Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > “Vorbe grele” despre ziua judecăţii

“Vorbe grele” despre ziua judecăţii

Am încercat să-mi păstrez calmul, în ciuda mizei enorme şi a opţiunii mele (clară şi asumată), în toată perioada asta de isterie generalizată. Cred că, până acum, spre deosebire de alte campanii electorale, am şi reuşit. Sper să mă ţină şi-n continuare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on ““Vorbe grele” despre ziua judecăţii

  1. Poate explica cineva in baza a ce s-a prezentat Iulian Fota, in concediu fiind, la sedinta CSAT, intrucat, in conformitate cu codul muncii (valabil si pentru Administratia prezidentiala) acesta nu putea participa (vota) in lipsa unui act oficial de rechemare(intrerupere) din/a concediul de odihna semnat de presedintele interimar, este votul acestuia valabil ???!!!

  2. Cred ca in curind nu mai citesc stiri din Romania. Pur si simplu am impresia ca Basescu nu si-a luat pilulele si delireaza. Sau poate este sub 1%. Astazi spune doua enormitati:

    Ca USL are ca obiectiv “destructurarea” serviciilor de securitate. Alea bine “structurate” de el. Deci, si prin concluzie, “lovitura de stat continua”. Cu alte cuvinte, “serviciile lui” sunt in pericol sa nu-l mai serveasca. Cred ca vrea sa spuna “lovitura la Rege”, nu ”de stat”. Statul e El. Ehehe, acolo il doare pe el cel mai tare. Sa vedem ce zice si Barroso si Merkel de asta. Probabil ca nu o sa auzim nimic de la ei, nici o mustrare la Rege.

    In Romania inca nu a fost inlocuit NICI UNUL din sefii serviciilor de cind a venit USL la putere, dar, atentie…”Lovitura de stat continua!”.

  3. De ce vrea Basescu STS?
    Simplu sa controleze alegerile.
    CUM? Simplu ca in 2007 si 2009
    Mai tineti minte 2009 Imaginile cu Videanu STS?
    Sitemul a fost simplu.
    1. Transmisie/comunicare directa pt a se sti citi votanti sunt in ce judete/localitati si exit poll (secret pt altii) la 30 de minute.
    2. Autobuzele cu votanti fiind directionte la locurile specifice
    3. Dupa votare se stia la fix cu cite voturi e inainte Geoana si au fost ARANJATE voturi in locurile unde avea control ex Paris-Londra Bakonsky.
    Simplu NU?
    Deci Basescu fara STS e MORT!
    Iar astazi prin Fota s-a demosntrat ca serviciile SECURISTE nu l-au lasat din brate inca.

  4. Elena Ceausescu s-a reincarnat in Traian Basescu. Aduceti-va aminte ce om era Elena Ceausescu. Va mai aduceti aminte rautatea pe care o avea acea femeie. Chiar si cind a fost pusa la zid. Nu am sa uit niciodata Cuplul Elena Ceausescu-Traian Basescu. Intigosi, analfabeti, incompetenti, certati cu scoala si cite si mai cite.

  5. Eu cred ca nu e vorba despre faptul ca asta ne crede el prosti pe noi sau ca uitam! Eu cred ca de fapt uita el de la bautura si de aceea pare atat de amnezic si de contradictoriu! I-a afectat grav bautura creierul! Tot de aceea e si atat de irascibil. Asta si-a baut mintile!

  6. eu sper sa nu te tina. e nevoie de orice formator de opinie pt mobilizare generala!!!!

  7. Basescu falfaie in continuare ideea “loviturii de stat” astfel incat lumea sa nu vina la Referendum, pentru a nu pune botul la lovitura de stat.

    E super-escrocherie ca sa convinga lumea sa nu vina la vot.

  8. Pe zi ce trece ma conving ca asist la o lovitura de stat in plina desfasurare! Ar trebui chiar instiintati oficial cei de la UE ca chiar se intampla!Basescu ,inarmat cu serviciile, justitia si PPE-ul,forteaza reinstaurarea la Cotroceni! De ce sa ni se impuna noua pastrarea unei legi ce prevede cvorum la referendum cand ei nu o au ? Pt. ca asa a zis CCR? Dar parca trebuia sa ne armonizam legislatia cu cea din UE;sau in armonie trebuie sa fie numai preturile si tarifele,nimic altceva!Astia de la USL sunt niste mamaligi! Trebuia sa vuiasca toata media occidentala pana acum cu toate gaurile gasite prin ministere si toate adevaratele incalcari ale constitutiei!Ce dracu face familia lor din parlamentul E?Daca vezi in nenumarate randuri ca justitia e aservita atunci macar sa fie scandal si sa inteleaga si oamenii aceia ca nu e alb ci negru,ca nu a dat ci a luat ,etc. Nu stiu cum zice Ponta ca explica dar vad ca aia nu inteleg!Nu ma prapadesc de dragul USL-ului,dar este evident ca e singura speranta! De fapt m-au cam obosit sperantele;ar fi totusi nevoie si de ceva certitudini!

