Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Un pic de portocaliu pe ecranul albastru

Un pic de portocaliu pe ecranul albastru

UPDATE: Inregistrarea emisiunii

Nu ma intereseaza cliseele, isteriile anti-Basescu/PD-L si nici nu admit reversari misogine/mitocanesti la adresa ei. De fiecare data cand a venit la mine-n emisiune (si a facut-o inca de pe vremea cand portocaliii scuipau in san cand auzeau pronuntandu-se Ciutacu) a avut prestatii decente si civilizate, fara sa-si puna poalele-n cap. Motiv pentru care revine. Si ma intereseaza ce (si daca) are de spus. Asa ca astept de la voi, in masura in care nu mutati preventiv canalul, intrebari relevante.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

212 thoughts on “Un pic de portocaliu pe ecranul albastru

  1. Dle. Ciutacu se pare ca m-am inselat . Mai sunt cativa in PDL cu capul sus si cu vorbele la ei . Nu ma asteptam la Dna. Turcan sa raspunda atat de franc si chiar argumentat la unele intrebari .
    Este de apreciat ca citesti comentarile de pe blog ca ii raspunzi fiecaruia dupa “prestatie” . Ma bucur ca ai preluat intrebarea cuiva de mai sus daca Presedintele are intotdeauna dreptate .
    Totusi Dna. Turca a comis-o la sfarsitul emisiunii cu urarea de “cat mai putine emisiuni fara amenzi” , iar dumneata pe faza ai corectat-o . Oare daca nu a gresit si chiar asta va doreste ??? Stii proverbul “ gura pacatosului adevar graieste” .
    Una peste alta o emisiune buna in ciuda previziunii unor “dezamagiti” sau “revolati”.

  2. Frumoasa emisiunea.
    O persoana incantatoare. In acelasi timp un om politic mic.
    Tie iti doresc cat mai multe emisiuni fara amenda.

    P.S.:Am ramas fara raspuns la intrebarile postate la 22:19, dar nu conteaza. Oricum puteau fi interpretate ca fiind cu caracter retoric avand in vedere ca nici un realizator TV normal la cap nu ar fi intrebat asa ceva in direct.

  3. M-am uitat la emisiune pentru ca o simpatizam pe d-na Turcan.
    Sub masca asta de delicatete, feminitate, se vede clar o scorpie de femeie.
    Am vazut ura, inversunare, dispret.
    Tot mai mult constat indoctrinarea sectanta la PDL. Ei sunt o secta care il adora pe zeul puterii si al banului.
    Au fost intrebari la care nu prea a raspuns, sau a raspuns cum a vrut ea.
    Enervanta fiinta. Sa-i dea Dumnezeu de toate: frumusete, inteligenta si ea sa fie tot o jigodie?!…

  4. Am mutat canalul preventiv dar nu uita ca audientele cu “istericii antibasisti” le faci atat tu cat si trupa de la Antena 3…Daca e sa te lasi pe mana portocaliilor te jupoaie de viu Ciutacule,nu uita asta

