Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Hagi, regele recunoscut în republică

Hagi, regele recunoscut în republică

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

http://youtu.be/SEExH_FLoFs

Şi cu asta închei festiv ciclul emisiunilor politice dedicate campaniei electorale…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

21 thoughts on “Hagi, regele recunoscut în republică

  1. ce parere are regele fotbalului, care a emis fraza “sa fie bine ca sa nu fie rau”, despre nivelul cooperativei lu’ mitica versus bataliile crunte ce si le iau romanii atunci cind ies in europa ?

  2. Hagi! Mai avem repere. Mai avem cu ce sa ne mandrim. Deci sa nu mai intram in panica pentru orice… si in USA sunt oameni ai strazii, si aurolaci, si fraude, si prosti chiar la nivel inalt.
    Ma uit cum lumineaza “crucea” Udrei…. Lumineaza dar… nu desteapta.

  3. Dincolo de emisiunea cu Hagi am şi eu întrebare off topic.
    Care-i treaba cu casa lui Baconschi? Am văzut mai demult la sinteza zilei un răspuns oficial al RAPPS-ului în care scria că l-au dat afară din vila de protocol pe 31 august. L-au primit înapoi sau tu şi Badea vorbiţi de fundaţia creştin-băsistă înfiinţată de Baconschi care are şi ea sediu într-o casă de protocol a statului?

  4. Printre putinii care ne-au facut sa urlam de bucurie. Ii doresc multa sanatate si ii multumesc pentru multe clipe fericite!

  5. Hagi un alt roman cu care ne mandrim.Imi aduc aminte ca in 1994 atunci cand nationala ajunsese sa joace la un nivel foarte mare , pe atunci fotbalul era chiar o mandrie cu jucatori unul si unul ma pregateam sa aduc pe lume al doilea copil, si in sinea mea eram sigura ca este baiat si toata lumea stia ca ii v-oi pune numele regelui HAGI, dar s-a dovedit ca m-am inselat si am nascut o fata care maine implineste 18 ani.Ce au trecut anii, pe vremea aceea ma uitam la fotbal pentru ca existau oameni valorosi, astazi sunt satula de asa zisii fotbalisti de care aud toata ziua la tv sau in tabloidele de scandal (bine recunosc ca nu sunt toti la fel).
    Sa ai o emisiune frumoasa si relaxanta diseara, toate urarile de bine pentru HAGI si sa ne auzim cu bine de duminica incolo.
    PS.Ma pregatesc cu sufletul pentru majoratul fiicei mele astazi, iar maine pentru intalnirea cu copii de la spitalul fundeni, sper sa pot face fata.
    Toate cele bune

  6. @dana logofatu: stiu ca abuzez de spatiul oferit de dl. Ciutacu(scuze!), dar va conjur, doamna, invatati sa scrieti corect gramatical. Va urmaresc postarile pentru patetismul lor, uneori pentru isteria lor hormonala a la Oana S., si este pentru a nu stiu cata oara cand scrieti “v-oi” (probabil ca si “copii” ar fi trebuit sa fie “copiii” dar aici aveti o portita de scapare, “fundeni” in schimb ar fi trebuit sa fie sigur “Fundeni”, sau nu? 🙂 )

  7. Despre Hagi…ma gandesc la serile pe care mi le-am petrecut privind un jucator desavarsit,de exceptie,golurile senzationale si sclipirile de geniu pe care le avea in teren erau precum Kaa din Cartea junglei cand isi hipnotizeaza adversarul,te facea de nici nu-ti dadeai seama,de la orice departare de poarta!Erau o joaca frumoasa toate meciurile in care a fost titular!Seri magice de neuitat!Stiu ca este devotat Stelei si as dori sa-mi spuna daca echipa construita de Reghe are toti asii in maneca pentru o primavara de senzatie europeana,cred in sansa ei!Salut un om impecabil.

  8. Oprescu ala E PATETIC , JALNIC RAU DE TOT !!!!!!!!
    Parca-l dor coaiele cand vorbeste !!!!!!!!!

  9. @garlic:Va multumesc .M-ati absolvit de-o postare pe aceeasi tema . Mi-am reprimat de multe ori acest impuls…..

  10. @valy: o fi, da’ ce legatura are sula cu prefectura? sau te-a taiat o postare si te-ai slobozit pe marginea drumului?

  11. Un mare talent! Daca avea si conditie fizica si dorinta de efort era si mai mare, dar nu mai era Hagi. Eu stiu de ce, dar as vrea sa aud de la el de ce juca mereu pe partea cu camerele tv care transmiteau meciurile. La pauza schimba partea.Succes la emisiune si salutari lui Gica Hagi, un tip cu adevarat serios.

  12. Daca as fi fost plecat pe Marte in ultimii douajdeani m-as fi intrebat de ce il invitati in emisiune. Ca doar aflu din (unele) comentarii ca a zis nush ce chestie despre bine si rau, plus ca era talentat, dar cam puturos si narcisist. Sigur, fiecare are dreptul la o parere, dar parca seceta asta de laude nu ni se potriveste noua, romanlor, care am dus cultul personalitatii pe culmi nebanuite. Simt nevoia sa sar in extrema ailalta si sa spun ca si daca vom trai cat regretatul Gica Petrescu nu o sa mai vedem un asemenea jucator roman de fotbal. Sigur, a avut parte si de o generatie de exceptie, cu adevarat DE AUR, el fiind diamantul. Un om extraordinar, care a ramas activ si implicat in societate si dupa retragere, un ROMAN care ne-a facut fericiti cand atatia altii ne-au adus rusine si dezonoare.
    PS Apropo de rusine, tocmai vad stirea cu cristi munteanu si alalalt, care se pregatesc pentru cupa penitenciarelor. Viitorul suna tare rau. Poate generatia lui Iannis Hagi…cine stie??? Il felicit pentru fiul sau si pentru felul in care l-a crescut. Aschia nu sare departe de trunchi.