  9. Un banc spune: 2 prieteni evrei se intalnesc la o terasa. -Ce faci ”x”? De ce citesti ziare arabe? – Pai, in ziarele noastre scrie ca: un evreu a murit impuscat, altii 2 au fost inchisi, in alta parte au fost evrei omorati, etc. In schimb in ziarele celelalte scrie: evreii au banci, evreii au bani, evreii au de toate. Asa ca prefer sa imi incep ziua cu lucruri bune.
    Cred ca e momentul sa strangem gunoiul, sa-l punem sub pres pana pe 29 iulie cand ar trebui sa il aruncam. As vrea ca USL-ul sa vina cu masuri de iesire din criza, cu solutii la problemele romanilor, as vrea sa se amestece in justitie in ceea ce priveste termenele proceselor, pentru functionarii publici sa propuna solutii de evaluari profesionale, astfel ca intr-un timp mediu sa apara in functie oameni competenti profesional, sa propuna legi drastice pentru cei care comit acte antisociale. Mi-as dori ca evaziunea fiscala de la 200.000 de euro in sus, sa fie considerata atac la siguranta nationala si astfel de procese sa dureze 2-3 luni.
    As vrea sa vad ca undeva apara si Luminita (de la capatul tunelului). Deocamdata se pare ca ni se arata doar ce a fost in ultimii 8 ani.
    Este o vorba: ” cainii latra, caravana trece”. Hai sa fim noi caravana si nu cainii!

  10. Miza este mare!
    Crede cineva ca dupa plecare lui Base de la Cotroceni, mai ramane vreun portocaliu in functie?
    E normal din partea lor sa se agite atat. Daca acel consilier nu ar fi venit la sedinta CSAT, ganditi-va ca astazi directorul STS era somer, iar USL ar fi dat inca o lovitura de stat. Apropo, in cazul in care nu stiati, diferenta dintre ”Statul sunt eu” si ”Presedintele reprezinta poporul roman” , in viziunea lui Base nu exista. Un om care se crede alta persoana, de obicei se cheama ca are o problema medicala. Poate aici nu este cazul, dar faptele contrazic.

  11. OFFTOPIC: Pe Udrea o mai vedem si noi pe la TV pana in momentul in care o s-o caute Politia pe acasa?
    Cum o arata in alb?!?

  12. Va fi lasat Basescu sa-si numere voturile impreuna cu Opris ca in 2009 sau va fi oprit?
    Nu exista nimeni in tara asta care sa raspunda
    pentru organizarea strict legala aacestui
    referendum? A bagat Brusselul frica in uselisti
    asa de rau incat suspendatul isi poate permite
    toate ilegalitatile?
    Omul asta a calcat intotdeauna toate legile care l-ar fi putut opri.
    Eu cred ca trebuie oprite legaturile lui Basescu cu STS indiferent de cat de tare o sa
    tipe sau cine stie ce o sa faca.Altfel vor veni degeaba oamenii la referendum
    Ori Basescu va fi lasat sa-si numere voturile
    ori va mai exista o sansa pentru noi.
    Iar daca va pierde tot va racni sa auda toata
    Europa ca a fost inselat, furat etc.
    Asta o sa plece numai dupa ce va ineca tara in
    sange.Uselistii trebuie sa se gandeasca bine
    ce riscuri isi vor lua.

  13. tot ce stiu e ca daca ramane , e dezastru
    m-am inarmat cu rabdare , posibil sa fie coada la vot ; sunt antrenat de pe vremea decedatului,de la cozile infernale la mancare, iti multumesc partid iubit ca m-ai calit

    ma gandeam intr-o seara cand la antena3 ati difuzat imaginile cu udrea huiduita la meciul de box si mi-am amintit cum un cantaret A OMIS DIN IMNUL NATIONAL BUCATA CU TRAIAN,PE STADIONUL PLIN , TOCMAI PENTRU A NU ATRAGE HUIDUIELI SI A NU STRICA SPECTACOLUL, TARE NU?

    eu n-am uitat si pe 29 merg sa stampilez DA, nu pot permite ca o gasca condusa de un dictator sa confiste culoarea preferata a copilului meu, sa confiste imnul national, sa confiste flacara olimpica, iar exemplele pot continua

  14. Întrebare:
    Am înţeles că odată cu demiterea, Traian Băsescu îşi pierde toate privilegiile de care poate beneficia un preşedinte. Ce se întâmplă dacă demisionează? Dacă prin demisie beneficiază de privilegii, iar în ultima săptămână este convins că populaţia se va prezenta în număr mare la vot, iar votul îi va fi defavorabil, este posibil să ne aşteptăm la o demisie?

