Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cum şi de ce a luat subit foc “Ora de foc”

Cum şi de ce a luat subit foc “Ora de foc”

“Ora de foc” a fost până ieri, din punct de vedere al audienţei şi impactului, cel mai de succes talk-show de la Realitatea TV. Nu ştiu (întrucât îmi scapă costurile şi veniturile) dacă şi cel mai profitabil. Prin decizie administrativă, realizatorii Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost scoşi de pe post. Cu scandalul şi valurile aferente, că aşa-i tradiţia. Îi cunosc pe toţi cei implicaţi în povestea asta, ştiu şi elemente de subteran (evident, nu pe toate). Mi-e greu să comentez neutru şi fără patimă acest caz, tocmai d-aia am şi aşteptat să treacă un timp, să mă limpezesc. Încerc s-o fac acum, dată fiind importanţa lui, cu speranţa că voi reuşi să mă ţin detaşat.

Personajele media.

Oana Stancu şi Adrian Ursu sunt, profesional vorbind, impecabili ca ziarişti. Şi mă refer aici la meseriaşii de presă pe care i-am cunoscut, nu la parti pris-uri, la orice alte slăbiciuni umane sau de caracter. Am fost suficient de mulţi ani coleg de redacţie cu amândoi, unul mi-a fost şef, altul subordonat, cred că sunt un tip greu de înşelat. Orice li se poate reproşa pe lumea asta (în definitiv,oricui), dar nu că-şi fac prost treaba ori că le lipseşte dedicarea. Între altele, ambii au fost, destul de recent, la un pas să stingă lumina (şi să beneficieze de locuri de veci cu vedere la alee) din cauza acestei blestemate de meserii, că datorită mi-e imposibil să scriu. Uman şi profesional vorbind, enervarea lor e de înţeles. E oribil să fii concediat pe e-mail (apropo, atunci când vor să te aducă, investitorii sunt culanţi şi curtenitori, iar când scapă de tine se mulţumesc să-ţi dea un şut în cur fără somaţie) şi, mai ales, să te scoată patronul – cu aere de profesor – în faţa clasei. Înclin să cred că nici juridic nu-i chiar cuşer, dar pute viaţa de chichiţe şi compromisuri. În plus, toţi sunt majori, există avocaţi şi nu-i treaba mea să împart dreptatea în piaţa media.

Jucătorii şi interesele lor.

Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă sunt doi oameni de afaceri care ştiu bine ce vor (în esenţă, bani şi putere) şi care nu se împiedică prea tare de scrupule când e vorba să-şi atingă obiectivele. Le place să tragă sfori, adoră să fie în centrul atenţiei, joacă la oricâte capete (politice şi nu numai) e nevoie pentru consolidarea business-urilor şi a influenţei lor. Amândoi m-au ofertat în timp, nici unul dintre ei nu m-a convins să mă alătur proiectelor media pe care le-au dezvoltat, nici unul dintre ei nu m-a amăgit vreodată ca să am vreun motiv ulterior de dezamăgire. Acum, oricât de apăsat ar nega SOV (şi, cunoscându-l oarecum, tocmai vehemenţa dezminţirii e un indiciu important), se luptă pe viaţă şi pe moarte pentru controlul efectiv al politicii editoriale a Realităţii. Nu-i musai o garanţie de viitor imediat liniştit, dar e un asset important în încercarea de securizare proprie.

Decizia şi implicaţiile.

Să scoţi de pe post cea mai importantă/percutantă/de succes emisiune este un act fie de curaj nebun, fie de disperare, fie demonstrativ (de tipul eu sunt stăpânul!). Când, însă, o faci tangenţial dezvăluirilor virulente şi documentate despre implicarea Elenei Udrea în “afacerea Alro” şi a lui Sorin Blejnar în cel al corupţiei din vămi, sună a închinare aproape necondiţionată a steagului în faţa jupânului politic. Sigur că, dacă tot manageriază redacţional Realitatea TV şi o finanţează, Sebastian Ghiţă are dreptul perfect legitim de a-i (dis)plăcea o emisiune sau realizatorii ei. Şi, firesc, de a decide în legătură cu grila de programe a postului de televiziune. Dar modalitatea în care a făcut-o mai pune încă o piatră de moară (de parcă n-ar fi fost destule până acum) la gâtul credibilităţii presei. Fiindcă scoate iar la suprafaţă, din mâlul vâscos, poveştile sulfuroase cu ingerinţele patronale şi/sau politice în managementul editorial. Eu (şi sunt mulţi alţii ca mine) iubesc meseria asta (pe care o fac bine), trăiesc exclusiv din ea. Mă deranjează teribil când cineva (oricine) încearcă să-mi sufle-n ciorbă. Nimeni nu-i obligat să ne placă pe noi, ziariştii. Şi nici să ne plătească pentru a ne desfăşura profesional. Dar, dacă tot se-ntâmplă ca unii să decidă s-o facă, ar fi bine să afle (fie şi cu întârziere) că, indiferent de care parte o oglinzii strâmbe te poziţionezi, respectul se câştigă greu şi se pierde instantaneu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

