Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Tribunalul ipocrit al integrităţii morale

Tribunalul ipocrit al integrităţii morale

Intervenţia telefonică DECENTĂ (el o consideră neinspirată) a lui Crin în emisiunea lui Capatos despre curu’ lu’ Boc, în condiţiile în care habar n-avea cine-i subiectul dezvăluirilor şi care-i ipostaza (v-o spun eu că nu s-a suflat o vorbă privind identitatea şi postura până-n ultima clipă), a generat o reacţie inflamată în lanţ a tuturor loazelor din presa românească. Au scos capul din mâl, după ce au urmărit cu nesaţ scenele benigne filmate, eludând fondul şi oprindu-se doar asupra formei, toate slugile băsiste consacrate şi (la pachet) unele noi. Pentru că-i plină media de caractere alese dornice de a se face remarcate în faţa stăpânului. S-au promovat şi făcut talk-show-uri demascatoare fără audienţă în care rulau în bulcă imaginile incriminate. S-au emis verdicte şi epitete pe site-uri care găzduiau linkuri chiar către acea emisiune a Antenei 1 sau către alte filmuleţe infinit mai groteşti (dacă acest cuvânt o mai suporta termene de comparaţie). Au prins grai oribilii moralişti care-l acuzau, fără vreo probă, de sex cu minore pe celălalt lider al opoziţiei. Înfierează şi vituperează o intervenţie telefonică inflamaţi dubioşi, fustangii notorii, şantajişti care au distrus familii şi au frânt destine.

Se cere, într-un imens cor cu voci false, sancţionarea, chiar ridicarea licenţei de emisie a postului. Oameni care n-au scos un sunet când Băsescu a slobozit în eter, pe gaura gurii, faimoasele “găozar” sau “ţigancă împuţită”, care au tăcut ca peştii când acelaşi insalubru a invitat colege de-ale lor să se urce pe masă, când a plecat matol din birt la volan ori când a furat un telefon în spaţiul public se arată scandalizaţi că opozantul lui politic a îndrăznit să intre prin telefon şi să NU JIGNEASCĂ, într-o emisiune tabloidă, un om căzut. La aşa schizofrenie s-a ajuns, încât până şi scursurile de presă care trăiesc din chiloţăreală, amantlâc (cazul căţeluşilor de pluş cumpăraţi de Boc vă mai spune ceva?) şi etalarea detaliilor sordide din vieţile unor persoane publice au început să emită păreri inflamate despre Crin şi să-l categorisească profesional pe Capatos. România a devenit un imens şi ipocrit tribunal al integrităţii morale, în care procurorii atacă-n haită şi sunt pe mână cu judecătorii, iar avocaţii au intrat în grup în concediu medical.

P.S. Părerea despre Un show păcătos şi despre personajele vânturate printr-un platou pe unde am dat şi eu cu sapa zilnic vreo trei ani şi jumătate mi-am spus-o, uneori chiar extrem de neelegant, atât în public, cât şi în discuţii private cu realizatorul emisiunii. Omul, care (totuşi) are un trecut în presă mult peste prezentul celor care-l înjură, şi-a asumat acest mod de existenţă profesională şi-i respect total libertatea de opţiune; viaţa şi cariera şi le gestionează fiecare. Deci mai subţire cu lecţiile despre meseria asta complicată numită jurnalism şi cu remarcile maliţioase privind apartenenţa noastră la acelaşi trust de presă.

UPDATE: CTP a lansat moda cu strigarea ruşinii de a fi jurnalist. Tot corul bocitoarelor face la fel. Eu zic să stea liniştiţi. Cu excepţia Crucişătorului, nici unul nu-i suspectat că ar fi.

LATE UPDATE: O ipoteză interesantă. Hai să zicem că am indicii privind numele şantajistului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Tribunalul ipocrit al integrităţii morale

  1. Hai că nu face curul lui Boc cât o licenţă de televiziune!
    Altceva nu mai comentez despre toate secăturile. 😡

  2. Se simte de la o posta DISPERAREA PUTERII pe motiv ca nu poate sa va inchida posturile !!!…
    Comenteaza si arunca cu mizerii din toate partile , doar , doar , s-o intampla ceva iar ei sa-si frece mainile de bucurie ca v-au ” agatat ” !!!…

    RESPECT pentru initiativa voastra de a merge si de a ajuta oamenii necajiti si batjocoriti de animalele astea cu chip de om ( gen Toader , Ungureanu , Basescu ) …
    Daca nu erau televiziunile , in special Antenele , oamenii aia nu vedeau nici un pahar cu apa !…