  15. Faptul ca STS a instalat, ilegal, linii speciale la sediul de campanie a lui Basescu indica posibilitatea unei fraude majore la Referendum cu cardasia serviciilor secrete.

    Daca imi amintesc eu bine atat Ponta cat si Crin au optat pentru “continuitate” la conducerea serviciilor secrete nefiind constienti ca si generalii din serviciile secrete au optat pentru “continuitate” cu Basescu.

  16. Am auzit multe pareri precum ca multi functionari se gandesc ca aplicandu-se impozitarea graduala in functie de salarii , se trezesc cu salarii mai mici si stau in dubii daca sa se duca sau nu la vot.

    Deasemenea sunt penticostali care au spus ca ei au fost indrumati sa voteze “Nu” si dupa cat stiu, sunt vreo 3000000 in tara. Trebuie ca USL-ul sa se implice in plan local si sa indrume oamenii sa mearga la vot, sa nu stea pe o ureche caci la tara multi nu apuca sa se uite la televizor si nu prea inteleg ei totul. Sa fie atenti sa verifice pe cei care sunt in comisiile de operare si centralizare a voturilor ca acolo s-au facut greseli intentionate si au schimbat cifrele intre cei doi candidati si ne-am trezit cu ei la putere. Informati mereu populatia ca la alegerile trecute in tara el nu a obtinut voturi mai multe ci numai in strainatate unde s-au facut aranjamente .

  17. Adevarul e ca trebuie sa ai nervii tari sa nu dai in isterie cand vezi basistii cum tipa ca din gura de sarpe ca justitia e in pericol,ei fiind detinatorii butoanelor si in posturile cheie fiind cei numiti de ei.Iata ca si la servicii situatia este aceeasi,la CFR inteleg ca directorii numiti de ei ameninta angajatii si tot asa.Aseara,se pare ca pe Basel l-a atins unde-l doare cel mai rau….la butoane.Daca Antonescu ii ia butoanele,e brusc in mare pericol.Omul are nevoie subita de protectie si nu poate fara operativ.Ameninta presedintele interimar, dar IN FUNCTIE,ca va infunda puscaria.Intreb si eu,cum raspunde SPP la aceasta amenintare dinspre suspendat catre interimar?E semn ca daca ii ia telefoanele,il destabilizeaza grav,deci ar trebui sa i le ia.Am si eu doua-trei intrebari pentru domnul Dragnea:
    1. Daca nu-l poate destitui pe Opris din cauza lui Fota,poate numi peste Opris un alt sef care sa-i preia din atributiuni?Adica o reoraganizare…o reforma in instituite ma gandesc.Inteleg ca nu-l poate destitui pe Opris,dar sa-i retraga linia lui Basel poate se poate.
    2-Au facut cumva vreo estimare,cei din USL,a celor numiti in posturi prin toata tara de pdl-isti?Ma refer de la femei de serviciu pana la secretari de stat,directori.As vrea sa apuc ziua in care sa stiu exact cati oameni au avut astia in aparatul de stat.In orice zona te duci,peste tot dai de oameni de-ai lor,dar ei zbiara ca USL vrea sa puna mana pe institutiile statului.
    Intre timp,vad ca Basescu o tine cu lovitura de stat,care aseara era “in derulare”…….iar el era in delir de furie.
    3-Cum vor gestiona cei din USL o noua campanie dinspre Europa,daca Basescu va marsa din nou pe o noua lovitura de stat, data de presedintele interimar de data aceasta?Inteleg ca prima a fost lovitura de stat data de majoritatea parlamentara,acum ia in freza una prezidentiala interimara,nu?Se poate mai penibil de atat?Omul ne uimeste de fiecare data…

  18. Pentru: Pdl-isti nesimtiti care ne jigniti pe toti si va credeti mai presus de lege si de romani, opriti-va din a distruge ce a mai ramas din tara. Noi, poporul roman, suntem de vina ca v-am lasat atata timp sa ne incalecati de tot, sa credeti ca sunteti vesnici la putere si dictatura, sa cultivati cultul personalitatii paranoico-ceausiste a lui basescu, un bolnav care se crede de neinlocuit. Ati crezut ca veti pastra puterea calcand in picioare orice constitutie si orice limita a democratiei si nu va vine sa credeti ca ne-am trezit. Ati convins cu “hotul striga hotul” strainii si i-ati cumparat sa tina cu voi impotriva Romanilor. I-ati mintit ca voi asigurati statul de drept, distrugand orice urma de legalitate si constitutionalitate in institutiile vitale ale statului. Romani, treziti-va si luptati impotriva nulitatilor care s-au crezut stapani vesnici peste noi! Impotriva paranoicului-schizofrenic suspendat care se crede Mesia, de neinlocuit! IMpotriva armatei de tradatori care-l sustin!
    Acest nebun care vrea “dupa el potopul” se crede insusi statul. Daca institutiile statului vor sa-si faca dstoria si sa nu mai fie in slujba lui, pentru el e “lovitura de stat”. Anchetarea penala pt toate minciunile si tot raul facut Romaniei e obligatorie. Ziaristi si televiziuni, treziti-va si nu mai puneti semnul egal intre libertatea de exprimare si ce-au facut criminalii pdlistii contra economiei in criza. O economie in criza nu se ataca cu minciuni ordinare. Daca veti mai spune ca “doar au vorbit”, inseamna ca spuneti ca si voi nu relatati adevarul. “Golanii” trebuie sa se trezeasca!