151 thoughts on “Cum şi de ce a luat subit foc “Ora de foc”

  1. Pe voi o sa incerce sa va inchida in alt mod .Prin falimentare .Cred ca SOV, a intuit ceva si a scos din grila o emisiune si niste ziaristi ce nu ii placeau Elenei Udrea .Asta ca sa evite falimentul.

  2. @dana logofatu: nu vine cu nici o poseta scumpa-n platou, hai sa terminam cu cliseele astea ieftine. are ceva interesant de spus sau nu, asta ma intereseaza.

  3. Intrebare pentru Raluca Turcan:Cit costa un litru de ulei?Un kg de faina alba?O cutie de lapte praf?De pretul unui parc de copii se va interesa DNA mai tirziu, sper.
    Cred ca ar trebui sa cunoasca preturile,chiar daca nu gateste sau nu face cumparaturi.Nivelul de trai intra in fisa postului oricarui politician.De vrajeala si de planuri de viitor sunt satul.

  4. O observatie

    O observatie de amanunt.

    Am revazut declaratia lui Marica. Nu e chiar atat de ”inabila” cum mi s-a parut initial! Daca era mai calm si nu se pierdea in unele amanunte (doza), chiar ar fi avut efectul scontat.

    A declarat ca Ungureanu a negociat cu PresedintIA si nu cu Presedintele si ca Ungureanu se lauda ca s-a intalnit cu Presedintele si ca ar avea o inregistrare!!!

    Interventia lui Turcan pe toate posturile, penibila si tampa, mai mult l-a ajutat decat a contracarat. Daca serviciile nu dezmint urmarirea, in timp declaratiile lui vor deveni mai credibile! Pe termen mediu si lung a castigat.

  5. Mai mult sau… mai putin poate off topic!
    Tu decizi.
    Azi dimineata foarte devreme am aflat cine vine la vorbele grele de diseara.
    Victore, legat de cele cateva comentarii de mai sus, am asa un “feeling” ca va fi ceva pe MASURA TA si la nivelul asteptarilor noastre.
    Stii tu mai bine ce trebuie sa intrebi…asa ca bafta maxima!

  6. Ai dreptate ca meritau mult mai mult respect din partea postului pentru care au lucrat atata timp. Din cate imi aduc aminte Ursu a ajuns in spital din cauza stresului de la serviciu.

    Pe de alta parte inteleg si dorinta noii conduceri de a avea un post tv mai echilibrat. Din punctul meu de vedere cu unele exceptii (de exemplu tu) cele 2 posturi de stiri sunt lipsite de orice urma de credibilitate. Si sa stii ca nu sunt singurul care gandeste asa. Poate ca atat Realitatea cat si Antena 3 au nevoie de un suflu proaspat.

  7. Ce gest de prost gust si actiunea in sine,foarte jignitoare unor oameni care stiu ce inseamna sa fii ziarist. Recunosc ca majoritatea zilelor preferam sa schimb canalul pe concurenta,insa am urmarit cateva emisiuni si mi s-au parut foarte calmi si logici. (si totusi,meseria asta este in stare sa-ti toace nervii foarte eficient,asta spun din prisma unui observator)

    Mi-ar place sa-l vad pe scaunul Vorbelor Grele intr-o zi pe Cornel Nistorescu. Stiu in ce relatii sunteti cu el pe plan uman,insa ar fii superb din punctul meu de vedere o discutie intre 2 ziaristi foarte buni,ale caror pareri si concluzii nu coincid foarte des.