    Sau mai bine trebuia sa spun ” betivii ” aia !!!…

  3. capatos s-a bagat intr-o mizerie politica cu iz securist special facuta ca sa bage un mort in casa Antenelor… si aproape ca au reusit securistii mai ales prin atragerea lui Antonescu in aceasta manipulare media…
    ca profesionist nu ma intereseaza capatos nici cit negru sub unghie pt ca nu-i urmaresc emisiunile dar pot sa-mi exprim parerea ca a facut jocul unor mizerabili, daca a vrut sau nu n-am de unde sa stiu!
    cu atit mai mult deoarece impotriva lui Antonescu se trage la foc automat atit de catre media basista cit si de catre celulele pesediste din media mai nou…
    sa adaugam ca blatul politic facut de catre gruparile pesediste ale lui ponta a fost intarit ieri foarte mult prin declaratia deputatului mircea dusa la tvrinfo cum ca usl si pdl aproape ca au ajuns la o intelegere pt a stopa boicotul parlamentar impotriva dictaturii basiste.

    deci intr-un asemenea razboi politic cu manifestatii de strada vine si capatos cu o manipulare CLAR SECURISTA… un om extraordinar capatos… la fel ca si emisiunile sale!!!

  4. Eu nu inteleg, care e problema cu acest filmulet?! :)) De ce se “indigneaza” lumea atat?! De ce sar basistii in sus ca arsi?! Filmuletul a fost difuzat la o ora tarzie, la o emisiune “de profil” si pt. un anumit public, deci care e problema?! Cand ministrul masturbator Paul Pacuraru a fost “prins in fapt” toate posturile Tv, dar toate, s-au grabit sa arate filmuletul la orice ora din zi si din noapte! Atunci era “deontologic” si “moral”, sau doar acum nu e, pt. ca a aparut la Antena 1?! Cata scarba imi provoaca ipocrizia asta…

  5. Sunny,
    foarte bună observaţia! O să încerc şi eu să găsesc detalii despre acel episod. Apoi, Antenele să arate lumii întregi dubla măsură.

  6. Da, sunt tot felul de optiuni in a-ti face meseria de jurnalist:unul a ales sa scormoneasca in rahat, seara de seara,provocand si intretinand scandaluri cu pitipoance. Insa, faptul ca acest “jurnalist” a luat-o prin porumbii politicii este superb! Vreau sa traiesc inca zece ani sa vad ce conace si-a tras, acesta, prin locurile exotice din lume….

  7. Ai spus-o perfect,isi vorbesc in punga in care au vomat,pot sa le trag eu una sa faca bum?!Capatos si-a facut meseria pe specificul emisiunii,n-a inventat el roata,a mai lustruit-o doar,iar Crin e liber sa se exprime unde vrea,cand vrea si mai ales despre ce vrea.Astia nu le au cu libertatile,ce poti sa pretinzii materiei cenusii de la astfel de specimene?!Scena in care a fost batut un copil de basica,cum explicau ei,ca forta pumnului e egala cu viteza luminii la protozoare?!.

  8. Nu mai tin minte cine au dat primii filmuletul ca nefericitul Paul Pacuraru,insa sigur l-am vazut la stirile PRO TV!Nu s-a sinchisit nimeni de dreptul omului la intimitate.Toate muile clameaza bunul simt,nu se poate,vai-dar,cind a aparut filmuletul cu tentativa de clanta filmata de servicii in masina unui prostanac cu o candidata la postul de ministru al invatamintului,aceleasi virgine au fugit la calculator sa vada grosimea,lungimea,cum,ce,unde,cit!
    Ieri,la RTV,Capatos le-a cam dat cu jurnalismul in cap oripilatilor.Cauza principala a oripilarii lor,in povestea asta cu Boc,e cum sa-l scoata cit mai prost pe Antonescu.Daca ar fi atit de sensibili si educati,pe cit pretind altora sa fie,ar fi dat stirea o data si apoi nu ar mai fi adus vorba,din delicatete,nu?Ori,dumnealor au ales sa faca morala cu spatele la plasmele in care rulau in bucla(sau in buca)imaginile incriminate!
    OFF-TOPIC-Basescu nu cumva i-a acuzat pe cei ce cereau instaurare starii de urgenta de tentativa de lovitura de stat militara?

  9. Am si eu colegi(e) care nu citesc decat Cancan,Click,Libertatea,precum si niste reviste d’astea,de “specialitate”,dar cand au venit ieri dimineata la birou erau “oripilati” ca ala mic a fost aratat pe A1 in curu’ gol.
    Adevarul este ca ipocrizia romanului nu cunoaste margini ! Mama idiotilor ramane mereu gravida,saracutza,nu se poate scapa de ei.