  5. Frumoasa, finuta si pedanta. Am urmarit emisiunea si cand sa inceapa s-a si terminat. Parerea mea este ca doamna Turcan ar fi foarte buna momentan pentru functia de purtator de cuvant si la negocierile cu sindicatele.
    Cred ca va avea un viitor politic foarte bun, chiar mai bun decat Udrea daca va avea spatele necesar, intr-o ora a vorbit mult, nici un raspuns clar, nu am inteles nimic, a zambit mult, dar al dracu sa fiu daca ma deranjat cu ceva, ceea ce este lucru mare (un fel de Ilici feminin, mai putin experienta lui si stilul caracteristic). Multi o sa-mi sara in “cap” dar cei multi sunt invatati prost, vor doar sange pe sticla, certuri, dezvaluiri senzationale si secrete din patul familiei.
    Daca vrei emisiuni bune si de calitate continua asa, daca vrei rating mare adu in studiou doi cocalari din doua clanuri concurente si lasa-i sa se spurce in direct, daca isi mai dau si cate o perversa in direct o sa-ti creasca audienta la 400%, asta nu inteleg multi, telespectatorul roman este carnivor, el vrea sange in direct.
    @ Ioana, cu tot respectul pentru o domnisoara/doamna iti aduc la cunostita ca ai facut o gluma proasta cand ai spus despre Johannis si Ciuhandu ca sunt oameni adevarati, poate adevarati ca amanti, nu stiu, poate tu stii dar in rest pauza. As putea scrie o teza de doctorat apropo de cat de curve si corupte sunt aceste doua persoane, cat despre maestrul Rebengiuc, tot respectul dar nu stiu daca isi are locul in emisiune.
    Hai sa-i invitam pe Prefericitul Daniel (subiectul mega catedralei ma irita de mult), pe Ion Tiriac, pe Basescu, Dan Purice (sau nu), pe seful SRI ori pe domn Barroso, pe Putin, Ambasadorul Chinei in Romania, etc…
    NU sunt oameni multi care pot fi invitati in emisiunea lui domn Ciutacu, asta nu inteleg multi, 99% dintre cei cunoscuti au devenit intre timp vedete Tv si oricum nu ai cum sa fi pe placul tuturor.
    Pentru cei care au schimbat canalul! de ce trebuie sa si semnalizati? se va vedea la rating, e acre merele nu-i asa?.
    P.S. decat sa-l vad pe Johannis la emisiune prefer sa-l vad pe lectorul universitar Alexandru Mincu, daca nu stiti cine este va dau un link
    Sanatate domn Ciutacu.

  6. ultima ei fraza,scoasa dupa ce a fost deconectat cipul portocalui…de mare efect.poate suna si ca amenintare,dar si ca o sansa pe care ti-o ofera la invitati portocalii,nimic nou,toti raspund la fel,ea putin mai calm decat altii.

  7. Ai perfecta dreptate,am luat imediat foc vazind invitatul,fara a mai citi regulile,de bun simt. Si ai avut perfecta dreptate, intrebarile au fost de Acces Direct, ca dupa 6 ani de mandat Basescu, in care accesul direct la normalitate a diparut.Intr-un regim cu adevarat democrat, bazat in primul rand pe respectul cetateanului, de sus in jos, nu numai pe supusenia servila, pe frica si indobitocirea maselor,aceste intrebari nu ar fi existat. Insa faptele reale,cabotinismul, cinismul, mimarea actiunilor coerente si textele din manuale sau trimise pe sms, azvarlite omului de rand,de executantii acestei dictaturi, nasc asemenea comportamnte pline de revolta.
    In concluzie, toata stima pentru omul si realizatorul Ciutacu, pentru emisiunile sale si tot regretul si dezamagirea pentru ceea ce a ajuns prin Basescu & co Romania.

  8. Dle Ciutacu, nu invitati robotei ce recita fara rasuflare aria lu’ “ba p-a ma-tii”…

  9. De ce sa nu am si eu dreptul de a presta la tine in emisiune? de ce sa nu aibe si ceileti> stanescu, cristian pop? etc. DE CE? Ai impresia ca doamna Turcan are mai mult creier decat unul dintre noi? nu cred. asta este marea problema…uni au dreptul de a fi ascultati si de a crea curente de opinie chiar daca sunt niste aproximativi. ar fi multe de spus…eu unul in locul tau in ultima duminica a fiecarei luni as invita toti blogerii disponibili si dornici de a veni in emisiune si as dezbate toate evenimentele petrecute in luna respectiva. poate ca avem si noi, oamenii de rand dreptul de a fi ascultati. Niciodata nu se stie de unde apare acea stea nationala.

