Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > “Vorbe grele” despre ziua judecăţii

“Vorbe grele” despre ziua judecăţii

Am încercat să-mi păstrez calmul, în ciuda mizei enorme şi a opţiunii mele (clară şi asumată), în toată perioada asta de isterie generalizată. Cred că, până acum, spre deosebire de alte campanii electorale, am şi reuşit. Sper să mă ţină şi-n continuare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on ““Vorbe grele” despre ziua judecăţii

  1. @cristina:
    Sunt atat de multi cititori zilele acestea incat din timp in timp se depaseste capacitatea serverelor. Cel putin asta mi s-a intamplat mie de cateva ori. Asteptati cateva minute, dupa care incercati din nou si trebuie sa mearga.

  2. Baconschi: “Băsescu NU poate comunica cu omologii din UE și NATO pe cartelă sau telefonul mobil”
    Dar, ma rog, ce mai are de comunicat limbricul asta cu ,,omologii” lui din UE si NATO? Imi aduce aminte de cineva care vorbea de ,,colegii” sai, academicienii. Hai la vot, oameni buni! Da punem stampila apasat pe DA!

  3. beshescu e mult mai rau decat “cucuveaua rosie”,ilici ,care ca alti patibulari pesedisti (hrebe,pashcu,etc…) se vor bagati in seama si de aceea USL nu e convingator in suficienta masura…Hodorodgii pesedisti tre’ sa se duca in aia a mamei dumnealor , sa nu creada ca mai sint alfa si omega in politica Romaniei…
    Daca ii mai lasam la vedere si in activitate si dupa alegerile din toamna, e de rau…
    Tinerii acestia sint capabili , inteligenti si a sange in vine ,nu sint lasi precum curva politica ion iliescu “Liniste”…
    Sa-i sfatuiasca din umbra , caci acum le trbuie sfatul curvelor batrane , dar sa conshtientizeze ca aparitia lor strica imagnea tinerilor …Sa ia exemplu de la Voiculescu…

  4. basescu nu trebuie lasat la butoanele sts-ului,va face exact ca in 2009,va falsifica voturile in favoarea lui asa ca degeaba vom vota noi si o suta de milioane cu DA ca sts-ul va face in asa fel incat base sa se intoarca la cotroceni,stie ce-l asteapta daca va fi demis.CITITI ARTICOLUL DE PE cotidianul.ro -Apelul dr.Rath catre poporul german si popoarele Europei si veti intelege de ce a facut atata tevatura merkel si acolitii ei,EXTREM DE INTERESANT articolul,va rog din suflet sa-l cititi,daca toti romanii l-ar citi , l-ar intelege si ar tine cont de ce zice dr.Rath atunci altfel va fi viata noastra.

  5. Astia dela PDL nu ar trebui sa il mai lase pe Canacheu la televizor, omul ma face sa rad in hohote, tocmai ce a zis ca Basescu este lucrator la Cotroceni :)) Basescu sapa santuri probabil, lucrator fiind, doar tocmai ce a recunoscut si el astazi ca nu este vreun academician.

  6. laurentiu_73 * Spuneti “Dar, ma rog, ce mai are de comunicat limbricul asta cu ,,omologii” lui din UE si NATO? “. Se pare ca nu ati inteles. Este vorba de comunicare cu omologii sai suspendati, suspendati si ei din UE si din NATO. Fractura logica apare insa la presupunerea falsa ca respectivii omologi suspendati ar mai beneficia de telefoane operative si secretizate. Asa ceva nu se poate decat in Romania lui TB.

  7. Am si eu o mare nelamurire. Basescu a destructurat S.R,I, cand la pus sef pe Saftoiu doar ca asa a vrut sufletelul consilierei lui?

  8. Baconschi: “Băsescu NU poate comunica cu omologii din UE și NATO pe cartelă sau telefonul mobil”

    Care “omologi”, ca el e suspendat; mùai este vreun alt presedinte suspendat in UE sau Nato, ca sa-i fie omolog ?

    Dupa parerea mea singurii “omologi” ar putea fii: Ceausescu, Hitler, Mussolini, Fidel Castro sau Putin. Dintre astia primii trei sunt pe lumea cealalta (are legaturi acolo ?), iar ultimii doi nu prea sunt in UE, asa ca…prosti ne mai crede Basescu! Dar si suntem prosti daca nu iesim la vot sa-l trimitem la…mare….

