Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Victor Copilul de Aur, zis şi Li Ming

Victor Copilul de Aur, zis şi Li Ming

Dragi tineri socialişti, vă mulţumesc pentru amabila invitaţie, dar mi-e teamă că nu vă pot încurca de 1 Mai muncitoresc. Nu-s chiar galben la faţă, nu mă semnez Li Ming ca pseudonim şi n-am de gând să devin nici măcar simplu membru PSD (până la marcant e o cale extrem de lungă), deci cred că aţi cam greşit prost invitatul.

Dacă tot l-aţi greşit, o să vă fiu extrem de recunoscător după ce mă veţi scoate de pe programul pe care eu nu v-am dat vreodată acceptul să mă treceţi. Înţeleg c-am ajuns un soi de Victor Copilul de Aur, care vinde în avans (de pe afiş) biletele de la Miss Piranda la care nu participă, dar olecuţă de rigoare nu v-ar strica. Fiindcă altfel veţi rămâne nişte biete şi palide copii ale politrucilor pe care încercaţi să-i daţi jos întru propria nemeritată parvenire. Şi iar vă halesc portocaliii friptura din faţă.

UPDATE: M-a sunat jenat, să-şi prezinte scuze, Nicu Bănicioiu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

90 thoughts on “Victor Copilul de Aur, zis şi Li Ming

  1. Rectificare program :
    orele 21,0- 24,00 (dupa cina festiva)
    live show erotic cu Ana Birchall

  2. Auzi taica, la “Seminar TSD: trecut, prezent, viitor” sunt trecuti 4 oameni. Aia e ordinea? Adica, Ponta e trecutul? Si tot asa…?

  3. Ni hao domnule Ming. Sunt deceptionat profund, ca dupa ce ati refuzat cu obstinatie sa va indepliniti indatoririle cetatenesti, care decurg in mod natural din faptul ca va erijati in glasuitorul cuvintelor grele ale neamului, deci dupa ce ati fugit de sfanta raspundere pe care v-a incredintat-o un geniu martir al romanimii, acum recidivati.
    Domnule Ciutacu, daca e criza in Romania iar ilustrii junior reprezentanti ai social-democratiei va cer sa fiti Li Ming, aveti obligatia morala sa fiti chiar si Li Ming, daca prin asta puteti pune umarul la cauza romaniei moderne si inaintarea spre reforma multilateral dezvoltata. Uraaa!!!

  4. @Un tanar socialist-democrat Scandalizat: prima masura ar fi sa va semnati

  5. Konnichiwa Viktor Chutaku-san!
    Gomen nasai chin go wakarimasen! ( adica nu inteleg chineza) Asa ca mi-am permis o introducere in nihon go.
    La filiala noastra de la Tokio inca nu s-a aprobat bugetu’ ca sa organizam scoli politice de primavara la care sa va invitam.
    Poate mai la vara sa ne deie aia de la centru un yen de 5 sa mai miscam si noi ceva.
    Sayonara!
    Si sa nu uit BANZAI !

  6. Victore, vad ca pe voi v-au chemat in ziua in care nu e pe baza de “cina festiva” 😀

  7. Fi sincer si recunoaste ca:
    1. Nu sti/ nu cunosti rolul stangii in Romania.
    2. Nu sti ca esti membru MARCANT al miscarii.
    3. Ai trac in fata viitorului politic romanesc.
    4. Nu aveai chef sa te plimbi pana la Geoagiu.
    Iar la PS
    Ceilalti invitati participa? Sti ceva?

  8. Li Ming asta-i de-al meu!

    La treaba cu PR-ul si comunicarea psd-istii-s cam chinezi: de prea multe ori comunica-n ”idioagrame”.

    Dacă Împătarul Pon Ta nu ia urgent măsuri și nu oprește apucăturile de găinari care s-au instaurat prin provincii, capitale și sectoare… or să ajungă doar triștii epigoni pedeleilor, care suplinesc analfabetismul cu aptitudini de neamuri proaste veritabile, de marcă.

    Așa se lansează platforma nescrisă ”Romania de bunului chix”. Și cu asta nu se câțtigă decât experiență.

  9. E o superficialitate la functionarimea romana la toate nivelurile de te ia cu vertij . La stat , la firme private , acum vad ca si la partide . In schimb toti sunt nemultumiti de rasplata “muncii” lor . Eu sunt satul de chestiile astea . Ma cert zilnic cu functionarii din firma la care lucrez , cu cei din firmele partenere , cu cei de la institutiile statului . Astia sunt . Probabil cineva i-a spus cuiva : “invita-i pe Ciutacu , Badin , Stan si Tudor sa tina niste prelegeri” ala a uitat , intre timp trebuia tiparit programul si a hotarat sa-l tipareasca cu numele voastre pe el fara a va mai intreba (sau cel putin pe tine) apoi a transmis vreunei secretare formularul de invitatie si numele celor care trebuie invitati , aia a pus pe plicul pentru Li Ming (cine-o fi) numele tau (probabil si viceversa) si uite-asa . Crede-ma , deja sunt expert , cam stiu mecanismul .

