezanagirea noastra,a celor de buna credinta.

    Sper ca ,ce doi sa mearga mai departe,cu coloana vertebrala dreapta si sa le dea Dumnnezeu ceea ce merita din plin:numai bine si viitor implinit.

    Cu mult respect pentru verticalitatea si dreapta cuviinta a Dvs.,
    Ioanap

  21. Oana Stancu era enervanta si slaba din punct de vedere profesional, nu era corecta, nu era impartiala. Nici colegul ei nu era departe. Bine ca acum s-a terminat. Poate daca vor reveni vor avea o alta atitudine pentru ca in sfarsit Realitatea are o sansa, sa devina o televiziune impartiala asa cum a fost odata la inceputuri. De fapt asta este si rolul unei televiziuni de stiri, sa te informeze nu sa te brutalizeze. In fine acum este o sansa sa devina un BBC romanesc. Este desigur un vis dar nu imposibil de indeplinit. Cred cu tarie ca trebuie sa existe si in tara asta ziaristi impartiali. E drept ca acum nu se vad,dar e timpul sa iasa la vedere. Eu inca astept. De la Antene nu mai am nicio speranta. Macar Realitatea sa nu-si rateze sansa.

  22. da’ stenograme au? nu ni le da Base sa stim si noi cum vorbeau intre ei cind puneau la cale debarcarea celor doi?

  23. D-le Ciuatcu,

    Maine,va rog sa-mi spuneti,ce invitat veti avea?
    Multumesc anticipat,

    IoanaP

  24. @IoanaP: Raluca Turcan
    @dreptateochiiplansi: mai du-te dracului cu textele tale portocalii!

  25. Victore, Antena 3 va fi un fel de Europa libera sau VOA in nu mult timp.vad ca la Realitatea continua prigoana(ursu/stancu).Ajustari fine, ce zici?

    De ceasescu pe 16 February 2011 la 23:43 (#)

  26. D-le Ciutacu, aveti mare dreptate dar in ce priveste patronii romani, noi care suntem romani si am muncit si prin privat, cunoastem… Vreau sa va spun un lucru, sunt disperat oarecum pentru ca m-am saturat. Mihai Gadea l-a invitat iar pe Mircea Geoana, acest om care a pierdut alegerile. Acum, sincer sa fiu, de atunci eu cand il vad il simt ca fiind un om salb, deci imi displace pentru ca ne-a dezamagit intr-o perioada in care speram ca o sa scapam de ciuma. Am o singura intrebare, va rog citi. Daca Mircea Geoana era totusi atat de “prostanac” asa cum a zis Ion Iliescu, sa se duca in seara premergatoare scrutinului la Vantu sau a facut constient, adica premeditat, ceeea ce a facut? Nu de altceva dar din cate stiu si stim cu totii, in general marii oameni de afaceri, politicienii, diplomatii, au in general de-a face cu anumite grade in diferite servicii sa le zicem asa. Deci intrebarea, Geoana s-a dus accidental la Vantu sau s-a dus premeditat? Cat de “prostanac” sa fii totusi? O fi de la grad?! Parerea mea. Sa traiti, va doresc o seara buna!

  27. Ma uit la Realitatea si vad ca nu se pierde timpul deloc: alianta Dragotescu-Gherasim-Moraru toaca fara mila la alianta PSD-PNL, reprezentata de Zgonea si Tusa. Ma asteptam ca schimbarea de directie sa se faca mai pe ocolite, sa nu se prinda lumea, dar se pare ca-i graba mare.

  28. Raluca Turcan !!!!!!!!!!!!!!!!
    Yeeeeeeaaaahhhhhh… Imi vine sa vars !!!!!!!!!!!!!!
    Bine ca ai spus dinainte !

  29. Domnule Ciutacu,
    Stiţi foarte bine că libertatea nu se pierde dintr-odata, ci cu fiecare ziar, emisiune radio sa TV “întoarsă pe calea cea dreaptă” a pupinbăsismului.
    Din păcate, românii au emigrat din propria lor istorie, aşa că mai sunt puţini care să vadă aceste manevre.
    Aveţi grijă de dumneavoastră!

  30. De cand am citit despre Sebastian Ghita, ca pe langa a fi sponsor al PDL-lui vrea sa faca si turism in mijlocul podgoriei…am inteles de ce a tinut cu dintii sa-i scoata subit pe Oana Stancu si Adrian Ursu din grila.Tot subit constiinta (daca are!) i-a dictat ca acesti oameni sunt tare incomozi pentru interesele portocaliilor si in mod deosebit intereselor lui basescu si udrea.Josnicie sub masca schimbarilor in grila.

