Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Fostul preşedinte, despre viitorul ţării

Fostul preşedinte, despre viitorul ţării

O discuţie relaxată, fără patimi şi încrâncenări gratuite, despre prezentul sumbru şi viitorul incert al unei ţări pe care a condus-o şi unde ne încăpăţânăm să trăim.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Fostul preşedinte, despre viitorul ţării

  1. As fi foarte interesat sa vad si eu emisiunea dar pe site-ul antenei3 baietii de la tehnic au pus doar 3 secunde si nu e nici pe departe ceea ce imi doream sa vad. 🙂
    Daca ai putea sa o postezi aici ti-as fi recunoscator.
    Iti urez multa putere si curaj in continuare in ceea ce priveste hartuirea puterii (orice culoare ar avea ea.

    PS: Te rog sa postezi emisiunea cu Domnul Presedinte Prof. Emil Constantinescu,

    🙂

  2. Plecând de la împlementarea în societate a bine cunoscutului lanţ logic, de la cauză la efect şi aplicând o coroborare cu principiul de drept, mai mult decât roman, al achivalenţei acţiunilor cu reacţiunile, este necesar a fi modificate Constituţia şi Legea privind alegerile demnitarilor, în ceea ce priveşte alegerea preşedintelui României, în sensul de a fi completate cu prevederea potrivit căreia mandatul preşedintelui României să fie, ca durată, direct proporţional, cu procentul cu care a fost declarat câştigător, din mandatul întreg de cinci ani, rotunjit la săptămâni întregi în favoarea preşedintelui ales. Această prevedere va implementa o democraţie reală şi echivalentă cu voinţa electoratului, fără discriminare sau impunerea, peste voinţa unei minorităţi, dar contribuabilă la bugetul statului, a unui conducător, uneori, de conjunctură, pentru întregul mandat constuituţional.

  3. Dl Constantinescu ramane un reper pentru subreda noastra democratie si desi nu l-am votat ii apreciez sinceritatea si acum in comparatie cu basescu ii vad si valoarea.

    Ps. nu vad ce revelatii am avea de la o discutie cu udrea. ar fi aceeasi placa pe care ne-o servesc tinel gheorghe, liga sau visan, ar vorbi despre stenograme, despre valoarea idolului basescu, ca anastase n-a furat, ca opozitia e de vina, ceva de frunza si campanii de care Romania nu are nevoie..In concluzie, nu-ti mai irosi timpul ca oricum nu ai ce afla (ce nu stii).

  4. Asa da!
    Mi-a placut si doresc in continuare emisiuni culte si elevate cu oameni care au ceva de transmis…
    Multumesc Victor!

  5. intotdeauna imi face placere sa-l aud pe domnul Constatinescu vorbind,nu ca l-as fi admirat cand a fost presedinte,dar stiu sa apreciez un om cult si cu eticheta. probabil ne-ar mai trebui un om de acest calibru moral in functia de presedinte si totodata,care sa fie capabil sa incaseze mult noroi,pentru ca inteligenta si bunul simt nu prea merg la noi.

    p.s. nu am prins toata emisiunea si speram s-o prind in arhiva,dar momentan nu a aparut. probabil e doar chestie de timp

  6. Trec peste faptul ca de afara asa se vede: nu mai sunt stridii??? Atunci fie si-un cocktail de creveti… Constantinescu e un om inteligent, deci emisiunea a fost, probabil, mai interesanta.

    Da baetii eia meseriasi da la tecnic care le multumea-i tu data trecuta di ce na pu-so pa internet breh traitia-r ? I-a da matale clic pa ia sa vezi.