  8. @ dreptateochiiplansi
    lasa,ca o sa va informeze dragoteasca de nu o sa mai puteti duce…cu crosetat in studio si tot tacimul…huuooo

  9. Stie cineva care este firma de soft – integrator – “pe val ” in prezent ? De fapt cam de 2 ani incoace? Este vorba despre Teamnet, una din firmele detinute de Ghita. Firma in cauza a primit foarte multe proiecte de la stat, pe bani FOAAAAARTE multi, si nu stiu cate a livrat. Stiu oamenii ca ei – Teamnet – sunt cei care au castigat proiectul pentru aplicatia dedicata Schengen – transfer de informatii, de date, etc? Si noi acum nu intram in spatiu, ceea ce ma face sa ma gandesc- poate fara sa vreau – la faptul ca ar avea si ei ceva implicare. (ca sa eliminam indoielile trebuie spus ca sef la Teamnet este cumnatul lui Ghita, asa ca….). Dar nu, nu este implicat politic, nu este portocaliu/albastru/rosu/blue si alte culori.

  10. Cu aceasta miscare cred ca Realitatea-TV sa repozitionat pe piata media. Domni Ursu si Stancu erau ultimele bastioane de la realitatea.Incet incet vor deveni laudatori.

  11. Chiar sunteti detinatorul unei asemenea obiectivitati jurnalistice pentru a putea regreata disparitia celei mai bune emisiuni a concurentei?

  12. @Detergentul: sunt al dracu’ de subiectiv, da’ regret orice disparitie brutala si nenaturala a oricarei emisiuni de pe orice post

  13. Probabil ca managementul Realitatii a fost pretul pe care a trebuit sa il plateasca Vantu pentru libertate.

  14. mai bine o luati pe oana stancu la voi si scapati dracului de (…) sabina iosuf nu stiu a cui pila este dar rar mi-a fost dat sa vad o asa proasta.doamne,doamne mare e gradina ta….

  15. S-a dus si ultima emisiune anti BASE’ de la Realitatea, exact asa a patit si Razvan Dumitrescu pe care tu l-ai aparat pe buna dreptate precum si pe Oana si pe Adriana.
    Eu oricum nu ma uitam la realitatea absolut niciodata mai ales seara cand incep emisiunile de la Antena 3 dar pentru aia cu minti precare e grav ca sunt numai basisti acolo care o sa le spele si mai rau creierele asa ca nu mai am nici-o pretentie de la poporul roman, pe zi ce trece urasc mai mult tara asta blestemata, seamana cu o dictatura gen’Kargastan, Uzbekistan, Kazahstan si alte foste republici sovietice unde dupa 1991 puterea a fost detinuta de “presedinti” autoritari care au tinut puterea cu forta tocmai ca aveau toate parghile puterii de partea lor si in felul acesta populatia nu avea tupeul necesar sa reactioneze, bravo pentru faptul ca aperi libertatea presei desi cei doi sunt de la trustul rival, aici se vede caracterul tau si as vrea sa-ti multumesc in nume personal ca lupti contra acestei dictaturi mascate cum este in Romania anului 2011, esti jurnalist adevarat nu vierme tarator ca altii si pupator de basuri, succes in aceste demersuri!!!!

  16. Eu cred altceva, SOV are un munte concesionat pe 49 de ani in Muntii Apuseni,de unde ar vrea sa exploateze mai multe zacaminte (teren care apartine comunei Budureasa jud Bihor). Contractul cu primaria este facut de vreo 3 ani si de atunci se tot zvoneste ca nu pot incepe exploatarile din cauza unor ministri. Acum SOV vazand ca nu are de ales cred ca vrea sa se dea cu Baselu ca doar pe el il intereseaza banii si afacerile nu altceva.

  17. Frate Victor,
    “Ora de foc” era singura emisiune a RTV cu care mai trădam din când în când A3, şi chiar dacă mă uitam pe A3 o înregistram.
    Cât despre O.S. Şi A.U. erau un cuplu de moderatori care se completau binişor. De altfel de la întrebările tale referitor la ce emisiuni(moderatori) ne plac şi apoi viceversa, am ajuns la concluzia că emisiunea este lider de piaţă sau pe aproape “din cauza” invitaţilor iar moderatorii trebuie “doar” să aibă câte o sclipire de geniu pe ici colo.
    Îmi pare rău că nu mai am alternativă în prime time când la Gâdea nu este B.Teodorescu, Ciuvică, tu Badea sau Antonescu, nu neapărat în această ordine.
    Cât despre sfaturi sau întrebări dăjtepte nu-mi vine niciuna în “procesor” momentan :).
    Mi-ar place însă să îi adresezi întrebări la care să nu aibă decât răspunsuri la care replica ta să fie: ZĂU!?! 🙂

  18. Imagineaza-ti ca Bercea fuge din Tara..acum, cand …cica nu mai sunt vamesi si politisti de frontiera corupti! Ce haloimas! Sau repetir la Haisam?!?