  19. Pt.ancheta Blejnar-marta: Ne bucuram ca fraierii ca sunt anchetati pentru 15 mil. ASTA E NIMIC. PRAF IN OCHII NOSTRI SI POSIBILITATEA DE A MAI ATACA USL=ISTI!

  20. Observ foarte multa lamentare pe tema vicleniei lui Basescu din declaratiile publice. Eu zic sa incetati cu asta. Ajunge! In timp ce va lamentati, PDL-ul mai convinge niste alegatori…
    Nu cel care spune gogosi e condamnabil, ci cel care le crede. Daca 20-30-40-90% din poprul roman pune botul la minciunile si vicleniile lui Basescu, atunci acesta este presedintele pe care, in mod democratic, decis la vot, il meritam.
    Daca intr-o tara sunt 50%+1 alegatori cretini, care voteaza cu un personaj X, atunci X este fara doar si poate inclusiv reprezentantul celor care nu l-au votat, asta este democratia. Lupta celor 50% minus 1 nu trebuie dusa contra lui X ales ca reprezentant, el este doar exponentul vointei majoritatii. Cam asta este cu democratia. Tot ce sper este ca in Romania inca nu sunt atatia cetateni care sa puna botul, pana pe 29 iulie, la ceea ce li se serveste din partea lui Basescu si PDL-ului. Aici, totul conteaza, inclusiv efortul meu si al vostru, al fiecaruia, de a discuta si explica celor nelamuriti din imediata noastra vecinatate. Nu trebuie sa asteptati eforturi doar din partea comunicatorilor USL, fara noi nu au mare rezultat.

  21. Exista mai multe indicii ca acest Referendum ar putea esua din cauza prezentei insuficiente la vot (care se coace in aceste zile).

    Multa lume vorbeste ca Basescu se va intoarce la Cotroceni si ca vor incepe arestarile adversarilor politici, inclusiv a jurnalistilor.

  22. ciutacule, acum ca am iesit in strada in ianuarie si am dat in ei….ca mergem pe 29 sa il dam afara pe basescu…asteptam si de la voi aceeasi atitudine fata de noua putere.
    Dupa 29 ma astept, cand se mai linistesc apele, ma astept de la voi sa luati atitudine impotriva lui Ponta si a raportului mizer al comisiei de la ministerul educatiei. E o jignire adusa celor cu ceva carte. Dar dupa 29…nu acum….

  23. se va termina odata acest circ facut de acest comunist Basescu??!!! Avem noi atata minte sa-l dam jos de la putere?!!!
    Indiferent eu merg cu stampila si voi pune DA
    Sa tipe de durere si Basescu….
    Ps : Romania are nevoie de voi sa votati

  24. Oameni buni ! Chiar nu vorbeste nimeni despre problemele pshice, REALE (cu certificat) ale nenorocitului asta ? Diagnosticul se numeste “sindromul Korsakoff” si e atestat inca din 2010. De ce credeti ca a refuzat sa-si faca public dosarul medical de atata vreme ? Uitati-va la el, la tipul de logica a discursului, la mimica si expresia faciala. Intreabati psihiatrii. Comportamentul si reactia sunt tipice deliruluii unui om cu mari probleme de sanatate mentala.

  25. Daca spun ca nu se va realiza 50+1 prezenta la referendum, vor fi multi care sa aprecieze ca demoralizez.Din contra eu vreau ca lumea sa constentizeze ca fara o mobilizare exemplara ,fara a intreba rudele, vecinii daca au fost la vot, ma tem ca voi avea dreptate.Va castiga, asa cum a castigat in CSAT, fiind in prezent o persoana particulara.La ce sa te astepti daca va reveni la Cotroceni cu drepturi depline.Oleleu!

  26. Am o intrebare la care nu mi-a raspuns nimeni … inca!
    Cand si cum … traian basescu … poate fi suspus unui control psihiatric ???