  10. Am vazut emisiunea in reluare…in prime-time nu am avut rabdarea si calmul sa privesc pana la capat…Intrebarile dumneavoastra au fost absolut ok, dar persoana invitata…a fost falsa de la un capat la altul. Nici un raspuns nu a iesit din cadrul trasat de echipa PR a incrucisatorului..asa ca in afara de ultima perla a doamnei, restul a fost cum ma asteptam. Dumneavoastra absolut ok…reprezentantul PDL..absolut PDL cu toate textele: reforma statului, neimplicarea politicului in justitie..restul de vrajeli.
    Va rog saptamana viitoare aerisiti-ne creierii…aduceti pe cineva valoros cu care sa puteti discuta..iar dvs ramaneti la fel de profesionist.

  11. ” In pat cu dusmanul ” … Hi , hi , hi , ha , ha , ha si peste o luna ti-o trage asa cu vreo 200 de milioane , de nu te vezi !!!…

  12. am auzit ca ai avut o emsiune proasta, nu prea credeam dar m-am convins. am incercat sa ma uit la inregistrare dar nu am putut s-o ascult pe aceasta “distinsa” traseista politica. iei in considerare ca ti se spune cand emisiunea a fost slaba? ratingul cum a fost ca sunt curios?:))te urmaresc destul de des…

  13. Tare de tot cu Bercea Mondialu`…procurorul de caz sustine ca Bercea e dat in consemn,dar parchetul general sustine ca nu e.
    Ala putea sa ajunga in Vanuatu acum…

  14. @lusian: ma inclin in fata unui specialist al genului, ca tine. o nimica toata de vreo 300.000 de oameni a varful emisiunii proaste de aseara 🙂
    @Vasilica: dreptul de a presta la mine-n emisiune il dau numai eu

  15. D-le Victor Ciutacu,
    Sunt unul din multii telespectatori(fan Antena 3),care nu am urmarit emisiunea de aseara.Daca doream sa vad homunculii de la pdl, urmaream alte posturi,sau alte emisiuni,chiar de la Antena 3,in care acesti criminali ne mint si batjocoresc permanent,iar noi suportam ca boii(exemplu de consecventa).Desigur,toti politicienii mint,dar cretinii potocalii o fac mai des si mai usor precum respira.Deci nu prea are importanta ce zic politicienii.
    In aceste conditii v-as face o sugestie. Exista atatea personalitati in Romania, de inalta tinuta morala si intelectuala, oameni de caracter,cu o expertiza profesionala deosebita in diferite domenii ale stiintei,culturii,sportului etc.pe care nu avem sansa de a-i vedea la TV, dar, in schimb, apar chiar si la Antena 3 trompetele portocalii. Pe cand oameni adevarati,care nu fac doar umbra pamantului si averi uriase din furturi si mincuni? In Romania exista multe modele de oamenii,fauna politrucilor nefiind in aceasta categorie.
    Dupa ce am vazut(doar partial)aseara la intalnirea “elitei”(?) ciumei portocalii,de la Ploiesti, cate minciuni,linguseli gretoase au fost spuse,m-a apucat o scarba definitiva, dupa 65 de ani de viata si 42 de ani de munca.
    Nu mai vreau sa vad/aud politruci de nici o culoare,mai ales portocalii.Never,never,never(scuze daca e cuvantul nepotrivit,dar asa mi-a venit in minte)!

  16. Stiti cumva cum se numeste melodia de la inceputul emisiunii? Cea de la clipul raspectiv…

  17. Sfat gratuit pentru pedelisti,pentru ca vad ca situatia nu e deloc roza in lume:din primavara ,luati-va sepepistii pe oriunde va duceti,sfatul e valabil si pentru Base.Va jucati cu focul,va fi o primavara fierbinte.Cand nu renunti si tii de putere cu orice pret,mai si platesti pentru asta.Norocul vostru :inca e frig in Romania.Daca nu m-as intalni cu o anumita stare de nervozitate pe unde ma duc,as ignora totul,detest bataile de strada sau orice alte violente.Victor,vezi ce draguta am fost cu ei?Daca si Europa se molipseste de la arabi,nu e deloc bine.