  13. @r: he he, am avut intuitie buna cind mi-am zis sa nu ma risc de data
    asta pentru ca e imposibil sa nu sara vreunul cu un laudatium. :))

    @Victor: apropo de sintagma “regele nostru, Gica Hagi”, ce-a preluat-o
    mai nou si Badea (pe care nu-l pot suspecta ca ar fi microbist), si pe
    care o spune mai mult dintr-un spirit de frondă fata de monarhie, daca
    e sa ne luam dupa definitie (suveran, monarh), Hagi e la fel de “rege”
    ca Cioabă, Elvis, Georgică Cornu, ori Nelu Iordache, dar bine-nteles,
    raspunsul este acela ca acest substantiv se utilizeaza intr-un sens
    figurat, “persoana care domina o anume sfera de activitate”.
    Cred ca ar fi mai ok adaugarea/inlocuirea (a inca unui) cuvint(ului) (la)
    “nostru”. Al nostru, al cui ? Al microbistilor. Pentru ca al romanilor,
    mon cher, ca avem puterea sa recunoastem sau nu, este doar MS Mihai.

  14. In ’96 am fost plecata in Singapore (in Ro era iarna, zapada, frig). Dupa “…shpe” ore de zbor am aterizat acolo. La cata oboseala aveam acumulata, completasem ceva gresit in avion (bifasem ceva gresit si apoi am taiat pe formularul primit in avion) si ma gandeam ca o sa trebuiasca sa dau explicatii. Eu si sotul meu eram singurii romani de acolo, eram ultimii la coada si eu ii spusesem ca este tare urat individul de la ghiseul pe unde trebuia sa trecem frontiera. Cand am ajuns si tipul de la vama a vazut pasaportul pe scria mare ROMAMIA, i s-a luminat fata. Se uita la mine zambind larg si aproape ca a strigat cat a putut HAGI!!!! Do you know Hagi???? Please tel me something about your country and Hagi….I-am spus ce stim, culmea avem in bagajul de mana o revista in care era un articol despre Hagi care avea multe poze. Asa ca i-am dat revista (in limba romana) ii starluceau ochii uitandu-se la fotografii , mi-a multumit si nu a mai contat ca gresisem la completarea formularului (oricum nu era grav) , insa am ramas placut impresionata pentru ca acolo departe la capatul lumii, existau oameni care stiau de HAGI si de ROMANIA!

  15. @Victor: absolut. Asta nimeni n-o contesta.
    Chiar si subsemnatu’ a iesit ca la revolutie, in strada, in ’94,
    alergind din cartier pina-n centru tipind de bucurie ca din gura
    de sarpe si socializind cu o gramada de oameni ce nu-i cunosteam,
    inclusiv la ambasada licuriciului, ca sa le uram de bine.
    Intr-adevar, potrivit palmaresului, Hagi e regele fotbalului romanesc.
    Apropo de ce spune si sister_of_moromete mai sus: acum mai multi ani
    eram pe aeroportul din Frankfurt si ma intilnesc cu o pereche de
    pensionari (consateni, din tara cutremurelor) cu care socializez.
    Ma intreaba zimbind fericiti: “Comaneci ? Hagi ?”; cam despre atit
    trebuie sa vorbesti si turuie toti fericiti ca un stol de vrabii
    gurese; si ce-i mai interesant e ca aia stiu mai multe despre
    palmaresul alor nostri decit noi.

  16. În primul rând, felicitări pentru cojones. Jos pălăria!
    După atâta băşcălie (făcută în glumă, nu cu ranchiună…dar tot băşcălie rămâne), în legătură cu “să fie bine, ca să nu fie rău”, nu credeam că 1) îl vei invita vreodată; 2) va accepta. De aici rezultă că sunteţi (atât invitatul cât şi gazda) doi oameni decenţi, moderaţi, cu simţul umorului dezvoltat (printre multe altele)…

    Eu nu ştiu câtă şansă de reuşită poate avea Hagi în România cu ideea lui de Academie, dar îi ţin pumnii. Ştie ce vrea, e conştient de ce poate să facă, dar repet, nu ştiu cât de fericită este alegerea iniţierii unui asemenea proiect în România.
    Însă pe lângă orice aspect în legătură cu scurta sa incursiune prin antrenorat, patronat, sponsorizat etc., rămâne un simbol al României. Şi asta pentru că dincolo de asemănările sau deosebirile dintre el şi Dobrin, Balaci sau alţi mari fotbalişti Români, el a reuşit (şi printr-o conjunctură favorabilă – având şansa să joace afară), să ne aducă cel mai mare procent de faimă, comparativ cu ceilalţi fotbalişti mari, promovând România mai mult decat au facut-o ceilalţi la un loc. Aşa că măcar din perspectiva asta, e cel mai mare. La talent, e de discutat…dar e deja o altă poveste. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.