  10. In mintea lor bolnava candidatura la presidentie a devenit echivalentul unei candidaturi la Vatican in postul de Papa,nu mai ai voie nici cu nevasta sa te culci nu mai vorbesc sa comentezi ceva la tv. Doar stapanul lor dezaxat a avut si are voie: sa-si lipeasca o bucata din suvita sub nas si sa grohaiasca isteric ,,tiganca imputita,,aidoma unui lider nazist,sa-si dea ochiul peste cap si cu figura de macho man sa invite ziariste ,,pe masa,, si multe alte mizerii facute de un individ cu probleme la mansarda. Traim vremuri in care slugile se agata cu disperare de orice subiect pe care il umfla si il striga tare foarte tare doar de vor muta atentia de la dezastrul in care a fost adusa Romania de stapanul lor si banda lui,dezastru financiar,social si politic. Indiferent ca fac ei o ,,alba-neagra,,cu noi vremurile achitarii notei de plata sunt aproape,foarte aproape.

  11. Recunosc, la prima mana, m-a enervat si pe mine
    stirea despre interventia lui Crin pe… obezul subiect,
    chit ca eram total de acord cu opinia livrata de el.
    Am considerat ca, tocmai pentru a evita o isterie inutila,
    cand basistii vaneaza orice miscare interpretabila dupa capul lor,
    era de preferat ca omul nostru sa nu apara in ciorba deloc.
    Nu stiam insa ca a intrat in direct fara sa i se spuna tema.
    Ca omul a decis sa accepte o astfel de provocare, nu ma mira,
    e sigur pe el, e spontan, poate reactiona decent si inspirat
    pe orice poveste — cum de altfel s-a intamplat si de data asta.

    Pe de alta parte, un alt cor de curve ipocrite si semiatente
    e ala compus din indivizii plini pana la capacitate de “compasiune”.
    Adica, vezi duamne, Boc e marea victima mai nou.
    Care victima, fratilor?
    Pai daca cineva dintre APROPIATI il lucreaza la modul asta jegos,
    va anunt cu drag ca FIX asta e unica forma de “competitie”
    practicata in partidul PE CARE BOC INCA IL CONDUCE!
    Iar daca SPP-istii i-au facut-o sau cel putin nu si-au facut datoria,
    NU MAMA ADMINISTREAZA SPP-ul IN TARA ASTA!
    Deci nu poti sa te misti toata viata printre gunoaie
    si sa te miri la un moment dat ca-ti put tzoalele
    si ca ti-ai gasit un rahat in geanta!

  12. Daca eu am o caseta ( supozitie )in care fac sex Base cu Nuti de Romania o dau sau nu ? E interes national sau e viata privata ? PS. 1. Cred ca MRU e suparat pe parinti si pe rude din moment ce nu s-a interesat de la ei de vreme ci , folosindu-se de functie , a apelat la primar. 2. Ar trebui sa-i puneti lui M Toader caseta in care se aude clar cum un pdl-ist a cheltuit in campanie 500 lei sa-i duca la carciuma seara si dimineata la vot (caseta cu Vladu de la HD )i-a carat .

  13. Domnule Ciutacu,nu discut acest tip de jurnalism. Nu-mi permit sa judec “jurnalistic”. Las profesionistii sa judece acest aspect.
    Insa…Poate aveti dreptate, CRIN a avut o interventie “decenta” (sincer, prefer “decent”, in locul lui “neinspirat” – care da cont de cu totul si cu totul altceva).
    Insa Domnul CRIN ANONESCU, prezidentiabil, a facut cel putin o mare gafa, in opinia mea. Si nici nu cred ca este bine sa ascundem acest lucru! Sincer, asteptam (imi doream) sa refuze orice fel de comentariu! Ma asteptam sa rosteasca ceva despre dreptul la imagine, nu sa comenteze imaginile. Poate ca ar trebui sa isi inteleaga rolul pe care-l doreste si restrictiile care decurg din acesta. Precum si expectantele.
    De ce enumerati “gafele/marlaniile” celorlalti? Oare nu atrageti atentia fix asupra aceluiasi tip de comportament care a deranjat pana la protest in strada? Simpla enumerare a “celorlalti”, grupeaza in acelasi tip de comportament o reactie “neinspirata”. Personal, ma astept (imi doresc) sa NU vad in viitorul PRESEDINTE NICI O ASEMANARE!…

  14. Discutie reporter ? presedintele Traian Basescu

    Andreea Pana: M-am gandit la o intrebare inteligenta. Ce procent aveti pentru diseara… pentru maine?
    Presedintele Traian Basescu: Mai, pasarica, tu nu ai treaba azi?

    La numaratoarea voturilor, ce credeti ca va fi… Care va fi rezultatul?”
    N.Red. In acest moment presedintele Basescu ii smulge telefonul din mana reporterului Antenei 1 si il baga in buzunar, fara sa stie ca aparatul inca inregistreaza. Basescu pleaca si incepe o discutie cu sotia sa, in masina.