  27. Ar trebui sa spun ca nu mai inteleg nimic, dar, din pacate, inteleg cum mama dracului reuseste marinaru’, cu un picior in groapa (politic, desigur!), fara guvern, fara prim ministru, fara majoritate, suspendat si in cadere libera, sa controleze si, mai mult ca sigur, sa masluiasca alegerile! Cun dracu’ si-a cladit omul asta, caramida cu caramida, un edificiu inexpugnabil, bazat pe dosare, pe santaj, pe bani, monstruos de multi bani, pe frica si interese comune?! Adica de cate ori zici “hop!”, ca l-au dovedit, mai salta un zid de aparare, mai scoate un iepure din joben, ne mai scuipa in ochi o data! As vrea sa obosesc, sa nu mai deschid tv-ul si calculatorul, sa ma retrag dupa marta pe muntele atos, sa doarm si sa ma trezesc in alta parte, in alt timp, in alta viata! Cu obositul imi iese, cu restul nu, fiindca, din cand in cand ura -adanca, completa, primara-, ma aduce cu picioarele pe pamant si-n timpul asta de cosmar! Si iar citesc, iar fierb, iar scriu, iar injur, iar fac promisiuni! De-aia zic, tineti-va firea si, mai ales, nu faceti promisiuni pripite!!!!Va salut si sa nu uitam, stampila pe “DA”, alta nu este!

  28. Este foarte greu sa ne pastram calmul cand vedem ce mizerii fac pdl-istii.
    Noroc ca il scoat Victor pe Dragnea la lumina, pentru ca aveam impresia ca acest partid PSD nu mai exista si mai ramasese doar Sova din el. Sper sa fie toti ocupati in teritoriu cu pregatirea referendumului. Aseara Basescu isi iesise din minti doar la gandul ca Crin i-ar putea sttrica jocurile cu securistii, era furibund, in pragul dementei. Este incredibil cum s-a ajuns sa se faca tot cum vor ei, cu pragul ala nenorocit, de gura lui Barroso, ca altfel era pe faras acum Basescu. Cel mai tare m-a amuzat cum il facea el las pe Crin, el lasul lasilor, este de rasul curcilor omul.

  29. Citesc pe ecran la Antena 3 si ma crucesc :”Comisia de Etica : Ponta a plagiat”.
    Am vazut titluri din astea aiurea de multe ori.Eu cred ca si la Antena sunt multi ofiteri acoperiti.
    Sigur ca ai intrat si tu cu un punct de vedere decent.Oamenii astia nu au dreptul legal sa se pronunte. Dar tu vorbesti o data iar titlul ala va fi tinut pe ecran toata ziua.:)

    Sunt dezgustat sa vad cat de multa lume e preocupata sa apere “etica si integritatea academica.” Curvwle isi apara virginitatea.
    ( Sigur ca parerea mea de gospodina 🙂 e ca doctoratul lui Ponta e slab si facut la repezeala. Dar uitam in ce tara traim ? )

  30. referitor la plagiatul domnului Ponta si interventia dumneavoastra la A3 cu doamna Maria Coman.
    Nu a fost vorba de comisa de etica a facultatii de Drept a UB ci comisia de etica a UB. aceasta comisie nu are nici in clin nici in maneca cu facultatea de Drept asa cum fals a prezentat doamna Coman si reportere A3 prezenta la fata locului. In plus exista si o declaratie a Consiliului facultatii de drept in care nu recunoaste aceasta comisie de etica infiintata de rectorul Universitatii Bucuresti (nu are nimic de-a face cu facultatea de Drept…)

    Comisia de etica a UB nu are dreptul sa se pronunte in acest caz. singura comisie abilitate este CNE (Comisia Nationala de Etica).
    Aici este un extras din comunicatul Consiliului Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti:

    “..Consiliul facultatii de Drept a Universitati din Bucuresti constata ca niciuna dintre reglementarile in vigoare nu confera acestei facultati (rectorul Universitatii Bucuresti) vreo atributie care sa ii permita sa initieze ori sa procedeze la cercetarea unor acuzatii referitoare la plagiat.
    Organele abilitate ale statului trebuie sa isi indeplineasca indatoririle si, deoarece romania este stat de drept (art. 1 alin. (3) din Constitutie), procesul de aplicare a legii nu poate fi dublat de catre alte entitati statale. ”

    nu sunt decat un simplu cetatean care citeste stirile, dar sunt uimit cum profesionisti ca Maria Coman si reportera A3 prezenta la conferinta de presa a acelei comisii nu sunt in stare sa ofere imaginea si informatia completa despre o situatie. v-a indus si pe dumneavoastra in eroare facandu-va sa credeti ca este vorba de Facultatea de Drept.

  31. Azi chiar e ziua judecatii! A judecatii universitare! :)) Mi-a placut cum a inceput conferinta de presa, cu ceva de genul: “noi suntem impartiali si chiar nu avem nici o implicare politica si nici nu vream sa se interpreteze astfel”, exact cum incepe orice argumentare a unui propagandist basist adevarat: “eu nu tin cu basescu si in general nu-mi place de nici un politician, dar….”. In momentul ala am schimbat pe desene animate, pt. ca inteligenta imi era insultata grosolan. Ai dracu’ astia de la universitatea bucuresti, pt. lulutza nu se “autosesizeaza”, doar pt. Ponta… Cred ca nu puteau dormii noapte de grija tezei de doctorat a lui Ponta si intr-o dimineata au zis GATA, ne autosesizam, chiar daca nu avem nici un drept in acest sens! :)) O Mizerie!