  10. Ce? ca la Geoagiu am inteles c-or renovat aia misto strandu’ si piscina de la Diana. Io n-am mai fost demult (cam de cind am plecat din Cugir) da imi ziceau unii…
    Nea Iordachele mai pe sara dau o tura prin zona ca sa vad une-i blocu’ 13 ( ca nu stiu ezact) ca sa-ti matur locu’ de parcare sa fie gigea pe cind vii.
    Saru’mina anticipat Viktor-san!
    Banzai!

  11. Wow! Oare ce ochi o fi mijit Li Ming asta cand l-or fi facut analist politic??? Sa fim seriosi, ar fi de mers la manifestarea lor… material jurnalistic de pamflet pentru vreo doi ani! Ia verificati voi cine e organizatoarea manifestarii, ce veleitati are, ce functii a detinut si mai stam de vorba! Pacat ca nu se schimba nimic… politicieni tineri?! Vai de viitorul nostru… Oricum, Li Ming nu intelegea mare lucru de la seminarii, iar petrecerile sunt destul de reusite. 🙂

  12. Victor,

    Nu cred ca era cazul sa te superi ca ti-a gresit numele pe invitatie. Probabil ca baietii au facut-o dintr-o regretabila scapare. Ar trebui sa le acorzi circumstante atenuante. Desigur este regretabil ca s-a intimplat. Eu zic ca ar trebui sa le accepti invitatia. Pentru ca “antiportocalii” trebuie sa faca front comun!

  13. Domnule Ciutacu! sunt profund socat de refuzul Dvs. de a participa la seminarul TDS cu atat mai mult ca tinerii acestia inca sustin ca mass-media este a patra putere in stat; sau Dvs. nu recunoasteti ca in calitate de membru marcant al mediei,meritati aceasta pozitie in stat?

  14. si eu care nu stiam cum sa fac rost de o invitatie… doar-doar ne cunoastem…

    adica, eu si li ming, voiam sa zic…
    o, doamne, sperantele mele s-au dus.

  15. Va rog sa ne scuzati domnule Victor Ciutacu pentru invitatia cu japca dar de cand cu datoriile astea mari ale noastre ca partid ne-am zapacit de tot. Asta este am pierdut alegerile am ajuns datori au castigat portocalii si prospera,la ei e chiolhan si petrecere la noi jale ca la deces. Totusi da bine numele dumneavoastra pe afis atrage populatie ca de nu mai este mult pana in 2012 si facem rocada cu portocalii la (asa-zisa conducere),pai nu stiti ca in romania inca de pe vremea lui Iliescu sa introdus,,alternanta la Nebunie,,.

  16. Inainte de update nu intelegeam daca invitatia e o gluma, daca articolul e o gluma sau daca cei de la TSD sunt atat de imbecili. Acum am eliminat varianta a 2-a, iar celelalte doua variante ramase pot fi reformulate cam asa: ori cei de la TSD sunt imbecili, ori era o gluma si Nicu Banicioiu a sunat sa-si ceara scuze degeaba, fara sa verifice, ceea ce ne poate face sa avem ceva dubii cu privire la competenta si inteligenta sa. Da’ daca o alegem pe ultima, cum Banicioiu e seful, se poate presupune ca el, cu inteligenta si competenta sa, reprezinta toata organizatia, nu? Deci, pana la urma, nu mai ramane decat o singura varianta…

  17. Coane, astia de la Psd inca nu stiu ca te-ai declarat salariatul perfect si ca-ti plac mogulii si exploatatorii in general, euro in tonomat sa intre…Poate ti-o sta bine cu basca si-atunci vor sa te aduca pe drumul cel bun.Bine faci ca nu te duci, un mic n-au fost in stare sa dea si astia anu’ asta.

  18. “…) deci cred că aţi cam greşit prost invitatul.”

    !?, sau cum zicea Ghenov de tehnologie de la Sfintu Sava: care in sensul ca ce?

  19. Ori e o gluma de prost gust, ori tine de dreapta socoteala ce a luat-o razna; oricare varianta nu ma mira…
    Am prins vremurile de avant pionieresc si se prea poate sa fi sperat, in avantul lor, ca le iasa distributia respectiva. Si cu putin tupeu, ca nu-i nevoie de prea mult, scuzele pot repara usor situatia. Totusi, pare foarte ciudat.

  20. Te-au dat de gol “colegii de partid”, recunoaste acum ca suspini in taina pentru tineretu’ pesedist!:))
    “Membru marcant” or fi spunand tuturor, sau e o invitatie personalizata?

  21. Ma duc eu daca imi platesc drumul, casa si masa si fac precum Ciutacu. Gagici nu am curaj sa le cer pentru ca intentionez sa iau copilul intr-o vacanta de initiere in “cum sa nu dai cu mucii in fasole”…….