    Discutie Traian Basescu ? Maria Basescu Maria Basescu: I-l dai? Traian Basescu: Da.
    N.red. presedintele ii saluta pe ziaristi, apoi continua discutia cu sotia sa in masina.

    Traian Basescu: La revedere!… Cat era de agresiva tiganca asta imputita… nu stiu, Maria… da?… trebuia sa i se intample odata… Maria Basescu: Tot mai sunt si la iesire… Traian Basescu: Sa fie… uite-i…”

    “Obraznica”
    Basescu a si raspuns la telefonul Andreei si a vorbit cu sefa ei, Theodora Massini, care a sunat fara sa stie de incident. Basescu i-a spus Theodorei ca Andreea isi va primi telefonul luni, la Cotroceni, poate pana atunci nu va mai fi asa de obraznica. Ulterior, telefonul a fost inchis. La iesirea din hypermarket, discutiile au continuat.

    Reporter: “Domnule presedinte, dati-mi telefonul!”. Presedinte: “Nu-ti dau nimic! Luni sa ma cauti la Cotroceni”?

    Reporter: “Domnule presedinte, asta e furt!”.

    Presedinte: “Nu, ti l-am luat doar!”…

    Reporter: “Domnule presedinte, pot sa fac plangere la Politie ca presedintele Romaniei mi-a furat telefonul? in public”.

    Presedinte: “Hai sa te vedem!”.

    Sambata dupa-amiaza, Andreea Pana a intrat in posesia telefonului, adus intr-un plic alb, sigilat, de o colega care la randul ei l-a primit de la Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al presedintelui.

  15. Crin le-a dat apa la moara gaozarilor basisti care si asa il considera un superficial, dar a ajuns criticat si de jurnalisti care nu sunt basisti de nicio culoare. a fost o eroare majora sa vorbeasca prea mult la Capatos si s-a ales cu-n deficit major de imagine

  16. pt. un idiot care a lasat in fundul gol o tzara lupta basistii astia imputiti?

    astea sunt replicile basescianopdiste la discursul european pontian.in tara asta au furat pdistii astia pe rupte, dar toti se chinuie sa apere bucile pe care le-au tot pupat!!!

  17. Off topic,

    UTC-istul îmi aduce aminte de PCR interzice icoane, calendare etc. Lucraza la programul de pontaj … Când va introduce munca patriotica de week-end?

  18. Absolut corect @sunny , @dan ❗ Ati spus deja voi ceea ce voiam sa spun si eu.

    As mai adauga doar o observatie in sprijinul ideii de manipulare securista , gen “cazul pixelul albastru” , si in “cazul fundul lui Boc” :
    – va rog sa-mi spuneti CE PREJUDICIU MORAL i s-a adus lui Boc prin faptul ca a fost aratat in pielea goala ? 🙄 Cei care l-au simpatizat O FAC IN CONTINUARE (ba chiar il compatimesc si victimizeaza) , vederea aspectului sau fizic NEAVAND NICI O RELEVANTA ; cei care-l antipatizeaza LA FEL – ba, POATE UNII chiar INCEP SA-L SIMPATIZEZE PRIN COMPATIMIRE !!! 😳 Si-atunci care e “prejudicierea” lui Boc (lasand deoparte mizeria acestui asa-zis tip de “jurnalism”) , deoarece Boc nu s-a afirmat public PRIN ASPECTUL SAU fizic , printr-un statut de “mare cuceritor” sau de manechin , pt. ca aceasta filmare sa-i lezeze statutul de “Adonis” . 😆

    Si-atunci de ce atata tam-tam ,daca nu pt. diversiune ?! Mai ales ca acest caz s-a suprapus cu condamnarea lui Remes si Muresan pe baza UNOR DOVEZI RECUNOSCUT TRUCATE , s-a suprapus cu recunoasterea , de catre justitia aservita , a DREPTULUI SUCCESORAL pt. Printul Paul asa-zis “de Romania” , si , “capac la toate” s-a suprapus cu o TENTATIVA EXECRABILA DE MANIPULARE SI DENATURARE a excelentei emisiuni Sinteza Zilei de aseara , de catre un Oreste Teodorescu CUM NU AM MAI CUNOSCUT NICIODATA !!!!!!! 😯 👿

    Deci , acesta din urma (Oreste) , pe mine literalmente M-A SOCAT !. Omul asta are o inteligenta evident cu mult peste medie , avand controlul FOARTE EXACT al tuturor subintelesurilor sau nuantelor unui schimb de cuvinte ;asa ca acel potop de teorii PUR-BASESCIENE cu care a “invadat” emisiunea , este exclus sa fie “simple greseli” ! 😳 Si-atunci DE CE a facut-o …???!!! Care o fi fost pretul sau motivatia acestuia …???
    Oribil si socant !
    Chiar si tu Brutus …?! 👿