  32. Constat ca la Universitatea Bucuresti , Comisia de Etica S-A AUTOSESIZAT (????!!!!) si a constatat ca Ponta a “plagiat” 😯 , pregatind o demonstratie riguroasa , cu mape de prezentare si demonstratie (executie !) publica !

    Intrebari :
    1. Pe ce baza LEGALA aceasta comsie “s-a autosesizat” , cand Consiliul National de Etica (SINGURUL in drept sa judece un astfel de caz) S-A PRONUNTAT DEJA si a constatat ca Ponta NU ❗ a plagiat.
    Sa inteleg ca , prin reciprocitate , orice Instanta juridica (de ex. Inalta Curte de Casatie si Justitie , etc.) se poate “autosesiza” de NECONSTITUTIONALITATILE deciziilor CCR , stabilind , de exemplu , alta decizie referitoare la “pragul de prezenta pt. validarea referenumului” ???? 🙄 Deci , ce ziceti , se poate … ? Facem fiecare ce “vor muschii nostri” contestand DE LA SINE-PUTERE , deciziile singurelor foruri indreptatite sa aceste decizii ??? 😡
    2. DE CE Universitatea Bucuresti NU S-A AUTOSESIZAT si in cazul Kovesi , Udrea , Blaga , etc. unde (din cate stiu ) inca nu exista o decizie a Consiliului National de Etica ? 😳
    3. Avand in vedere IMPLICAREA FATISA a membrilor Comisiei de etica din U.Bucuresti IN LUPTA POLITICA printr-un comportament si afirmatii defaimatoare intr-o problema CARE-I DEPASESC ATRIBUTIILE , acestia nu poate fi dati in judecata de Ponta pt. calomnie si , eventual , si sanctionati administrativ pt. depasirea atributiilor didactice si implicarea in lupta politica ? 👿

    Pt. ca deja “soldatii” lui basescu deja au ajuns la un tupeu inimaginabil …

  33. Victore mi-e scirba,Comisii care nu au cadru legal ,autosesizare ,ptr. prima oara ataca acest subiect-plagiat,se exprima doar pe forma ,mai tirziu pe fond ,fac. de drept isi declina corect legitimitatea de a se exprima dar totusi UB o face ipocrit anuntind ca ei nu se amesteca in lupta politica desi o fac.E nenorocire ,cit om mai rezista.

  34. Daca tot vorbim acum despre justitie,vad ca cei de la Universitate s-au autosesizat pe doctoratul lui Ponta,pe care ACEEASI UNIVERSITATE l-a girat ca fiind in regula acum 9 ani.
    1-Pe doctoratul lui Kovesi nu s-a autosesizat universitatea?
    2-Daca s-au autosesizat,cand ne dau rezultatul,daca nu,de ce nu?
    3-Este corect ca cei care s-au autosesizat sa reverifice ABSOLUT TOATE tezele de doctorat emise de aceasta universitate(dupa 1989 incoace sa zicem) si sa se pronunte in acelasi sens?Daca nu vor face asta,Victor Ponta este discriminat.
    4-Cei care i-au semnat lucrarea ca fiind valabila acum 9 ani, platesc cumva acum in situatia de fata,sunt trasi la raspundere,mai pot semna sau au mai semnat la fel si alte lucrari asemanatoare?

  35. Din ciclul “Meltean sunt, meltean eu mor, eu sunt omul din popor”:

    ,,Trebuie să vă spun însă un lucru. De când am devenit preşedinte mi-am propus să nu mă transforme funcţia. Eu vreau să rămân tot om, un om normal cu bunele şi relele lui, un om care pleacă de la premiza că a doua zi după ce nu mai este preşedinte va trebui să trăiască la fel cum a trăit înainte de a fi preşedinte”, a menţionat preşedintele suspendat.

