Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > CNA, here we go! Let’s play the game…

CNA, here we go! Let’s play the game…

“În Germania, au venit mai întâi să-i ridice pe comunişti şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după evrei şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat şi nu am luat atitudine, pentru că nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit după catolici şi nu am luat atitudine, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine, dar, în acel moment, nu mai rămăsese nimeni care să ia atitudine pentru mine”

Martin Nimoeller

Este unul dintre motivele concrete, poate cel mai pregnant dintre ele, pentru care marţi, 9 noiembrie, între orele 14 şi 16, mă veţi găsi în faţă la CNA. Unde, împreună cu Mircea Badea, alături de alţi oameni sau doar cu el, voi protesta împotriva abuzurilor şi a tentativelor in ce mai evidente şi mai violente de cenzură.

UPDATE: Absolut întâmplător, preşedintele Băsescu ţine, tot azi, de la ora 15, un discurs în Camerele reunite (fără opoziţie) ale Parlamentului. OK, să fie concurenţă!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

176 thoughts on “CNA, here we go! Let’s play the game…

  1. Din viitoarele mizerii planuite de sinistrul FUNEBRIU: dupa ce l-a demis miseleste din functie pe actualul director al Bibliotecii Centrale Universitare Bucuresti, acesta planuieste sa ii dea (bineinteles, tot pe linie de partid) conducerea acestei institutii de prestigiu, doamnei Radoi Mireille Carmen. Va rugam sa popularizati aceasta mojicie pana nu se vor face manevrele de inscaunare a respectivei doamne prin « aranjarea » concursului de ocupare a postului de director general. Speram ca veti avea vigilenta necesara pentru a urmari acest eveniment. Va multumim !

  2. O reverenta pentru gestul vostru.
    Strigati-le indivizilor alora ceva si din partea romanilor risipiti prin lumea larga.
    Doamne ajuta!

  3. In acest timp, o vad pe roberta cocotata in prezidiu.
    M-am intristat acum doua seri pentru ca nu l-ai pocnit, in direct, pe mandruta. Nu mi-a venit sa cred ca nu intelegea cat de penibil era atunci cand il judeca el pe Adrian Paunescu. Stiu ca poate suna nepotrivit, insa, din punctul meu de vedere, a reusit sa faca sa puta toata emisiunea! Cum poate sa fie atat de suficient?
    Sunt departe, dar gandul o sa fie la protestul vostru.

  4. prezent AMICE! …..sper ca si reciproca sa fie valabila-nu am spus prieten pentru ca stiu ca esti riguros aici
    sa inceaapa balul:)

  5. @Alice

    Sunt intrutotul de acord cu tine ceeace ma conduce la o concluzie: Se pare ca in locul de unde se da ora exacta, oamenii o duc inca atit de bine incat nu e necesar sa se manifeste in vreun fel!Vezi protestele din ultima vreme cand ma asteptam dintr-un moment in altul sa creasca numarul celor din strada si randurile sa fie ingrosate de bucuresteni.Totusi nu s-a intamplat.

  6. Suntem,sufleteste,acolo! Ar fi momentul sa constientizam cu toti ca daca nu luam atitudine la timp ne vine randul si noua.Daca as mai fi tanara as fi deja la Bucuresti.

  7. Cred ca o sa aveti ceva in comun cu presedintele nici voi si nici el nu o sa fiti ascultati, din pacate pentru voi. El ii asculta indeajuns (ca doare are butoanele) ca sa mai fie si el ascultat!

  8. Mult respect tie si lui Badea.E nevoie de oameni care sa zguduie constiintele.
    Nici nu mai conteaza daca se va rezolva ceva, important e sa stie ca nu toti inghitim abuzurile.

  9. Stiti de ce nu participa opozitia la discursul lui Basescu? Pentru ca merge la protestul lui Victor si Mircea 🙂
    (Glumesc! De unde atata curaj?!)

  10. Robert H. Schuller:

    “Mai bine sa faci ceva imperfect decat un nimic impecabil”.

    Salutari de la Sibiu, felicitari pentru verticalitatea si curajul de care dati dovada amandoi!

    Sa va apere Dumnezeu de rele si de violenta.