  7. Victor – ce se intimpla cu inregistrarea emisiunii de pe antena3 ?
    De Arogantu’ pe 23 October 2010 la 08:01 (#)

    Bai frate chiar e culmea cu inregistrarile de pe site-ul Antenei 3. Daca data trecuta (cu SOV) au postat numai jumatatea din emisiune acum au postat doar 3 secunde.
    E incredibil.. stau sa le trimit mail dupa fiecare emisiune sa deschida ochii la ce posteaza pe site ca vreau sa vad si eu si nu am posibilitatea la tv.
    La emisiunea domnului Gadea la fel.. sunetul la 3 secunde dupa imagini..
    Oricat de mult respect as avea pt realizatorii emisiunilor Antenei 3, site-ul e varza.
    Sa nu mai zicem de stiri de genul “Sex total: Cea mai mare orgie organizată vreodată” care e foarte veche in primul rand, nu de pe 21 Oct, si strica toata imaginea Antenei 3 de televiziune serioasa de stiri.

    Domnule Ciutacu poate aveti dumneavoastra posibilitatea de a lua niste masuri.

  8. Completare. Postul tv Antena 3 este tare, dar site-ul Antena 3 este cam cenzurat. Nu inteleg. Ori, ori…

  9. Nu am reusit sa vad emisiunea in direct, iar pe site-ul Antenei 3 sint doar 3 secunde din ea. Poti sa faci ceva pentru a rezolva situatia? Cred ca si altii ar dori sa afle punctul de vedere al unui fost presefinte. Multumesc

  10. Buna Victor,

    Mi-a placut emisiunea cu d-l Emil Constantinescu. Calitatea se vede. Ai ce invata.
    Imi doresc sa faceti in continuare emisiuni utile pentru oameni, care sa scoata adevarul la iveala. Acesta este lucrul care ramane, care este vesnic.
    Dumnezeu sa va dea puterea de a duce la bun sfarsit ceea ce ati inceput.
    Numai bine.

  11. Subscriu deplin la cele spuse de eleven. Pe de alta parte, daca pe voi nu va intereseaza (habar n-aveti, va doare-n cot, nu-i treaba voastra) cum se prezinta propriul site/inregistrarile propriilor emisiuni, de ce ne-ar interesa pe noi? Bizar, dar foarte, foarte romaneste… Ramaneti sanatosi, dara!

  12. Pacat ca oameni ca Emil Constantinescu sunt buni numai pana sa ocupe functii politice care implica multa puetre si responsabilitate.

  13. nu mai stiu exact ce a facut el.. dar ce stiu e ca PSD si PDL au furat tot. la noi si un presedinte care sa nu fac nimic numai sa nu fure si tot ar fi bun.