    Cu alte cuvinte, ce rost are toata emanciparea asta, cand scoti capul din mahala, daca la batranete tot in mahala ma intorc?
    Si un miros intepator de transpiratie axilara deja razbate dinspre Comanita nr. 9, locul unde oamenii nu se mai spala, pentru ca oricum se vor murdari mai tarziu…

  36. Mai sunt 9 zile pana la referendum si din cate vad,cei de la USL sunt incapabili sa se apere in fata propagandei lui TB si celor ce il servesc.Planul lui Basescu a functionat si anume prin toata campania dusa in afara tarii a reusit sa obtina ceea ce si-a dorit.Mai precis, ia atras pe CA si USL-ul in acest joc din care se vede ca nu au iesire.Prin denigrarea tarii si prin presiunile puse de cei de la Bruxelles,TB s-a asigurat ca nici un sef din servicile secrete nu vor fi schimbati in aceasta perioada.Nici procurorul general si nici cel de la DNA,nu vor fi schimbati.USL-ul nu a avut reactie si astfel acum stau si se uita nepunticiosi.Daca s-ar fi luptat si ei la Bruxelles sa contracareze tot ceea ce au lansat PDL-istii cu dovezi, acum situatia ar fi stat astfel iar TB ar fi asteptat neputincios sa fie demis.Acum TB,desi suspendat conduce la fel Romania.Nu de la Cotroceni ci de la un sediu de campanie.Urmeaza o saptamana de foc.De aceea trebuie sa iesim cat mai multi la vot incat TB si cu toate servicile aservite lui sa nu poata face nimic.

  37. Dupa ce a aflat ca USL-ul vrea sa-l lase fara STS si sa-l demita pe gen.Opris , a inceput sa turbeze si sa-i ameninte cu puscaria pe toti , in frunte cu “Paiata” de la Cotroceni.Spumele acestui corsar mitoman imi dovedeste ca, siguranta de sine afisata si tupeul sfidator, se bazau pe marele AS din maneca si anume STS-ul.Cum i-ai luat “jucaria” cum incepe sa se tavaleasca, sa urle si sa ameninte.Imi aduce aminte de filmul Exorcistul. 🙂

  38. Pe mine ma ingrozeste sustinerea (partiala) UE pentru Basescu. Cu orice chip si impotriva tuturor evidentelor.
    USL-ul ar trebui sa-si gandeasca,daca are cu cine, si o varianta 2 : Damacuca melii, pentru cazul cand marinelu’ revine oaches in port.

  39. Traian Basescu va pierde.Logic, si daca fura tot pierde! De ce? Pentru ca cei care sunt pusi sa fure il vor trada ,si asta il turbeaza pe Suspendat! Pastrativa nervii intinsi, este nevoie de dvs mai ales acum.Incidentele vor fi simple gainarii, nu ca in 2007.Nu este nevoie sa se insele votul…Pana si cei care l asigura pe Suspendat ca l voteaza in sinea lor deja au votat impotriva lui.Ma bizui pe rutina care acum isi spune cuvantul.Tradatorii din jurul lui il vor lasa singur !Si asa va pierde!

  40. Basescu nu a castigat alegerile in 2009. Imi bazez aceasta certitudine pe feptul ca nicaieri in lumea civilizata Exit Polurile nu gresesc. Exit polurile dau intotdeauna adevaratul castigator el alegerilor, chiar daca dupa aceea la numaratoare pot fi niste diferente de cifre, dar aceste diferente tin de procentajul de eroare si in niciun caz NU POT SCHIMBA CASTIGATORULL ! Adica Exit polul poate sa zica ca X are 51% si Y 49%, iar numaratoarea sa spuna ca X are in realitate 50.56%, iar Y 49.44%, dar tot X ramane castigatorul si asta sigur, cu exceptia lumii a treia, de care politic Romania a fost adusa foarte aproape in timpul guvernatii basiste, unde desigur se fac tot felul de misculatii…

    In acest context, in 2009 Basescu a “castigat” alegerile masluind voturile din Diaspora, mult mai usor de falsificat pana la ajungerea sacilor cu buletine in tara…

    In concluzie, stiind ca el si mafia lui securistoida au falsificat alegeriule in 2009, Basescu se teme ca acum, cand s-ar putea sa nu mai aiba toate parghiile necesare sa le falsifice, adevarul va iesi la suprafata si va fi suspendat definitiv.

    Tot timpul la tv, slugile basiste spun ca vor ca referendumul ” sa fie corect”, ei intelegand prin “corect” un referendum favorabil lui Basescu , daca nu e “incorect” !

    Este rusinos in ce stadiu a ajuns Romania, la 22 de ani de la revolutie !

    Eu traiesc in Franta, sunt o ,”golanca” din adevarata miscare Piata Universitatii, de la care Basescu se revendica azi cu nerusinare si impostura !

    Am plecat din tara dezamagita de inertia in care romanii se lasau si se lasa dusi de val, permitand securitatii ceuasiste, devenita azi basista, sa controleze destinele tarii si sa distruga cu cinism orice urma de democratie, libertate, consideratie a valorilor umane, sociale si spirituale !

    In Franta oamenii sunt solidari in fata puterii, si la orice miscare care tinde sa afecteze viata politca, economica in detrimentul cetateanului, oamenii ies in strada cu zecile de mii si nu se lasa calcati in picioare !

    In Romania la ora asta ar fi trebuit sa fie milioane in strada, manifestand contra mafiei securiste portocalii care a incalecat si sufocat tara, si care doreste si lupta sa falsifice adevarul, dar…nimic…Dezinteresul manifestat de romani fata de viata politica ramane acelasi, si de aceea cred ca acest popor merita ce i se intampla !