  11. Intr-o tara senila, gestul vostru poate sa para cel putin ciudat. Pentru cei care inteleg ca libertatea cuvintului este mai importanta decat pretul franzelei, decizia ta si a lui Mircea este justificata.
    Simbolistica este uriasa, efectele vor fi aproape nule…dar, merita.
    Succes!

  12. Ce coincidenta!Isi apara urechile de scandarile celor ‘2 baieti curajosi’. Sa vedem vocea cui se va auzi mai tare!!!!
    Am toate aparrrrratele din casa la sonoritate, claritate maxima. Daca nu pot participa prin prezenta fizic, ma ajuta tehnica sa fiu acolo!

  13. Ne-am razgandit! Nu mai urlati voi, ca urlam noi de aici. Tare, tare ca sa se auda in Piata Constitutiei. Frate-miu acopera o emisfera, noi cealalta. Si o sa ne pornim devreme ca sa ajunga sunetul la cna intre 14 si 16. 🙂

  14. Avem mare nevoie de oameni ca voi. Ne scoateti din amorteala care ne-a cuprins pe toti.Mult succes!

  15. Protestul la CNA e o prostie. Sunteți ca niște muște care se izbesc de un geam ca să ajungă la căcat!

    Legea e a lor, justiția e a lor, poliția e a lor. Chiar și presa e în mare parte a lor. Pentru ei oamenii de rând sunt precum o crescătorie de găini sau poate chiar niște paraziți. Eu cred că cel mai bine ar fi să acceptăm ceea ce cred ei despre noi pentru simplul motiv că ei au toate mijloacele prin care pot face asta. Asta ar fi o dovadă de realism. Sistemul e făcut pentru ei, nu pentru noi. Sugestia mea pentru un prim pas ar fi:

    1. Să nu se mai aleagă Putere Legislativă ci numai putere executivă.

    2. Oricine își depune candidatura pentru a fi ales în Parlament, să aibă responsabilitatea asumării unui pachet de legi integral care să nu poată fi modificat decât numai prin unanimitate în Parlament sau alegeri anticipate.

    Atunci am vedea o responsabilitate adevărată! Noi acum votăm niște oameni care să facă ce vor ei cu noi fără nicio responsabilitate. Legile noastre acum sunt încâlcite și interpretabile, dar mă întreb, oare cum ar arăta niște legi care de la bun începutul fiecărui mandat, sunt făcute pentru tot mandatul și nu se mai pot modifica decât numai prin unanimitate sau alegeri anticipate?

    Atâta timp cât noi alegem oameni care să facă ceea ce vor ei cu noi, exact asta se va și întâmpla.

  16. “There are times when we are powerless to prevent injustice, but there must never be a time when we fail to protest.” -Elie Wiesel

    RESPECT de la Brussels!

  17. Go for it! Daca eram in Romania acum probabil m-as fi alaturat voua, e un motiv destul de bun pentru a demonstra impotriva sistemului actual. Cand citeam acum 2 min stirea despre Base fix la asta ma gandeam: pff ce potriveala, exact in acelasi timp cu meetingul vostru. Play time!!!

  18. Remember, remember the Fifth of November
    …..

    In cazul nostru suntem in 9, dar nu conteaza, sper sa iasa cam la fel:).

  19. off topic sau poate chiar nu, coincidenta sau poate ca nu, de cand am inceput sa dau pe aici din plisc cu libertatea presei si Reprezentantul OSCE pentru libertatea presei (institutie internationala care vegheaza ca statele sa ocroteasca libertatea presei, cei care nu mergeti la miting, puteti “scanda” pe mail la [email protected]), repet, coincidenta sau nu, e deja a doua oara cand ma suna colegii de la IT ca au reperat un caz singular de virus pe calculatorul meu si trebuie sa-l restartez 🙂 Dar ce e mai tare e ca eu lucrez intr-o firma destul de maricica chiar in Germania, si popor mai de spioni ca poporul german nu exista pe pamantul asta, asa ca ma distrez ca de prea multe ori cred ca nu o sa se mai repete istoria cu virusii la mine, ca astia afla garantat cine, cum, de unde cand samd.