  14. Razele soarelui se intrevad printre storurile pe jumatate trase. Afara este frig, a venit toamna. “O fi cazut un pic de bruma in dimineata asta? La Antena aratau 2 grade de dimineata…am uitat, eu un ma uit pe posturile mogulului, deci si azi va fi cald si frumos in Romania. Asa vreau eu…toamna nu-i nici ca iarna, nici ca vara, deci nici ger, nici canicula, e tocmai bine! Romanii traiesc bine intr-o tara cu clima asa cum vreau EU!”
    Marele om se intinde de cateva ori, casca zdravan, apoi coboara din pat. “Papucii au fost incalziti in dimineata asta. Consilierii isi fac datoria. Merita salariul! O sa solicit niste stimulente pentru ei…o vrea ala mic sa dea banii?” Cu pasi domoli ajunge in biroul proaspat aerisit si parfumat. Caloriferele sunt calde, deh, in Romania gazele sunt ieftine si, in afara de asta, anul asta avem buget de austeritate, cu 50% mai mult ca anul trecut, e criza, ce Dumnezeu… Cafeaua scoate aburi imbietori. Marele om se aseaza gemand in fotoliul adanc. Munca asta de conducere a unui popor da dureri de spate : “trebuie neaparat sa merg la statiune. Parca la Neptun se fac si ceva bai de namol. O sa merg in week-end pentru cateva proceduri, lupta asta cu legile, cu bugetul, cu pensiile, cu de toate, mi-a dat o durere de sale de nu se poate…” sorbind din cafeaua nici rece, nici fierbinte, ci tocmai buna, mana aluneca fara vrere aproape, pe telecomanda. Butoneaza dar, ciudat, pe toate posturile sunt prinse doar televiziunile mogulilor. Se simte tradat, dar, pana la urma ramane la stiri. Prezentatorul explica imaginile de la Paris. Aici, ca in toata Franta e haos, nu-i benzina, lumea e pe strada, masini incendiate, lupte ale politistilor si chiar Legiunea Franceza care strange gunoiul. Un zambet sardonic se iveste in coltul buzelor : “ sa-l trimit pe Pri… la Paris, sa-i invete pe aia cum se strange gunoiul. Franta imi va fi recunoscatoare!” Un oftat de multumire si inca o gura de cafea… acum sunt stiri din sport… “Iar fac nefacute arbitrii astia. Nu le-a ajuns ca au trecut pe la arest, nu se potolesc de loc “ si o notita isi face loc in agenda de lucru : “telefon la DNA – problema arbitrajului in fotbalul romanesc, microbistii sunt necajiti! In tara mea, toata lumea trebuie sa fie fericita!”
    In momentul in care se pregatea sa apese butonul pentru a primi o noua ceasca de cafea, suna telefonul. Firul scurt! Plictisit, stiind cine e la capatul celalat, raspunde :
    “alo” “sefu, sefu, ai vazut la televizor? Francezii fac urat ca nu vor sa iasa la pensie la 62 de ani” “pai si la noi cat e?” “ am vrut sa facem 65 pentru toata lumea, da……..” “asa e. Mi-am adus aminte. Si? A iesit cineva in strada? E cineva nemultumit?” “ televiziunile mogulilor sefu, in rest, nu au prea iesit in strada. Tineretul nu-si da seama, iar pensionarilor nu le pasa. Conduceti tara foarte bine. Lumea e multumita. Traiasca sefu!” “Zici ca lumea e multumita. E in regula atunci. Vezi cum faci cu impozitele alea, mai baga cateva si mai mareste taxele. Vine iarna grea, sa nu ramanem fara gaze si paine la famiglia, ca stii ca avem famiglia mare! Si in niciun caz fara bani de shopping. Ai priceput?” “ da sefu, sigur sefu, cum ziceti, asa se face. A, am uitat, e o invatatoare de 2 luni in greva foamei, ce facem cu ea” “ si abia acum imi spui? Tu nu sti ca nu ma uit la televiziunile mogulilor? Ce vrea invatatoarea, mai rezista?” “Auzi sefu, vrea sa se respecte legea, ha, ha, ha…unde se trezeste? Nu poti sa dai mata un ordin sa iasa din greva foamei ?” “ Las-o ma asa, ca daca nu mananca ii ajung banii de chirie si de rate la banca…” “ Bine sefu, sa traieste sefu si scuze de deranj! “ “ bine ba, la revedere” si in coltul gurii se iveste din nou un zambet. Diafan de data asta “ gaozarul naibii, ma deranjeaza cu tot felul de bazaconii, ha, ha, ha…ce glume bune pot sa fac…”
    Tot ce ati citit mai sus e doar o inventie. Niciodata nu a existat asa ceva. Si nici nu poate exista. Romanii sunt fericiti si traiesc bine. Chiar daca va veni cea mai grea iarna din ultimul mileniu toti suntem pregatiti. Camarile sunt pline, lemne si carbuni sunt din belsug, gazele s-au ieftinit cu 95%, impozite si taxe nu se mai platesc pana nu iesim din criza iar bancherii au facut dobanda -60%, asa ca mai au sa ne dea niste bani, am scapat de rate ! Benzina si motorina nu conteaza cat mai costa, o sa fie zapada mare si nu o sa mai putem scoate masinile din garaj. Ministrii vor survola tara cu elicopterele si ne vor parasuta tot ceea ce avem nevoie. Sa mai spuna cineva ca nu e bine in Romania!
    A, si mai e ceva, de atata fericire, vom canta in cor “Romania, trezeste-te!” ca romanii…dorm…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.