    Be the best!..For the next..

  19. Fraza cu “liderii de piaţă” este referitoare la poll-urile tale de pe blog cu emisiunile şi oamenii ce ne plac sau nu pe sticlă, dar poate nu m-am egzprimat eu bine :).
    Apropos de asta chiar eram curios dacă vreodată măcar o dată “ora de foc” a avut rating mai mare decât “Sinteza zilei”.

  20. @XLNC: s-a mai intamplat, da’ destul de rar. nu exista om/program care sa bata la nesfarsit

  21. Aha. Mulţumesc frumos de răspuns şi aici îţi pot adresa şi felicitrile mele pentru cum îţi tratezi “vizitatorii”, eram (sunt încă) un fan înrăit al blogului fratelui Mircea dar acolo parcă vorbesc la pereţi :), înţelegi cred ce vreau să spun.
    Acum, dacă nu-ţi cer prea mult şi ai acces la astfel de date, curiozitatea mea continuă şi ar vrea să ştie când a avut rating mai mare “ora de foc” şi ce invitaşi a avut Gâdea în acel interval de timp.
    Mulţumesc anticipat pentru eventualul răspuns.

  22. i-au scos de pe post, erau buni, s-a revoltat cineva? ati auzit ca s-a plans cineva in gura mare, sa fie auzit, si aici nu ma refer la colegii jurnalisti ci la noi oamenii de rand care probabil ne mai si bucuram(unii din noi)

  23. Buna seara d-le Ciutacu,

    Eu nu ii inteleg pe cei care contesta intetia si actiunea Dvs.;puteti sa invitati pe oricine doriti si eu ma bucur ca accepta si cei din Pd-L invitatia.Cei care accepta sunt bineveniti pentru toti.suntem democrati sau nu?Eu,in opinia mea,cred in acest lucru,desi realitatea inca ma dezamageste.
    Va felicit ca ati invitat-o pe D-na turcan si sper ca va fi reala si constructiva discutia,pentru noi toti.
    As vrea sa o intrebati(eu o admir in mod real, si daca avea alta coloratura politica,sigur ar fi fost altfel):de ce sta in partidul ,care vrand-nevrand,e mosia lui basescu?!De ce il suporta pe acest NIMIC(in opinia mea si probabil a altora) al societatii noastre , a
    imoralitatii politice si neatasamentului fata de aceasta amarata patrie pe care le manifesta?!

    Cu respect pentru Dvs. si simpatie(stiind ca dansa poate fi si altfel) pentru invitata Dvs.,
    IoanaP

  24. Toate ca toate, dar sa inlocuiesti singura emisiune buna de la RTV cu emisiunea traseistei de madam Dragotescu…
    Probabil ca nici nu le pasa de audienta. Nu cred ca Dragoteasca poate sa faca macar jumatate din audienta celor doi.

  25. chiar credeti ca femeia asta e brici,discutia cu ea o sa ne “imbogateasca” viata? e oribila ca politician zic

  26. Pacat! In marasmul indus de BB et comp. intregii vieti din Romania, emisiunea “Ora de foc” de la Realitatea era o oaza de speranta. Speranta ca e, totusi, altfel decat inainte de 1989, ca mai sunt si ziaristi pe care puterea actuala nu a reusit sa-i decerebreze astfel incat sa afirme ca “dorm cu fotografia damei in Plescoi” sub perina. Numai atat face oare primarasul ala ? Sau aplica zicerea cum ca “onanismul intareste organismul!”. A ramas Antena3 ! Noi traim clipa, un etern trecut. Nu inteleg ziaristii care afirma “da, dar voi, pesedistii, ce ati facut acum un” …un veac, un an, cinci ani, tot aia e pentru ca noi traim azi gandindu-ne la maine.