  19. Domnule Ciutacu,
    nu aveti dreptate, asa cum nu are marea majoritate a celor care au scris comentarii.
    Domnul C. Antonescu a gresit din pdv uman. Dar cel mai mult a gresit postul de televiziune care s-a pretat sa faca o asfel de emisiune. Omul Emil Boc a fost filmat pe ascuns facind ceva absolut normal dupa o ora de sport si un dus: se imbraca. Sa faci din asa ceva o “super-stire” este ceva absolut descalificant. Nu mai incerc sa explic de ce pentru ca stiu ca sunteti inteligent si ati facut cursuri de jurnalism si deci stiti cum ar fi trebuit tratat un astfel de pseudosubiect.
    Iar “scuzele” dvs referitoare la alte actiuni ale presei sunt la fel de “slabutze” ca si restul articolului.
    Dl Pacuraru se masturba in biroul sau de ministru in care se presupune ca ar fi trebuit sa lucreze platit din banii statului (ai nostri adica).
    Filmuletzul cu sexul oral facea referire la o relatie de natura sexuala intre doi politicieni care NU ar fi trebuit sa se afle in acea relatie.
    Emil Boc nu era intr-o astfel de situatie.

  20. Da.
    Capatos a facut bine ca a dat acel filmulet in bucla.
    Antonescu a facut bine ca a intrat intr-o asemenea emisiune (sau ca a intrat, s-a dumirit despre ce este vorba si n-a iesit).
    Cei care nu sunt de acord cu cele doua puncte sunt niste basisti nenorociti sau, eventual, niste pesedisti deghizati care dau in Antonescu de dragul lui Ponta.
    Cred ca o luam cu totii razna…

  21. Dragă Victor,

    Îţi înţeleg punctul de vedere, sunt de acord că toate curvele virgine au sărit ca arse, însă trebuie să spun că nu ăsta este subiectul. Îmi pare rău să o spun, dar încerci să denaturezi discuţia şi să o duci pe un teren care îţi convine ţie, ignorând adevăratele probleme.

    În tot scandalul ăsta problema e că s-a sărit calul rău de tot şi gesturile de până acum ale lui Băsescu sau ale susţinătorilor lui nu scuză mizeria asta. Oricât încerci tu să arăţi cu degetul spre curvele virgine, nu e vina lor că li s-a ridicat mingea la fileu. Acum o să ne spui că toţi cei care suntem indignaţi de mizeria asta, suntem curve virgine?

    Nu, Victor! Suntem indignaţi pentru că Boc a fost transformat dintr-un nemernic slugarnic şi incompetent într-o biată victimă a „mogulului cel rău”. Problema nu e că Boc are cur, problema e că nu are coloană vertebrală. Antena 1 a reuşit să facă acest lucru uitat într-o fracţiune de secundă. De asta suntem indignaţi! Toată presa portocalie nu a reuşit să spele nemernicia lui Boc în 3 ai de eforturi mizerabile. A reuşit Antena 1 într-o seară!

    Văd în câteva comentarii o comparaţie cu cazul Păcuraru. Nu exista nicio legătură. Emil Boc nu a făcut nimic imoral sau condamnabil în acele secvenţe. Dacă se masturba la webcam, dacă era cu o amantă sau chiar dacă umbla gol pe stradă eram perfect de acord să fie difuzate imaginile blurate. Subliniez, difuzate cu decenţă! Însă nici vorbă de aşa ceva, ni s-a arătat în cel mai indecent şi mizerabil mod cu putinţă un om care nu făcea nimic imoral, se schimba în vestiar, probabil în sala de sport, şi era filmat de un dezaxat cu telefonul mobil.

    În goana stupidă pe pentru audienţă într-o seară postul „mogulului cel rău” a reuşit să îl transforme pe Boc în victimă. Că unii sunt sau nu curve virgine, nu mai contează! Au primit apă la moară fără niciun efort din partea lor.

    Eu cred că nu e suficient ca de la Intact doar Mircea Badea să se delimiteze de mizeria asta. Atitudinea asta de „ba pe-a mă-tii!” ca scuză pentru orice nemernicie nu face decât să le ofere credibilitate adversarilor.

    Cu respect,

    Iulian

  22. Nu a fost cea mai buna idee difuzarea acestui filmulet dar nimeni nu se intreaba cum mama dracului stai in curul gol intr-un vestiar prin care se circula ca la metrou? Sa nu fie o amarata de sala de sport in cladirea guvernului unde sa faca striptease ala micu’?