  20. Daca nu le dati foc…e cam degeaba toata actiunea asta.,,Cainii latra,ursul trece”.E vremea faptelor ,chiar daca nu vrea nimeni sa riste sau sa si le asume.Totusi…e mai mult decat nimic…adica Narcisa sucks!

  21. MULT SUCCES VICTOR SI MIRCEA,CU MINTEA SI SUFLETUL
    SUNT ALATURI DE VOI !

  22. Imi pare rau ca sant atat de departe si nu pot fi alaturi de voi.Banuiesc ca leprele portocalii se vor tira de acolo inainte de ora 14. GOOD LUCK,MAN!

  23. Iesiti afara din case , bai cretinilor de bucuresteni …
    Ne-am intors la vremurile lui Ceausescu cand lumea isi ia scaunul si se aseaza toata noaptea sa apuce un pachet de mancare …
    CE MAI ASTEPTATI NENOROCITILOR ???… Douazeci de ani de tiranie , din nou ???
    Bucurestiul este cel mai ordinar si las oras din tara …
    RUSINE !!!!!!!!!!!!!
    ” Capitala ” de curve si puturosi !!!…

  24. din orasul de la poalele Timpei, cu traditii revolutionare va urez succes!

    Sa auzim de bine!

  25. o fi absolut intamplatoare prezenta lui in Parlament?!? poate vi se alatura si opozitia :))

  26. Jos palaria pentru initiativa!Norocul nostru este ca in Romania mileniului trei mai sunt si oameni ca voi. Va sustin din toata inima . Dati glas nemultumirilor noastre de fiecare zi.

  27. Faceti voi galagie si pentru noi. Ar fi frumos daca ati putea avea cu voi niste manechine de carton cu fetele tuturor celor ce nu pot fi fizic alaturi e voi, dar va sustin din inima.
    SUCCES!

  28. Tu si cu Mircea ma faceti sa fiu mandra ca sunt contemporana cu voi.Bravoooo!Va respect si va iubesc!Lia

  29. Asta sa fie doar inceputul.Continuati cu un concert cu trupe mai dure ca Parazitii.

  30. nu o sa fie niciun program scurt la cna .
    O sa ii doara asa de tare in cur de protestul acesta … Doar nu va asteptati sa iasa plangand aia din cna ?
    No waaaaaay

    Eventual o sa vad intre orele 14-16 pe antene un ecranul negru cu mesajul CNA “postul antena 1/2/3/n a fost sanctionat … … .. motivul : daia “

  31. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mi-e sila de basescu…O sa faca un fas in Parlament.

    Din pacate nu pot fi in Bucuresti sa fiu alaturi de de Dvs.si Mircea Badea acolo,la CNA ,dar voi tine pumnii stransi,sa aveti inca un plus de solidaritate, si mult succes va doresc.

    Cu foarte mult respect,
    IoanaP

  32. Respectele mele! Merg la miting nu doar pentru Badea si Ciutacu, merg acolo pentru ca mi/e jena de copilul meu sa fiu tratat in tara mea ca o rama si sa nu fac nimic.
    Miscati/va si voi, nu mai e suficient sa ne dam cu parerea pe net!

  33. Excelenta poza! Mi-a adus aminte de o poanta facuta de Lacatus lui Bubu Sotir, Dumnezeu sa-l ierte, intr-o vreme operatorul nationalei de fotbal: “Bre, nea Bubu, vezi bre ca iti filmezi ochiul, tii camera invers!”

  34. e absolut intamplatoare suprapunerea orelor dintre discursul lu base si protestul vostru. te umfli cam mult cu asta si o sa te dezumfli tare si repede. stii ca admir multe din posturile si parerile tale dar la asta…nu esti nici tu+mircea x 100 atat de importanti incat presedintele sa isi programeze o cuvantare in acelasi timp cu voi doar ca sa nu aveti voi audienta…NU CRED ASA CEVA!!! Dar daca e asa…suntem JALNICI!!! iar base chiar ca ne considera “cei mai oameni prosti de pe fata pamantului”!

  35. in incultura in care ma zbat, nu stiu daca in alte tari exist o asa institutie..cred ca telecomanda e mai apta decit CNA sa decida . Asa ca ,pe linga liberattea de expresie, militati si pt. desfiintarea CNA!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.