  9. Te-aș ruga, dacă se poate, să-l întrebi pe Dragnea ce-a făcut USL în perioada 2009-2012? De ce n-au acționat similar PDL-ului ultimelor 20 de zile? Ar fi putut, având motive destule, să pună și ei pe jar Europa în legătură cu toate abuzurile lui Băsescu din perioadă 2009-2012. De ce n-au făcut-o? De ce n-au imitat gesturile lui Macovei și ale lui Cezar Preda din ultimele 2-3 săptămâni, numai că în sens invers?

  10. Ar fi interesant sa il inviti pe Basescu la o emisiune.Te-ai gandit?Ma intreb daca ar accepta.

  11. Inca o chestie: “epava politica […] din punct de vedere al aspectului” nu se face. E un semn ca pe Antonescu il lasa nervii (e de inteles in tensiunea acestor zile pentru un om obisnuit). Pentru un om care si-a propus ce si-a propus Antonescu e periculos sa te lase nervii in mijlocul bataliei. Sper sa-l tina inca o saptamana si doua zile. E nevoie de asta.

  12. Victore, daca mai citesti blogul inainte de emisiune, te rog sa-i ceri d-lui Dragnea sa ne lamuresca, dar cu argumente legice/logice, de ce nu s-au actualizat listele de alegatori pe baza datelor recensamantului din 2011 ? Eu cred ca real, nu sunt mai mult de cca 14 milioane de cetateni romani cu drept de vot ! Aceasta greseala, alaturi de cea a acceptarii, fara motiv intemeiat a cvorumului, ar putea compromite demiterea basalaului in 29.07 si atunci toata raspunderea va fi a USL-ului, motiv pentru care isi vor pierde definitiv increderea romanilor, care se vor indrepta spre PiPi-DiDi si spre megaciocoiul Dan Diaconescu.

  13. basescu si pdl-istii sunt precum un caine las,acesta musca de frica nu pentru ca este un caine curajos.acum transmit mesaje sa nu se prezinte basistii la vot.SUNT JALNICI. basescu din “popeye marinarul “s-a transformat in “catelul las”

  14. Victor, am o propunere: Nu mai difuzati la tv aberatiile pDL-istilor. NU are nici o logica sa transmiti din 3 locuri marlaniile astora: masuta de la sediul PDL, din fata sediului de campanie a lui Base sau din Loganul lui Base. Astia nu mai au tupeul sa iasa in lume, mai ales ca SPP-ul nu mai sta dupa fundul lor.
    Antena 3 e lider de audienta asa ca faceti o fereastra mica pe ecran unde sa-i vada lumea ca mai traiesc si anuntati ca faceti un rezumat .
    Apropo de situatia din Romania – unde mama masii au fost toti politicienii din UE sau USA pana la suspendarea lui Base? De la politician pana la femeia de serviciu din institutii se intrec sa faca declaratii despre Romania. Macar au habar unde este pe harta Romania? Ba mai mult campania de kkt a PDL-ului are 3 lucruri la baza : 1. sa arunce cu rahat in Antonescu, Ponta si Voiculescu 2. Lovitura de stat si 3. citarea unor politicieni din Europa care din puntul meu de vedere sunt mai de kkt decat Basescu. Criza e rezolvata in Europa, e numai lapte si miere si au timp de Romania. Ori le e frica sa nu cumva sa se intample ca in 89 cand multe ”democratii” au cazut pe rand. Le e frica ca din 29 iulie, europenii vor vedea ca se poate!
    Difuzati la tv aberatiile pdl-ului atunci cand apar noutati. Deja mi se pare ca dati reluari la reluari, sau mai rau – ceva asemanator serialului ” tanar si nelinistit”.

  15. USL-ul este mult mai slab decat PDL-ul din punctul de vedre al propagandei. Pacat. Imi este si ciuda ca sunt atat de slabi, linistiti, moi. Ei de ce nu pun o intrebare publica celor din fruntea UE despre situatia in care votul devine invalid din cauza ca doar 8 mil voteaza DA si o mie spun NU, fara a avea cvorum valid? E corect sa ramai cu un presedinte votat de cateva mii de oameni ?