  23. PS: deci conform uneia din TEORIILE BASISTE (din multe altele expuse de Oreste in emisiune !) , TOTI (!!!!) politicienii vechi si batrani “sunt nashpa” si ORICE politician tanar sau nou e OK (????).
    Cum s-ar zice: o Roberta Anastase , un Boureanu , o Lavinia Sandru , toate beizedelele astea noi din Guvern , etc. ar fi , cica , mai OK decat un prof. Andrei Marga , decat un Mircea Diaconu , o dna. Campeanu , decat Crin Antonescu sau un Mihai Voicu sau , daca luam strict cazul PSD , un Victor Ponta sau un Dan Sova ar fi superiori unui Liviu Dragnea , Radu Mazare sau , chiar , Adrian Nastase ????
    MA INDOIESC SINCER “tovarase” Oreste !!! 😡

    Si , ma scuzi Victore , i-as mai adauga o intrebare tovarasului Orste prin intermediul blogului tau:
    – apropo de modul in care explica Oreste non-existenta doctrinelor politice in Romania 😯 : Partidul Comunist Chinez CE DOCTRINA O FI AVAND , OARE , raportat la faptul ca , “sub inteleapta sa conducere calauzitoare” (fara nici o ironie) , China a devenit UNA DINTRE CELE MAI MARI (sau chiar cea mai mare) PUTERE ECONOMICA … “CAPITALISTO-IMPERIALISTA” !!! 🙄
    Deci …?

  24. Vicore,

    Nu am inteles exact de ce fac gura PDL-acii?

    Ca Boc a furat Romania si acum le arata Romanilor CURUL?
    Sau ca Aratindu-le Romanilor Curul nu se vedea si Morcovul cu Iepuras cu tot?

    Apropos, nu trebuie dat in judecata BOC pentru exchibitionism si sumbinarea publica a pozitiei de Premier prin refuzul protectie SPP si creera unei vulnerabilitati?

  25. Antonescu n-o fi stiut ce se intampla in emisiune dar putea sa se eschiveze elegant cand a vazut despre ce-i vorba. Putem sa-i gasim justificari dar mai bine-l arde lumea acum decat in campanie.
    Chiar daca ambele tabere de presa se acuza reciproc mie mi se pare ca lucreaza la fel. Nu vad o diferenta intre sfartecarea lui Boc la faza cu lopata si sfartecarea lui Antonescu la faza asta. Antonescu e in situatia in care daca tace iese presedinte…la fel cum a fost Geoana in 2009.

  26. m-am uitat ieri(14.02.2012) la o parte din emisiunea lui turcescu. si am vazut ca omul e super indignat de cele intamplate,in special de prezenta telefonica a lui antonescu in respectiva emisiune(“pacatoasa”). c-a facut bine sau nu cel din urma…nu stiu si sincer nu vad unde ar fi “beleaua”, DAR cand l-am vazut pe turcescu ce nervos era am ramas un pic uimit(sa nu zic ingretosat)…SI DE CE?
    eu, nu l-am vazut pe dansul sa sara ca acum, atunci cand basescu isi facea campania electorala la masa cu diaconescu…la MASA pe care dansa distinsa Magda Ciumac si o tragea de tzatze si de cur elegantul domn Ogica Stelian…sau la masa la care se purtau discutii(cu argumente irefutabile) cu domnisoara Sexy Braileanca….nu mai zic de proprietarul/realizatorul/producatorul si ce mai e domnul Diaconescu. eu ma gandesc totusi ca si boc are marea sa parte de vina,pt ca atunci cand esti persoana publica,si in cazul sau un om pe care tot poporul l-ar vrea batut zi de zi,cred ca era mai bine sa fie mai atent atunci cand isi etaleaza superbitatea de trup. doamne,ca era sa uit,mai era in emisiunea lui turcescu si lazaroiu sebastian…ala are un retard? si acu intreb cat se poate de serios ca asa mi se pare…omu e prost spre dobitoc.
    Si turcescule tata,din momentul in care l-ai pus pe base sa jure ca nu l-a lovit pe ala,si el a zis ca jura ca nu l-a lovit cu pumnul in fata sau in burta ,IAR tu nu i-ai zis:ba,esti bulangiu??ma faci prost pe fata!!!…..de atunci esti un sclav(erai tu de mai demult,dar atunci ti s-a vazut lantul de picior)

  27. Astept pe domnul Funerariu (al Ministerului Invatamintului asa i se spunea intre cadrele didcatice neaservite PDL) sa ne prezinte varianta “pixelul albastru din buca lui Boc”
    aici discutind de viteza de miscare a bucilor si adincimea pliurilor, la DD-SENZIATIONAL desigur.