  18. Tupeul portocaliu e acelasi, indiferent daca vine de la un parci arogant ca Branza sau de la o martoaga suava ca Turcan. Cam riscant sa acuzi cumetriile din sistemul de invatamant, cand tu si cu barbatu-tau v-ati construit cariera politica/administrativa in baza relatiei de cumetrie cu Stolojan. Fara sprijinul lui, nici Raluca n-ar fi incaput pe listele de candidati ale Aliantei DA (in 2004), nici Valerica n-ar fi ajuns purtator de cuvant la Cotroceni. Si m-a mai iritat o minciuna: cica Iliescu, in 2004, cand se amesteca si el in viata interna a PSD, n-ar fi invitat si celelalte partide la consultari. Nu e adevarat, a chemat la intalniri si restul partidelor, dar Alianta DA a refuzat. Asta e declaratia lui Basescu de atunci: “Presedintele Iliescu a incetat sa mai fie un presedinte echidistant. Este un presedinte al PSD si nu suntem dispusi sa avem comportamentul unor partide care se prezinta la Cotroceni pentru a servi drept adapost pentru incalcarile constitutionale pe care le-a facut”

  19. Nu prea reusesc sa-i inteleg pe cei care au fost impotriva acestei emisiuni/ invitate/ culori politice. Nu sunt, nici pe departe, un fan PDL, dar ma intereseaza ceea ce poate spune un pdl-ist la Antena 3 :). Mai mult decat ceea ce spune acelasi pdl-ist sau altul la TVR sau 10 TV…

    In alta ordine de idei, domnule Ciutacu, daca nu reuseam pana acum sa va retin numele, domnule Ciutacu, de aseara sigur mi s-a intiparit bine pe scoarta, domnule Ciutacu! :))
    Respect!

  20. Eu nu inteleg de ce este un lucru rau sa fie lumea impartita in “alb si negru”? De ce e rau sa urasti pe cineva din tot sufletul? basescu e presedinte de 7 ani si a facut tara asta pulbere! De 3 ani conduce chiar tot si are toata puterea pe care o poate aduna un om intr-un regim democratic, ba chiar mai mult de atat, pt. ca el incalca constitutia cand vrea (deci are mai multa putere decat intr-un regim democratic). Trompetele lui merg la toate posturile tv posibile si spun despre cum tara o duce bine si despre cum mogulii si opozitia manipuleaza! Pensiile scad si cu 80%, salariile scad si cu 50%, TVA-ul este la 24%, mediul privat e zdrente, autostrazile sunt aproape zero, sistemul sanitar e varza si acum chiar si pensionarii platesc 5,5% contributie, invatamant e varza, suntem singura tara unde taxa de poluare se aplica si autoturismelor Euro 5, noul cod al muncii va transforma angajatul in sclav ETC. si pe urma vreti sa fim noi cei “dispusi” la dialog sau macar la ascultarea unui dialog cu actuala putere?!?!? Romanii mereu au fost “gri”, niciodata “albi” sau “negrii”, mereu au fost “dupa cum bate vantul” si asta nu e lucru bun parerea mea. Romanul trebuie invatat sa urasca, pt. ca doar ura il poate scoate din starea asta de “miorita”! Tocmai din cauza faptului ca romanul e permisiv si iertator a ajuns basescu si pdl-ul sa isi bata joc de oricine si orice! TOTI CEI DIN pdl SUNT LA FEL!!! TOTI!!! Daca erau altfel nu erau in pdl! Punct! E indreptatita lumea sa-i urasca??? Eu zic ca da, ori cand urasti pe cineva o faci pana la capat. “Azi te urasc, dar maine sunt deschis la dialog!” nu merge. Cum zicea si domnul profesor Bogdan Teodorescu mereu pt. romani oamenii sunt “aproape buni” sau “aproape rai”, niciodata definitiv buni sau definitiv rai! Din motivul asta am ajuns in halul asta la 21 de ani de la revolutie! A venit vremea sa ne hotaram cine sunt cei buni, dar mai ales cine sunt cei rai, iar pt. mine pdl insemna raul absolut, un rau cu care nu se poate convietui, deci cu atat mai putin dialoga…