  16. Ipotetic vorbind, daca Basescu si-ar trage un glont in cap ca Nastase, Antonescu poate fi acuzat de ceva pentru ca i-a taiat telefonul STS?!? Ma intreb si eu asa…

  17. boicotul basist de care vorbeam ieri azi a prins contur OFICIAL si mai mult decit atit s-a adaugat un element surpriza… basistii au inceput sa zica ca cei care merg la vot sint doar cei care voteaza impotriva lui basescu (era un basist pe la rfi sau realitatea la radio nu-mi dau seama exact care sustinea acest fapt minor)… in traducere libera este vorba de o amenintare voalata prin care se spune ca votul nu mai este secret iar ei o sa stie exact cine voteaza impotriva lor

    usl-ul doarme… poate se terezeste cineva… poate Dragnea

  18. Ce spune dl Dragnea este adevarat. In seara asta am fost intro vizita la cineva in cartierul Berceni. Mi-a spus ca si la ei in bloc au venit unii si au momit pe multi batrani cu cate 100 lei sa nu mearga la vot sau sa voteze Nu. Multi batrani au luat banii si vor vota asa cum cred. Mai mult, o batrana in carje va comanda un taxi si se va duce sa voteze DA, demiterea lui Basescu

  19. Dupa cat l-am vazut pe base cu Constitutia in fundal, de cate ori ma voi uita la Constitutie o sa-l vad pe base

  20. Puteti publica fragmentul dintr-un discurs de-ale lui Basescu (prezentat in emisinue) in care explica de ce nu e bine ca referendumul sa aiba qvorum? Asa, doar ca sa dau si eu mai departe. Genial momentul.

  21. Vrei sa-l inviti pe Basescu vinerea viitoare? Aia nu e surpriza, o sa ai o audienta mica, exact in ultimele ore de campanie electorala.

    Nu cred ca Basescu nu are acces inca la STS. Sa fim seriosi. In tara in care nu se respecta regulile face marinarul rost de undeva de telefoane securizate

  22. Va propun o alta forma de invitatie la vot, pe care o consider un subiect important de promovat in campania pentru referendum:

    Cine prefera sa stea acasa la referendum, va avea ocazia sa continue si dupa. A fost lansata o initiativa de introducere a spiritului civic printre criteriile de recrutare si de evaluare a activitatii. Astfel, cei care nu vor putea dovedi ca au participat la vot, vor fi eliminati la recrutare si vor fi primii candidati la disponibilizare.

    Ca formatori de opinie si personalitati cu audienta importanta, va rog sa initiati o actiune in acest sens (ex. pagina facebook in care angajatori sa adere la acest principiu – voi fi unul care va adera printre primii).

    Cu stima,

  23. Vor avea cei din USL oameni in comisii la toate consulatele? Nu am absolut deloc incredere in lucratorii consulatelor. Au fost basisti acum 3 ani, de ce ar fi altfel acum?

    Daca nu au oameni suficienti, ar putea sa anunte pe davotez.ro si unde nu au pe nimeni in comisie si sa caute voluntari. Sunt convinsa ca s-ar oferi destui, in mare majoritate cei din afara sunt acum impotriva lui basescu.

  24. Victore,
    1. Felicitari pt interviul cu Dragnea!
    2. Am vazut undeva pe un blog o pilda care am gasit-o interesanta. (Citez sa nu ma dai in plagiat peorma)
    ”As pastra macar citeva momente de tacere din partea ziaristilor/invitatilor pe a3 si as pune pe ecran cu volumul la maxim toate urletele si injuraturile basiste, inclusiv cele in direct catre Arafat si fatza aceea schimonosita de putere si ura de la taiatul pensiilor si salariilor, la veninul lui anastase, la cel al lui paul-voss, al lui boc vorbind despre iesirea din sistem a virstnicilor, la MRu certindu-i pe bietii oameni inzapeziti, la ultimele urlete de acum din campanie, macovei care cere sanctionarea Romaniei, “lovitura de stat” etc. Toata zvircolirea aceasta nebuna a pedistilor intr-adevar pe masura acelor minute de ura ale lui Orwell. Si pe fundal, tacut imaginile acestea de suferinta incredibila a romanilor disperati, de la ce s-a intimplat in timpul ninsorilor, la inundatii, la oamenii murind in fata spitalelor, la cei care manifesteaza, la pensionarii chinuiti, la copiii zdrentarosi si nemincati, la acei bieti oameni pe care i-am vazut noaptea in Bucuresti cautind in gunoaie ceva de-ale gurii.