  28. Daca totul este asa de relativ unde vom ajunge? Ce se va alege de noi, ca oameni si ca societate. In acesta logica dispar reperele. Nu spun ca nu sunt unii care ar trebui sa taca, dar doar unii. Iar restul ar trebui sa vorbesca, nu sa taca de atata scarba.
    Despre ce vorbim cand spunem ca un jurnalist bun (probabil), dupa ani de zile in care a castigat putini bani din jurnalism autentic, s-a hotarat sa renunte la “printipuri” si sa se prostitueze cu o emisiune, ca multii altii care fac asta dintotdeauna? Ca fiecare e liber sa se prostitueze? De acord, dar ca trebuie sa si apreciem sau sa fim indiferenti, nu sunt de acord. Si nu e doar o simpla opinie. O societate fara morala pur si simplu se dezintegreaza. Unii chiar isi doresc asta si ne incureajeaza. Pe noi si pe altii.
    Despre Crin Antonescu. Este singurul lider politic pe care l-am votat si cu care as mai putea vota deocamdata. Vad insa ca face eforturi din ce in ce mai mari sa ma aduca in zona in care sa nu mai am ce alege, adica sa nu-l mai pot, pur si simplu, vota nici pe el. Fiindca, spre deosebire de Bogdan Teodorescu, eu nu pot, la nesfarsit, sa aleg doar intre diferite feluri de “maro” si sa fac exercitii sofisticate care sa ma ajute sa gasesc diferente. Da, sunt diferente, dar nu esentiale si radicale. Asta nu inseamna ca sunt impotriva partidelor politice, ci impotriva acestor partide si a ideii ca acest neam nu este capabil sa dea si altceva mai bun, uitand sa ne spuna ca toate aceste partide sunt intelese de mult timp si au legiferat conditii draconice care limiteaza drastic libertatea de asociere politica si dreptul de a candida in afara unui partid. Si fiindca inca mai tin la Crin Antonescu, si fiindca l-am auzit la B1tv ca spunea ca el s-a delimitat, m-am dus pe net si am vazut emisiunea cu pricina. Si am constatat ca si asta “incearca sa ne intoarca portofelul”, sa ne prosteasca in fata. Nu a avut nici o reactie legata de faptul ca realizatorii dau incontinuu acele imagini. Nu le-a reprosat nimic. Si a vorbit mult, cel mai mult. De mult timp am observat ca domnul Antonescu nu se poate ridica la inaltimea pozitiei politice detinute si apare intruna la televizor, in diverse companii. Un astfel de comportament uzeaza inevitabil. Din pozitia sa trebuie sa spui numai lucruri importante, care sa ramana. Telespectatorul trebuie sa fie atent la orice aparitie a unui astfel de lider. Daca acesta sta toata ziua in studiouri si discuta orice subiect, poate deveni familiar, dar nu va mai fi apreciat ca lider. Asta e! Dupa dezamagirea Ponta (care are radacini mai vechi), Crin Antonescu atinge si el o limita dincolo de care se pierde definitiv in mlastina politica romanesca.

  29. Te-ai gandit vreodata ca reactia “corului bocitoarelor” e determinata de afisarea publica a bucilor pe care au fost nevoiti sa le pupe, in scopul accederii la bucile pe care isi doreau sa le pupe?

  30. iar s-a intimplat o manipulare securista cu scopul de a baga in cacao Antenele…
    pe Antena 3 a fost emisiune si stire in premira ca primul securist din guvern, recte ungureanu a interzis icoanele in guvern: dupa ce a fost mestecata stirea pe nerasuflate de catre Antena3 a aparut securistul zimbind si spunind ca este o minciuna ordinara!!!

    daca Antenele nu se pregtesc de razboiul deja declansat de catre securitate impotriva lor in aceste zile atunci in scurt timp o sa fie facute praf de basescu!!!!!
    inca doua-trei ***** gen capatos si e facuta praf toata munca de ani intregi a unor oameni extraordinari!

  31. Boc, vai de curul lui. Lasatil dracului ca nu merita. Ma mir tare ca nu l-ati taxat pe Oltean care a violat votul la investirea guvernului MRU. Gestul lui echivala cu o insotire in cabina de vot pentru a vedea cum votezi. Viol pe bune. E la fel ca numaratoarea Robertoaiei. Merita choiar o reclamatie.

  32. Si uite asa se decredibilizeaza un trust de presa care pare ca ofera o alternativa optimista de informare. Eu cred ca Boc l-a rugat pe spp-istul care mergea cu el la sala sa il filmeze, dupa care a trimis inregistrarea lui Ungureanu care, apoi, a transmis-o sursei care i-a dat-o lui Capatos. Intr-adevar, spp-ul nu intra cu Boc la dus, dar mi se pare ciudat ca un prim-ministru sa fie filmat intr-o astfel de ipostaza. Si mi se pare total neprofesionist sa emiti pe post o astfel de inregistrare chiar daca a fost la o emisiune cu subiect si audienta de gen OTV. Mare jmecherie dom’le ca am fost dezgustat de posteriorul fostului prim-ministru.

  33. Boc era doar in fundul gol.Atat.Nu inteleg ce atata scandal,cand lumea nu se prea sinchiseste de el.Furtuna intr-un pahar cu apa.Cand apar gagici goale,cand a aparut Udrea aproape goala ,nu am auzit vociferari.Un mare fas.