  21. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mi-a placut foarte mult emisiunea de aseara.
    Felicitari!Sunteti un bun profesionist care reusiti sa ii determinati pe interlociutori sa spuna poate si ceea ce nu vor.
    Nu sunt de acord ceea ce spune despre dl Nicolescu;eu il cunosc de aproape treizeci de ani,am colaborat profesional si a fost un om deosebit.Poate pozitia sa i-a dat posibilitatea unui asa-zis trafic de influenta,prin prestatia si realizarile dumnealui,dar eu nu cred,pana la probe argumentate,ca a facut marsavii ,de care e acuzat.Daca asa va fi,o sa accept,dar pana atunci ii doresc sanatate,sa sprijine familia-au fost noua frati,saraci ,care au muncit si s-au sustinut reciproc mereu.Am lucrat si cu un frate al lui,colonel militar inainte de revolutie,care lucra la Calitate la DACIA-un om extraordinar,corect ,care si-a facut datoria.

    Va felicit ca nu ati luat nicio amenda si asta denota ca sunteti un om si profesionist desavarsit si va doresc sa nu gaseasca nimeni niciodata un nod in papura in munca Dvs.,ca este desavarsita.

    Va doresc numai bine si viata lunga in jurnalism,cu acelasi respect,
    IoanaP

  22. raluca turcan -ce am inteles eu:e fiinta perfetca,traieste intr-o lume minunata aproape de ingerii din partid,are un presedinte impecabil,colegii sunt perfecti,idealul ametitor DE inalt incat nu poate fi atins decat prin ei ingerasii portocalii,cipul e bine pozitionat pe sau in cerebel.
    cap de mort si gandire mesianica.numa’ca ce nu inteleg eu :cine-o fi ‘MESAIA’?

  23. Pe vremea când mă impresiona filmul ROBOCOP, eram mai tânără şi mai inteligentă. Probabil că e vina mea că n-am putut să urmăresc interviul cu robocapa decât până la minutul 15:13. Pe înregistrare, ca să văd ce-am pierdut.
    Dacă pe femeile din rasa portocalie le deportezi pe o insulă pustie, dar le scoţi bateriile portocalii, cip e prea pretenţios zis şi le arunci acolo o cantitate egală de bărbaţi, ca să nu zică Lăzăroiu că unde numărul de miri nu e egal cu numărul de mirese, iese cu nasoale, presupun că apare o comunitate de gay, aproape spontan.

  24. Poate doar mi s-a parut, dar de pe la jumatatea emisiunii a inceput sa i se inroseasca gatul, semn clar de iritare, soata mea s-a distrat fix pe chestia asta, daca mai marsai un pic, la fel de politicos dealtfel cred ca incepea sa de si din casa; si gafa de la final nu cred ca a fost gafa, era consecinta emisiunii, incepuse sa spuna ce-i trecea de fapt prin neuronul singuratic. 🙂

  25. cat o fi durat sa invete acele replici,stiu ca nu avea intrebarile dar o strategie da si a repetat precum un papagal,iti multumesc ca ai aratat inca o data,daca mai era nevoie,cat de slabi sunt unii din politica “pasarea pe limba ei piere”

  26. Nu imi place cum raspundeti celor care-si exprima dezinteresul(pe buna dreptate)pentru invitata din aceasta seara.Consider ca vi s-a cam urcat la cap SUCCESURILE.Pacat!!!!!!!!!!

  27. Raintingul valideaza calitatea emisiunii precum procentul votantilor pe Basescu. Iar in ultimul caz vorbind ce niscaiva milioane.

    Mai simplu spus; Cantitatea valideaza calitatea ?