    Daca in 29 iulie nu ies oamenii la vot in numar mare, sa-l demita pe Basescu (“Putin” de Romania), atunci nu cred ca mai este vreo speranta ca pe termen scurt Romania sa fie o adevarata democratie, iar romanii nu vor mai avea dreptul sa se vaite de situatia din tara.

    Ar trebui ca romanii sa devina mai constienti de puterea votului lor, de puterea lor de exprimare, si de consecintele pe care le are atitudinea lor pasiva, dezinteresata fata de politica.

    29 iulie este, dupa parerea mea, o sansa ca Romania sa iasa de sub ghiara mafiei securiste, este ziua unei mari cumpene pentru Romania, in care cetatenii fie vor alege democratia si libertatea, fie ramanerea sub talpa mafiei securiste si interlope care decimeaza Romania.

    In 29 iulie poporul roman va demonstra daca vrea sa-si conduca destinele avand un cuvant de spus in Europa, sau vrea sa ramana o “colonie” sub papucul ciocoilor dispusi sa dea tara pe tava pentru a fi lasati sa continue furtul si abuzurile, in interiorul tarii, umflandu-si buzunarele si uzurpand drepturile omului, democratia, libertatea si ucigand sistematic sperantele pentru o viata decenta, bazata pe recunoasterea si promovarea valorii, a competentei, a bunului simt si competitiei oneste !

    In 29 iulie Romania isi va semna sentinta ! Vom vedea ce aleg romanii : ‘tatucul” dictator sau democratia….

    Daca romanii vor iesii masiv in strada si pe 29 iulie la vot, Basescu nu va putea sa fraudeze, cu tot sistemul lui securistic.

  41. imi cer scuze ca sunt pe langa subiect, sunt in franta si nu pot accesa pe internet nicio antena si nici pagina jurnalului. imi spuneti si mie ce se intampla va rog?

  42. Va spun sincer, astept sa vina ziua referdendumului si noi romanii sa ne prezentam la vot , si sa terminam cu “acest personaj”, aproape ca nu mai ma pot uita la stiri, sau sa citesc vreun ziar.In fiecare zi inventeaza cate ceva. Observ de asemenea ,ca , inca are foarte multi sustinatori si multi dintre acestia ocupa functii cheie in stat, care inca pot face mult rau.Sper intr-o mobilizare responsabila a noastra a romanilor in 29.07.2012.

  43. Cred ca in pregatirea referendumului d-l Dragnea e cheia ,daca va spune ca sint luate masuri ca lume sa fie mobilizata ,asa cum a facut si la locale ,atunci avem o sansa .Este un organizator de forta si chiar ma intrebam unde este ,de ce nu apare.In seara asta aflam ce sanse avem sigur daca nu sintem timpiti cu totii.

  44. Pentru Cristina.
    Jurnalul national il poti accesa de pe site-ul e-ziare.ro
    Site-ul antenelor il poti accesa, dar emisiunile nu le poti vedea on-line.
    daca ai familie in Romania; roaga-i sa-ti faca un abonament la Dolce si sa-ti trimita terminalul + cardul in Franta, si cu ajutorul unei antene satelit vei putea avea televiziunile romanesti.

  45. AMR 9….se apropie ziua judecatii si portocalii in loc sa discute de ce a facut Basescu, ne vorbesc de plagiatul lui Ponta… Am vazut decizia Universitatii Bucuresti: Ponta a plagiat…ok.. Vreau sa expun aceasta problema din alt unghi de vedere: deci, Comisia Nationala de Etica a decis ca Universitatea Bucuresti a organizat corect sustinerea tezei de doctorat a lui Ponta, au verificat cum trebuie lucrarea si in consecinta au validat corect doctoratul. Azi, Universitatea Bucuresti face o comisie care spune: nu, noi nu ne-am facut treaba corect, am fost corupti, angajatii nostri sunt atat de incompetenti incat in 2003 au fost incapabili sa vada ca o lucrare e plagiata in proportie de peste 30%! WAW! Pai ARACIS-ul nu are nici o parere privind capacitatea Universitatii Bucuresti de a organiza cursuri doctorale?

  46. Este foarte interesant cum se plimba teroristii pe aici prin tara noastra, in timp ce toate aceste multe servicii platite, imbuibate dotate au un singur scop sa asculte dusmanii lui Baseascu, sa-i urmareasca pentru a-i da stapanului satisfactie. Sefii serviciilor in loc sa lucreze pentru tara ei lucreaza pentru Basescu. Opris avea si el o grija, sa fie sigur ca are Basescu firul rosu la el, restul nu mai conteaza, teroristi, hoti, da-i incolo de romani, Basescu sa iasa presedinte cu orice chip si orice pret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.