Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cristoiu: “Turcescu nu e bun gazetar”

Cristoiu: “Turcescu nu e bun gazetar”

Domnu’ Giac, dat fiind că vă revendicaţi statutul de întemeietor al presei moderne din România şi că aia cu datul afară v-a ieşit, iar eu sunt un tânăr aspirant la gloria Ceahlăului media care sunteţi, aş vrea să-mi caracterizaţi, în cuvinte simple, atitudinea unui jurnalist (absolvent de şcoală pe bune, nu de cursuri scurte) care, după ce susţine că un prezumtiv confrate e incompetent şi imbecil, face emisiuni (în tandem) cu nepriceputul. Principialitate, consecvenţă, rectitudine? Mie-mi scapă…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Cristoiu: “Turcescu nu e bun gazetar”

  1. salut, iti respect parerile si in cele mai multe situatii ai mare dreptate. Dar sa te apuci sa vorbesti gratuit despre antonescu ai procedat fix cum a vorbit basescu de regele mihai. Adica fix aiurea-n boscheti. Cand ungaria a luat Transivania de la noi in al doilea razboi mondial din cate imi aduc eu aminte Antonescu nu era la putere atunci ci carol 2.

  2. @Mihai: am zis ca era aliat intru intregirea tarii fix cu ala care-i rupsese o bucata (alta) din tara, nu ca era sef de stat. o fi Antonescu vreo icoana pentru unii, am si eu lucruri pentru care-l apreciez, dar sunt extrem de atent la ceea ce spun.

  3. eu nici acum nu uit cum s-a suparat domnu’ cristoiu atunci cand partidul domnului voiculescu alaturi de psd s-a dus la guvernare cu basescu si nu a vrut sa mai participe la emisiunile antenei 3 :)) :))
    eeee las’asa multi vad putini cunosc SI MAI PUTINI tin minte 😉

    e bine ca INCA mai sunt oameni care au tinere de minte. toate cele bune.

  4. Domnule Ciutacu,
    Avand in vedere faptul ca sunteti un ziarist de prestigiu si un realizator tv foarte bun,nu aveti voie sa faceti gafe sau confuzii cu privire la subiecte atat de importante privind Istoria Romanilor, asa cum ati facut in cadrul emisiunii Sinteza Zilei,din seara de 6 iulie 2011,cand in mod eronat ati pus semnul egal intre Criminalul Horty Miklos(primul fascist al Europei) si romanul, Maresalul Antonescu.Statul Roman nu a avut nicio intelegere militara scrisa cu Germania nazista,nefiindu-i aliat oficial.Conjunctura a facut sa fim inamicii Rusiei(care astazi se da indignata)care a ocupat fortat teritoriile romanesti.

    In timp ce sub ocupatia hortista din Ardealul de Nord(ocupat ,prin arbitrajul de la Viena,fara ca Romania sa poata sa faca ceva) au fost deportati,arestati si ucisi 500.000 de romani,in Romania condusa de Antonescu nu a existat nici holocaust,nici genocid,mii de evrei gasindu-si aici salvarea(asa cum de atfel au si recunoscut si multumit autoritatile israeliene in anul 2005).
    Nimeni nu vorbeste astazi de crimele si genocidul suferit de romanii din Basarabia,Bucovina si Tinutul Herta,unde 400.000 de romani au fost omorati sau deportati de ocupatia armatelor Nkvd-ului rusesc.
    Daca aveti anumite neclaritati cu privire la o problema istorica,informati-va intai sa faceti enunturi in direct la emisiuni tv.Recent a aparut pe piata Istoria Romanilor 3 volume,editata de Academia Romana ,precum si Istoria Romanilor,3 volume, a istoricului Dinu C.Giurescu, carti care se gasesc la librarii. De asemenea emisiunea colegului Radu Tudor de duminica trecuta,cu istoricul Cristian Troicota poate fi revazuta.
    Cu stima,
    Un patriot roman.

  5. Victore da.mi voie sa.ti spun ca esti rau. Faptul ca cristoiu nu mai trece pe la antene nu il face pro basist,da,ca face emisiuni cu turcescu e de condamnat ,avand in vedere parerile din trecut despre acesta. . .dar cum am mai spus,nu mi se pare cristoiu pro basist.

  6. BOC FACE CAPELE !!!… SUPER !!!…
    PREGATESTE CEVA ROMANILOR ???… E SI UDREA PE ACOLO ???…

  7. Apropo,ne.ai obisnuit cu imagini din vacantele tale. Unde sunt,a?…si abia ajtept emisiunea de vineri cu prof Teodorescu.

  8. Rectitudine vine de la unghiul drept al capului plecat sau de la rădăcina rect?

  9. Foarte frumos… asta face parte din rubrica “daca doriti sa va reamintiti”, rubrica care ne ajuta sa ne dam seama ce-am fost si ce-am ajuns :)). Domnul Turcescu cred ca il priveste cu atat de multa admiratie pe domnul Cristoiu… mai trebuie sa spuna ca “maestrul Cristoiu a fost un exemplu in meseria mea de jurnalist”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.