    Hahaitul acesta dement al lui basescu pe fondul suferintei si lacrimilor atitor oameni. Oare cine sunt hienele de fapt? Cei care vor supunerea lui basescu la un referendum, ori un basescu nebun care si acum ride in culmea veseliei ca da, el vrea sa mai taie 100000 de paturi de spital, sa lase 1 pat de spital la mia de locuitori?”

  25. cel mai sec banc scurt:
    un clovn malefic ridea de o paiata.

    omu nu mai poate fara butoane. ca si in matrix, el
    nu mai face parte din sistem, este deasupra lui.
    cind sistemul (e.g. medical) s-a dus dracu’ – spitale
    inchise, gratie lui si acolitilor, a aparut vorba cu
    “destructurarea”, acum cind e vorba de intoarcerea
    “la normalitate” si nu-i convine, e vorba de
    “destructurarea serviciilor de securitate”.

    eu vreau sa-l vad stind la ghiseu pentru o reteta, sau
    la circa financiara ori la coada la un magazin de cartier,
    fara spp, exact ca un simplu om (fara vinzari anterioare),
    fara functii, fara butoane, umil si trecut in uitare de toti,
    un simplu pensionar.
    imi doresc sa-l vad umanizat, ciocnindu-se din nou de toate
    greutatile, din postura de umila furnica traitoare pe scoarta
    pamintului asta mare si generos, care inca ne mai tine pe toti.

  26. Ceausescu n-a murit,
    Ne vegheaza indarjit,
    Ceausescu e o boala,
    Ceausescu e o scoala!

    Mai bine decat a zis-o Ada Milea n-am cum s-o spun eu.

  27. @ソリン pe 21 July 2012 la 02:00

    Bine zis. Si eu mi-as fi dorit din inima pe vremuri ca intr-o iarna geroasa, cind totul afara e inghetat si aluneci la fiecare pas, sa ma intilnesc cu Pingelica si sa-i dau un mare brinci dupa care sa-l intreb: un’ te grabesti dom’le? Din pacate nu s-a intimplat. Mi-as fi dorit sa-l vad cu bucile intepenite dupa o noapte intreaga de stat pe un scaunel triunghiular de pescar la macelearia din Amzei asteptind la rind cu toti ceialti sa vina masina de carne, ca poate apuci ceva. Din pacate nu s-a intimplat. Mi-as fi dorit multe si nevrute sa se intimple dar nu s-au intimplat. Dau 1000 de beri cind il vei vedea pe Base furnica truditoare.

  28. ソリン pe 21 July 2012 la 02:00

    Ah, si sa nu uit, i-as lasa totusi un device cu 2 butoane: apesi pe primul – nu se intimpla nimic. Apesi pe al doilea, se anuleaza comanda data de primul buton!

  29. @ Victor
    Nu s-au actualizat listele pentru ca nu au dupa ce sa le actualizeze, rezultatele recensamantului de anul trecut nu sunt cunoscute pentru ca fisele de recenzare nici nu au inceput sa fie prelucrate. In conditiile in care la alegeriule locale s-a votat numai in localitatea de domiciliu, iar in strainatate nu au fost sectii de votare, la urne s-au prezentat peste 10 milioane de alegatori; nu cred ca acum se vor prezena mai putin de 9.2 mil.alegatori, asa ca sunt mari sanse sa se ajunga si depaseasca pragul impus.

    @ daniel
    Ba sa-i cheme in emisiuni (desi si pe mine ma scot din sarite), in felul acesta sa vada cat mai multi romani cine csunt si ce le poate pielea PDL-istilor, ce discurs lipsit de logica au, cu ce argmente de doi bani isi sustin idolul.

  30. @purcelix: sint dorintele mele ascunse.
    cred c-as putea deveni credincios daca l-as vedea intr-o
    frumoasa zi sarac-lipit ca un “soarece de biserica”. 😀

  31. La emisiunea Vorbele grele de aseara se spunea ca pe site-ul http://www.davotez.ro vor fi afisate azi adresele sectiilor de votare din strainatate, dar s-au publicat doar cele din Romania. Eu voi fi pe 29 iulie in concediu in Spania si mi-as dori sa votez. Am inteles ca s-au suplimentat si ca ar fi o sectie mai aproape in Malaga, conform site MAE. Dar adresa sectiei din Malaga nu a aparut nicaieri. Daca puteti sa mai insistati sa se publice si adresele sectiilor din strainatate, va multumesc. Poate mai sunt si altii in situatia mea care si-ar dori sa voteze indiferent ca nu vor fi in tara atunci.