  22. Ei, mi-ati stricat socotelile cu update-ul dvs. S-a trezit N. Banicioiu sa va ceara scuze. Dar fara ca Dvs. sa-i trageti pe acesti entuziasti de maneca chiar nu au stiut ca “Li Ming” nu este membru PSD? Nu stia mana stanga ce face mana dreapta? Asta se poate numi “organizatie”?

  23. Există o explicatie simplă care ar putea înlătura confuzia în care vă aruncă această invitatie:or fi aflat,înaintea dumneavostră,
    camarazii dela TSD cine erati si cu ce vă ocupati într-una dintre vietile anterioare(probabil cea mai importantă).Este posibil să fi fost ceva de acest gen?

  24. Nu-i nimic Victore ei fac ceea ce stiu ei mai bine si anume sa se bata singuri ii mai ajutati si voi antenele un pic si uite asa vorba ta le iau portocalii friptura :))

  25. – De unde eşti, ficior?
    – Din Geoagiu…
    – Aşeee…. Da’ a lu’ cine din Geoagiu?
    – A lu’ Ming

  26. A, si domnu Ming, scuze e pe langa subiect dar sunt nevorbit rau.
    De ce nu sunt implicati cetatenii in politica tarii de catre partidele din opozitie?
    Cetateanii dand mana cu opozitia pot schimba legi si guverne chiar si intre alegeri prin institutia democratica a REFERENDUMULUI !

  27. misto faza. Daca tot nu vrei sa te duci, trebuia sa trimiti pe cineva in locul tau sa faci misto de ei. Acum sa inteleg ca propunerea asta a picat? Vali se duce? Dar Radu? Pacat ca nu l-au pus si pe Badea sau Gadea , era show total. Badea e un infocat sustinator al psd/tsd. El ar fi trebuit sa mearga (cred ca plange la ora asta ca nu l-au invitat). ha ha ha.

  28. @psicho pe 19 April 2010 la 19:19

    Si in viziunea dvs cam cine cheama gloata la referendum, Ciutacu au Basescu?

  29. @liviu: da, cred ca-i devastat Mircea 🙂 nu ne lasa patronu’ sa umblam toti la un loc, nu vezi ce-au patit polonezii la Smolensk?

  30. ciutacu, badea, gadea si noi ceilalti putem functiona ca opozitie. Oricum facem mai multa galagie decat pnl si psd+pc:))) Pacat ca ii opozitia din Romania nu misca in front in fata Capitanului.
    Macar aveam circ garantat.

  31. Moda trece moda vine; prin anii 70 de Partij van Arbeid (sdica partidul olande al muncii) organiza la greu tabere de astea tineresti de atragerea noilor membrii. Prin anii 80 lumea mai elitista, Christelijke Unie (adica uniunea crestina de dreapta) isi invita tineretul (adica odraslele bastanilor) sa se organizeze in cluburi. Chiar aici in Delft exista un club, in teorie studentesc, dar unde nu patrunzi decit cu invitatie de la un alt membru. Ca sa devi la rindul tau membru, tre’sa ai pile ori vila in Wassenaar (un fel de cartierul primaverii). Intre membrii curenti se afla plozii bastanilor de la DSM, Philips, Akzo-Nobel, samd. Sint copiii sefilor de azi, adica sefii copiilor nostri de miine. Vi se pare cunoscuta schema?

  32. D-le Ciutacu! Azi chiar ma faceti sa-mi schimb parerea, ca tot ce faceti porneste strict din ‘mintea” Dvs. “in gandul ei” si nu imitati pe nimeni si nici nu va insusiti un titlu care nu vi s-a oferit pe tava; ca sa constat ca atat de mult il’invidiati’ pe Adi Minune pentru numele si renumele lui, ca in speranta ca noi nu stim cine este Sorin “Copilul de aur”, va insusiti numele acestuia, ca sa faceti rating…!!!Vai, vai, ce dezamagire!

  33. Unii speră mult de la ăştia… 🙁

    Oricum, ar merge câteva vorbe în chineză, să le-auzim peste vreo juma’ de oră. 🙂

  34. Chiar ar fi tare de tot o introducere care să conţină o propoziţie în chineză. Ştiu că vorbesc pe pielea altuia, că mie mi se pare aproape imposibil. 😀 :))

  35. cred că vinovat este omu flăcării violet cu ochi portocalii care bâtuie ţara n lat şi o “bampirizează în lung creând panică printre junii tesedei… eu zic să îl oferteze pe timis ioan un vechi social democrat care se pricepe la ieşirea din şocurile de culise, prin traseism de centură “politică”…

    eroarea nu este întâmplătoare, cam aşa stă viitorul …

  36. Victore, Poate Li Ming e traducerea oficială în limba chineză a numelui tău…
    Am totuşi o nedumerire: În ce limbă ai votrbit cu Bănicioiu? Tot în chineză? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.