  27. Nicio pierdere. Echidistanta jurnalistica, ECHIDISTANTA, nema. Adica, daca vorbesti de bine actuala opozitie, esti destept. Daca hulesti puterea, tot asa. Invers esti prost. Hai, nu zau? Presa ramane in sclavagismul modern, la ‘mana’ investitorului, adica o simpla marioneta. Exemple aveţi si singuri. Spui ce vrea muşchiul patronului ai luat banii, nu, la revedere. Pana la urma presa e cea OBEDIENTA!!! Q.E.D.

  28. Scenario apocalyptic: daca maine, toti patronii de presa o sa fie de o singura culoare politica, ce-o sa faca toti jurnaliştii aflaţi pe alta culoare? O sa moara de foame? Hai’da! Sau credeti ca se vor reintegra ca sculeri-matriţeri? Atunci am vorbi de verticalitate. Sperand ca scenario sa nu se intample, abureala trebuie sa dispara.

  29. Cred ca aveti dreptate, trustul Realitatea executa “Tonou”-ul, ca Armata Romana la Lovilutie. Citeam Catavencu. Academia Catavencu. Erau anti-Basescu. Acum sunt anti Crin si anti Ponta.Desigur, nu mai dau 2,5 lei pe ei.

  30. Ursu e ok ca profesionist, e si modest ( a declarat ca a refuzat jobul de dir. editorial pt. ca stia ca nu stie TV), insa nu e jigodie suficient pentru o TV care combate non stop pe cineva (a fost opozitia o vreme, acum e puterea combatuta). Neavand sange in instalatie pt. meseria de legionar, a si clacat de curand.
    Se vedea in emisiuni ca nu-i iese cand incerca sa vorbeasca peste reprezentatul portocaliu, pentru a-l impiedica sa-si duca ideea la sfarsit, iar concluziile trase repede si tipat defavorabile puterii …clar nu credea nici el in ele. Sau, mai bine zis, stia ca nimeni nu-l ia in serios ca jurnalistul Ursu, doar un combatant intr-un razboi prea mare pentru el.

    Oana Stancu e alta poveste. Ca orice femeie (Dana grecu e za best) are o doza de perversitate cand e vorba de boxat verbal inamicul (am avut sef femei, stiu ce vb 🙂 , generalizari convenabile, specularea nemiloasa a defectelor respectivului inamic.
    Stancu n-ar face never ever infarct pt. ca e obligata de un salariu sa-si trateze un invitat (ala portocaliu:) din 5-6 ca pe un inamic personal la fiecare emisiune.

    Cat despre ratingul emisiunii, sa fim seriosi.
    Nu poti vorbi de rating specific unei anumite emisuni/realizatori cata vreme pina si eu deschid la A3/Realitatea doar ca sa aflu cat de rau o ducem, cum se adanceste saracia, cat de dictator e chelu’. Cred ca nu m-ar deranja daca insusi Radu Moraru ar face Ora de foc.

  31. ai dreptul sa fugi oricum nu te poti ascunde.
    ai dreptul la intrebare oricum nimeni nu iti raspunde
    ai dreptul sa lupti esti prea mic intre cei multi.

    “NU AVEM ALTA VARIANTA DECAT PROGRAMUL PROPUS DE MINE PRIN CARE PRIN VOTUL LOR ROMANII SI L-AU ASUMAT”

    Si am spus tot

    .

  32. @IQ100 de fapt un “rondou”. in Romania doar curu se schimba, limbile migreaza in functie de interes. valabil pentru tot ce se intampla la realitatea TV.

  33. Am si eu o intrebare/rugaminte/curiozitate daca vrei si/sau poti sa ne spui cum s-a imogatit Ghita asta?

  34. Domnule Victor Ciutacu!
    Ati putea da o scurta explicatie referitor si la plecarea de la RTV a Melaniei Medeleanu?

  35. De construit alternativa pe internet!

    Sa o sustinem pe Oana prin vizitarea zilnica a variantei in regie proprie a “Orei de foc” – asta este de facut…
    …daca numai 20% din spectatorii Orei de foc o vizioneaza, atunci se va finanta productia in regie proprie

    Ei ce ziceti?!?

