Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Un pic de portocaliu pe ecranul albastru

Un pic de portocaliu pe ecranul albastru

UPDATE: Inregistrarea emisiunii

Nu ma intereseaza cliseele, isteriile anti-Basescu/PD-L si nici nu admit reversari misogine/mitocanesti la adresa ei. De fiecare data cand a venit la mine-n emisiune (si a facut-o inca de pe vremea cand portocaliii scuipau in san cand auzeau pronuntandu-se Ciutacu) a avut prestatii decente si civilizate, fara sa-si puna poalele-n cap. Motiv pentru care revine. Si ma intereseaza ce (si daca) are de spus. Asa ca astept de la voi, in masura in care nu mutati preventiv canalul, intrebari relevante.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

212 thoughts on “Un pic de portocaliu pe ecranul albastru

  1. M-am uitat la emisiunea dvs. si inca odata in plus ati facut dovada de OM si veritabil jurnalist pt care conteaza dreptul la opinie ,respectacti dreptul la opinie al fiecaruia , chiar daca unii bat campii. Pe parte cealalta sunteti un gentelman , un barbat inteligent {cam rar in zilele noastre} care nu isi pune mintea cu o femeie{simpatica de altfel } pare-mi-se mie mai ca a incercat sa va seduca mai cu argumente, mai fara , cam tarziu totusi . Oricum intorc problema sa va gasesc o hiba tot genial sunteti.

  2. Hai …, hai …, Victore ! Nu DOAR Peter nu a injurat-o (nici chiar eu n-am facut-o !!!) si de aia NIMENI nu i-a facut “orangine” !!! Citeste tot “speech-ul” lui Peter si daca nici ala nu ti se pare propaganda si “gudureala” de “portocaliu” la sefa lui , atunci chiar e cazul ca maine sa ma duc la oculist si sa-mi iau ochelarii cu cele mai mari dioptrii care le are …!!! 🙄

  3. @Nostradamus, tocmai am castigat un post caldut si bine platit de bugetar datorita “speech-ului” meu pe blogul lui domn Ciutacu si pentru asta tin sa-i multumesc lui personal deoarece a postat elogiul meu adus doamnei Turcan.
    Sunt membru PDL cu cotizatia la zi, din pacate IP-ul (din alea Modrogan) ma tradeaza si discutiile in private (one side only) cu domn Ciutacu dar nu inteleg care este problema voastra, pe acest blog nu e loc de sustinatorii PDL ?

    Sanatate domn Ciutacu.

  4. @Peter:
    Hai ca inchei aici aceasta discutie inutila , dar vreau sa clarific cateva lucruri:
    1. NU EU hotarasc cine are loc si cine nu pe acest blog , dar NICIODATA n-am fost impotriva diversitatii de opinii , cu conditia pastrarii DECENTEI si CORECTITUDINII ! Daca m-ai citit de la inceput , ai fi constatat ca am obiceiul “sa taxez” derapajele din ambele parti …! 😉
    2. Nu avea pretentia sa-ti fie trecute cu vederea derapajele elogioase adresate unor pseudo-personalitati , atat timp cat balacaresti cu usurinta si malitiozitate pe altii , cu realizari profesionale , sa spunem , cu ceva mai concrete …! ( citez: “…ai facut o gluma proasta cand ai spus despre Johannis si Ciuhandu ca sunt oameni adevarati, poate adevarati ca amanti (?!), nu stiu, poate tu stii (?!) dar in rest pauza.”)
    Hai sa lasam sa aprecieze altii scorul la REALIZARI CONCRETE intr-un “meci” Madam Turcan vs. Johannis si Ciuhandu , fara apelative personale !!!