  31. Intreab-o pe Raluca Turcan despre initiativele legislative pe care le are in legatura cu media din Romania.Si pentru ca Geoana provoaca,am sa-i dau o saptamana sa se confrunte cu Base si cu manipularea basista.Vreau sa il vad cum se da fudul in tara,nu printre straini ,ca se vrea presedinte.Si vreau sa il vad ca isi ajuta partidul impotriva manipularilor grosolane.Deci o saptamana silence din partea mea.Cu ocazia asta verific si rezistenta aliantei opozitiei in fata lui Base,vreau sa ii vad daca se descurca singuri.p.s.:in campania pentru prezidentiale si pentru europarlamentare,Geoana,prin “consilieri”, a copiat enorm de multe idei(nu numai ale mele) de pe blogul tau si l-a imitat grotesc pe Antonescu.Chiar porcaria asta de lobby pe care l-a facut in Franta pentru sine,mai ales,a venit in urma unei anumite reactii(nici reactia lui Gusa nu a fost intamplatoare).Sarkozy are o preocupare mai mare acum ,nu Geoana.Poate o spune Geoana,ca a fost acolo.

  32. asa cum au zburat ursu si stancu asa ar trebui sa zboare (cel putin de la tv) toti “jurnalistii” vadit partinitori. e un bun inceput.

  33. Va deveni “Ora de Boc”, dupa care se anunta inchiderea programului pe ziua respectiva. Sambata, desene animate, duminica – Album Duminical, cu binecunoscuta rubrica: Cascadorii Rasului. Scuze cacofonia, dar azi am aflat (pe surse neverificate) ca Boc, in turca inseamna cacat.

  34. scoala de jurnalisti din romania,mai scoate inca multe inzestrari, la fel ca cei doi,care sunbt sigur ca vor reveni la succes in curind.

  35. E felul in care se face politica in romania. La fel se facea si acum 100 și acum 150 de ani, și nu cred ca politicienii de acum au studiat acele situatii dar le repeta, pastrand proportiile, si inlocuind linotipul cu redactarea computerizata. De asemenea, tot fatalitate a istoriei, este si ca cei ce s-au bucurat o vreme in mod abuziv de exercitarea puterii și nu au stiut sa și-o limiteze au disparut de pe scena politica!

  36. Lasand la o parte faptul ca erau ziaristi in curtea lui Vantu,cei doi erau din punctul multora de vedere impecabili,asa vor si ramane in ochii oamenilor,iar d-voastra sunteti un om care apreciaza valoarea si tocmai de aceea va felicit.ASA DA,CARACTER!!!

  37. Politzie politica pe fatza.

    Superrrrrrr

    Emisiunea cu cel mai mare rating de la Relitate TV este suspendata intempestiv fara nici-o contructzie de imagine si editoriala prelabila, asa de azi pe maine deoarece a indraznit sa se lege de contrabandistul sef al Romanaiei seful ANAF (Blejnar) si au indraznit sa i-o taie ourajutanei Andreea Pora zicandu-i in direct si pe fatza “sa nu mai dea copite”.

    Este evident ca toata balmajeala cu echidistantza , independenta si ratingul nu tzine. Pur si simplu Ghita face politzie politica pe faza.

    Nu ca m-ar deranja. Ca doar de aia fa fost adus expertul in vanzari de software facut pe genunchi catre firme de stat pe bani frumosi ca sa conduca un post TV. Nu asa ?

    Pe baza bogatei sale experientze manageriale in domeniu , in ce domeniu ? Wow !!!!!

    Cand “l-au lucra operativ” pe pe Razvan Dumitrescu “echidistantzii” Ursu si Satncu au tacut chitic. Acu a venit randul lor. Nu-i bai, o sa le vina randul si la altzii.

    “Echidistantzii” si “deontologii” pupincuristi de le la Realitatea o sa crape, care santajatzi si scuipatzi afara pe model Razvan Dumitrescu pe motive de latrat in front care prin falimentul sandramelei pe model Catzavencu. Asta si merita.

    PS cu toata tarasenia asta pupinbasineii de la Culcer la Moraru si de la Turcescu la Cristoiu o sa continue sa nu faca rating. Ei si !!!!!
    Parca in rating statea leafa lor, sa fim seriosi.

    voi astialaltzii luatzi aminte la vorbele mele:
    -imi pare rau ,
    -imi pare rau ca masina de tocat oamani a ajuns la voi ,
    -imi pare rau ca masina de tocat oamani a ajuns acu la voi abia acu, ca pe noi astialaltzii ne-a facut carne de mici de mai demult sub privirile voastre indiferente.

    Acu a ajuns la voi. Sa va fie de bine.

  38. Adrian imi este simpatic, Oana, prea multa agresivitate in DNA cat despre situatia lor actuala nu ma pot da cu parerea deoarece nu cunosc detaliile din interior si de scenarii sunt satul. Raluca Turcan imi place, abia astept emisiunea. Sanatate Domn Ciutacu.

  39. superb articolul si felicitari in acelas timp, cat despre invitata din aceasta seara cu riscul de a va supara pe mine si sa imi spuneti ca si lui viorel si mie imi vine sa vars(dar o sa ma abtin) sunt curioasa cum o sa vina ea asa silfida cu geanata aia mare pe brat ca pitipoancele si cu o emblema mare9ca doara e geanta de mii de euro) i-a ca ma mananca invidia acum, si sa o intrebati de amenziile alea pe care le pregateste sa le introduca pt voi, ca vad ca realitatea e pe tusa, si mai sper sa nu lasati steagul jos si sa ii puneti si intrebari incomode, ca doara sunteti un om al naibii de bun(profesional), ca in plan personal nu ma bag.cu stima dana

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.