  36. toate aceste semne duc la concluzia ca in curand vom reveni in urma cu 3-4 ani, unde realitatea era supusa prea maritului Basescu, mai ales ca se apropie si viitoarele alegeri 🙂

  37. Emisiunile politice RTV au picat.
    Urmeaza Antenele.
    Pe ce pune ochii Base, distruge. Urmeaza Pedeleu’?

  38. Cand incepuse Realitatea sa mai miste ceva in lupta pe audienta cu Antena 3 hop ca vine nea asta sa dea de pamant cu singura emisiune a Realitatii care mai capta atentia cat de cat. O sa ramana pana la urma Antena 3 la fel ca Megamind sa se plictiseasca de moarte ca nu are cu cine sa se mai bata.

  39. Nu am nimic ca au bani dar când habar n-au cu ce se manâncă jurnalismul care face audienta de ce se apucă să facă “Cîntarea României” şi să slujescă pe cei ce îngenunchează Romănia iar în delirul egolatru al puterii ne sfidează cu cuvinte, democraţie, anticomunism, reformă, drumul corect pe care duc România aceşti habarnişti în ale economiei şi administrării.Păcat “ORA DE FOC” era încă un vârf de lance care arăta mizeria pe care politicienii o ascundeau sub preş.

  40. Acestea sunt vremurile in care traim. Nu mai poti avea o parere proprie , trebuie musai sa fi de acord cu ,,portocalii”indiferent ca esti muritor de rand sau te afli acolo sus.Cum cei doi nu impartaseau aceeiasi parere…

  41. Am 57 ani dar niciodata nu am trait astfel de vremuri.Imi este frica sa ma uit in oglinda ptr. ca nu stiu cu cine vorbesc.
    Imi este scarba de vremurile pe care le traiesc si sper ca intr-o zi macar dvs, colegii care au capul pe umeri si isi dau seama ce se intampla, sa traiasca altfel.
    Se mai ntreaba unii de ce lumea il regreta pe Ceausescu?Pai din multe de vedere este mult mai greu acum decat atunci(nu ma refer la mancare ci la faptul ca acum exista teama ca esti urmarit de toti, aproape, dar nu stii de cine),pacat, cred incontinuare ca l-am omort degeaba.

  42. Doamne, cat de saraci cu mintea sunt unii indivizi care comenteaza pe aici. Ba ca-i Ghita pedelist, ba ca le e frica sa mai traiasca in tara asta, din cauza “regimului Basescu”. Eu nu-i mai dau nici o sansa poporului astuia. Daca pe vremea nepotului Tamarei, toata lumea il injura, oare mai apucau ziaristii aia sa mearga a doua zi? La Ora de Foc nu m-am mai uitat in ultima vreme, de cand a inceput Oana Stancu sa-si umfle venele de la tample, de la atata ura si venin pe care le emana. Singura emisiune pe care o urmaresc zilnic e cea a lui Catalin Striblea, ca pe Badea nu-l mai suport, ca-n fiecare emisiune evidentiaza evidentul, daca-mi permiti pleonasmul, adica ne spuna ca Basescu e naspa, ceea ce am observat cu totii. Inteleg ca tema “PDL/Basescu e naspa”, dar sa repeti aceleasi clisee si expresii in fiecare zi, e o tortura psihica, cel putin pentru mine. Nu inteleg de ce Orei de Foc i-a fost administrata injectia cu clorura de potasiu, dar nu cred ca e pentru ca erau anti-Basescu. Daca Basescu ar fi vrut sa soimaneasca vreo emisiune anti-Basescu, atunci ar fi actionat asupra unei emisiuni de-ale Antenei 3, unde si la Meteo e ceva anti-Basescu. Daca asta prinde la public si produce si bani, atunci anti-Basescu sa fie.

  43. sincer erau singurii la care ma mai uitam cand nu imi placea cine e invitat la antena 3…dar jocurile astea de culise se pare ca nu iarta pe nimeni indiferent ca e profesionist sau nu…

  44. Nimic nu ma linisteste mai mult decat nelinistea care o vad de o vreme la Vantu, Voiculescu, a celor din vami si a altora de teapa lor, fie chiar si de la putere. De fapt, sub surasul acru al d-nei Stancu se acund mari nelinisti…Cred ca Sebastian Ghita a luat o decizie inteligenta.

  45. Sincer, mă aşteptam la un mic gest de solidaritate în apărarea libertăţii mijloacelor de informare (câtă mai e). Măcar o banderolă dacă nu un marş în tăcere de 15 minute.
    Divide et impera funcţionează exemplat şi pe spinarea “intelectualilor” din presă.
    Exemplar gestul lui Gâdea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.