  5. neata, am vazut emisiunea desi imi venea sa vars vazand cum ii mai place ei sa va laude, sa va ia cu zaharelu ca sunteti bun, bla bla o scarba de femeie si mi-a placut ca a-ti cam enervat-o pe pupila lui draga stolo, si sper ca emisiunile dvs. sa fie la fel de bune ca si pana acum si fara amenzi, si nu am stiu ca dnul Ursu dat afara de la realitatea este sotrul colegei Carmen( am citi dimineata interviul acordat de dansa in q magazin)va doresc o saptamana frumoasa, si aia de va urmaresc sa cada in cur pe gheata(scuze de limbaj)dana

  6. Stimate D-le Ciutacu, gasesc grosolane apropourile lui @Peter la adresa mea iar faptul ca il aparati nu va face cinste. Cred ca m-am exprimat civilizat si ma astept la acelasi lucru din partea interlocutorilor, chiar si pe un blog.

  7. @Ioana: n-am remarcat sa va fi jignit. in rest, cine sau ce-mi face mie cinste nu cred ca sunteti dvs. in masura sa decideti

  8. REGINA “CA CALUL” NU POATE

    Evoluţia Nuţicăi în raport cu Ponta îmi stârni gândul cum că fiinţa s-ar mulţumi şi cu un “pat” în partida asta. Ce bun i-ar fi un at, că regina “ca” calul nu poate…

  9. Imi pare nespus de rau ca nu am comentat inainte de a incepe emisiniuea. Aveam 2 intrebari pentru Turcan 1. Cati ani are ? 2. Cum sta treaba cu HD ? Am incercat sa ma uit la inregistrarea emisiunii dar nu am putut rezista mai mult de 5 minute. Oricum am sesizat ca ai scos-o din anonimat pe Turcana. Acum 2-3 zile a trimis-o pdl-ul in emisiunea doamnei Firea.

  10. DIN CICLUL BANI PENTRU PARTIDUL
    POPORULUI

    O FIRMA PRIVATA (ENERGOBINGO) A OBTINUT UN CONTRACT DE MENTENANTA PENTRU INSTALATII DE CURENT DE MEDIE SI JOASA TENSIUNE AFLATE IN FOLOSINTA UNEI FIEME STRAINE (CEZENA).
    PINA AICI NIMIC DEOSEBIT.
    ACEST CONTRACT S-A OBTINUT PRIN NEPREZENTAREA UNEI FIRME DE STAT CARE SE PARE CA S-A IMPIEDICAT LA PARTICIPARE AVIND CA PRETEXT CA NU A FOST ELIGIBILA DIN CAUZA FAPTULUI CA NU A PLATIT TAXELE CATRE STAT.
    DUPA CE FIRMA PRIVATA A CISTIGAT CONTRACTUL ANGAJAZA IMEDIAT IN SUBCONTRACTARE FIRMA DE STAT PENTRU EXECUTIE LUCRARI.
    FIRMA PRIVATA NU DISPUNE IN ZONA DE OAMENI TEHNICA PUNCTE DE LUCRU ETC.
    FIRMA PRIVATA NU FACE DECIT FACTURA CATRE FIRMA CARE DETINE INSTALATIILE PENTRU A INCASA BANII LA LUCRARILE EFECTUATE DE FIRMA DE STAT,DUPA CARE OPRESTE 20-30% SI EMITE APOI ORDIN DE PLATA CATRE FIRMA DE STAT.
    ACEST LUCRU SE PETRE CE IN SUD ESTUL TARII ROBONGO.
    DACA FIRMA PRIVATA AR FI CUMPARAT FIRMA DE STAT NU AR FI FOST NICI O PROBLEMA. DE ASEMENEA DACA FIRMA PRIVATA AR AVEA DOTARI CORESPUNZATOARE PENTRU A EFECTUA O MARE PARTE DIN LUCRARI IAR NU AR FI NICI O PROBLEMA.
    DAR ASA SI BATUTI SI CU BANII LUATI INTR-UN CAPITALISM IN IN CARE UNII CRED CA ASA SE FAC AFACERILE ESTE PREA MULT.
    SPER CA PUTETI PE BAZA ACESTOR IDEI SA FACETI MACAR O NUVELA DE SUCCES.

    CU STIMA
    PEPE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.