  28. Victore,asta vorbea de Romania,sau de lumea papusilor Barbie?Iar de urarea din final:NO COMMENT!

  29. Cu tot respectul pentru realizator si inarmata cu bune intentii si rabdare fata de invitata, am constatat aseara,ca d-na Turcanu, desi frumoasa si gracila, este la fel de imaculata ca majoritatea PDL-istilor care apar la televizor, dupa spalatura de creier obligatorie, si intrucat tocmai am incheiat o saptamana infernala, am adormit pe la jumatatea emisiunii. Ce n-am inteles astazi citind articolul, de ce dl. Ciutacu isi si ne aduce atat de multe argumente ca sa-si motiveze invitatia? Si oare ce-i atat de rau ca nu tuturor le place doamnna?
    Oricum emisiunea-i buna, invitatii nu sunt intotdeauna.

  30. Am vrut dar nu am putut sa urmaresc emisiunea de aseara. Nu am avut nervi!
    Daca il asculti si il vezi pe incrucisator, pe boc, pe sulfina, pe raluca, pe oricine din partid, nu asculti si nu vezi vezi decit unul.
    Sint dezumanizati, robotizati. Asasinii cred ca sint invidiosi pe ei si dispusi sa plateasca bani grei pentru o lectie predata de acesti maestrii ai raului.

    Starea de disperare in care ne-au adus aceste “fiinte formidabile” este una care a depasit limita suportabilitatii.
    Asta cred ca este cel mai mare rau care l-au facut. Imi doresc sa le fie fatal.

  31. Victor ,o sa scriu aici ca e vorba de ceea ce incearca Base sa faca zilele astea:ii cheama pe arabi la Bucuresti,ca vrea sa aduca gaze lichefiate de acolo,prin portul Constanta,pe tancuri maritime.Acum,ori vrea puterea portocalie sa isi scoata un profit frumusel,ori se duce dracului la vale pretul gazelor si Base o stie.Ma mir ca nu il articuleaza rusii la faza asta.

  32. Referitor la comentariile d-lui @Peter (despre d-nii Johannis si Ciuhandu), tin sa imi exprim rezerva. Doar in ochii celor orbiti de prea mult portocaliu o purtatoare de cuvant a partidului care a distrus tara ar avea mai multe de spus decat primarii celor mai civilizate orase din Romania.

  33. Cine-i mai crede pe astia?
    Eu le doresc raul absolut, si-au batut joc de tot.

    Nush cum se face ca voi antena3 mai chemati astfel de specimene, nush cum se face ca pe tine Ciutacu un om inteligent te mai intereseaza ce spune nimeni pe drum.

  34. Apropo de dna. Rluca Turcan si toti parlamentarii care se afiseaza cu haine ,masini vile etc.foarte scumpe nu ii intreaba nimeni de unde au atatia banii,calculatile venitu cu ce averi au declarate sa vedeti ca nu se potriveste este o diferenta de la veniturile lor la ce averi au de te doare capu si aici nu vorbim de averile nedeclarate numai de cele ce sunt declarate.Si atunci vine dna.Turcan si alti sa ne spuna noua Romanilor ca ei lucreaza pentru noi sa fim seriosi ei lucreaza numai pentru ei si apropiatii lor.Este o bataie de joc de cetatenii ai romaniei sa le fie RUSINE.

  35. @Ioana:
    Nu te obosi degeaba… Individul (recte @Peter) NU “e orbit de prea mult portocaliu” , ci ESTE “un portocaliu” care a mai cules o scama de pe taiorul sefei , a mai lins doua “manusite” (“Frumoasa, finuta si pedanta” – chestia cu pedanteria chiar n-o mai inteleg de unde o stie …?! 🙄 ; doar , eventual , din … INTIMITATE 😉 ) si acum asteapta RECOMPENSA : un “oscior de ros” , o “treapta” de urcat , etc.
    Astia , dupa cum vezi , au luat modelul Boc: NIMIC NU E PREA GRETOS SAU PREA UMILITOR PT. A PROMOVA !!!!! Nu-l uita si pe cretinul ala care , ne mai stiind cum sa-i intre in gratiile “madamesei” Udrea , i-a zis , citez (scuze !) : “ca are sange-n pasarica” !!!
    Astia ne sunt compatriotii , “COZILE DE TOPOR” , si nu prea avem ce face … 🙁

  36. Ca si sotul niste lingai.Emisiunea buna doar interlocutorul a stricato.
    Astia il vor pupa in cur pe seful,sefutul si sefuta atat timp cat sunt la putere dar sa vezi dupa ce laturi vor arunca.