  34. Dan Dinu ( şi alţii care se fac a nu înţelege referirea la cazul Păcuraru):

    Sunny vorbea despre tratarea subiectului din partea presei, nu dacă ce făcea unul sau altul era sau nu moral, ilegal etc etc. ❗

  35. ba sa mor io daca nu-s mai mult decat indiferent cu subiectul.au aratat astia un naspet in curu gol,fie el si Boc si acum discutam de nebuni despre CE?las-o dracu’ de chitara…..

  36. Dar cine nu stia cum arata curul lui Boc? Ca stim cu totii cum arata curul de PDL-ist, ca toata ziua fac ceva pe noi in direct!

  37. L-am vazut aseara labeunu (ma plimbam prin spatiul tv) pe cel mai mare “deontolog al neamului” Robert Turcescu. L-am vazut ca era mai mult decit lovit in amorul propriu si foarte afectat de parca ar fi fost chiar Emil Boc. Pentru ca mi s-a facut greata aproape instantaneu am plecat aproape instant de acolo.
    Am mai observat in cursul zilei de ieri, mai ales al dupaamiezii, parca inflorisera toate mediile basiste, aveau munitie de arucat, se umflasera atit de mult incit au dat in clocot.
    Stau si ma intreb oare “marii jurnalisti” nu stiu ca Dan Capatos realizeaza emisiune de scandal la miezul noptii?

  38. Victor, ceea ce a facut Antena1 este o magarie, iar tu, prin simplul fapt ca ai deschis subiectul pe blog, iei parte la aceasta. Asa ceva nu se face. Sper ca postul sa primeasca sanctiunea pe care o merita.

  39. Iarasi boc?!? Daca nu era din trust, l-as fi banuit pe capatos ca e platit sa-l resuscite pe bietul nefericit, de care, sincer, am si uitat ca exista! Pana la urma nu-i nimic compromitator, decat poate personajul in sine, dar cui ii mai pasa?! Nu vedeti ca ungureanu sare deja casa?

  40. Chiar daca initial nu a stiut despre ce e vorba, Crin putea sa refuze sa comenteze in momentul in care a aflat despre ce e vorba. Sorry dar un candidat la presedentie, mai ales unul care vorbeste de ‘bun simt’, nu are voie sa intervina la astfel de emisiuni – pur si simplu nu ii permite statutul social. Sa le urmareasca daca ii plac (nu e nimic rau in asta) dar atat.

    In rest este oribil ca unui om i s-a incalcat intimitatea in halul asta (nu are importanta ca e Boc, putea sa fie oricine altcineva in locul lui) si ar fi normal ca conducerea trustului sa isi ceara public scuze si sa ia masuri impotriva realizatorilor emisiunii respective.

    Indignarea breslei (chiar daca ipocrita in cazul unora) este pe deplin justificata.

  41. Victore,

    boc nu era acolo singur. A trecut pe langa el un alt barbat care avea decenta sa foloseasca un prosop sa-si acopere partile indecente.
    Cu ce sunt de vina Antenele ca boc este un exhibitionist? Statea la fesele goale in public.
    Ati fost provocati, e evident.
    Nu am auzit sa se autosesizeze niciun organ de ancheta sa descopere cum s-a facut inregistrarea asta. Doar CNA-ul, adica unde platiti voi.
    Eu am impresia ca cei de la putere sunt disperati si fac lucruri negandite.
    Iti dai seama ce gaz pe foc pun daca incearca sa inchida Antenele? Ar fi un gest sinucigas… in conditiile in care “strada fierbe”.

    Piticul porno e atat de umil incat ma gandesc ca pe langa o cana de ceai pe autotrada si o lopatica la deszapezit o masina avariata,ce mai conteaza o scena porno… totul pentru victoria cauzei portocalii!

  42. N-am vazut emisiunea,nu-mi place Capatos(in aceeasi masura nu-mi place nici Gherghe).Ma intreb,totusi ,ce-ar cauta acolo o interventie(chiar telefonica) a lui Antonescu.
    Am nimerit o data,zapand cu telecomanda,prin emisiunea cu pricina si se bateau doua urate,iar Mr.Capatos era tare incantat .
    Deci un cur gol in emisiunea aceea nu ma mira. Daca era al lui Boc …merita vazuta imaginea,dar doar ca exercitiu plastic de comparatie cu goliciunea din “mansarda”.

  43. acum imi aduc aminte de cazul Birchall in care toti deontologii astia basisti au sarit cu gura, ca asta mai au, de barbatie nu-i suspectez.atunci, fiindca era psdista era ceva normal sa se dea si , cu lux de amanunte si pixeli.nu conta!tristi !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.