  32. Ati observat trendul descrescator al USL? Fiecare sondaj care apare arata cum creste NU si scade DA!USL nu este capabil sa faca fata unei lupte cu basescu? A mai aparut si nenorocirea asta cu Ponta care nu stiu cum se va descurca (Poate numai cu verdict de plagiat si la Kovesi)!
    Deja lucrurile nu stau bine! Au pornit cu un popor entuziast si ajung pe 29 iulie cu cativa fanatici si o multime plictisita sau deja intoarsa din drum de marele smenar! Imi fac griji ca udrea a avut dreptate:”dupa 29 iulie Ponta si Antonescu vor fi istorie!”Vreau o parere!

  33. @daniel f bine.Ar fi bine, daca ai putea ,sa ajungi comentator politic la ANTENA3.

  34. @marika: trendul ala e descrescator doar in propaganda pedelista. la fel ca si preocuparea lumii fata de plagiatul lui Ponta

  35. Flacara democratiei va face o excursie cu “Biruinţă” pana la Anvers

  36. As vrea sa-l vad pe Dl. Boureanu ca se prezinta la Ziua Judecatii si voteaza DA. De ce spun asta ? El..ii uraste pe comunisti si pe langa asta a fost batut pe mineri in Piata Universitatii. Asta a spus-o ieri la “Ultima ora”, deci Ciutacule am o mare rugaminte la tine..sa-i reamintesti derutatului Boureanu ca seful lui suprem este comunist si ca tot seful lui a dat drumul la vagoanele cu mineri NU??, de la care mineri si-a luat bataie.. Deci are doua motive sa-si demita sefu’ chiar daca a trait bine cum si sloganul sub aripa lui ocrotitoare. Imi aduc aminte de un alt student(lider) care la vreo doua luni de la mineriada cerea azil politic in Germania si care isi aducea aminte cat de bine o ducea el avand prieteni(de seama lui) prin cercurile comunisto-securiste.
    Bun asa(zic eu), dar tu..de fapt si in fapt…nu domne ca am profitat si eu dupa urma lor.
    Sa traiesti bine Bourene !
    Mare grija cu minerii si cu sefu’ tau, ca poate se enerveaza si te plezneste…chiar daca, nu-i problema, ca ai motive suficiente sa-ti acordam azil politic in Germania.

  37. Va rog sa ma scuzati ca nu comentez un articol anume.N-o fac pentru ca as face-0 injurind,ceace ar face comentariul nepublicabil.Doresc,in schimb,sa va fac o sugestie-propunere si anume,sa se “plagieze”modul de a chema cetatenii la vot cu textul dintr-un film romanesc in care,pe ulite ale localitatilor trecea un tobosar si care(daca-mi aduc bine aminte)zicea cam asa:”Sa vaniti..sa nu va temeti…ca au trecut acele vremuri…cind sa se bata oamenii!”.Ce ziceti? Eu Va salut.

  38. As vrea sa intru in posesia carti de la jurnalul national pe care am cautato astazi din zona giurgiului ,piata resita , magistraladeci iata adresa mea Str. Costila Nr 8 Bloc P5 Scara 1 Ap15 .Bucuresti . Nu o vreau decat contra cost si suport si taxele postale , pentru a adauga colectiei mele . Se poate va rog mult ca tin sa las nepotilor si stranepotilor o pagina de istorie

  39. pina ieri nu m-am implicat nicicum.nu am stiut insa ca presedintele austeritatii locuieste in casa lui ceausescu de 8 ani.daca faceti o comparatie casa alba are 5500 de m2 pe 6 nivele,fiind si birou si locinta si sediu de protocol etc.traiul rominilor este direct proportional cu prosteala in care traim.cum vreti sa fie bine daca o tara de 50 de ori mai mice si de multe mii mai putin dezvoltata trebuie sa sustina strucuri mai mari decit au aia.faceti si un calcul al intretinerii caselor de protocol poate avem alte revelatii.

  40. observ ca in nebunia asta cu referendumul trece neobservesata o declaratie care pe mine ma ingrijoreaza .este vorba de vorbele lui Kelemen Hunor care vorbeste despre autonomie.
    Sa fie oare o coincidenta faptul ca declaratia vine dupa vizita lui Basescu in secuime ? sau poate e recompensa promisa pentru neprezentarea la referendum a cetatenilor de etnie maghiara?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.