  37. @all: ia mai terminati… omu invita si discuta cu cine vrea… singurul lucru pe care nu il pricep… e cum se poate crede ca poti avea un dialog cu cineva care nu stie decat sus partidu, sus el presidente, etc… de apreciat intentia.

  38. Nu-mi vine sa cred ca o zis ce-a zis pe final cum sa spui asa ceva intrebarea mea e:o facut-o cu intentie sau a gresit?:))

  39. ps: d-le Ciutacu… nu te supara pe cei mai vehementi… cred ca ne-au lasat nervii demult… iar “normalitatea”( a avea un dialog civilizat, bazat pe argumente, pe acel minim bun simtz) nu mai e decat un text care iti injecteaza si mai mult ochii de nervi pt ca iti este servit de multi de la guvernare. si devine un efect pavlov. suntem disperati si enervati la culme… de aici si reactii fara sens. deci… va rog… ingaduintza.

  40. In afara de faptul ca, la somatia expresa a realizatorului emisiunii, madam Turcan a fost nevoita sa nu se mai dea pe dupa cires si sa exprime un punct de vedere transant, respectiv, ca nu il mai vede pe Boc ca premier, in rest am avut parte de aceleasi clisee portocalii pe care le auzim de fiecare data. Altfel spus, nimic interesant. Se vede treaba ca pe astia de la PD-L nu ii poti face sa zica altceva decit ceea ce au fost invatati sa spuna nici cu pistolul indesat in ceafa. Domnule Ciutacu, mi-a placut ca ati incercat sa scoateti ceva de la ea, dar, in momentele cind a ignorat intrebarile dumneavostra consider ca ar fi fost absolut normal sa ii taiati microfonul, pe care sa il redeschideti doar atunci cind ar fi dat dovada de bun simt, atit fata de dumneavoastra, cit si fata de telespectatorii dumneavoastra si ar fi raspuns la ceea ce ati intrebat-o. In plus, daca ati fi facut asta, probabil ca puteati bifa si prima amenda de la CNA, haha, ca sa puteti considera ca ati intrat in rindul lumii.

  41. Da… am reuşit să văd şi ultima jumătate de oră a emisiunii, fiindcă se vorbea aici de o gafă la final şi nu ştiam cât de aproape de final era gafa, aşa că am luat-o de la jumate.

    Felicitări, Ciutacu!
    Excelentă emisiunea ta. Chiar dacă a trebuit s-o suport pe invitată funcţionând.
    Mi-a plăcut cum ai lăsat să se vadă că nu răspunde la întrebări, că vorbeşte singură, că e genul de tocilară pe care dacă o întrerupi, s-a dus pe apa sâmbetei expozeul învăţat pe dinafară.
    Înclin să cred că gafa a fost gafă născută din prostie şi persistenţa în gafă nu ţinea de obrăznicie, ci de necunoaşterea sensurilor limbii române, dincolo de discursul învăţat pe dinafară.
    Cineva care dă atât de mult din vreascurile mâinilor când vorbeşte, înseamnă că gândeşte cu propriul creier extrem de puţin.

  42. Bravo, ai reusit! Nu stiu daca va mai veni vreodata la tine, pentru ca era vadit iritata… Cu siguranta nu esti un interlocutor comod pentru roboteii portocalii, insa ea le poate da peste nas colegilor si “domnului presedinte”, prin simplul fapt ca a acceptat invitatia ta. Sau poate ca e o strategie de partid sa-ti trimita damele, avand in vedere atitudinea ta gentila fata de ele. Probabil ca sunt constienti de faptul ca pe “grei” i-ai trata diferit.

  43. @all: daca Peter n-a injurat-o pe Turcan, e obligatoriu sa fie portocaliu? nici eu n-am injurat-o 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.